athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.584
- Πόντοι
- 12.756
καφε απο μπερυπιωμενος εισαι;;;
καφε απο μπερυπιωμενος εισαι;;;
Μιλαει τωρα ο φανεροπουσταςΕ ναι ρε μαλακα δεν εχω δει γιατι δεν ψαχουλευω αντρικα νικ πρωι πρωι
Κρυφοπουστρακο
μη βριζεις μανΜιλαει τωρα ο φανεροπουστας
σαπιλαααακαφε απο μπερυ
πες την καλύτερη αλυσίδα καφέ σε 2σαπιλαααα
Θα σου παρω δωρο δυο πακετα γαλετεςμη βριζεις μαν
Κοφι μπερυπες την καλύτερη αλυσίδα καφέ σε 2
να δω κάτι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χωρίς σκέψη
για μενα carpoπες την καλύτερη αλυσίδα καφέ σε 2
να δω κάτι
χωρίς σκέψη
Θα σου παρω δωρο δυο πακετα γαλετες
Κοφι μπερυ
Μπορει να ηθελε παραγγελια ενα ταψι τυροπιτα και ενα σπανακοπιτα. Εχασες τον πελατη συριζοπουσταΑυτοί που δεν ψάχνουν αντιπάλους στο μπου, δεν ψάχνουν profiles μελων 7 το πρωί.
Θα έχουμε να το λέμε αυτό.
λεγε τιμη αλλα να υπολογισεις και τον πληθωρισμο αλλα και οτι ενα τετραγωνο ειναι πληρες γευμαμη βριζεις μαν
συμφωνώγια μενα carpo
παλι καλα πηρα το οκ απο τα κεντρικα ησυχασασυμφωνώ
θα τον βαλω να κανει ΑΚΡΙΒΕΙΣ υπολογισμους@athinaios44 το κουτακι εχει 6 αν θυμασαι οποτε κανε και τα μαθηματικα αλλιως βαλε τ δαλαι λαμα που λεει οτι ειναι καλος να στα κανει
Θα κόβαμε τα μουνόχειλα σου να φτιάξουμε σάπια ζαμπονοτυρόπιτα ρε δεκσιο χοντροκοπρόσκυλοΜπορει να ηθελε παραγγελια ενα ταψι τυροπιτα και ενα σπανακοπιτα. Εχασες τον πελατη συριζοπουστα
βαλτον να ψαξει αν συμφερει να τον αγορασεις απο μενα ή να τον κανεις μονος σουθα τον βαλω να κανει ΑΚΡΙΒΕΙΣ υπολογισμους
ολα θα λυθουνβαλτον να ψαξει αν συμφερει να τον αγορασεις απο μενα ή να τον κανεις μονος σου
ναι πετα και μια τιμη στο τραπεζι ετσι να υπαρχει ομωςολα θα λυθουν
θα σου δωσω το φουελ παςς μουναι πετα και μια τιμη στο τραπεζι ετσι να υπαρχει ομως
μπα θα παρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;; @Νίπλης τι γινεται εδω;;; αυτος δεν το επαιζε ντεμεκ εγω δεν το παιρνω αλλα μετα τον αναγκασε η γυναικα;;;θα σου δωσω το φουελ παςς μου
ειναι δυσκολες εποχες ολα θα τα παρωμπα θα παρεις ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ;;; @Νίπλης τι γινεται εδω;;; αυτος δεν το επαιζε ντεμεκ εγω δεν το παιρνω αλλα μετα τον αναγκασε η γυναικα;;;