sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.084
- Πόντοι
- 22.266
Δροσίζονται κ αμαλαχι κάνουν κ τις βουτες τους......Άρχοντες τους έχεις!!!
Με τόση ζέστη να δουλεύουν μέσα στα νερά...
Πήρες το tourism4all ?
Δροσίζονται κ αμαλαχι κάνουν κ τις βουτες τους......Άρχοντες τους έχεις!!!
Με τόση ζέστη να δουλεύουν μέσα στα νερά...
ειμαι στους κληρωθεντες αλλα Σεπτεμβρη θα δουμε..1 στους 3 κερδαειΔροσίζονται κ αμαλαχι κάνουν κ τις βουτες τους......
Πήρες το tourism4all ?
Τίποτα δεν μου δίνουν εμένα...Δροσίζονται κ αμαλαχι κάνουν κ τις βουτες τους......
Πήρες το tourism4all ?
Για που λες;;;;; Έλα mtwapa αν ψηνεσαιειμαι στους κληρωθεντες αλλα Σεπτεμβρη θα δουμε..1 στους 3 κερδαει
αρνητικό επιτόκιο...είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.Βλέπω αρνητικο επιτόκιο στις τράπεζες που σημαίνει θα πάρουν αξία τα διαμάντια που έχω βγάλει με τοσο κοπο
φιλε-Τροβα αν θελετε σας φιλοξενω και τους 2.....φτωχικα μεν ωραια δεΤίποτα δεν μου δίνουν εμένα...
Θα έρθω να με φιλοξενήσεις να την βγάλω τσάμπα...
κατσε να δω αν θα το παρω πρωταΓια που λες;;;;; Έλα mtwapa αν ψηνεσαι
Ναι αλλά να βάζεις κ κανένα χεράκι βοήθεια στα παλικάρια...Τίποτα δεν μου δίνουν εμένα...
Θα έρθω να με φιλοξενήσεις να την βγάλω τσάμπα...
Πόσα γεύματα;Ναι αλλά να βάζεις κ κανένα χεράκι βοήθεια στα παλικάρια...
Χαλαρό ωράριο θα σε εχω 05:00-24:00
3...πρωινο ψωμι και ζαχαρη,μεσημεριανο ψωμι και αλατι και βραδυνο 2 γαλετεςΠόσα γεύματα;
Κ που θα βρούμε θυρίδα κ χώρο να βάλουμε τις λίρες τύπε;;; Πιάνουν πολύ χώρο για αυτό διαμάντια ,......αρνητικό επιτόκιο...είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό.
κάντε λίρες ρε παπάρες να βρείτε την υγειά σας.
και να πληρώνετε με ελισάβετ τα γραφεία, τρίωρο και κομμάτι
Βουτάς στην οισιναρα που είδες στην εικόνα κ ότι πιάσεις ....λαβράκια ροφούς τσιπούρες γλώσσες ......πούδρα θα σε εχωΠόσα γεύματα;
υπάρχει μέλος του μπου χωρίς θυρίδα μεγάλου μεγέθους?Κ που θα βρούμε θυρίδα κ χώρο να βάλουμε τις λίρες τύπε;;; Πιάνουν πολύ χώρο για αυτό διαμάντια ,......
Έχουμε κ μέλος αλλά δε γράφει κυνηγό διαμαντιών αλλά τα τρολ των έχουν διώξει τον ποιοτικό κοσμο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βουτάς στην οισιναρα που είδες στην εικόνα κ ότι πιάσεις ....λαβράκια ροφούς τσιπούρες γλώσσες ......πούδρα θα σε εχω
Κ ολόκληρη τη σειρά να νοικιάσεις δεν φτάνει σε λιρες για αυτό σου λέω Κανε τα μπριλιανταυπάρχει μέλος του μπου χωρίς θυρίδα μεγάλου μεγέθους?
ναι γινονται αυτα οπως επισης και με μισα ενσημα...εκει θελει πουτσα απο καταγγελιες..Τυπε Νταιμα να σου πω και εγω κατι απο την πραγματικη οικονομια:
Κοπελα σε σουπερ μαρκετ επαιρνε περσι 765 ΜΙΚΤΑ. Το σουπερ μαρκετ εξαγοραστηκε φετος απο αλυσιδα που εχει μπει τον τελευταιο καιρο επιθετικα στην αγορα. Η συμφωνια ηταν να μην απολυθει το προσωπικο, προς το παρον, και να μην μειωθουν οι απολαβες. Η κοπελα ομως πηρε 715 ΜΙΚΤΑ αυτον τον μηνα, ενω στην Εργανη εμφανιζεται οτι παιρνει 765.
Θα τους κλάδους τα αρχιδια όταν το κάθε μάρκετ έχει είκοσι διαφορετικά αφμναι γινονται αυτα οπως επισης και με μισα ενσημα...εκει θελει πουτσα απο καταγγελιες..
Τυπε πιστεύεις πως αντικταστηθηκαν με πτι μπερ παπαδοπουλου;ρε μουνηδες προλαβατε γαλετες στον στρατο;εγω τις τσακιζα παιζει να ημουν ο μονος που τις ετρωγα
διπυρίτης άρτος λέγεται κανονικάΤυπε πιστεύεις πως αντικταστηθηκαν με πτι μπερ παπαδοπουλου;
Ρε πουστρακο εψαξες καλα το προφιλ μου και ειδες οτι εχω μονο εδω ποστ?ρε τόνι της καρδιάς μας πες μου αλήθεια
α. γιατί έχεις κλειστό το προφίλ σου
β. γιατί εσύ, ο ντάντε, ο θειούλης και κάτι άλλοι έχετε ποστ ΜΟΝΟ στα πολιτικά νήματα? αναρωτιέμαι...