You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.877
- Πόντοι
- 26.141
Θα πάρω tilak-passΑν έχεις καί από μία σε κάθε μέρος που πάς, θες 500 Χιλ.
Εθνικη καταστροφη
Είναι έτοιμος ο μικρός αδερφός;Σςςςςς ενός λεπτού σιγή.
Πήρε θέση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του «επεισοδίου της ζαρντινιέρας»:
Πριν το 19 εγώ τσακώνμουναινα με τους δικούς μου εδώ γιατί εγώ ήμουνα υπέρ της προστασίας πρώτης κατοικίας που είχε καταργηθεί ενώ οι άλλοι λέγανε οι τζαμπατζήδες να πληρώσουνΆρα είσαι υπέρ τον κουπονιών ....διότι πολλοί κουληδες πριν το 2019 τα επέκριναν κ λέγανε μάς θυμίζουν εποχές σοβιετ
Επίσης με τον van damme διαφωνούσαμε γιατί εγώ του έλεγα ότι το ποσοστό του ΑΕΠ επί Νέας Δημοκρατίας και επί συριζα εγια πιδόματα είναι το ίδιο και καλά κάνει η Νέα Δημοκρατία
Και πάνω σε αυτά είχα διαφωνήσει και με δικό μας όταν του έβαλα το απόσπασμα της ιδεολογίας Νέας Δημοκρατίας που μου ελεγε ότι αποκλείεται να τα λέει αυτά και του έβαλα το απόσπασμα μου είχε γράψει αυτά είναι πολύ κομμουνιστικά για μένα
Πιστεύω στον καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο και πάντα έτσι πίστευα
To μόνο κοινωνικό πρόσωπο του καπιταλισμού είναι η επιχορήγηση χρημάτων απο το κράτος..Πιστεύω στον καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο και πάντα έτσι πίστευα
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 129
- Like
- 51.914
- Πόντοι
- 27.261
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.426
- Πόντοι
- 786
Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν τη διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»
Πολιτική & Οικονομία - Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία». Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση.
www.athensvoice.gr
η αφροδιτάρα με ποιον θα πάει;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 129
- Like
- 51.914
- Πόντοι
- 27.261
Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν τη διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»
Πολιτική & Οικονομία - Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία». Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση.www.athensvoice.gr
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.013
- Πόντοι
- 6.256
Πριν το 19 εγώ τσακώνμουναινα με τους δικούς μου εδώ γιατί εγώ ήμουνα υπέρ της προστασίας πρώτης κατοικίας που είχε καταργηθεί ενώ οι άλλοι λέγανε οι τζαμπατζήδες να πληρώσουν
Επίσης με τον van damme διαφωνούσαμε γιατί εγώ του έλεγα ότι το ποσοστό του ΑΕΠ επί Νέας Δημοκρατίας και επί συριζα εγια πιδόματα είναι το ίδιο και καλά κάνει η Νέα Δημοκρατία
Και πάνω σε αυτά είχα διαφωνήσει και με δικό μας όταν του έβαλα το απόσπασμα της ιδεολογίας Νέας Δημοκρατίας που μου ελεγε ότι αποκλείεται να τα λέει αυτά και του έβαλα το απόσπασμα μου είχε γράψει αυτά είναι πολύ κομμουνιστικά για μένα
Πιστεύω στον καπιταλισμό με κοινωνικό πρόσωπο και πάντα έτσι πίστευα
Αυτοί που στο γκάλοπ του μπου ψήφισαν δημιουργία Με ποιον θα πάνε;Τζήμερος και Κρανιδιώτης ανακοίνωσαν τη διαγραφή Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία»
Πολιτική & Οικονομία - Τζήμερος και Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο από την «Εθνική Δημιουργία». Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση.www.athensvoice.gr
Κάνω μία σοβαρή συζήτηση με ένα φίλο και βγαίνει ο κοπρολαλίάς και πάλι τα δικά του
0 επιχειρήματα και βρισιές
Πού ήσουνα κοπρολαλιά όταν τσακωνόμουν με τους δεξιούς για την πρώτη κατοικία
Μάλλον στην στην ψυχιατρική Πτέρυγα η σαν γιατρός η σαν ασθενής
Και δεν είχες και μικρόφωνο να φωνάζεις τις βρισιές σου
Ούτε εσύ ούτε κανένας προοδευτικός πήρε θέση
Επειδή ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ τότε;
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 129
- Like
- 51.914
- Πόντοι
- 27.261
Η κατάστασή σου κοπρολαλιά είναι πολύ σοβαρή
Αν είσαι γιατρός δίπλα σου Θα έχεις ψυχιάτρους
Δεν κάνεις καμιά βόλτα
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.188
- Πόντοι
- 456
Τωρα που χανεται η αντιπροεδρια και η βουλη κατσε μη τη δεις να γυρναει πισω νδ και πανε περιπατο ολες οι αξιες και τα ιδανικα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.388
- Πόντοι
- 6.256
Ευκαιρια να μας θυμισεις τα χρεη των κομμάτωνΠες μας για τα 200 μύρια που χαρίσανε οι τράπεζες στο πουστοκόμμα σου ρε ρουφιάνε.
Εκλογες ερχονται. Πρεπει να θυμηθούμε
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 25.013
- Πόντοι
- 6.256
Σου βρήκα καινούριο μικρόφωνο αυτιστικε παπαγάλε...Η κατάστασή σου κοπρολαλιά είναι πολύ σοβαρή
Αν είσαι γιατρός δίπλα σου Θα έχεις ψυχιάτρους
Δεν κάνεις καμιά βόλτα
Συνημμένα
Ερώτηση 2η κοπρολαλιάΣου βρήκα καινούριο μικρόφωνο αυτιστικε παπαγάλε...
Αν η κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ήθελε να παρακολουθήσει τον Ανδρουλάκη για δικό της πολιτικό όφελος θα το έκανε όταν ήταν ευρωβουλευτής και θα σταματούσε την παρακολούθηση δύο μέρες αφοτου γίνονταν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ;
Εσύ που δεν έχεις μικρόφωνο ξέρεις να κάνεις τίποτα άλλο από το να βρίζεις και να λες για μικρόφωνα;
Γιατί για λογικές απαντήσεις δεν σε βλέπω
Τελικά θα πας στους κοντινούς σου γιατρούς;
Αν είσαι γιατρός τζάμπα θα είναι
Αλλά μία που σε λυπάμαι μπορώ να συνεισφέρω σε και εγώ σεκάτι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις