Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
ο επιτελιΚούλις διδάσκει οργάνωση προετοιμασία ετοιμότητα στρατηγική αποτελεσματικότητα αριστεία
Όλη τη χώρα την έκανε μπάρμπεκιου πλεμπαίοι :rockon:

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Ηλεία

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
kusum-kumari.gif

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
ο επιτελιΚούλις διδάσκει οργάνωση προετοιμασία ετοιμότητα στρατηγική αποτελεσματικότητα αριστεία
Όλη τη χώρα την έκανε μπάρμπεκιου πλεμπαίοι :rockon:

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στην Ηλεία
Τόσες φωτιές και ούτε ένα αντικριστο...έστω 2 κιλά προβατίνα

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Εκτός από αυτά τα κοσμητικά που δικαίως σε στολίζουν οι συναγωνιστές, είσαι και αγράμματος. Αν μιλάς για τον Ελληνικό εμφυλιο (1946-1949), τότε δεν είναι 88 χρόνια αλλά 2022-1946=76 χρόνια. Πραγματικά μας έχεις ζαλίσει τα ούμπαλα.
Δε γουστάρουμε ούτε Νου-Δούλα ούτε άχρηστους Συριζαίους (που ήδη κρίθηκαν ως κωλοτούμπες και ανεπαρκείς το 2019). Θέλουμε μια Ελλάδα δίκαιη, μακριά από κομματικά συμφέροντα που να φρονίζει για όλους τους κατοίκους της και να παρέχει ανθρώπινες συνθήκες ζωής . Αλλά έτσι που το πάμε με τις πυρκαϊές και την "ανάπτυξη" μας βλέπω κρανίου τόπο (η Σαχάρα πιο φιλική θα είναι ).
Το κείμενο δεν είναι δικό μου είναι του leclerc
Και το αναδημοσιεύω όποτε με βρίζουνε

Προτιμώ να μη βρίζω
Και να δημοσιεύω κείμενα που τσαντίζουν αυτούς που με βρίζουν

Ωραίο αυτό μακριά από κομματικά συμφέροντα
Όταν κάποια κυβέρνηση οποιαδήποτε βάζει κάποιον που δεν είναι στο κόμμα της
Το κόμμα από το οποίο προέρχεται τον βρίζει σαν προδότη έτσι δεν είναι;
Τι πιστεύεις αν πας σε μία επαρχία και πεις προεκλογικά εγώ θα δουλέψω για το κοινό καλό θα είμαι αδέσμευτος δεν θα εξυπηρετήσω τους κομματικούς μου φίλους αλλά το κοινό καλό θα σε ψηφίσει η μάνα σου;
Ήταν ένα ιταλικό έργο με ένα δήμαρχο ο οποίος πήρε τη θέση ενός διεφθαρμένου δημάρχου
Δεν εξυπηρετούσε ούτε την οικογένειά του
Σε λίγο καιρό από τις αντιδράσεις παραιτήθηκε

Ένας για να γίνει υποψήφιος βουλευτής πρέπει να περάσεις συνήθως εκτός αν είναι πάρα πολύ διάσημος παραδείγματος χάρη Βαρουφάκη ς όλα τα στάδια της κομματικής πυραμίδας

Και εκεί αν δεν κάνεις ρουσφέτι αν δεν εξυπηρετήσεις δεν σε ψηφίζουν εντός του κόμματος και δεν προχωράς

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.274
Πόντοι
6.056
Τόσες φωτιές και ούτε ένα αντικριστο...έστω 2 κιλά προβατίνα
αστειεύεσαι ? όλα τα σουφρώνουνε μέχρι πόμολα στο κώλο τους χωνεύουνε

εντωμεταξύ στη Δαδιά ολοκληρώθηκε η μπίζνα

,.jpg

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
παραιτηθηκε ο καμπουρακης μωρη καριολα και εσυ πας για δουλειες?
θα σε γαμησω οταν γυρισεις
Δεν χρειάζεται άλλο κείμενο σου φτάνει το παρακάτω

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσεότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά και «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως, μια υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να φέρει… τα πάνω – κάτω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ σημειώνεται εδώ πως στα Χανιά -από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ- εκλέγεται ο Παύλος Πολάκης…

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το zarpanews.gr, επεσήμανε πως είναι μια πρόταση που του έχει γίνει επίσημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία και μελετά.

Ο ίδιος, είπε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και αναμένεται να αποφασίσει όταν θα είναι εντελώς σίγουρος γι’ αυτή την κίνηση.

Μετά είχαν πει όχι δεν θα πάει γιατί θα παραμείνει στο ΣΚΑΪ τώρα που φεύγει από το ΣΚΑΪ δεν ξέρω ακριβώς τι πρόκειται αλλά πιθανόν να είναι υποψήφιος
Χωρίς να είναι σίγουρο

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Δεν χρειάζεται άλλο κείμενο σου φτάνει το παρακάτω

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, ο Χανιώτης δημοσιογράφος επιβεβαίωσεότι του έχει γίνει επίσημη πρόταση από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο ίδιος, μάλιστα, βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Χανιά και «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα με προσοχή πριν πάρει την οριστική του απόφαση.

Πάντως, μια υποψηφιότητα Καμπουράκη είναι πιθανόν να φέρει… τα πάνω – κάτω στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, ενώ σημειώνεται εδώ πως στα Χανιά -από το στρατόπεδο του ΣΥΡΙΖΑ- εκλέγεται ο Παύλος Πολάκης…

Ο Χανιώτης δημοσιογράφος, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το zarpanews.gr, επεσήμανε πως είναι μια πρόταση που του έχει γίνει επίσημα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία και μελετά.

Ο ίδιος, είπε πως ακόμη δεν έχει πάρει οριστική απόφαση και αναμένεται να αποφασίσει όταν θα είναι εντελώς σίγουρος γι’ αυτή την κίνηση.

Μετά είχαν πει όχι δεν θα πάει γιατί θα παραμείνει στο ΣΚΑΪ τώρα που φεύγει από το ΣΚΑΪ δεν ξέρω ακριβώς τι πρόκειται αλλά πιθανόν να είναι υποψήφιος
Χωρίς να είναι σίγουρο
Μάντεψε...

Στα @@ μας μαλάκα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
τα δισέγγονα του γεραπετρίτη δικαιούνται μια κάποια προίκα κι αυτά

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
600 ευρω δεν πρεπει να πηρε ουτε ο Μητσοτάκης , αλλα πηρε ο πατέρας του Αλεξανδρου .. Όλο το ιντερνετ ψαχνει ποιος πηρε το 600αρικο , και τελικά ο τυχερός βρέθηκε εδω μέσα ... Ειναι μαγικό το μπου όντως.
Επίσης σιγουρα θα πηρε, αλλα δεν του το έχει πει ακόμα , και ο καφετζής του , αυτος που σωθηκε με τις βοηθειες που έδινε ο Κουλης στην πανδημία , και οχι μονο σωθηκε αλλα έβαλε και στην άκρη κιολας.
Εννοείται τύπε...σύμφωνα με τα τρολλ εδώ μέσα βρέχει λεφτά εκεί που δεν το περιμένεις....αυτό δεν είναι κυβέρνηση...ο τροχός της τύχης είναι...κάθε μέρα μπορείς να κερδίσεις και από κάτι....:confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Νταξει ειναι λιγο σεσημασμενος ψευτης ο Αλεξ αλλα τον αγαπαμε....να θυμησω οτι πριν μηνες ελεγε οτι ο πατερας του ειναι σε προγραμμα της ΔΕΗ χωρις ρητρα αναπροσαρμογης.Τωρα πως πηρε 600 ευρω πισω που ειναι μονο για οσους ειχαν ρητρα αναπροσαρμογης ειναι ενα αλλο θεμα....:2funny:
Παλιά απάνταγε με κάποια σοβαρότητα....τώρα περνάει και αυτός αφήνει την προπαγάνδα του και φεύγει...νομίζω ότι τα γαλάζια τρόλλια έχουν χάσει την μάχη του bou...αν κερδίσουμε και τη μάχη των συριζοτρολλ θα είμαστε σε καλό σημείο τύπε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
600 ευρω δεν πρεπει να πηρε ουτε ο Μητσοτάκης , αλλα πηρε ο πατέρας του Αλεξανδρου .. Όλο το ιντερνετ ψαχνει ποιος πηρε το 600αρικο , και τελικά ο τυχερός βρέθηκε εδω μέσα ... Ειναι μαγικό το μπου όντως.
Επίσης σιγουρα θα πηρε, αλλα δεν του το έχει πει ακόμα , και ο καφετζής του , αυτος που σωθηκε με τις βοηθειες που έδινε ο Κουλης στην πανδημία , και οχι μονο σωθηκε αλλα έβαλε και στην άκρη κιολας.
Aπό κάτι τετοια, συνειδητοποιω οτι παρ' όλο το περισπούδαστο ύφος σου, εισαι παντελώς ασχετος.

Εγω με τον πατερα μου μιλαω με βιντεοκλήσεις. Και μου εδειξε το χαρτι στην καμερα. 600 ευρω επιστροφή. Κι αυτο επειδη επιασε το ταβανι, κανονικά δικαιουτο 614. Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να του πω να το φωτογραφισει και να μου το στειλει, ωστε να το τριψω στη μουρη σας, γιατι σαν πολλά μας τα ειπατε. Πιθανοτατα θα το κανω. Μετα βεβαια κατι θα βρειτε να πειτε, οτι ειναι φωτοσοπ ή κατι τετοιο. Καποια στιγμη να συνειδητοποιησετε οτι εχετε καταντησει θλιβεροι μερικοι εδω μεσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Νταξει ειναι λιγο σεσημασμενος ψευτης ο Αλεξ αλλα τον αγαπαμε....να θυμησω οτι πριν μηνες ελεγε οτι ο πατερας του ειναι σε προγραμμα της ΔΕΗ χωρις ρητρα αναπροσαρμογης.Τωρα πως πηρε 600 ευρω πισω που ειναι μονο για οσους ειχαν ρητρα αναπροσαρμογης ειναι ενα αλλο θεμα....:2funny:
Ειπα εγω οτι δεν ειχε ο πατερας μου ρητρα αναπροσαρμογης?
Κατα τα αλλα εγω ειμαι ο ψευτης? Δεν πειραζει. Θα του πω να κανει τον κοπο να το φωτογραφισει και να μου το στειλει. Βεβαια μετα θα πειτε οτι ειναι κανενος άλλου ή οτι το εφτιαξα μονος μου, αλλά δεν βαριεσαι. Με εσας ακρη δεν βγαζει κανενας. Ειναι τοση η κομματοσκυλιαση σας ωστε πραγματικα θολωνει το μυαλο σας. Κριμα.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
τα δισέγγονα του γεραπετρίτη δικαιούνται μια κάποια προίκα κι αυτά

Aπό κάτι τετοια, συνειδητοποιω οτι παρ' όλο το περισπούδαστο ύφος σου, εισαι παντελώς ασχετος.

Εγω με τον πατερα μου μιλαω με βιντεοκλήσεις. Και μου εδειξε το χαρτι στην καμερα. 600 ευρω επιστροφή. Κι αυτο επειδη επιασε το ταβανι, κανονικά δικαιουτο 614. Αναρωτιεμαι αν αξιζει τον κοπο να του πω να το φωτογραφισει και να μου το στειλει, ωστε να το τριψω στη μουρη σας, γιατι σαν πολλά μας τα ειπατε. Πιθανοτατα θα το κανω. Μετα βεβαια κατι θα βρειτε να πειτε, οτι ειναι φωτοσοπ ή κατι τετοιο. Καποια στιγμη να συνειδητοποιησετε οτι εχετε καταντησει θλιβεροι μερικοι εδω μεσα.
Καλά καντο εσύ κ βλέπουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom