poutsesmple1447
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2022
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
αφου εχεις το εταιρικο ρε λαμογιο δεν καις τπτ ολα τσεπα θα πανε το σαξο το εχεις τακαρειειναι δυσκολες εποχες ολα θα τα παρω
αφου εχεις το εταιρικο ρε λαμογιο δεν καις τπτ ολα τσεπα θα πανε το σαξο το εχεις τακαρειειναι δυσκολες εποχες ολα θα τα παρω
ναι αλλα ξεκινησαμε απο γαλετες και πρηζεις μπαλλες για ολα τα αλλα που ειναι ασχετα...αφου εχεις το εταιρικο ρε λαμογιο δεν καις τπτ ολα τσεπα θα πανε το σαξο το εχεις τακαρει
πληρης ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ανεβασε κιαλλο την τιμη τωρα γτ δεν βγαινωναι αλλα ξεκινησαμε απο γαλετες και πρηζεις μπαλλες για ολα τα αλλα που ειναι ασχετα...
ε μας γαμησες ρε....πληρης ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ανεβασε κιαλλο την τιμη τωρα γτ δεν βγαινω
ετσι ειναι οταν κατεχεις κατι που δεν υπαρχει μεγαλη προσφορα η τιμη εκτοξευεταιε μας γαμησες ρε....
Το γράφει στην ούγια;γνησιος δεξιος ειμαι ΕΓΩ
Αυτες τις μαλακιες να μην εγραφες, καλυτερος μαλακας θα ησουν, παει, εχασες και ενα ταψι γεμιστα που θα σου εφερνε ο συναδελφος για ψησιμοΘα κόβαμε τα μουνόχειλα σου να φτιάξουμε σάπια ζαμπονοτυρόπιτα ρε δεκσιο χοντροκοπρόσκυλο
Επειδή κάνουνελετες είτε στις τιμές είτε προσφορές ανάλογα των αναγκών τις περιοχής ,,,,το ίδιο κάνουν κ με τα εργοσημαδεν ειναι ακριβως ετσι..ξερω περιπτωσεις που δικαιωθηκαν χαλαρα...τωρα δεν ξερω απο αφμ κλπ αλλα η επιχειρηση την πατησε..μιλαμε για σουπερ μαρκετ..και αλλες 3 περιπτωσεις που για να μην γινει ντορος απο μεγαλη αλυσιδα σουπερ μαρκετ δωσανε παραπανω αποζημιωση
Δεν βγαίνει ένας γκαβακας να μας πει αφού..ουτε ξερω αν υπαρχουν ακομα
αν ενδιαφερεσαι ξερεις που θα με βρεις αν κανετε κ μεγαλη παραγγελια θα εχετε κ εκπτωση χωρις αποδειξη βεβαιαΔεν βγαίνει ένας γκαβακας να μας πει αφού..
Εδώ θα διαφωνήσω. Συμμετέχω και στο νήμα για τους ιούς (ιατρικά θέματα) όπου όμως συνεχίζω να επικρίνω τη Νου-Δούλα για τους χειρισμούς της διαχρονικά. Επίση κατά καιρούς συμμετέχω και σε συζητήσεις για ιερόδουλες και άλλα θέματα.ρε τόνι της καρδιάς μας πες μου αλήθεια
α. γιατί έχεις κλειστό το προφίλ σου
β. γιατί εσύ, ο ντάντε, ο θειούλης και κάτι άλλοι έχετε ποστ ΜΟΝΟ στα πολιτικά νήματα? αναρωτιέμαι...
Έλα μωρέ ήθελε εξτραδακιΕδώ θα διαφωνήσω. Συμμετέχω και στο νήμα για τους ιούς (ιατρικά θέματα) όπου όμως συνεχίζω να επικρίνω τη Νου-Δούλα για τους χειρισμούς της διαχρονικά. Επίση κατά καιρούς συμμετέχω και σε συζητήσεις για ιερόδουλες και άλλα θέματα.
Mην βριζεις μανΘα κόβαμε τα μουνόχειλα σου να φτιάξουμε σάπια ζαμπονοτυρόπιτα ρε δεκσιο χοντροκοπρόσκυλο
Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.ειναι δυσκολες εποχες ολα θα τα παρω
Έτσι είναι οι αριστεροί, αχάριστοι.Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Και της λεω "Τον Κουλη δεν τον ψηφιζεις, αλλά τα επιδοματακια τα παιρνεις".
Απαντηση: "Ε τότε να μην μας ζηταει φορους απο οσους δεν τον ψηφιζουμε"
Γίνεται αυτόΤυπε Νταιμα να σου πω και εγω κατι απο την πραγματικη οικονομια:
Κοπελα σε σουπερ μαρκετ επαιρνε περσι 765 ΜΙΚΤΑ. Το σουπερ μαρκετ εξαγοραστηκε φετος απο αλυσιδα που εχει μπει τον τελευταιο καιρο επιθετικα στην αγορα. Η συμφωνια ηταν να μην απολυθει το προσωπικο, προς το παρον, και να μην μειωθουν οι απολαβες. Η κοπελα ομως πηρε 715 ΜΙΚΤΑ αυτον τον μηνα, ενω στην Εργανη εμφανιζεται οτι παιρνει 765.
Διάβασε τις προηγούμενες παραθέσεις μήπως καταλάβεις που πήγαινε το γκαβακας..αν ενδιαφερεσαι ξερεις που θα με βρεις αν κανετε κ μεγαλη παραγγελια θα εχετε κ εκπτωση χωρις αποδειξη βεβαια
"Απο μικγος φαινόσουν σαβουγογαμης, μ'αγιστεγη δεν σε πεγίμενα ποτέ, fuckpass να σπγωξεις ανθγώπινα"Η δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.
Πες της να χρησιμοποιήσεις εσύ το tourism4all pass για να πας κολομβιαΗ δικιά μου πηρε fuel pass, power pass, εχει εγκριθει για tourism pass και πηρε και εικοσι χιλιαρικακια ΕΣΠΑ.
Αλλά ειναι Συριζα.