alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ειπαμε. Οπως το δει κανενας.Σιγουρα εισαι καλυτερα , δεν το συζηταμε αυτο
Ειπαμε. Οπως το δει κανενας.Σιγουρα εισαι καλυτερα , δεν το συζηταμε αυτο
Τυπε για να μην σε βρίζουν έξω, σημαίνει ότι δεν τα λες παραέξω αυτά που γράφεις εδώ, μα γιατί;Οπως το δει κανενας.
Αυτον τον βριζουν χιλιαδες.
Εμενα με βριζουν πεντε-εξι νικνειμς στο μπου κομ.
Αυτος θα κωλώνει να παει για μασαζ στην Στεφανια.
Εγω μπορω.
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις
Χμ… σημειωνεταιΕιπαμε. Οπως το δει κανενας.
Τα ιδια λεω. Ισως δεν με βριζουν επειδη ειμαι 1,87 και 95 κιλαΤυπε για να μην σε βρίζουν έξω, σημαίνει ότι δεν τα λες παραέξω αυτά που γράφεις εδώ, μα γιατί;
Και τι δεν ακούγεσαι;;Ισως επειδη ειμαι 1,87 και 95 κιλα
Μην είσαι κοτνοφλαλμος τύπε...αυτός στα αρχίδια του αν το βρίζουν και εκατομυρια...αυτός θα φώναζε στην στεφάνια σπίτι του και θα την πλήρωνε με τα λεφτά που πληρώνεις φόρο κάθε χρόνο....στην πολιτική μπαίνουν για να μπορούν να κερδίζουν και να μην χάνουν τίποτα.Οπως το δει κανενας.
Αυτον τον βριζουν χιλιαδες.
Εμενα με βριζουν πεντε-εξι νικνειμς στο μπου κομ.
Αυτος θα κωλώνει να παει για μασαζ στην Στεφανια.
Εγω μπορω.
Κατι κερδιζεις, κατι χανεις
Ειπαμε τύπε, βραζει η κοινωνια, σε 9 μηνες αναλαμβανει ο ΤσιπραςΚαι τι δεν ακούγεσαι;;
Σιγα κανα 2 μέτρα πιο κοντός από το κτήριο του ΟΤΕ είσαι.
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο.Μην είσαι κοτνοφλαλμος τύπε...αυτός στα αρχίδια του αν το βρίζουν και εκατομυρια...αυτός θα φώναζε στην στεφάνια σπίτι του και θα την πλήρωνε με τα λεφτά που πληρώνεις φόρο κάθε χρόνο....στην πολιτική μπαίνουν για να μπορούν να κερδίζουν και να μην χάνουν τίποτα.
Σε 9 μηνες ο Τσιπρας θα έχει ήδη 7 μηνες που θα κυβερναει τυπε.Ειπαμε τύπε, βραζει η κοινωνια, σε 9 μηνες αναλαμβανει ο Τσιπρας
Δεν καταλαβες καλα, τσονταρισε για ενα συγκεκριμενο λογο και τετοιου ειδους τσονταρισματα για θεματα δημοσιας υγειας και ασφαλειας υπηρχαν παντοτε. Απλα πανω στην τσαντιλα για την αρνηση της πανδημιας μας εφταιγε και αυτο.αμα τα πληρωνε απο την τσεπη του δεν θα ειχα κανενα προβλημα....επισης δεν θα ειχα αμα ημουνα σε μια χωρα που δεν ειναι ηλιθιοι πανω απο το 60%
Μη βριζεις ρεΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ...Η ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ Η ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...
Ρώτα τον Σταϊκούρα να σου πειΕιπαμε τύπε, βραζει η κοινωνια, σε 9 μηνες αναλαμβανει ο Τσιπρας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν ειμαι τοσο σιγουρος γι αυτο.
Ενω εσυ λες τις μαλακιες σου και παραεξω και δε σ εχουν τρελανει στη φαπα θελεις να μας πειςΤυπε για να μην σε βρίζουν έξω, σημαίνει ότι δεν τα λες παραέξω αυτά που γράφεις εδώ, μα γιατί;
Σε 9 μηνες ο Τσιπρας θα έχει ήδη 7 μηνες που θα κυβερναει τυπε.
Ενώ εσύ όλο "Ζητω ο Μητσοτάκης" είσαι στα Χανιά ε καραγκιόζη;;Ενω εσυ λες τις μαλακιες σου και παραεξω και δε σ εχουν τρελανει στη φαπα θελεις να μας πεις
Πες και εσυ οτι επαιζες σουτακια με τον Δραγασακη να ξεμπερδευειςΕνώ εσύ όλο "Ζητω ο Μητσοτάκης" είσαι στα Χανιά ε καραγκιόζη;;
Σίγουρα όχι, δεν θα είχες δάχτυλα να γράφεις μαλακιες τώρα.
Βγες εξω εσυ και φωναξε οτι το Σεπτεμβριο θα ειναι ο τσιπρας πρωθυπουργος να δω κατι.Ενώ εσύ όλο "Ζητω ο Μητσοτάκης" είσαι στα Χανιά ε καραγκιόζη;;
Σίγουρα όχι, δεν θα είχες δάχτυλα να γράφεις μαλακιες τώρα.
Βγες εσύ πρώτα στα Χανιά να φωνάξεις "ζήτω ο Μητσοτάκης" μαλακισμένο, σε περιμένει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΟΙΣΟΦΆΓΟ.Βγες εξω εσυ και φωναξε οτι το Σεπτεμβριο θα ειναι ο τσιπρας πρωθυπουργος να δω κατι.
Ο φατουρος εδω μεσα σε περιμενει ηδη
Σε 9 μηνες ο Τσιπρας θα έχει ήδη 7 μηνες που θα κυβερναει τυπε.
Μάλλον τις κουμπάρες με την παπαρήγα την καλήΠες και εσυ οτι επαιζες σουτακια με τον Δραγασακη να ξεμπερδευεις
Μη βρίζεις φίλε τα υπό εξαφάνιση είδη
Εισαι τοσο μαλακας που δε μπορεις να φανταστεις οτι κανενας σοβαρος ανθρωπος δεν κανει τις δικες σας τις μαλακιες.Βγες εσύ πρώτα στα Χανιά να φωνάξεις "ζήτω ο Μητσοτάκης" μαλακισμένο, σε περιμένει ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΟΙΣΟΦΆΓΟ.
Εννοείται ότι το τελευταίο μερεμέτι θα στο πετάξει στη μάπα ο Παυλάρας Πολάκαρος.