Αυτά που λέω τώρα για τις πυρκαγιές τα λέω και επί ΣΥΡΙΖΑ και επί ΠΑΣΟΚ και επί Νέας ΔημοκρατίαςΔε καταλαβαίνω τι ειναι αυτα που λες για κουμουνισμους Ρωσίας και λαθρομετανάστες...ουτε και εσύ μάλλον.
Όσον αφορά αυτά τα 150 ευρώ της κυβέρνησης...και τι θες να σχολιάσω ρε μαν? Ωραίο μάρκετινγκ κάνεις.
Για τις φωτιές ομως να σου πω τα εξής : Σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν εμπρηστή και προφανώς δεν θα μάθεις ποτέ αν ήταν εμπρισμος η πυρκαγια απο λάθος κτλπ.
Ότι και να μου πεις η γνώμη μου παραμενει η ίδια....θα έπρεπε ο νόμος να απαγορεύει την εκμεταλευση της καμένης γης για 100 χρόνια για να μην παίρνει θάρρος το κάθε κάθαρμα που θέλει να βγάλει εκατομυρια από την εκμεταλευση της. Να πάει να χτίσει εκεί που μπορεί. Αν θέλει το κράτος να εκμεταλευτει για το καλό της κοινωνίας ( και όχι του κάθε παράγοντα) μια δασική περιοχή να κάνει ειδικές μελέτες να τις απουσιάσει στη Βουλή και στους ειδικούς και να χτίσει με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Όχι να κάψει όλο τον τόπο. Αυτά σκέφτεται ο κάθε λογικός άνθρωπος που δεν είναι στο γαλαγιο payroll.
Φυσικά καταλαβαίνεις αυτά που λες ότι δεν καταλαβαίνεις
Όπως εγώ με τις πυρκαγιές έπρεπε να πάω να κάτσω στις καμένες περιοχές κατά τη γνώμη σου επειδή δήθεν μου αρέσουν
Έτσι σε όσους αρέσει ο κομμουνισμός οι λαθρομετανάστες και λοιπά πρέπει να πάνε να κάτσουν σε εκείνες τις περιοχές το ίδιο είναι
Πάντα σύμφωνα με τη γνώμη σου που βέβαια δεν συμφωνώ
Για άλλη μία φορά
Όταν κάποιος κάνει εμπρησμό
Δεν καίει 10 50 100 στρέμματα αλλά χιλιάδες λόγω της εξάπλωσης των πυρκαγιών
Τα στρέμματα αυτά δεν ανήκουν σε έναν αλλά ανήκουν σε πάρα πολλούς ιδιοκτήτες
Θα πρέπει λοιπόν για 100 χρόνια επειδή ο ένας έκαψε τα στρέμματα τους και τα στρέμματα που θέλει να εκμεταλλευτεί οι 100 ιδιοκτήτες να μην εκμεταλλευτούν την περιουσία τους επειδή ένας που ήθελε να εκμεταλλευτεί λίγες από τις καμένες εκτάσεις και έκανε εμπρησμό
Όλοι οι άλλοι ιδιοκτήτες που τους έκαψαν τις εκτάσεις τους τους έκανε κακό να μην μπορούν ούτε να τις εκμεταλλευτούν και να εκμεταλλευτούν τις καμένες εκτάσεις τους;
Ποιο γαλάζιο payroll
Έχω γράψει πολλές φορές εναντίον της κυβέρνησης η υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ
Τελευταίο παράδειγμα πριν από μερικά μηνύματα που έγραψα ότι σωστό είναι αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν άλλαξε ο νόμος Καλογήρου και όχι αυτό που λέει ο Κούγιας
Να ξέρεις ποιους κατηγορείς
Για payroll
Έχω ρωτήσει τρεις-τέσσερις συνομιλητές γράψτε μου ένα θέμα που έχετε πει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ η υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και φυσικά δεν παίρνω καμία απάντηση
Επειδή λέμε τα ίδια και τα ίδια δεν θα επανέλθω στο θέμα των πυρκαγιών
Συμφωνούμε ότι διαφωνούμε