Εκτός από αυτά τα κοσμητικά που δικαίως σε στολίζουν οι συναγωνιστές, είσαι και αγράμματος. Αν μιλάς για τον Ελληνικό εμφυλιο (1946-1949), τότε δεν είναι 88 χρόνια αλλά 2022-1946=76 χρόνια. Πραγματικά μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα.
Δε γουστάρουμε ούτε Νου-Δούλα ούτε άχρηστους Συριζαίους (που ήδη κρίθηκαν ως κωλοτούμπες και ανεπαρκείς το 2019). Θέλουμε μια Ελλάδα δίκαιη, μακριά από κομματικά συμφέροντα που να φρονίζει για όλους τους κατοίκους της και να παρέχει ανθρώπινες συνθήκες ζωής . Αλλά έτσι που το πάμε με τις πυρκαϊές και την "ανάπτυξη" μας βλέπω κρανίου τόπο (η Σαχάρα πιο φιλική θα είναι ).
Το κείμενο δεν είναι δικό μου είναι του leclerc
Και το αναδημοσιεύω όποτε με βρίζουνε
Προτιμώ να μη βρίζω
Και να δημοσιεύω κείμενα που τσαντίζουν αυτούς που με βρίζουν
Ωραίο αυτό μακριά από κομματικά συμφέροντα
Όταν κάποια κυβέρνηση οποιαδήποτε βάζει κάποιον που δεν είναι στο κόμμα της
Το κόμμα από το οποίο προέρχεται τον βρίζει σαν προδότη έτσι δεν είναι;
Τι πιστεύεις αν πας σε μία επαρχία και πεις προεκλογικά εγώ θα δουλέψω για το κοινό καλό θα είμαι αδέσμευτος δεν θα εξυπηρετήσω τους κομματικούς μου φίλους αλλά το κοινό καλό θα σε ψηφίσει η μάνα σου;
Ήταν ένα ιταλικό έργο με ένα δήμαρχο ο οποίος πήρε τη θέση ενός διεφθαρμένου δημάρχου
Δεν εξυπηρετούσε ούτε την οικογένειά του
Σε λίγο καιρό από τις αντιδράσεις παραιτήθηκε
Ένας για να γίνει υποψήφιος βουλευτής πρέπει να περάσεις συνήθως εκτός αν είναι πάρα πολύ διάσημος παραδείγματος χάρη Βαρουφάκη ς όλα τα στάδια της κομματικής πυραμίδας
Και εκεί αν δεν κάνεις ρουσφέτι αν δεν εξυπηρετήσεις δεν σε ψηφίζουν εντός του κόμματος και δεν προχωράς