You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.015
- Πόντοι
- 5.506
αρχιδια...περσυ ειχε ηδη παει για 76 μπανια τετοια μεραΖεί ακόμα ο πινόκιο.
Αυτό και μόνο είναι φταίξιμο.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Η θα υποθέσουμε ότι το άρθρο λέει ανακρίβειες και ψέματα και ως εκεί...η θα πάρουμε ως δεδωμενο ότι ορμώμενο από κάποιο νόμο που ψηφίστηκε γράφτηκε. Δεν είμαι νομικός ούτε θα κάτσω να ψάξω τώρα ΦΕΚ.Έχω πολλά να γράψω αλλά πρώτα πες μου για ποιο νόμο μιλάς όχι ποιο άρθρο ποιο νόμο μιλάς και δώσε μου σχετικό link
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.109
- Πόντοι
- 6.515
Ασε τα κοτετσια και κάνε αίτηση για πασο, πληρωνει καλά ο κουλης
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.104
- Πόντοι
- 3.656
Δε καταλαβαίνω τι ειναι αυτα που λες για κουμουνισμους Ρωσίας και λαθρομετανάστες...ουτε και εσύ μάλλον.Διάβασα το νομοσχέδιο προς διαβούλευση και είναι πολύ πολύπλοκο και παραπέμπει σε άλλους νομούς
Έκανα μερικές παρατηρήσεις στην απάντησή μου προς το μορφονιό αλλά γενικά δεν είμαι ειδικός για να το κρίνω
Ούτε ειδικός για να καταλάβω αν η κριτική είναι σωστή
Πάμε τώρα
Όσον αφορά την τελευταία παράγραφο σου
Αν σε όσους αρέσει ο κομμουνισμός τους στέλνουμε σε κομμουνιστικές χώρες όσοι συμφωνούσαν με Ουκρανία στην Ουκρανία με Ρωσία στη Ρωσία
Με λαθρομετανάστες στις χώρες τους δεν θα έμενε κανείς στην Ελλάδα
Ποτέ δεν είπα ότι μου αρέσουν οι καμένες περιοχές ίσα-ίσα ότι πιστεύω ότι πρέπει να μην μείνουν καμένες και να αξιοποιηθούν
Έτσι ώστε και ο κόσμος να μη φύγει από κει και τουρίστες να πηγαίνουν
Κοροϊδεύεις για το να πας εκεί Έλα μην ξεχνάς ότι η κυβέρνηση έδωσε κίνητρα για τουρισμό 150 ευρώ σε καμένες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και 300 στην Σάμο και εξαντλήθηκαν μέσα σε 8 ώρες
Βρήκα στοιχεία και οι περισσότερες πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμούς ηθελημένους ή όχι
Στους μην ηθελημένος εμπρησμούς και στους μη εμπρησμούς δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι καμμένες εκτάσεις πρέπει να αξιοποιηθούν
Στους ηθελημένος εμπρησμούς έχω πολλά διλήμματα
Παραδείγματος χάρη Αν κάποιος κάψει ηθελημένα μία έκταση Με σκοπό να την αξιοποιήσει οικονομικά να χτίσει και λοιπά
Και καούν και εκτάσεις άλλων 100 ιδιοκτητών που δεν είχαν καμία συμμετοχή στον εμπρησμό
Τι φταίνε οι άλλοι ιδιοκτήτες να μην μπορούν για 100 χρόνια να αξιοποιήσουν την περιουσία τους
Επειδή ο ένας θα έχει κάνει κομπίνα και θα κερδίσει λεφτά
Επίσης
Σπάνια οι σκληροί νόμοι αποτρέπουν εγκλήματα
Στις Ηνωμένες πολιτείες δεν νομίζω ότι εκεί που ισχύει θανατική ποινή υπάρχουν λιγότερα εγκλήματα από κει που δεν ισχύει
Στην Ελλάδα
Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τους καθηγητές του δημοσίου να κάνουν ιδιαίτερα με ποινή απόλυσης ο 1566 του 85
Δεν νομίζω ότι εμπόδισε κανέναν καθηγητή με μικρές εξαιρέσεις φροντιστηρίων σε επαρχιακές πόλεις
Ο νόμος περί ιδιωνυμου καταλήψεις δημοσίων κτιρίων σχολείων πανεπιστημίων
Που λέει ότι η αστυνομία παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με μεγάλες ποινές φυλάκισης
Δεν νομίζω να εφαρμοστηκε
Και βέβαια οι νόμοι για τα αυθαίρετα με απειλή κατεδάφισης που ξέρουμε βέβαια τι συμβαίνει
Και τελευταίο δύο προσωπικά παραδείγματα
1 είχε πληρώσει ο πατέρας μου σε έναν οικοδομικό συνεταιρισμό στο σχοινιά για ένα οικόπεδο μαζί με πολλούς συναδέλφους του
Γεια πάνω από 20 χρόνια αγωνιζόμαστε για να αποδείξουν την ιδιοκτησία του οικοπέδου και ότι δεν είναι δασική έκταση
Μετά από 20 χρόνια πετύχαμε το πρώτο και παρέμεινε το δεύτερο
Στα 30 χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι είχε πεθάνει ο πατέρας μου και παρέμεινε διαφιλονικούμενη δασική έκταση
2 στο νησί δίπλα στο σπίτι στο οικόπεδο μου υπήρχε ένα αιωνόβιο Πεύκο
Το οποίο κινδύνευε να πέσει πάνω στο σπίτι
Δεν μπορούσες να το κόψεις αν δεν έπαιρνες άδεια από τη δασική υπηρεσία
Εντάξει το σπίτι έπεσε με άλλο τρόπο
Όσον αφορά αυτά τα 150 ευρώ της κυβέρνησης...και τι θες να σχολιάσω ρε μαν? Ωραίο μάρκετινγκ κάνεις.
Για τις φωτιές ομως να σου πω τα εξής : Σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν εμπρηστή και προφανώς δεν θα μάθεις ποτέ αν ήταν εμπρισμος η πυρκαγια απο λάθος κτλπ.
Ότι και να μου πεις η γνώμη μου παραμενει η ίδια....θα έπρεπε ο νόμος να απαγορεύει την εκμεταλευση της καμένης γης για 100 χρόνια για να μην παίρνει θάρρος το κάθε κάθαρμα που θέλει να βγάλει εκατομυρια από την εκμεταλευση της. Να πάει να χτίσει εκεί που μπορεί. Αν θέλει το κράτος να εκμεταλευτει για το καλό της κοινωνίας ( και όχι του κάθε παράγοντα) μια δασική περιοχή να κάνει ειδικές μελέτες να τις απουσιάσει στη Βουλή και στους ειδικούς και να χτίσει με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Όχι να κάψει όλο τον τόπο. Αυτά σκέφτεται ο κάθε λογικός άνθρωπος που δεν είναι στο γαλαγιο payroll.
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.475
- Πόντοι
- 2.606
φετος ισως εχει και περισσοτερα!αρχιδια...περσυ ειχε ηδη παει για 76 μπανια τετοια μερα
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.320
- Πόντοι
- 4.546
Πράγματι, θα δουλεύω υπερωρίες και όλες θα πηγαίνουν στην τσέπη του κράτους και όχι στη δικιά μου!Με τη νέα καρτα εργασιας δε θα σου κλέβουν ουτε ενα λεπτο εργασίας απλήρωτο
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.949
- Πόντοι
- 6.256
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
πιο ξεφτιλα κυβερνηση δεν εχει ξαναματαυπαρξει.
πανελληνια τσιρκοσουργελα, με συνθηματα και τραγουδια για αυτα τα σιχαμενα μουνοτρυπιδια.
πανελληνια τσιρκοσουργελα, με συνθηματα και τραγουδια για αυτα τα σιχαμενα μουνοτρυπιδια.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Φετος ομως κατεκλυσαν το Turkaegean οι μωβ σαλουφες τυπεαρχιδια...περσυ ειχε ηδη παει για 76 μπανια τετοια μερα
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
συριζανελπιο ξεφτιλα κυβερνηση δεν εχει ξαναματαυπαρξει.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
το τσίρκο τσιπρα - καμμένου πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί, ακόμα και η χρυσή αυγή να κυβερνήσειτην αποκατω προταση την εφαγες ομως
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.496
- Πόντοι
- 27.261
αλλη αποψη εχει μεχρι και η νασατο τσίρκο τσιπρα - καμμένου πολύ δύσκολα θα επαναληφθεί, ακόμα και η χρυσή αυγή να κυβερνήσει
theioulis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.755
- Πόντοι
- 3.425
Με τα φτάγκα αυτά το μόνο που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια είναι ένα κοτέτσι για 3 μέρες, με ημιδιατροφή 2 αυγά Τουρκίας, μισό κιλό σύκα και 3 φρυγανιές σικάλεως έκαστος.Τουρισμό για όλους. 150 ευρώ για διαμονή.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Η να πάρει 3 εισιτήρια κατάστρωμα για Ηράκλειο. Αλλά είναι μόνο για ξενοδοχείοΜε τα φτάγκα αυτά το μόνο που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια είναι ένα κοτέτσι για 3 μέρες, με ημιδιατροφή 2 αυγά Τουρκίας, μισό κιλό σύκα και 3 φρυγανιές σικάλεως έκαστος.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Το εισιτηριο ανα ατομο για Ηρακλειο εξαρταται απο το :Η να πάρει 3 εισιτήρια κατάστρωμα για Ηράκλειο. Αλλά είναι μόνο για ξενοδοχείο
•εαν υπαρχει μονη διαδρομη (one way)
•εαν υπαρχει επιστροφη
•εαν υπαρχει οχημα χρεώνοντας ενα ατομο ως οδηγο
•εαν ειναι βρεφος
•εαν υπαρχει εισιτηριο κοινωνικού τουρισμου
Η καθε κατηγορια εχει διαφορετική τιμολόγηση …
Ενας ενήλικας με αυτοκινητο,χρεωμένος ως οδηγός του οχήματος,πηγαιν-Ελα Πειραιά Ηρακλειο με το δρομολογιο των 21:00 το βραδυ και άφιξη 06:30 την επομενη το πρωι κοστιζει περι τα 190€
Υπαρχει και ενα εξτρα δρομολογιο που φευγει 10:00 το πρωι και φτανει 18:00 το απογευμα…αυτο κοστιζει 50% περιπου πανω!
150€ πας μονο Ηγουμενιτσα Κέρκυρα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.124
- Πόντοι
- 6.256
Κοτέτσι σαν αυτα που συχνάζει ο ρχ ο κλεφτοκοτάςΜε τα φτάγκα αυτά το μόνο που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια είναι ένα κοτέτσι για 3 μέρες, με ημιδιατροφή 2 αυγά Τουρκίας, μισό κιλό σύκα και 3 φρυγανιές σικάλεως έκαστος.
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.319
- Πόντοι
- 3.936
Ε μόνο να πας..! Για την επιστροφή θα πληρώσει με το power passΤο εισιτηριο ανα ατομο για Ηρακλειο εξαρταται απο το :
•εαν υπαρχει μονη διαδρομη (one way)
•εαν υπαρχει επιστροφη
•εαν υπαρχει οχημα χρεώνοντας ενα ατομο ως οδηγο
•εαν ειναι βρεφος
•εαν υπαρχει εισιτηριο κοινωνικού τουρισμου
Η καθε κατηγορια εχει διαφορετική τιμολόγηση …
Ενας ενήλικας με αυτοκινητο,χρεωμένος ως οδηγός του οχήματος,πηγαιν-Ελα Πειραιά Ηρακλειο με το δρομολογιο των 21:00 το βραδυ και άφιξη 06:30 την επομενη το πρωι κοστιζει περι τα 190€
Υπαρχει και ενα εξτρα δρομολογιο που φευγει 10:00 το πρωι και φτανει 18:00 το απογευμα…αυτο κοστιζει 50% περιπου πανω!
150€ πας μονο Ηγουμενιτσα Κέρκυρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0