Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (6 μέλη και 16 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Τότε ήταν άλλη κυβέρνηση,δε μετραει:confused:
Έτσι είναι τύπε...τότε έβλεπες τους Συριζαίους εδώ να λένε για φυσικές καταστροφές και τους νδουδες να κράζουν σα σκυλιά...τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα...είδες τι κάνει η καρέκλα? :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ειμαι 100% σιγουρος τυπαρα οτι ελεγες ακριβως τα ιδια και στο Ματι....
Πρεπει να εχω πει γυρω στις δεκα φορες οτι δεν θεωρω υπευθυνο τον Συριζα για την τραγωδια στο Ματι, αλλά τι σημασια εχει, ακομη και αν δεν το ειπα, εσεις θα νομιζετε οτι το ειπα.
Αυτο που εχω πει για το Ματι ηταν οτι δυστυχως τότε δεν υπηρχε ακομη η "κουλτούρα των εκκενώσεων" που πλεον υπάρχει, εστω και αν εχει λοιδωρηθεί απο τα διαφορα κομματοσκυλα του Συριζα. Χαρη σε αυτες τις εκκενωσεις δεν θρηνουμε πλεον νεκρους απο φωτιες. Εχει σημασια αυτο ή δεν έχει?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Τα Βαλκάνια δεν καίγονται
Η Αλβανία δεν καίγεται παρ ότι ουτε τόσα μέσα, ουτε αεροπλάνα, έχει

Εδώ καιγόμαστε γιατί οι διεφθαρμένες κυβερνήσεις κάθε τόσο "τακτοποιουν" τα αυθαίρετα, παντα για τελευταία φορά

Τα δάση δεν ψηφιζουν
Για να το λες εσυ ετσι θα ειναι. Εχει πολλα αυθαιρετα η Ισπανια να νομιμοποιησει.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Πρεπει να εχω πει γυρω στις δεκα φορες οτι δεν θεωρω υπευθυνο τον Συριζα για την τραγωδια στο Ματι, αλλά τι σημασια εχει, ακομη και αν δεν το ειπα, εσεις θα νομιζετε οτι το ειπα.
Αυτο που εχω πει για το Ματι ηταν οτι δυστυχως τότε δεν υπηρχε ακομη η "κουλτούρα των εκκενώσεων" που πλεον υπάρχει, εστω και αν εχει λοιδωρηθεί απο τα διαφορα κομματοσκυλα του Συριζα. Χαρη σε αυτες τις εκκενωσεις δεν θρηνουμε πλεον νεκρους απο φωτιες. Εχει σημασια αυτο ή δεν έχει?

Όντως είσαι από τους λίγους που κρατάνε ίδια στάση. Άλλοι λένε άλλα τώρα, και τότε λέγανε ότι με τη φύση δε μπορείς να τα βάλεις, ότι ήταν οργανωμένο σχέδιο και να μην γίνεται πολιτικοποίηση πάνω σε μια τραγωδία

Αυτα τα περι "αχρηστων" πρεπει καποια στιγμη να σταματησουν. Οταν υπαρχει ενα οργανωμενο σχεδιο, και ο θεος ο ιδιος δεν μπορει να κανει κατι. Οσο λαθος ηταν αυτοι που βριζανε το 2007 για "αχρηστους", τοσο λαθος ειναι κι αυτοι που βριζουν τωρα παλι για "αχρηστους".
Η Σουηδια καιγεται μια εβδομαδα. Η Καλιφορνια το ιδιο. Κι εκει "διαχρονικα αχρηστοι" ειναι?

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Αυτο που εχω πει για το Ματι ηταν οτι δυστυχως τότε δεν υπηρχε ακομη η "κουλτούρα των εκκενώσεων"
Ναι τύπε, ψυχούλα είσαι ρε γαμώτη.
Να όπως παρακάτω ας πούμε.

Και τι να κανουμε ρε φιλε που καιγονται τα δαση? Παντού στον πλανητη καιγονται. Να φερουμε πισω τον Τσιπρα να καιγονται και 100 ανθρωποι καθε καλοκαιρι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Και εχεις και τον αλλο απο πανω να μου λεει οτι τα Βαλκανια δεν καιγονται, ενω περσι η Αλβανια, η Σερβια και τα Σκοπια εγιναν παραναλωμα του πυρός. Δεν ξερω τι γινεται φετος, μαλλον περσι τακτοποιηθηκαν ολα τα αυθαιρετα εκει και πλεον δεν καιγονται.
Αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο δυσκολο να αποδεχθουμε οτι καλώς ή κακώς, η μοιρα ενος δασους (ιδιαιτερα ενος πευκοδασους) ειναι να καει καποια στιγμη. Και φυσικα να ξαναγινει απο την αρχη. Αυτη ειναι η φυση. Ο ανθρωπος ελαχιστα μπορεί να κάνει. Και φυσικα μπορει να μην παει να χτιζει μεσα στα δενδρα, που στατιστικα ειναι βεβαιο οτι θα καουν οσο διαρκει η ζωη του. Και μετα καιγεσαι 2-3 φορες, απελπιζεσαι και σου φταιει η καθε κυβερνηση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.704
Πόντοι
6.256
ρε μαλακα βαρα ενα αρνταν και ριξε μια κουτουλια στο καλοριφερ....θα νοιωσεις καλυτερα
ανθρωπος δεν θα γινεις ποτε αλλα θα γινεις φυτο
Αμα το καλοριφερ ειναι απ τα παλια με τις φέτες, μια χαρα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ναι τύπε, ψυχούλα είσαι ρε γαμώτη.
Να όπως παρακάτω ας πούμε.
Καλως ή κακως, τις εκκενωσεις τις ξεκινησε η ΝΔ και ειρωνευοσασταν κιολας. Ας τις ειχατε ξεκινησει κι εσεις. Η ευθυνη σας ειναι σε αυτο.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.278
Πόντοι
6.256
Ξεκαθαρα τυπε....
Οκ ρε τύπε, κανενα προβλημα, ειμαστε καμμενοι εμεις. Αλλά πες μου εσυ με το καθαρο μυαλο. Στους ποσους εκατονταδες νεκρους (Μανδρα, Μάτι) μπορουμε επιτελους να σκυλοβρισουμε την Δουρου και τον Συριζα χωρις να μας κατηγορησεις ως κομματοσκυλα?

Οσο για το ποιος ειναι ο Σγουρος και ποια η Δουρου, μια χαρα τα λεει ο Νεαρχος.

Μην μιλατε ομως κομματικα, μην πειραξουμε τον Συριζα.
Ειναι ασεβεια.
Εκεινοι γιατι μιλαγανε δηλαδη και λεγανε τις μεγαλυτερες χυδαιοτητες πανω απο τα πτωματα?
Ποση ανωτεροτητα πια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απο Δευτερα νου σου,θα σε προειδοποιησα:coffee::confused::confused::confused:
Τωρα το πετυχα:think::confused::confused::confused:
Μουνι τα εκανες παλι...γραφεις την απειλη και απο κατω σκετη λεξη προειδοποιησα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κοιτα να δεις που καποιοι φυλανε τα ποσταρισματα μου.
Εν τω μεταξυ ακομη δεν ειδα καποια ανακολουθια.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Καλως ή κακως, τις εκκενωσεις τις ξεκινησε η ΝΔ και ειρωνευοσασταν κιολας. Ας τις ειχατε ξεκινησει κι εσεις. Η ευθυνη σας ειναι σε αυτο.
Για το άλλο μπήκε η παράθεση, οτι "δεν είναι υπεύθυνος ο σύριζα για την τραγωδια στο Ματι", ενώ έχεις γράψει ξεκάθαρα "και τι θέλετε, να επιστρέψει ο συριζα να πεθαίνουν 100 άνθρωποι κάθε καλοκαίρι;"

Αλλά τώρα τα γυρνάς, νταξει, εσυ ξέρεις.
Ας είναι καλά εκεί πάνω οι 15.000 που πέθαναν εκτός ΜΕΘ τυπε.
Δόξα και τιμή στον γιο του νεοναζί, υπουργό υγείας.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.293
Πόντοι
3.656
Και εχεις και τον αλλο απο πανω να μου λεει οτι τα Βαλκανια δεν καιγονται, ενω περσι η Αλβανια, η Σερβια και τα Σκοπια εγιναν παραναλωμα του πυρός. Δεν ξερω τι γινεται φετος, μαλλον περσι τακτοποιηθηκαν ολα τα αυθαιρετα εκει και πλεον δεν καιγονται.
Αναρωτιεμαι γιατι ειναι τοσο δυσκολο να αποδεχθουμε οτι καλώς ή κακώς, η μοιρα ενος δασους (ιδιαιτερα ενος πευκοδασους) ειναι να καει καποια στιγμη. Και φυσικα να ξαναγινει απο την αρχη. Αυτη ειναι η φυση. Ο ανθρωπος ελαχιστα μπορεί να κάνει. Και φυσικα μπορει να μην παει να χτιζει μεσα στα δενδρα, που στατιστικα ειναι βεβαιο οτι θα καουν οσο διαρκει η ζωη του. Και μετα καιγεσαι 2-3 φορες, απελπιζεσαι και σου φταιει η καθε κυβερνηση.
Σήμερα υπάρχουν τα τεχνολογικά μέσα αλλά και η τεχνογνωσία για να μην καίγονται τα δάση σχεδόν ποτέ...αρκεί όταν ξεκινάει η πυρκαγιά να μην πέφτουν πολιτικά τηλέφωνα για να πάνε να κάνουν ρίψεις στην κόρυνθο αντί για το μάτι...ή να φυλλαξουν τίποτα αποθήκες αντί για το ρέμα της Πεντέλης.

Δεν έχεις ιδέα από πυροπροστασία αν νομίζεις ότι το δάσος καίγεται σε τέτοιο βαθμό όπως το μάτι η τα περσινά καλά....έτσι απλά...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σήμερα υπάρχουν τα τεχνολογικά μέσα αλλά και η τεχνογνωσία για να μην καίγονται τα δάση σχεδόν ποτέ...αρκεί όταν ξεκινάει η πυρκαγιά να μην πέφτουν πολιτικά τηλέφωνα για να πάνε να κάνουν ρίψεις στην κόρυνθο αντί για το μάτι...ή να φυλλαξουν τίποτα αποθήκες αντί για το ρέμα της Πεντέλης.

Δεν έχεις ιδέα από πυροπροστασία αν νομίζεις ότι το δάσος καίγεται σε τέτοιο βαθμό όπως το μάτι η τα περσινά καλά....έτσι απλά...
Τρια πουλακια καθονται. Προφανως την τεχνογνωσια δεν την εχει ουτε η Καλιφορνια, που καιγεται καθε χρονο απο ακρου εις ακρον. Ρε θελετε και τα λετε αυτα?

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.507
Πόντοι
8.846
Για το άλλο μπήκε η παράθεση, οτι "δεν είναι υπεύθυνος ο σύριζα για την τραγωδια στο Ματι", ενώ έχεις γράψει ξεκάθαρα "και τι θέλετε, να επιστρέψει ο συριζα να πεθαίνουν 100 άνθρωποι κάθε καλοκαίρι;"

Αλλά τώρα τα γυρνάς, νταξει, εσυ ξέρεις.
Ας είναι καλά εκεί πάνω οι 15.000 που πέθαναν εκτός ΜΕΘ τυπε.
Δόξα και τιμή στον γιο του νεοαζί, υπουργό υγείας.
και το άλλο πάλι που ρίξανε τη βόμβα στη χιροσίμα που το πας?

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ε εσυ που εχεις ιδεα για φωτισε μας ρε τύπε.
Επιτηδες γινεται? Γιατι μας το κρυβεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom