troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.777
- Πόντοι
- 5.506
Και φιλο τον Σταικουρα .. μην το ξεχνας αυτο
χαχαχαχαχααα ισοπεδωση του νερντακια
Και φιλο τον Σταικουρα .. μην το ξεχνας αυτο
Για πεςΞερεις τι τραβηξα να την πεισω να μην ερθει?
δεν εχει να σωθει απο κατι ισα ισα αυτη πρεπει να ερθει εδω περα τωρα να σωθει που η οικονομια μας παει βζιιιιιιιιννννννννν προς τα πανωΠιο πιθανό είναι να πάει αυτός εκεί για να σωθεί από εδώ παρά να έρθει αυτή
αφου εσυ της ειπες οτι εισαι παντρεμενος σιγα μια χαρα θα την εβγαζες με την παρανομη σχεσουλα σουΞερεις τι τραβηξα να την πεισω να μην ερθει?
Κάτσε να δεις τον Άλεξ να πουλάει νάυλον σακούλες στη λαϊκή εκεί, θα σου πω εγώ μετάδεν εχει να σωθει απο κατι ισα ισα αυτη πρεπει να ερθει εδω περα τωρα να σωθει που η οικονομια μας παει βζιιιιιιιιννννννννν προς τα πανω
τι φανταζεσε οτι τραβηξε?Για πες
ισχυει τύπε. τον στιγμάτισαν οι σχεσεις. σημαδεύτηκε κανονικαΣημειωσε τις σχεσεις του Αλεξ σε παρακαλω καπου , να τις εχουμε προχειρες σε καμια αναφορά
Το καζανάκιτι φανταζεσε οτι τραβηξε?
θα παιρνει σβαρνα τις λαικες καθε μερα για να πουλαει θα χεστει στο χρημαΚάτσε να δεις τον Άλεξ να πουλάει νάυλον σακούλες στη λαϊκή εκεί, θα σου πω εγώ μετά
Εμας μας νοιαζει μονο το ΑΦΜ για τα ταξιδια.Θα τους κλάδους τα αρχιδια όταν το κάθε μάρκετ έχει είκοσι διαφορετικά αφμ
Άλλο αφμγια αγορές αλαντικων
Άλλο αφμ για αγορές γαλακτοκομικά
Αλά για φρούτα
Άλλο για κρέατα
Αλλά σαν ενοικιαστής του χώρου
Άλλο αφμ για τα ράφια σαν ενοικίαση
Κ άλλο για πωλησεις
Κ άλλο αφμ για διαχείριση
γιαυτο ειχε βουλωσει τοτε που ελεγε και βγηκε απο μεσα οτι υπαρχει και δεν υπαρχει σε σκατο;;;Το καζανάκι
εμενα αλλου παει το μυαλο μουΤο καζανάκι
ε αφου ο κυριακος ξεκινησε πρωτος τα γαμησια ειπαν και αλλοι να τα συνεχισουνΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ.
ΜΟΝΟ
θα ηθελα και λιγο αθλητικα και μια τζουρα πολιτιστικαΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΜΑ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙΑ.
ΜΟΝΟ
Για πεςεμενα αλλου παει το μυαλο μου
τον καφε ξεχασεςΓια πες
έχω ένα πολιτιστικού/κοινωνιολογικού ενδιαφέροντος.θα ηθελα και λιγο αθλητικα και μια τζουρα πολιτιστικα
βαλε καφε και παρε το πλεκτο...θα τα πουμε ολαΓια πες
βαλε καφε και παρε το πλεκτο...θα τα πουμε ολα