Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.569
- Πόντοι
- 3.936
Ειμαι ενα βρωμερο σκουπιδι και η θεση μου ειναι μεσα στον καδο απορριματων και οχι εδω
Ειμαι ενα βρωμερο σκουπιδι και η θεση μου ειναι μεσα στον καδο απορριματων και οχι εδω
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Όσο σιωπητήριο και να προσπαθήσουν να επιβάλουν ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει»
Πάλι ρεζίλι διεθνώς μας έκανε το χαπατο
Πώς λεγεται αυτο το κομμα? Ενωση Ελληνων Γραφικών?
Ρώτησε φίλος αν συμφέρει να χρησιμοποιείς τα επιδόματα που κυκλοφορούνΓιατι δεν παιρνεις εσυ ρε πουστρα ηλεκτρικο αυτοκινητο να μας πεις και μας …;
20000€ για το Fiat το 500 πρεπει να εισαι πολυ στριφτερος για να το παρεις….
Ολη η Ευρωπη προειδοποιεί να παρουμε καντηλέρια γιατι χεν θα χουμε ρευμα τον χειμωνα,εσυ θες να μας πεις πως ειναι έξυπνη κινηση το ηλεκτρικο αυτοκινητο…
Εκτος αν θες να σου βαζουμε το φις στον πατο σου…μπας και φορτίσουμε…
Αυτο δεν ηταν το πρωην γαλαζιο ρουφι@νοπαπαγαλακι σας;Πώς λεγεται αυτο το κομμα? Ενωση Ελληνων Γραφικών?
Ε και;
Που τις βρισκεις τοσες κότες ρε Νιτσιάκο;
είναι και γραμμωμένος όχι σαν τον δικό σας τον μπουχέσαΝα εδώ ένας δουλευταράς.
Αν θεωρείς αυτόν γραμμωμενο, ούτε μια κάμψη δεν έχεις κάνει στη ζωή σου...είναι και γραμμωμένος όχι σαν τον δικό σας τον μπουχέσα
Πες μας εσύ για τα 200 κιλά που ζυγίζεις μωρη πανάσχημη μπουλντοζίτσα.Πες μας για τα 200 μύρια που χαρίσανε οι τράπεζες στο πουστοκόμμα σου ρε ρουφιάνε.
Τα 175 Μύρια ΔΡΑΧΜΕΣ εννοείς που αποπληρωθηκαν ;Σταμάτα να κακαρίζεις μωρή πουλάδα και πες μας για τα 200 μύρια που τσούρνεψε ο αρχηγός σου και μετά παρακάλαγε τις τράπεζες να του τα χαρίσουν.
Ποια η γνώμη σου για τα κομμουνιστικά κουπόνια που κάποτε έδιναν στις κομμουνιστικές χώρες για να ξεγελαν το λαό ότι δίνουν παροχές ;;;Ρώτησε φίλος αν συμφέρει να χρησιμοποιείς τα επιδόματα που κυκλοφορούν
Είπα σύντομα ποια επιδόματα κυκλοφορούν
Είπα πολλά επιδόματα
Πήρες το επίδομα για το ηλεκτρικό αυτοκίνητο
Και άρχισες να βρίζεις ότι εγώ λέω να πάρετε ηλεκτρικά αυτοκίνητα που το είδες αυτό;
Καταλαβαίνεις τι γράφει ο άλλος ή βλέπεις ότι θέλεις και ότι επιθυμείς;
Και έχεις και τους συνοδοιπόρους σου να σου κάνουν και like
Φαντάζομαι ότι ς αρέσει και ο πολάκης
Ούνα φάτσα ούνα ράτσα
Κατάλαβα κατάλαβα θα μάθεις πού μένω
Και Αν πάρετε την εξουσία χάθηκα
Και όχι μόνο εγώ
Αλλά βέβαια πρέπει η κυβέρνηση να είναι εντάξει να μην παρακολουθεί τηλέφωνα και εσείς να απειλείτε έμμεσα ζωές όπως ο πολάκης και να βρίζετε σαν παιδιά του γυμνασίου
Βέβαια οποίοι δεν έχουν επιχειρήματα και οποίοι δεν καταλαβαίνουν βρίζουν
Σκάσε ρε αστρατευτος κ πιάσε μια εξάδα αβγάΣταμάτα να κακαρίζεις μωρή πουλάδα και πες μας για τα 200 μύρια που τσούρνεψε ο αρχηγός σου και μετά παρακάλαγε τις τράπεζες να του τα χαρίσουν.
πόσο καλά με ξέρεις, ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣΑν θεωρείς αυτόν γραμμωμενο, ούτε μια κάμψη δεν έχεις κάνει στη ζωή σου...
Μπουλάκος είσαι και το ξέρουμε.
Η εικόνα μιλάει από μόνη της.πόσο καλά με ξέρεις, ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ
Πες μας για τα 300 μύρια ΕΥΡΩ που χρωστάει το πουστοκόμμα σου ρε ΠΡΑΣΟφρουρέ.Πϊπα κώλο θα σε πηγαίνω ρε συριζόπανο μέχρι να μας πεις που φάγατε τα 200 μύρια που σας χάρισαν οι τράπεζες που βρίζατε μετά.
Τον ξέχασαν τα πουλάκια μου…μεχρι προχθες φοβόταν μην τους παρει ψήφους και τωρα ολοι ψάχνονται αναρωτώμενοι πια γαλάζια κουραδα ειναι αυτηΑυτο δεν ηταν το πρωην γαλαζιο ρουφι@νοπαπαγαλακι σας;