Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.703
- Πόντοι
- 6.256
Τωρα εχουμε το κοπρολαλια που και αυτο λαθος ειναι αλλα τι να περιμενεις απο εναν αυτιστικο παπαγαλο....εβρισες
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τωρα εχουμε το κοπρολαλια που και αυτο λαθος ειναι αλλα τι να περιμενεις απο εναν αυτιστικο παπαγαλο....εβρισες
Γιατί διέγραψες τον λογαριασμό john100 και άνοιξες αυτόν με nickname σαν 15χρονο που παίζει video games?...τα ίδια, τα ίδια...δεν βαρέθηκες?
άσε που επαναλαμβάνεις τα σχόλια μου.
τέλος πάντων, αριστερός είσαι...
χαζούλη μη χάνεις την ψυχραιμία σου, βγάλε τον κυριάκο απ'το μυαλό σου επιτέλουςΓιατί διέγραψες τον λογαριασμό john100 και άνοιξες αυτόν με nickname σαν 15χρονο που παίζει video games?...
Rebirthed Sapiens Sapiens.. ρε μαλακα, σύνελθε 50 χρονων είσαι.
Άλλος χάνει την ψυχραιμία του και δεν ξέρει τι διαβάζει, δεν έγραψα πουθενά Κυριάκος...χαζούλη μη χάνεις την ψυχραιμία σου, βγάλε τον κυριάκο απ'το μυαλό σου επιτέλους
1 γιατί λες τέτοια στο pxΠοια η γνώμη σου για τα κομμουνιστικά κουπόνια που κάποτε έδιναν στις κομμουνιστικές χώρες για να ξεγελαν το λαό ότι δίνουν παροχές ;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σκάσε ρε αστρατευτος κ πιάσε μια εξάδα αβγά
Γερο το κατεστρεψαν το πράμα οι χαμουρες..Το "καλαματιανο" νομιζω ειναι το καλυτερο.![]()
Τυπε Μητσοτακη θα εχουμε, μεχρι να παντελωνιασει ο προεδρος τα δις που του αναλογουν απο το Ταμειο ανακαμψης.![]()
φατε ενα μουνοπανο που βαλαμε στο κεφαλι μας
εμενα μια 300ρου την μερα μου λειπει να περναω ζωαρα....Τυπε Μητσοτακη θα εχουμε, μεχρι να παντελωνιασει ο προεδρος τα δις που του αναλογουν απο το Ταμειο ανακαμψης.![]()
Εθνικη καταστροφηΓερο το κατεστρεψαν το πράμα οι χαμουρες..
![]()
![]()
![]()
Άρα είσαι υπέρ τον κουπονιών ....διότι πολλοί κουληδες πριν το 2019 τα επέκριναν κ λέγανε μάς θυμίζουν εποχές σοβιετ1 γιατί λες τέτοια στο px
Και οι δύο ΠΑΣΟΚ ψηφίζετε
2 δεν νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ που ψηφίζεις είναι κατά αυτού του είδους των παροχών
3 δεν ξέρω σε ποια κατηγορία του ΠΑΣΟΚ ανήκεις
Στην αριστερή Πτέρυγα η
στην κέντρώα πτέρυγα
Ηλικιωμένοι πασόκοι ανήκουν στην αριστερή πτέρυγα
Το ΠΑΣΟΚ του 82 ήταν πιο αριστερό από ότι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ
Μην ξεχνάς ότι κατά δήλωσή του Ανδρέα το ΠΑΣΟΚ ήταν κόμμα μαρξιστικό μη δογματικό
Αυτή η Πτέρυγα λοιπόν θα ζητούσε ακόμα περισσότερα επιδόματα
4 ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας είναι κοινωνικός φιλελευθερισμός
Από το site της τι σημαίνει κοινωνικός
Κοινωνικός», γιατί παραπέμπει στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των αδύναμων και των ευπαθών κατηγοριών. Γιατί μόνον με τη σφυρηλάτηση της συλλογικής αλληλεγγύης, εδραιώνεται η αίσθηση της κοινής μας μοίρας στο πλαίσιο του εθνικού κράτους.
Σε αυτη τη ζωη δεν μπορουμε να εχουμε οτι θελουμε παιδι μουεμενα μια 300ρου την μερα μου λειπει να περναω ζωαρα....
Σε αυτη τη ζωη δεν μπορουμε να εχουμε οτι θελουμε παιδι μου![]()
Να τα κάνουμε 500 για να καλύπτουμε κ τις κορασίδες μαςεμενα μια 300ρου την μερα μου λειπει να περναω ζωαρα....
Αν έχεις καί από μία σε κάθε μέρος που πάς, θες 500 Χιλ.Να τα κάνουμε 500 για να καλύπτουμε κ τις κορασίδες μας
![]()