Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Δε καταλαβαίνω τι ειναι αυτα που λες για κουμουνισμους Ρωσίας και λαθρομετανάστες...ουτε και εσύ μάλλον.

Όσον αφορά αυτά τα 150 ευρώ της κυβέρνησης...και τι θες να σχολιάσω ρε μαν? Ωραίο μάρκετινγκ κάνεις.

Για τις φωτιές ομως να σου πω τα εξής : Σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν εμπρηστή και προφανώς δεν θα μάθεις ποτέ αν ήταν εμπρισμος η πυρκαγια απο λάθος κτλπ.

Ότι και να μου πεις η γνώμη μου παραμενει η ίδια....θα έπρεπε ο νόμος να απαγορεύει την εκμεταλευση της καμένης γης για 100 χρόνια για να μην παίρνει θάρρος το κάθε κάθαρμα που θέλει να βγάλει εκατομυρια από την εκμεταλευση της. Να πάει να χτίσει εκεί που μπορεί. Αν θέλει το κράτος να εκμεταλευτει για το καλό της κοινωνίας ( και όχι του κάθε παράγοντα) μια δασική περιοχή να κάνει ειδικές μελέτες να τις απουσιάσει στη Βουλή και στους ειδικούς και να χτίσει με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Όχι να κάψει όλο τον τόπο. Αυτά σκέφτεται ο κάθε λογικός άνθρωπος που δεν είναι στο γαλαγιο payroll.
Αυτά που λέω τώρα για τις πυρκαγιές τα λέω και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Νέας Δημοκρατίας

Φυσικά καταλαβαίνεις αυτά που λες ότι δεν καταλαβαίνεις

Όπως εγώ με τις πυρκαγιές έπρεπε να πάω να κάτσω στις καμένες περιοχές κατά τη γνώμη σου επειδή δήθεν μου αρέσουν
Έτσι σε όσους αρέσει ο κομμουνισμός οι λαθρομετανάστες και λοιπά πρέπει να πάνε να κάτσουν σε εκείνες τις περιοχές το ίδιο είναι

Πάντα σύμφωνα με τη γνώμη σου που βέβαια δεν συμφωνώ

Για άλλη μία φορά

Όταν κάποιος κάνει εμπρησμό
Δεν καίει 10 50 100 στρέμματα αλλά χιλιάδες λόγω της εξάπλωσης των πυρκαγιών

Τα στρέμματα αυτά δεν ανήκουν σε έναν αλλά ανήκουν σε πάρα πολλούς ιδιοκτήτες

Θα πρέπει λοιπόν για 100 χρόνια επειδή ο ένας έκαψε τα στρέμματα τους και τα στρέμματα που θέλει να εκμεταλλευτεί οι 100 ιδιοκτήτες να μην εκμεταλλευτούν την περιουσία τους επειδή ένας που ήθελε να εκμεταλλευτεί λίγες από τις καμένες εκτάσεις και έκανε εμπρησμό

Όλοι οι άλλοι ιδιοκτήτες που τους έκαψαν τις εκτάσεις τους τους έκανε κακό να μην μπορούν ούτε να τις εκμεταλλευτούν και να εκμεταλλευτούν τις καμένες εκτάσεις τους;

Ποιο γαλάζιο payroll

Έχω γράψει πολλές φορές εναντίον της κυβέρνησης η υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίο παράδειγμα πριν από μερικά μηνύματα που έγραψα ότι σωστό είναι αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν άλλαξε ο νόμος Καλογήρου και όχι αυτό που λέει ο Κούγιας

Να ξέρεις ποιους κατηγορείς
Για payroll

Έχω ρωτήσει τρεις-τέσσερις συνομιλητές γράψτε μου ένα θέμα που έχετε πει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν παίρνω καμία απάντηση

Επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν θα επανέλθω στο θέμα των πυρκαγιών
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
giphy6.gif
koulis-mitsotakis.gif

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Αυτά που λέω τώρα για τις πυρκαγιές τα λέω και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Νέας Δημοκρατίας

Φυσικά καταλαβαίνεις αυτά που λες ότι δεν καταλαβαίνεις

Όπως εγώ με τις πυρκαγιές έπρεπε να πάω να κάτσω στις καμένες περιοχές κατά τη γνώμη σου επειδή δήθεν μου αρέσουν
Έτσι σε όσους αρέσει ο κομμουνισμός οι λαθρομετανάστες και λοιπά πρέπει να πάνε να κάτσουν σε εκείνες τις περιοχές το ίδιο είναι

Πάντα σύμφωνα με τη γνώμη σου που βέβαια δεν συμφωνώ

Για άλλη μία φορά

Όταν κάποιος κάνει εμπρησμό
Δεν καίει 10 50 100 στρέμματα αλλά χιλιάδες λόγω της εξάπλωσης των πυρκαγιών

Τα στρέμματα αυτά δεν ανήκουν σε έναν αλλά ανήκουν σε πάρα πολλούς ιδιοκτήτες

Θα πρέπει λοιπόν για 100 χρόνια επειδή ο ένας έκαψε τα στρέμματα τους και τα στρέμματα που θέλει να εκμεταλλευτεί οι 100 ιδιοκτήτες να μην εκμεταλλευτούν την περιουσία τους επειδή ένας που ήθελε να εκμεταλλευτεί λίγες από τις καμένες εκτάσεις και έκανε εμπρησμό

Όλοι οι άλλοι ιδιοκτήτες που τους έκαψαν τις εκτάσεις τους τους έκανε κακό να μην μπορούν ούτε να τις εκμεταλλευτούν και να εκμεταλλευτούν τις καμένες εκτάσεις τους;

Ποιο γαλάζιο payroll

Έχω γράψει πολλές φορές εναντίον της κυβέρνησης η υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίο παράδειγμα πριν από μερικά μηνύματα που έγραψα ότι σωστό είναι αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν άλλαξε ο νόμος Καλογήρου και όχι αυτό που λέει ο Κούγιας

Να ξέρεις ποιους κατηγορείς
Για payroll

Έχω ρωτήσει τρεις-τέσσερις συνομιλητές γράψτε μου ένα θέμα που έχετε πει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν παίρνω καμία απάντηση

Επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν θα επανέλθω στο θέμα των πυρκαγιών
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε
Φυσικά και συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ ότι δεν καταλαβαίνεις και εξηγώ...

Αν μιλάγαμε για ιδιόκτητες εκτάσεις ο κάθε ''επενδυτής'' δεν θα είχε κανένα πρόβλημα....θα έκανε μια προσφορά (που δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν) στους ιδιοκτήτες θα αγόραζε τη γη τους και θα έχτιζε ότι ήθελε. Όπως ξέρουμε και όπως είδαμε και πέρυσι για παράδειγμα....κάηκε ο τόπος...δηλαδή εκτός από τα ιδιόκτητα χωράφια καήκαν οι περιοχές που δεν μπορεί να χτίσει ΚΑΝΕΙΣ διότι περιλαμβάνουν το οικοσύστημα που είναι προστατευόμενο.

Ως εκ τούτου αυτά που λες δεν μπορω να τα καταλάβω αφού το 99% της γης που θα καεί και περιμένουν τα αρπακτικά να εκμεταλευτούν δεν ανήκεισε κανέναν..η μαλλον..ανήκει σε όλους μας. Άρα ναι θα το ξαναπω....πρέπει να υπάρχει νόμος που απαγορεύει την εκμετάλευση της καμένης δημόσιας και προσπτατευόμενης γης...για 100 χρόνια για να αποτρέπονται οι εμπρησμοί.

Δεν σε λέω γαλαζιο payroll γιατι έχω διαβάσει αλλα ποσταρίσματα σου αλλά επειδη μέσα στα ποσταρίσματα σου μαζι με τα επιχειρήματα γα την καμένη γη προσπάθησες να περασεις και τα 150ευρώ της ξεφτίλας για τον τουρισμό. Επίσης η εμμονή των γαλάζιων τρολλ σε κάθε επιχείρημα να μπλέκουν τον συριζα, τους κουμουνιστές και γενικά την αριστερή ιδεολογία χωρίς να έχει καμία σχέση με την συζήτηση.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
δεν καταλαβαίνω: η αντιπολίτευση αποφάσισε ότι ο μητσοτάκης είναι το δυνατό χαρτί της κυβέρνησης;
γι' αυτό τόση επίθεση;
αλλού δεν πάσχει η κυβέρνηση;
ή είναι τόσο χάλιας ο τσίπρας;
ουαί υμίν.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
ακριβώς ουαί υμίν.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ζήτω η ΝΔ, πέφτουν ένα ένα τα αφηγήματα ράδιο αρβύλα της Νδουλας

•Ψεκασμενοι όσοι τριπλοεμβιλιασμενοι δεν κάνουν τέταρτη δόση λόγω τετραπλής αυξημένης πιθανότητας τους να πεθάνουν από κορονοϊο :priest:

• Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που ευνοήθηκε ο Λιγνάδης με την άριστη μεταχείριση του από το κόμμα της ΝΔ δεν ίσχυσε για τον ιερέα από το Αγρίνιο όπου για το ίδιο ακριβώς αδίκημα καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκισης.

Γιατί ο νόμος ΣΥΡΙΖΑ δεν ίσχυσε για τον ιερέα και ίσχυσε μόνο για τον Λιγδιαρη;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
293566012_10225776885882030_7585146788433243605_n.jpg

293789443_10225783975099256_1921196384853693141_n.jpg

294482641_5334017850013924_3725424778017898072_n.jpg

να δω πως θα κυκλοφορει...

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.497
Πόντοι
27.261
Εδώ κυκλοφορείς εσύ ρε δροσερούλη που βλέπεις αντρικό κωλαράκι και αφηνιάζεις. :gay:
:2funny:
ηρθες παλι για τη δοση σου μωρη ξεροχυμενη πουσταρδελα ?
ελα παρε τη μεσημεριανη σου :pipa1::cum::2on1:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Δε σου κρατάμε κακία ρε δροσερούλη. Τόσον καιρό που'χει μείνει απότιστη η σούφρα σου λογικό είναι να σου σαλέψει. :gay:
:2funny:
Eσυ εισαι ο σαλεμενος...αλλα εισαι τοσο που ουτε μπορεις να το καταλαβεις!!! :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Εγω παλι δεν ξερω τι επαθα σημερα,Πεθύμησα γιό προέδρου βουλης να χειρικροτάει τον κουφοντίνα σε άδεια.

Ισως επειδη πηρε αδεια και ο γιωτόπουλος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Εγω παλι δεν ξερω τι επαθα σημερα,Πεθύμησα γιό προέδρου βουλης να χειρικροτάει τον κουφοντίνα σε άδεια.

Ισως επειδη πηρε αδεια και ο γιωτόπουλος
Ο πιο μυστήριος Έλληνας αυτός ο Γιωτόπουλος
Δε θα μαθουμε ποτέ τίποτα κ ο αριθμός κρατά κλειστό το στόμα του.
Ακόμα κ οι Ερυθρές ταξιαρχίες λακισαν. Ο Γιωτόπουλος όχι
Περιεργο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.125
Πόντοι
6.256
Ο πιο μυστήριος Έλληνας αυτός ο Γιωτόπουλος
Δε θα μαθουμε ποτέ τίποτα κ ο αριθμός κρατά κλειστό το στόμα του.
Ακόμα κ οι Ερυθρές ταξιαρχίες λακισαν. Ο Γιωτόπουλος όχι
Περιεργο
Ωραιες εποχες και τότε, τρομοκρατικες οργανωσεις νταβατζηδες που εξαρθρωθηκαν λιγο πριν τους ολυμπιακους..

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Φυσικά και συμφωνούμε ότι διαφωνούμε, καθώς ΚΑΝΕΙΣ ότι δεν καταλαβαίνεις και εξηγώ...

Αν μιλάγαμε για ιδιόκτητες εκτάσεις ο κάθε ''επενδυτής'' δεν θα είχε κανένα πρόβλημα....θα έκανε μια προσφορά (που δεν θα μπορούσαν να αρνηθούν) στους ιδιοκτήτες θα αγόραζε τη γη τους και θα έχτιζε ότι ήθελε. Όπως ξέρουμε και όπως είδαμε και πέρυσι για παράδειγμα....κάηκε ο τόπος...δηλαδή εκτός από τα ιδιόκτητα χωράφια καήκαν οι περιοχές που δεν μπορεί να χτίσει ΚΑΝΕΙΣ διότι περιλαμβάνουν το οικοσύστημα που είναι προστατευόμενο.

Ως εκ τούτου αυτά που λες δεν μπορω να τα καταλάβω αφού το 99% της γης που θα καεί και περιμένουν τα αρπακτικά να εκμεταλευτούν δεν ανήκεισε κανέναν..η μαλλον..ανήκει σε όλους μας. Άρα ναι θα το ξαναπω....πρέπει να υπάρχει νόμος που απαγορεύει την εκμετάλευση της καμένης δημόσιας και προσπτατευόμενης γης...για 100 χρόνια για να αποτρέπονται οι εμπρησμοί.

Δεν σε λέω γαλαζιο payroll γιατι έχω διαβάσει αλλα ποσταρίσματα σου αλλά επειδη μέσα στα ποσταρίσματα σου μαζι με τα επιχειρήματα γα την καμένη γη προσπάθησες να περασεις και τα 150ευρώ της ξεφτίλας για τον τουρισμό. Επίσης η εμμονή των γαλάζιων τρολλ σε κάθε επιχείρημα να μπλέκουν τον συριζα, τους κουμουνιστές και γενικά την αριστερή ιδεολογία χωρίς να έχει καμία σχέση με την συζήτηση.

Αν πιστεύεις ότι όλα αυτά τα στρέμματα ανήκουν σε όλους και δεν ανήκουν σε ιδιοκτήτες και οι δασικές και οι φυσικές εκτάσεις σηκώνω ψηλά τα χέρια

Έως το μεσημέρι της Κυριακής 8/8 είχαν καεί περίπου 460.000 στρέμματα στην Εύβοια, 80.000 στρέμματα στην Αττική και 110.000 στρέμματα στη Λακωνία, ανεβάζοντας το σύνολο των καμένων εκτάσεων τουλάχιστον στα 650.000 στρέμματα. Με δεδομένο ότι οι πυρκαγιές στην Εύβοια συνεχίζουν να καίνε, αυτή η εκτίμηση είναι πολύ πιθανό να μεταβληθεί τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ).

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις του Πληροφοριακού Συστήματος για τις Δασικές Πυρκαγιές στην Ευρώπη (European Forest Fire Information System – EFFIS), στην Εύβοια περίπου το 38% των καμένων περιοχών είναι δασικές εκτάσεις και το 24% άλλες φυσικές εκτάσεις, στην Αττική το ποσοστό των δασικών εκτάσεων ανέρχεται σε 37% περίπου και των λοιπών φυσικών εκτάσεων σε περίπου 34%, ενώ στη Λακωνία το 7% ήταν δασικές εκτάσεις και το 55% άλλες φυσικές εκτάσεις.

Τα 150 ευρώ για τη βόρεια Εύβοια δεν τα είπα για να κάνω προπαγάνδα στη νέα δημοκρατία αλλά σαν απάντηση σε αυτό που έλεγες ότι κάνεις δεν πάει εκεί και σου είπα ότι μόλις δώσαν επιδότηση για τουρισμό πήραν τόσοι πολλοί την επιδότηση για να πάνε που τελείωσε σε 8 ώρες

Στο συγκεκριμένο θέμα οι ιδέες μου είναι ανεξάρτητα κυβέρνησης

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
• Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που ευνοήθηκε ο Λιγνάδης με την άριστη μεταχείριση του από το κόμμα της ΝΔ δεν ίσχυσε για τον ιερέα από το Αγρίνιο όπου για το ίδιο ακριβώς αδίκημα καταδικάστηκε σε 27 χρόνια φυλάκισης.

Γιατί ο νόμος ΣΥΡΙΖΑ δεν ίσχυσε για τον ιερέα και ίσχυσε μόνο για τον Λιγδιαρη;
θείτσα.jpg
θείτσα.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom