poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
δεν εχει καμια σημασια καμια αντρικια πραγματα ΑΝΤΡΙΚΙΑO πούστης ομως στο βιντεο ειναι ζωντανος και ο μαγκας κολατσιο για τα σκουληκια
δεν εχει καμια σημασια καμια αντρικια πραγματα ΑΝΤΡΙΚΙΑO πούστης ομως στο βιντεο ειναι ζωντανος και ο μαγκας κολατσιο για τα σκουληκια
Το έμαθα τώρα, όπως είπα δεν είμαι μάχιμος.Εν τω μεταξυ, ξερεις οτι ο νομος δεν απαγορευει τα αυτοφωρα εφετεια. Απλως κανενα εφετειο δεν τα προβλεπει στον κανονισμο του.
Βεβαιως. Προτεινω επιδοτηση για επισκεψεις στην Αντριαννα, την Αρτεμη, στην Στεφανια, την Τζοαννα...Α,και για να βελτιωθεί η ψυχική υγεία του Έλληνα (που έχει πέσει λόγω της πανδημίας και της οικονομικής ύφεσης),δεν πρέπει να δίνονται λεφτά σε ταξίδια που διαρκούν για λίγο αλλά σε κοινωνικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους που μπορούν να τον βοηθήσουν.
ρε ναυαγιο τι πετάγεσαι να πουμε και χαλάς τη ροη της κουβεντας πανω που παει να γινει μπερδεγουειΑ,και για να βελτιωθεί η ψυχική υγεία του Έλληνα (που έχει πέσει λόγω της πανδημίας και της οικονομικής ύφεσης),δεν πρέπει να δίνονται λεφτά σε ταξίδια που διαρκούν για λίγο αλλά σε κοινωνικούς ψυχολόγους και ψυχιάτρους που μπορούν να τον βοηθήσουν.
Μεσαια ταξη τυπε , κανονικα θα επρεπε να τον πιανιυν τα κριτηρια .. αρα κατι λαθος ειναι στην εξισωσημπα θα παρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;; @Νίπλης τι γινεται εδω;;; αυτος δεν το επαιζε ντεμεκ εγω δεν το παιρνω αλλα μετα τον αναγκασε η γυναικα;;;
αδικο αλλα παιζει να εχω μια τυχη γιατι ο δικηγορος μια φορα που ακουσε στρακαστρουκα το πασχα εκανε τσισα πανω τουσκούρα τα πραματα για συμπαθές μέλος τρουμπακη. ο δικηγόρος θα παιξει με σίδερο
για δωσε μια ξιγα εσυ που εισαι και διανοουμενος μεχρι ποσα θεωρησε μεσαια ταξη;;Μεσαια ταξη τυπε , κανονικα θα επρεπε να τον πιανιυν τα κριτηρια .. αρα κατι λαθος ειναι στην εξισωση
εχω να πω μονο τουτο...αδικο αλλα παιζει να εχω μια τυχη γιατι ο δικηγορος μια φορα που ακουσε στρακαστρουκα το πασχα εκανε τσισα πανω του
και εγω....
μου γεννηθηκε μια απορία οταν λες η δικια σου εννοεις τη γυναικα τη νομιμη ή εχεις και τριτη κορασιδα στην εξισωση;;;Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Και της λεω "Τον Κουλη δεν τον ψηφιζεις, αλλά τα επιδοματακια τα παιρνεις".
Απαντηση: "Ε τότε να μην μας ζηταει φορους απο οσους δεν τον ψηφιζουμε"
Eχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.μου γεννηθηκε μια απορία οταν λες η δικια σου εννοεις τη γυναικα τη νομιμη ή εχεις και τριτη κορασιδα στην εξισωση;;;
Δεν μπορω να κανω τετοιες δηλωσεις εδω , θα σκασει δαλαι λαμα με πραξεις και με κατεβατα μικροφωνικα ..για δωσε μια ξιγα εσυ που εισαι και διανοουμενος μεχρι ποσα θεωρησε μεσαια ταξη;;
Και φιλο τον Σταικουρα .. μην το ξεχνας αυτοEχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.
μπραβο καλε και δεν στο ειχαEχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.
Ολες Συριζα ειναιμπραβο καλε και δεν στο ειχα
σε μερσω για την εξηγησηΔεν μπορω να κανω τετοιες δηλωσεις εδω , θα σκασει δαλαι λαμα με πραξεις και με κατεβατα μικροφωνικα ..
παντως 55Κ δεν θυμαμαι ποσο λενε οι στατιστικες δεν παιζει ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και φιλο τον Σταικουρα .. μην το ξεχνας αυτο
Γιατι?μπραβο καλε και δεν στο ειχα