Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Όχι, γι'αυτό θέλει ν' ανοίξει, θα χει το μονοπώλιο.Yπαρχουν ακομη βιντεο κλαμπ?
Όχι, γι'αυτό θέλει ν' ανοίξει, θα χει το μονοπώλιο.Yπαρχουν ακομη βιντεο κλαμπ?
Το επομενο μονοπωλιο ποιο θα ειναι? Να ανοιξει επιχειρηση πωλησης αμμου στη Σαχαρα?Όχι, γι'αυτό θέλει ν' ανοίξει, θα χει το μονοπώλιο.
Φίλος @baros έχει επιχειρηματικό δαιμόνιο.Το επομενο μονοπωλιο ποιο θα ειναι? Να ανοιξει επιχειρηση πωλησης αμμου στη Σαχαρα?
σωστή κίνηση ,ανιχνευτική μεγάλης σημασίας. Θα την ξανατσεκάρεις όμως στο οικονομικό διότι μπορεί να είναι εκπαιδευμένη51 κλεισμενα.
Προφανως δεν αποβλεπει σε αυτο, της προτεινα να της στειλω λεφτα για να την στηριξω σε μια επιχειρηματικη κινηση που κανει τωρα αλλά με ξέχεσε.
Πιο ξεκαθαρη και ξηγημενη κοπελα δεν εχω γνωρισει στη ζωη μουσωστή κίνηση ,ανιχνευτική μεγάλης σημασίας. Θα την ξανατσεκάρεις όμως στο οικονομικό διότι μπορεί να είναι εκπαιδευμένη
Άποψη δική μου ,ότι αν σε καβλώνει το μωρό ,όχι απλά να σου αρέσει,
κάνε τις επόμενες κινήσεις γρήγορα να δέσεις τη δουλειά...τι άλλο θα σου προσφέρει "συγκίνηση" ? τίποτα !!!
προχώρα !! είναι εξηγημένες απο εκείνα τα μέρη και μπορεί να είναι πονηρές αλλά δεν πουστεύουν όπως οι δυτικές-ανατολικές..
Παντοφλα; Τι νουμερο φοραει;Πιο ξεκαθαρη και ξηγημενη κοπελα δεν εχω γνωρισει στη ζωη μου
Kαταπληκτική επένδυση, πως δεν το έχουμε σκεφτεί εμείς.Στείλε στον Βαρο, θέλει να ανοίξει βίντεο κλαμπ....
Δεν με φοβιζει η παντοφλα. Με φοβιζει το οτι οπλοφορειΠαντοφλα; Τι νουμερο φοραει;
Ψάχνει χρηματοδότη...χωσου...Kαταπληκτική επένδυση, πως δεν το έχουμε σκεφτεί εμείς.
Της έχεις εξηγήσει πως σε χρειάζεται το κόμμα;Δεν με φοβιζει η παντοφλα. Με φοβιζει το οτι οπλοφορει
Εγώ λέω μια επιχειρηματική ιδέα που έχω κατά νου εδώ κ καιρό ...Ψάχνει χρηματοδότη...χωσου...
Θα δωσω στο κομμα αλλη μια τετραετια και θα φυγω. Ας αναλαβει και κανενας αλλος μετα.Της έχεις εξηγήσει πως σε χρειάζεται το κόμμα;
Και ο Τσιπρας το 2018 φούσκωσε τις τσεπες των καραβανάδων ,εδινε έκαστος 2000€ μινιμουμ τον μηνα Δεκεμβρη ως αναδρομικά και καλα,πηρε ομως επισης τ αρχιδια του απ τα καραβάνια….τον πηγαν και στο ΣΤΕ .Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Και της λεω "Τον Κουλη δεν τον ψηφιζεις, αλλά τα επιδοματακια τα παιρνεις".
Απαντηση: "Ε τότε να μην μας ζηταει φορους απο οσους δεν τον ψηφιζουμε"
E δεν νομιζω οτι περιμενε κανενας απο τους καραβαναδες να ψηφισουν Συριζα, ανεξαρτητως τι θα τους εδινεΚαι ο Τσιπρας το 2018 φούσκωσε τις τσεπες των καραβανάδων ,εδινε έκαστος 2000€ μινιμουμ τον μηνα Δεκεμβρη ως αναδρομικά και καλα,πηρε ομως επισης τ αρχιδια του απ τα καραβάνια….τον πηγαν και στο ΣΤΕ .
Οποτε δεν μας λες και κατι
Σιγουρα οχι,ομως ξερω περιπτώσεις που το ζευγαρι ειναι στρατιωτικοί και ηρθε τον μηνα Δεκεμβρη σπιτι τους πανω απο 7000€ και οι δυο…παρ ολο αυτα ηταν απογοητευμένοιE δεν νομιζω οτι περιμενε κανενας απο τους καραβαναδες να ψηφισουν Συριζα, ανεξαρτητως τι θα τους εδινε
Yπαρχει χειροτερο οπλο στα χερια μιας γυναικας απο την "παντοφλα";Δεν με φοβιζει η παντοφλα. Με φοβιζει το οτι οπλοφορει
Στην αρχή είχαν δώσει 10 ευρώ ο καθέναςΠώς πηραν ένα ευρω πισω ο καθενας?
Το δωσανε, δεν το πηρανε.
Κάπως έτσι είναιΑετός είσαι κι εσύ...
25 διά 3 =8,333+1 το πουρμπουαρ =9,3333Χ3 = 28 το σύνολο και 2 ευρώ ακόμα που τους μείνανε.
Έχεις καθρέφτη;ο συνταξιουχος ημιτρελος με το μικροφωνο βαζει κουιζ παιδια?