Θείο,γαλλική τσόντα..Την έριχνα ειδικά με μια γαλλική τσόντα εποχής, με μια μικρή και αβγαλτη κορρασιδαπιυ την ξέσκιζαν όλοι.
Στανταρακι δώσε κωλο η μικρή..
Θείο,γαλλική τσόντα..Την έριχνα ειδικά με μια γαλλική τσόντα εποχής, με μια μικρή και αβγαλτη κορρασιδαπιυ την ξέσκιζαν όλοι.
Χελ Τετάρτη θα πάμε για κανένα βρώμικο πριν;θα μπορείς;Προσοχη αποκλειστικο!!!
Ο Ντολμας!!!
χμ.....Την ψήφο εννοώ
Εσυ παμε να φας οτι θελεις....Χελ Τετάρτη θα πάμε για κανένα βρώμικο πριν;θα μπορείς;
χμ....Την ψήφο εννοώ
όχι θα κάνω συμπαράσταση.Εσυ παμε να φας οτι θελεις....
Ήρεμα μάν μη χυδαιολογειςΜη βρίζεις μαν.
Gamieste
Έχω γράψει επανειλημμένως εναντίον της χρυσής αυγήςα εισαι χρυσαυγιτης τυπε?
οι φαπες θα πανε συνεφο τοτε
μη χυδαιολογειςΜη βρίζεις μαν.
Gamieste
Έχω γράψει επανειλημμένως εναντίον της χρυσής αυγής
Φαίνεται στο φανερό γκάλοπ τις 28Ιουνίου 22 ότι ψηφίζω Νέα Δημοκρατία
Αν ήμουνα Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει
Και όχι να περιμένει σφαλιάρες
Για αυτό σας βάζω τις θέσεις της χρυσής αυγής να δείτε ότι είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ
Άλλη μία
Μοιάζει να συμφωνεί με αυτήν η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε
Εθνικοποίηση των
νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων
Πλήρωνε μου τον ΕΝΦΙΑ και όταν την κάνω θα στο δώσω.μη χυδαιολογεις
ρε παππου με το οικημα στην σαντορινη θα κανουμε κατι?
βρε μαλακα ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου.....θα καταληξεις στο πεζοδρομιο απο φουντοΈχω γράψει επανειλημμένως εναντίον της χρυσής αυγής
Για αυτό σας βάζω τις θέσεις της χρυσής αυγής να δείτε ότι είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ
Άλλη μία
Εθνικοποίηση των
νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων
ναι ενταξειΠλήρωνε μου τον ΕΝΦΙΑ και όταν την κάνω θα στο δώσω.
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις το χουμε πει αυτό φανατικέ συριζαίεβρε μαλακα ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου.....θα καταληξεις στο πεζοδρομιο απο φουντο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι ενταξει
παραιτηθηκε ο καμπουρακης μωρη καριολα και εσυ πας για δουλειες?Όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις το χουμε πει αυτό φανατικέ συριζαίε
Για αυτό επαναλαμβάνω την απάντηση
Έχω γράψει επανειλημμένως εναντίον της χρυσής αυγής
Άλλη μία
Εθνικοποίηση των
Συγγνώμη φίλε μου γιατί έχουμε δουλειές σε μερικές ώρες θα επανέλθω
ελα εδω σε εχω να μην ψαχνειςΣυγγνώμη φίλε μου γιατί έχουμε δουλειές σε μερικές ώρες θα επανέλθω
Εγώ τύπε πριν 15 μέρες έλαβα τον εκκαθαριστικό του παρόχου....790 ευρώ με βοήθεια από το κράτος 135....οι περσινοί λογαριασμοί μου ήταν τόσο χαμηλοί που στον εκκαθαριστικό του καλοκαιριού είχα και πιστωτικό υπόλοιπο.Xθες ελαβα τον λογαριασμο ΔΕΗ.
440 ευρω. Ο αντιστοιχος περσινος ηταν 410. Με δεδομενο οτι ειχα μια μικρη αυξηση στην καταναλωση, εχουμε πεσει ακριβως στα περσινα επιπεδα.
Ό,τι υποσχεθηκε δηλαδη η κυβερνηση επ' αυτού, το εκανε.
Και με πηρε τηλεφωνο ο πατερας μου και μου ειπε οτι του εβαλαν τα 600 ευρω της επιστροφης, καταπληκτος. Τον ειχαν επηρεασει τα διαφορα τρολ, οτι θα παρει 40-50 ευρω. Και του επισημανα για αλλη μια φορα, να μην δινει σημασια στις διαφορες συριζομούρες.
Σημερα εβαλα βενζινη με 2,12. Δηλαδη 35 λεπτα λιγοτερο απο οτι πριν 15 μερες. Και εξακολουθει να πεφτει.
Ειμαι βεβαιος οτι τα εμμισθα τρολ της Κουμουνδουρου και οι διαφοροι "αντικειμενικοι" εχουν σκασει απο την στενοχωρια τους. Δεν πειραζει ομως, καλα να παθετε. Στην ΔΕΗ και στην βενζινη πονταρατε την ανοησια σας, δεν σας βγηκε. Ξιδι μπαλσαμικο λοιπον. Να δω τι θα εχετε να λετε τωρα.
Και σημερα στη δημοσκοπηση της MARC, 10 μοναδες μπροστα η ΝΔ.
Πολυ καλα εκανε ο Κουλης και εκαψε τις εκλογες το Σεπτεμβριο. Για ποιον λογο? Την ανοιξη θα ειμαστε μπροστα 15 μοναδες. Πολυ καλα εκανε.
Περαστικά σας.
600 ευρω δεν πρεπει να πηρε ουτε ο Μητσοτάκης , αλλα πηρε ο πατέρας του Αλεξανδρου .. Όλο το ιντερνετ ψαχνει ποιος πηρε το 600αρικο , και τελικά ο τυχερός βρέθηκε εδω μέσα ... Ειναι μαγικό το μπου όντως.Εγώ τύπε πριν 15 μέρες έλαβα τον εκκαθαριστικό του παρόχου....790 ευρώ με βοήθεια από το κράτος 135....οι περσινοί λογαριασμοί μου ήταν τόσο χαμηλοί που στον εκκαθαριστικό του καλοκαιριού είχα και πιστωτικό υπόλοιπο.
Σε όσους ρώτησα με λογαριασμούς κοντά στον δικό μου πήραν επιδότηση πάνω από 200 με 300 ευρώ (σε καμία περίπτωση 600)...όταν ρώτησα τον πάροχο μου είπε ότι ο ΔΕΔΗΕΕ αποφάσισε ποιοι δικαιούνται για το 2022 κρατική βοήθεια βάση των στοιχείων που άντλησε από το taxis απο ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ 2020...ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 2021.
Κοινός εμένα δεν μου εγκρίνανε την βοήθεια επειδή το 2020 δήλωνα άλλη πρώτη κατοικία...για κατανάλωση που έγινε το 2021 στην ΜΟΝΗ μου δηλωμένη κατοικία. Να χαίρεσαι την κυβερνησάρα σου.
Εγώ τύπε πριν 15 μέρες έλαβα τον εκκαθαριστικό του παρόχου....790 ευρώ με βοήθεια από το κράτος 135....οι περσινοί λογαριασμοί μου ήταν τόσο χαμηλοί που στον εκκαθαριστικό του καλοκαιριού είχα και πιστωτικό υπόλοιπο.
Σε όσους ρώτησα με λογαριασμούς κοντά στον δικό μου πήραν επιδότηση πάνω από 200 με 300 ευρώ (σε καμία περίπτωση 600)...όταν ρώτησα τον πάροχο μου είπε ότι ο ΔΕΔΗΕΕ αποφάσισε ποιοι δικαιούνται για το 2022 κρατική βοήθεια βάση των στοιχείων που άντλησε από το taxis απο ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ 2020...ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 2021.
Κοινός εμένα δεν μου εγκρίνανε την βοήθεια επειδή το 2020 δήλωνα άλλη πρώτη κατοικία...για κατανάλωση που έγινε το 2021 στην ΜΟΝΗ μου δηλωμένη κατοικία. Να χαίρεσαι την κυβερνησάρα σου.