Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.329
Πόντοι
2.456

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.552
Πόντοι
5.006
Προσοχη αποκλειστικο!!!

Ο Ντολμας!!!
Alexandre.jpg
Χελ Τετάρτη θα πάμε για κανένα βρώμικο πριν;θα μπορείς;

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
α εισαι χρυσαυγιτης τυπε?
οι φαπες θα πανε συνεφο τοτε
Έχω γράψει επανειλημμένως εναντίον της χρυσής αυγής
Φαίνεται στο φανερό γκάλοπ τις 28Ιουνίου 22 ότι ψηφίζω Νέα Δημοκρατία

Αν ήμουνα Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να είχα αυτοκτονήσει

Και όχι να περιμένει σφαλιάρες

Για αυτό σας βάζω τις θέσεις της χρυσής αυγής να δείτε ότι είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μία

Μοιάζει να συμφωνεί με αυτήν η Νέα Δημοκρατία ή ο ΣΥΡΙΖΑ άραγε
Εθνικοποίηση των
νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.958
Πόντοι
6.256

Για αυτό σας βάζω τις θέσεις της χρυσής αυγής να δείτε ότι είναι ίδιες με του ΣΥΡΙΖΑ

Άλλη μία

Εθνικοποίηση των
νευραλγικών ελληνικών αμυντικών βιομηχανιών (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων
Alexandre.jpg

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.961
Πόντοι
19.795

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.070
Πόντοι
5.506

Άλλη μία

Εθνικοποίηση των
βρε μαλακα ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου.....θα καταληξεις στο πεζοδρομιο απο φουντο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πλήρωνε μου τον ΕΝΦΙΑ και όταν την κάνω θα στο δώσω.:confused:
ναι ενταξει

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
βρε μαλακα ζητα βοηθεια απο τους γονεις σου.....θα καταληξεις στο πεζοδρομιο απο φουντο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι ενταξει
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις το χουμε πει αυτό φανατικέ συριζαίε

Για αυτό επαναλαμβάνω την απάντηση

Άλλη μία

Εθνικοποίηση των

Συγγνώμη φίλε μου γιατί έχουμε δουλειές σε μερικές ώρες θα επανέλθω

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.070
Πόντοι
5.506
Όταν δεν έχεις επιχειρήματα βρίζεις το χουμε πει αυτό φανατικέ συριζαίε

Για αυτό επαναλαμβάνω την απάντηση

Άλλη μία

Εθνικοποίηση των

Συγγνώμη φίλε μου γιατί έχουμε δουλειές σε μερικές ώρες θα επανέλθω
παραιτηθηκε ο καμπουρακης μωρη καριολα και εσυ πας για δουλειες?
θα σε γαμησω οταν γυρισεις

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.102
Πόντοι
3.656
Xθες ελαβα τον λογαριασμο ΔΕΗ.
440 ευρω. Ο αντιστοιχος περσινος ηταν 410. Με δεδομενο οτι ειχα μια μικρη αυξηση στην καταναλωση, εχουμε πεσει ακριβως στα περσινα επιπεδα.
Ό,τι υποσχεθηκε δηλαδη η κυβερνηση επ' αυτού, το εκανε.
Και με πηρε τηλεφωνο ο πατερας μου και μου ειπε οτι του εβαλαν τα 600 ευρω της επιστροφης, καταπληκτος. Τον ειχαν επηρεασει τα διαφορα τρολ, οτι θα παρει 40-50 ευρω. Και του επισημανα για αλλη μια φορα, να μην δινει σημασια στις διαφορες συριζομούρες.

Σημερα εβαλα βενζινη με 2,12. Δηλαδη 35 λεπτα λιγοτερο απο οτι πριν 15 μερες. Και εξακολουθει να πεφτει.
Ειμαι βεβαιος οτι τα εμμισθα τρολ της Κουμουνδουρου και οι διαφοροι "αντικειμενικοι" εχουν σκασει απο την στενοχωρια τους. Δεν πειραζει ομως, καλα να παθετε. Στην ΔΕΗ και στην βενζινη πονταρατε την ανοησια σας, δεν σας βγηκε. Ξιδι μπαλσαμικο λοιπον. Να δω τι θα εχετε να λετε τωρα.

Και σημερα στη δημοσκοπηση της MARC, 10 μοναδες μπροστα η ΝΔ.
Πολυ καλα εκανε ο Κουλης και εκαψε τις εκλογες το Σεπτεμβριο. Για ποιον λογο? Την ανοιξη θα ειμαστε μπροστα 15 μοναδες. Πολυ καλα εκανε.
Περαστικά σας.
Εγώ τύπε πριν 15 μέρες έλαβα τον εκκαθαριστικό του παρόχου....790 ευρώ με βοήθεια από το κράτος 135....οι περσινοί λογαριασμοί μου ήταν τόσο χαμηλοί που στον εκκαθαριστικό του καλοκαιριού είχα και πιστωτικό υπόλοιπο.

Σε όσους ρώτησα με λογαριασμούς κοντά στον δικό μου πήραν επιδότηση πάνω από 200 με 300 ευρώ (σε καμία περίπτωση 600)...όταν ρώτησα τον πάροχο μου είπε ότι ο ΔΕΔΗΕΕ αποφάσισε ποιοι δικαιούνται για το 2022 κρατική βοήθεια βάση των στοιχείων που άντλησε από το taxis απο ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ 2020...ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 2021.

Κοινός εμένα δεν μου εγκρίνανε την βοήθεια επειδή το 2020 δήλωνα άλλη πρώτη κατοικία...για κατανάλωση που έγινε το 2021 στην ΜΟΝΗ μου δηλωμένη κατοικία. Να χαίρεσαι την κυβερνησάρα σου.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.512
Πόντοι
12.756
Εγώ τύπε πριν 15 μέρες έλαβα τον εκκαθαριστικό του παρόχου....790 ευρώ με βοήθεια από το κράτος 135....οι περσινοί λογαριασμοί μου ήταν τόσο χαμηλοί που στον εκκαθαριστικό του καλοκαιριού είχα και πιστωτικό υπόλοιπο.

Σε όσους ρώτησα με λογαριασμούς κοντά στον δικό μου πήραν επιδότηση πάνω από 200 με 300 ευρώ (σε καμία περίπτωση 600)...όταν ρώτησα τον πάροχο μου είπε ότι ο ΔΕΔΗΕΕ αποφάσισε ποιοι δικαιούνται για το 2022 κρατική βοήθεια βάση των στοιχείων που άντλησε από το taxis απο ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ 2020...ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ 2021.

Κοινός εμένα δεν μου εγκρίνανε την βοήθεια επειδή το 2020 δήλωνα άλλη πρώτη κατοικία...για κατανάλωση που έγινε το 2021 στην ΜΟΝΗ μου δηλωμένη κατοικία. Να χαίρεσαι την κυβερνησάρα σου.
600 ευρω δεν πρεπει να πηρε ουτε ο Μητσοτάκης , αλλα πηρε ο πατέρας του Αλεξανδρου .. Όλο το ιντερνετ ψαχνει ποιος πηρε το 600αρικο , και τελικά ο τυχερός βρέθηκε εδω μέσα ... Ειναι μαγικό το μπου όντως.
Επίσης σιγουρα θα πηρε, αλλα δεν του το έχει πει ακόμα , και ο καφετζής του , αυτος που σωθηκε με τις βοηθειες που έδινε ο Κουλης στην πανδημία , και οχι μονο σωθηκε αλλα έβαλε και στην άκρη κιολας.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936

20220716_124936.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom