Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (2 μέλη και 27 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.586
Πόντοι
12.756
αφου εχεις το εταιρικο ρε λαμογιο δεν καις τπτ ολα τσεπα θα πανε το σαξο το εχεις τακαρει
ναι αλλα ξεκινησαμε απο γαλετες και πρηζεις μπαλλες για ολα τα αλλα που ειναι ασχετα...:confused:

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.122
Πόντοι
216

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.940
Πόντοι
5.506
Θα κόβαμε τα μουνόχειλα σου να φτιάξουμε σάπια ζαμπονοτυρόπιτα ρε δεκσιο χοντροκοπρόσκυλο
Αυτες τις μαλακιες να μην εγραφες, καλυτερος μαλακας θα ησουν, παει, εχασες και ενα ταψι γεμιστα που θα σου εφερνε ο συναδελφος για ψησιμο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
δεν ειναι ακριβως ετσι..ξερω περιπτωσεις που δικαιωθηκαν χαλαρα...τωρα δεν ξερω απο αφμ κλπ αλλα η επιχειρηση την πατησε..μιλαμε για σουπερ μαρκετ..και αλλες 3 περιπτωσεις που για να μην γινει ντορος απο μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ δωσανε παραπανω αποζημιωση
Επειδή κάνουνελετες είτε στις τιμές είτε προσφορές ανάλογα των αναγκών τις περιοχής ,,,,το ίδιο κάνουν κ με τα εργοσημα
Πχ πόσα εργοσημα μπορουν.μα γλυτώσουν κ τι πρόστιμα μπορούν να πέσουν......
Επίσης τόσο μεγάλοι τζίροι των μάρκετ κ ούτε ενα μπορει να εισαχθει στο χρηματιστήριο......γιατί;; Διότι ουσιαστικά στο αφμ των πωλήσεων παρουσιάζουν.ισολογισμους με μικρά κέρδη που πετάγονται στις εταιρίες των μάρκετ με αφμ αγοράς προϊόντων
με ξένο κώλο βγάζουν κέρδη αφού όλα είναι με πίστωση κόστος οικονομοτεχνικεςελετες πάντα το έχουν σκοπό να φαληριζουν για να καρφώνουν τους πιστωτές ..
μεγάλη λερα

poutsesmple1447

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Like
1.122
Πόντοι
216

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
ρε τόνι της καρδιάς μας :confused: πες μου αλήθεια
α. γιατί έχεις κλειστό το προφίλ σου
β. γιατί εσύ, ο ντάντε, ο θειούλης και κάτι άλλοι έχετε ποστ ΜΟΝΟ στα πολιτικά νήματα? αναρωτιέμαι...:think:
Εδώ θα διαφωνήσω. Συμμετέχω και στο νήμα για τους ιούς (ιατρικά θέματα) όπου όμως συνεχίζω να επικρίνω τη Νου-Δούλα για τους χειρισμούς της διαχρονικά. Επίση κατά καιρούς συμμετέχω και σε συζητήσεις για ιερόδουλες και άλλα θέματα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εδώ θα διαφωνήσω. Συμμετέχω και στο νήμα για τους ιούς (ιατρικά θέματα) όπου όμως συνεχίζω να επικρίνω τη Νου-Δούλα για τους χειρισμούς της διαχρονικά. Επίση κατά καιρούς συμμετέχω και σε συζητήσεις για ιερόδουλες και άλλα θέματα.
Έλα μωρέ ήθελε εξτραδακι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ειναι δυσκολες εποχες ολα θα τα παρω
Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Και της λεω "Τον Κουλη δεν τον ψηφιζεις, αλλά τα επιδοματακια τα παιρνεις".
Απαντηση: "Ε τότε να μην μας ζηταει φορους απο οσους δεν τον ψηφιζουμε"

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Έτσι είναι οι αριστεροί, αχάριστοι.
Εγώ που είμαι δεξιός-ΝΔ μέχρι κόκκαλο δεν πείρα φράγκο και πάλι Κυριάκουλα θα ψηφίσω!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.886
Πόντοι
5.506
FYqwSRVWAAArkYg.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
Τυπε Νταιμα να σου πω και εγω κατι απο την πραγματικη οικονομια:
Κοπελα σε σουπερ μαρκετ επαιρνε περσι 765 ΜΙΚΤΑ. Το σουπερ μαρκετ εξαγοραστηκε φετος απο αλυσιδα που εχει μπει τον τελευταιο καιρο επιθετικα στην αγορα. Η συμφωνια ηταν να μην απολυθει το προσωπικο, προς το παρον, και να μην μειωθουν οι απολαβες. Η κοπελα ομως πηρε 715 ΜΙΚΤΑ αυτον τον μηνα, ενω στην Εργανη εμφανιζεται οτι παιρνει 765.
Γίνεται αυτό
Η συμφωνία για μη μείωση αποδοχών ήταν συμφωνία με το σωματείο συμφωνία εταιρεία με εταιρεία εγγραφή η προφορική τι

Όπως και άλλοι λιγότεροι είναι αλήθεια εργαζόμενοι παίρνουνε πρόθετα λεφτά μαύρα
Ή μετρητά ή με διάφορα είδη παροχών
Διατακτικές σούπερ μάρκετ
Και άλλα

Εμένα που είμαι συνταξιούχος μου έχουν κάνει πρόταση να πάω με μαύρα να δουλέψω
Όχι πλήρες ωράριο βέβαια
Αρνήθηκα

Όπως και πριν πολλά πολλά χρόνια στην αρχή της σταδιοδρομίας μου
Μου είχαν ζητήσει να είμαι υπεύθυνος σε μία εταιρεία να υπογράφω χωρίς να πατάω καθόλου με μαύρα
Αρνήθηκα

Όπως και ότι με έδιωξαν από εταιρεία που πούλαγε μικροβιολογικά προϊόντα
Επειδή μη δωροδοκώντας δεν πούλαγα τίποτα
Η συνάδελφος αντικαταστάτρια
Που δωροδοκουσε μακροημέρευσε

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.258
Πόντοι
2.456
αν ενδιαφερεσαι ξερεις που θα με βρεις αν κανετε κ μεγαλη παραγγελια θα εχετε κ εκπτωση χωρις αποδειξη βεβαια
Διάβασε τις προηγούμενες παραθέσεις μήπως καταλάβεις που πήγαινε το γκαβακας..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αλλά ειναι Συριζα.
"Απο μικγος φαινόσουν σαβουγογαμης, μ'αγιστεγη δεν σε πεγίμενα ποτέ, fuckpass να σπγωξεις ανθγώπινα"

-Χγηστος Σταϊκουγας-

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.088
Πόντοι
22.266
Αλλά ειναι Συριζα.
Πες της να χρησιμοποιήσεις εσύ το tourism4all pass για να πας κολομβια:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom