sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.080
- Πόντοι
- 22.266
Όλοι για την τσέπη τους δεξιοί είναι τυπεγνησιος δεξιος ειμαι ΕΓΩ
Όλοι για την τσέπη τους δεξιοί είναι τυπεγνησιος δεξιος ειμαι ΕΓΩ
δεν με αφορα αυτο..εγω ουτε τους εχω ενοχλησει,ουτε ρουσφετια ,ουτε τιποτα..ισα ισα τους τα εχω χωσει σε διαφορες επικοινωνιες που εχουμε κατα καιρουςΌλοι για την τσέπη τους δεξιοί είναι τυπε
Γιατι δε βαζεις ενα ζητω η περεστροικα συντροφε;σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αλλαξω υπογραφη στο νικ μου.....για αλλη μια φορα βεβαια υποψηφιες θα ειναι αποκλειστικα και μονο φρασεις που εχουν χαραξει νεες διαδρομες στο καψιμο εγκεφαλικων κυτταρων του μυαλου μας απο τον ενα και μοναδικο αλεξαρα εβδομηνταενα της καρδιας μας......
α...ξερω καφετζη που τον εσωσε η επιστρεπτεα...
β...ξερω ποιος πηρε τα εξακοσια απ τη δεη επιστροφη...
γ...μικρος πλακωνα τον σταικουγα στα σουτια....
επειδη οπως εχετε ηδη αντιληφθει ρεμαλια δεν μπορω να διαλεξω αφηνω την υποθεση επανω σας.....περιμενω γνωμες!
Κλαίω με λυγμούςελεγα μηπως ηταν απο τα πολλα τα σούτια...
Έτσι όπως έχει πάρει φόρα ο 71νας όπου να'ναι λογικά θα το ποσταρει και αυτό...Γιατι δε βαζεις ενα ζητω η περεστροικα συντροφε;
Νταξ μεγάλη πατέντα..Μα αφού με την αύξηση παγκόσμια της τιμής των καυσίμων αναλογικά ανέβηκε κ το φπα k το εφκ.
Άρα σου επιστρέφει αυτά που σου έχει πάρει κ με το παραπάνω...
Κ είναι άδικο διότι κάποιος μπορεί να μην κάνει χιλιόμετρα καθόλου κ να το πάρει κ άλλος μπορεί να κάνει πολλά χιλιόμετρα μηνιαίως
Τυπε τα 0,60 του ποστ να πέφτουν κ ας βάλει ονειροκρίτη του 1940..τι φαση να πουμε ο τυπος νταημα; αν τον βρίσει καποιος του βαζει ενα στανταρ κείμενο;
Αλέκο φαντάσου τι έχει να φτιάξει όταν πάρει την θέση του αδελφού του..Κατεβαινα παντως σημερα την Πανεπιστημιου, και εβλεπα τον περιφημο "περιπατο", με τους...φοινικες.
Για να τα λεμε και οπως ειναι τα πραγματα, ρε Μπακογιαννη τι μαλακια ηταν αυτη?
να σημειωθει παρακαλω οτι ο daimas με εβρισε προ ολιγου
τραβα κοιμησου σενσεϊ και τους γλεντας αυριο παλι.Το μεσημέρι έγραψα ένα κείμενο στο που υπολόγιζα διάφορα πράγματα για την επιδότηση της βενζίνης η για τη μείωση φόρου
Ζήτησα από τους συνομιλητές αν έχουν αντίρρηση στις παραδοχές που έκανα στους υπολογισμούς να μου το αναφέρουν
Στις απαντήσεις δεν είδα κάτι
Ήθελα να συγκρίνω δύο καταστάσεις
Ή ο ειδικός φόρος κατανάλωσης να μειωθεί κατά 40 λεπτά το λίτρο
Η να πάρουμε επιδότηση 80 ευρώ το τρίμηνο
Με τους υπολογισμούς που έκανα αναλυτικά
Το συμπέρασμα ήταν ότι τα 80 ευρώ φτάναν για 900 χιλιόμετρα το μήνα με μείωση 40 λεπτά το λίτρο
Τι σημαίνει αυτό;
Για όσους κάνουν 900 χιλιόμετρα περίπου το μήνα
Είτε η επιδότηση 80 ευρώ είτε η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 40 λεπτά είναι το ίδιο
Για όσους κάνουν λιγότερο από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Τους συμφέρει η επιδότηση των 80 ευρώ
Για όσους κάνουν περισσότερο από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης
Σύμφωνα με το αυτοκινητικό περιοδικό ένα αυτοκινήτο διανύει 15.000 το χρόνο ή 1250 χιλιόμετρα το μήνα
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία
Που είναι βέβαια μέσοι όροι
Πιο πολύ συμφέρει η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης
Παρά η επιδότηση
Αυτό αν δεν πάρουμε υπόψιν αν τα χιλιόμετρα που διανύει κάποιος έχει σχέση με την οικονομική του κατάσταση
Εσείς πού είσαστε φιλοσοσιαλιστές πείτε μου τη γνώμη σας
Να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης και για αυτούς που κάνουν κάτω από 900 χιλιόμετρα το μήνα και για αυτούς που κάνουν πάνω από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Αν τα χιλιόμετρα κάνει κάποιος εξαρτάται από την οικονομική του κατάσταση και για τους πλούσιους και για τους φτωχούς;
Δεν ελπίζω σε σαφή απάντησητραβα κοιμησου σενσεϊ και τους γλεντας αυριο παλι.
ξεκουρασου τωρα...
Το λες σε κάποιον που στις τελευταίες 20 μέρες έχει γράψει 5-6 μηνύματα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και ένα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑΤυπε τα 0,60 του ποστ να πέφτουν κ ας βάλει ονειροκρίτη του 1940..
Το μεσημέρι έγραψα ένα κείμενο στο που υπολόγιζα διάφορα πράγματα για την επιδότηση της βενζίνης η για τη μείωση φόρου
Ζήτησα από τους συνομιλητές αν έχουν αντίρρηση στις παραδοχές που έκανα στους υπολογισμούς να μου το αναφέρουν
Στις απαντήσεις δεν είδα κάτι
Ήθελα να συγκρίνω δύο καταστάσεις
Ή ο ειδικός φόρος κατανάλωσης να μειωθεί κατά 40 λεπτά το λίτρο
Η να πάρουμε επιδότηση 80 ευρώ το τρίμηνο
Με τους υπολογισμούς που έκανα αναλυτικά
Το συμπέρασμα ήταν ότι τα 80 ευρώ φτάναν για 900 χιλιόμετρα το μήνα με μείωση 40 λεπτά το λίτρο
Τι σημαίνει αυτό;
Για όσους κάνουν 900 χιλιόμετρα περίπου το μήνα
Είτε η επιδότηση 80 ευρώ είτε η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης κατά 40 λεπτά είναι το ίδιο
Για όσους κάνουν λιγότερο από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Τους συμφέρει η επιδότηση των 80 ευρώ
Για όσους κάνουν περισσότερο από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης
Σύμφωνα με το αυτοκινητικό περιοδικό ένα αυτοκινήτο διανύει 15.000 το χρόνο ή 1250 χιλιόμετρα το μήνα
Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία
Που είναι βέβαια μέσοι όροι
Πιο πολύ συμφέρει η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης
Παρά η επιδότηση
Αυτό αν δεν πάρουμε υπόψιν αν τα χιλιόμετρα που διανύει κάποιος έχει σχέση με την οικονομική του κατάσταση
Εσείς πού είσαστε φιλοσοσιαλιστές πείτε μου τη γνώμη σας
Να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης και για αυτούς που κάνουν κάτω από 900 χιλιόμετρα το μήνα και για αυτούς που κάνουν πάνω από 900 χιλιόμετρα το μήνα
Αν τα χιλιόμετρα κάνει κάποιος εξαρτάται από την οικονομική του κατάσταση και για τους πλούσιους και για τους φτωχούς;
Υ.γ
Υπάρχουν βέβαια πολλές λεπτομέρειες
Έχουμε μήνες διακοπών που τα χιλιόμετρα που διανύουμε είναι ή περισσότερα ή λιγότερα η ίδια βέβαια
Ανάλογα που θα πάμε
Αν ένας έχει δύο αυτοκίνητα είναι άλλο θέμα
Αν μία οικογένεια έχει δύο αυτοκίνητα σε διαφορετικά ονόματα άλλο θέμα
Αν σε κάποιες δουλειές πληρώνεται η βενζίνη που κάνουνε οι υπάλληλοι άλλο θέμα
Αν κάποιοι κάνουν πάρα πολλά χιλιόμετρα λόγω δουλειάς χωρίς να τους πληρώνουν τη βενζίνη πάλι άλλο θέμα
Αν κάποιοι έχουν το αυτοκίνητο απέξω τώρα από το σπίτι και δεν το κινούν παλλι άλλο θέμα
Γενικώς μιλώντας άλλους τους συμφέρει το ένα και άλλο το άλλο
Το λες σε κάποιον που στις τελευταίες 20 μέρες έχει γράψει 5-6 μηνύματα εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και ένα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ
Και που επανειλημμένα έχει ζητήσει από σας να μου γράψετε ένα μήνυμα υπέρ της κυβέρνησης ή κατά του ΣΥΡΙΖΑ και δεν παίρνω καμία απάντηση
Και ένας που μου έβρισε το ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ψέματα όπως απέδειξα
Γεμάτος επιχειρήματα πάλι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στην πόλη των Χανίων είναι η ΝΔ πλειοψηφία.Έλα βγες λίγο έξω να φωνάξεις ζητω ο Μητσοτάκης .
Ζήσε λίγο στα όρια.
Κάτσε τώρα που θα ξεκινήσουν τον ΒΟΑΚ με διόδια να δεις ποσοστά η ΝΔΣτην πόλη των Χανίων είναι η ΝΔ πλειοψηφία.
Στα χωριά συντριπτικά κατά ΝΔ.
ΠΑΣΟΚ,δηλαδή Σύριζα τώρα.