★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Μπα, ούτε στην πόλη.Στην πόλη των Χανίων είναι η ΝΔ πλειοψηφία.
Αφού δεν τα κατάφερε το '19, δεν πρόκειται ποτέ
Μπα, ούτε στην πόλη.Στην πόλη των Χανίων είναι η ΝΔ πλειοψηφία.
Μπα, ούτε στην πόλη.
Εσυ γιατι πρωι πρωι σ ενα φορουμ με πουτανες σκαλίζεις τα προφιλ ανδρικών nicknames?ρε τόνι της καρδιάς μας πες μου αλήθεια
α. γιατί έχεις κλειστό το προφίλ σου
β. γιατί εσύ, ο ντάντε, ο θειούλης και κάτι άλλοι έχετε ποστ ΜΟΝΟ στα πολιτικά νήματα? αναρωτιέμαι...
προφανώς αυτή τη στιγμή όχι...Εσυ γιατι πρωι πρωι σ ενα φορουμ με πουτανες σκαλίζεις τα προφιλ ανδρικών nicknames?
Αλλη δουλεια δεν ειχες να κανεις;
Ισα κύριε Κουλαρχη που περιττεύουν τα δικα μας σχολια!προφανώς αυτή τη στιγμή όχι...
η ερώτηση παραμένει. αν έχεις απάντηση καλώς, αν όχι τα σχόλιά σου περιττεύουν
μπααααα μας ξεπερνάτε, όσο και να βάλουμε τα δυνατά μας.Ισα κύριε Κουλαρχη που περιττεύουν τα δικα μας σχολια!
Λες και το φορουμ εγινε ν ακούμε τις δικες σας μαλακιες…
Έχει ο ευρύτερος και τα γύρω χωριά που είναι μεγάλα.Μπα, ούτε στην πόλη.
ρε τόνι της καρδιάς μας πες μου αλήθεια
Πηγες να ψάξεις το προφίλ μου δηλαδή, μάλιστα... κοίτα κάτι έχω ψιλιαστεί ότι είσαι κρυφογκέι, δικαίωμα σου βέβαια, αλίμονο, αλλά δεν θα κάτσω να σου δώσω σημασία.α. γιατί έχεις κλειστό το προφίλ σου
Δεν έχω ποστ μόνο σε πολιτικά νήματα, έχω γράψει πολλά περισσότερα και σε άλλου είδους.β. γιατί εσύ, ο ντάντε, ο θειούλης και κάτι άλλοι έχετε ποστ ΜΟΝΟ στα πολιτικά νήματα? αναρωτιέμαι...
Τόσο πρωί;; Ξύπνιοι ξύπνιοι βλέπωΔωστε ενα ραντεβου θανατου ρε μουνια..
θα ειναι το πρωτο που δοθηκε πρωι
σε αγαπάω ρε τόνι, δεν κρύβεταιΠηγες να ψάξεις το προφίλ μου δηλαδή, μάλιστα... κοίτα κάτι έχω ψιλιαστεί ότι είσαι κρυφογκέι, δικαίωμα σου βέβαια, αλίμονο, αλλά δεν θα κάτσω να σου δώσω σημασία.
Όχι γιατι είσαι κρυφογκέι, αλλά γενικοτερα ο χαρακτήρας σου είναι άστα να πάνε.
Ο μέσος μπουρδελιαρης τυπε το πρωι κονομαει και κατα τις 12:00 τσαλαβουτα με μοχιτο και τραβα φωτος κωλαρακια για να ποστάρει στο νημα ματι στις παραλιεςΤόσο πρωί;; Ξύπνιοι ξύπνιοι βλέπω
Πολύ πλεμπα στο μπου κομ τύπε κ νόμιζα ότι έχω να κάνω με αριστοκρατες
βολκάνε έχουμε ήδη βγάλει 10χίλιαρο και τώρα κάνουμε διάλειμμαΤόσο πρωί;; Ξύπνιοι ξύπνιοι βλέπω
Πολύ πλεμπα στο μπου κομ τύπε κ νόμιζα ότι έχω να κάνω με αριστοκρατες
Δεν υπάρχουν αριστεροί, διορισμένοι πασόκοι του αλήτη του ανδρέα είναι, που βέβαια το συριζανελ συνονθυλευμα έριξε στο μισό το ποσοστό, απο 70% που έβγαζε η πασοκάρα στα ντουζένια της και με το χρήμα που έριχνε με τα πακέτα ντελορ στις ελιές.Βγες εσύ πρώτα στα Χανιά να φωνάξεις "ζήτω ο Μητσοτάκης" μαλακισμένο, σε περιμένει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΟΙΣΟΦΆΓΟ.
Εννοείται ότι το τελευταίο μερεμέτι θα στο πετάξει στη μάπα ο Παυλάρας Πολάκαρος.
Τυπε αν πας Κρητη θα ακουσεις ιστοριες απείρου καλους σχετικές με τον Μητσοτακουλα …τον παππου του Κουλη δλδ!Δεν υπάρχουν αριστεροί, διορισμένοι πασόκοι του αλήτη του ανδρέα είναι, που βέβαια το συριζανελ συνονθυλευμα έριξε στο μισό το ποσοστό, απο 70% που έβγαζε η πασοκάρα στα ντουζένια της και με το χρήμα που έριχνε με τα πακέτα ντελορ στις ελιές.
τι ιστορίες?Τυπε αν πας Κρητη θα ακουσεις ιστοριες απείρου καλους σχετικές με τον Μητσοτακουλα …τον παππου του Κουλη δλδ!
Μιλησε ο μαλαξ που χασκογελαει με μηνυματα ανδρικων μελων πριν 21 χρονιαΕσυ γιατι πρωι πρωι σ ενα φορουμ με πουτανες σκαλίζεις τα προφιλ ανδρικών nicknames?
Αλλη δουλεια δεν ειχες να κανεις;
Τυπε τραβα στο μαστορα και κοιτα τα ωστηρια…τα χεις καψειΜιλησε ο μαλαξ που χασκογελαει με μηνυματα ανδρικων μελων πριν 21 χρονια
11:30 πλατεια Καραισκακη ρε μουνοπανο να σου γαμησω το τανκςΔωστε ενα ραντεβου θανατου ρε μουνια..
θα ειναι το πρωτο που δοθηκε πρωι
Downtown Χανια δεν κυκλοφορει ουτε κουνουπι ροζουλι, ασε τα βοδια να ονειρευονταιΈχει ο ευρύτερος και τα γύρω χωριά που είναι μεγάλα.
Μιλάω για downtown Χανιά.
Ενω εσενα η φορα του ανεμου σε βοηθαει να κατουρας και να τα πινεις ψωμα.Πηγες να ψάξεις το προφίλ μου δηλαδή, μάλιστα... κοίτα κάτι έχω ψιλιαστεί ότι είσαι κρυφογκέι, δικαίωμα σου βέβαια, αλίμονο, αλλά δεν θα κάτσω να σου δώσω σημασία.
Όχι γιατι είσαι κρυφογκέι, αλλά γενικοτερα ο χαρακτήρας σου είναι άστα να πάνε.
Δεν έχω ποστ μόνο σε πολιτικά νήματα, έχω γράψει πολλά περισσότερα και σε άλλου είδους.
Φυσικά δεν θα κάτσω να στ' αποδείξω, διότι εσύ πάλι τα ίδια θα μου πεις.
Πέτα λάσπη όση θες, απλά να ξέρεις η φορά του ανέμου δε σε βοηθάει.