Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Έχω πολλά να γράψω αλλά πρώτα πες μου για ποιο νόμο μιλάς όχι ποιο άρθρο ποιο νόμο μιλάς και δώσε μου σχετικό link
Η θα υποθέσουμε ότι το άρθρο λέει ανακρίβειες και ψέματα και ως εκεί...η θα πάρουμε ως δεδωμενο ότι ορμώμενο από κάποιο νόμο που ψηφίστηκε γράφτηκε. Δεν είμαι νομικός ούτε θα κάτσω να ψάξω τώρα ΦΕΚ.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
chicken escape GIF
Ασε τα κοτετσια και κάνε αίτηση για πασο, πληρωνει καλά ο κουλης

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Διάβασα το νομοσχέδιο προς διαβούλευση και είναι πολύ πολύπλοκο και παραπέμπει σε άλλους νομούς
Έκανα μερικές παρατηρήσεις στην απάντησή μου προς το μορφονιό αλλά γενικά δεν είμαι ειδικός για να το κρίνω
Ούτε ειδικός για να καταλάβω αν η κριτική είναι σωστή

Πάμε τώρα
Όσον αφορά την τελευταία παράγραφο σου

Αν σε όσους αρέσει ο κομμουνισμός τους στέλνουμε σε κομμουνιστικές χώρες όσοι συμφωνούσαν με Ουκρανία στην Ουκρανία με Ρωσία στη Ρωσία
Με λαθρομετανάστες στις χώρες τους δεν θα έμενε κανείς στην Ελλάδα

Ποτέ δεν είπα ότι μου αρέσουν οι καμένες περιοχές ίσα-ίσα ότι πιστεύω ότι πρέπει να μην μείνουν καμένες και να αξιοποιηθούν
Έτσι ώστε και ο κόσμος να μη φύγει από κει και τουρίστες να πηγαίνουν

Κοροϊδεύεις για το να πας εκεί Έλα μην ξεχνάς ότι η κυβέρνηση έδωσε κίνητρα για τουρισμό 150 ευρώ σε καμένες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και 300 στην Σάμο και εξαντλήθηκαν μέσα σε 8 ώρες

Βρήκα στοιχεία και οι περισσότερες πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμούς ηθελημένους ή όχι

Στους μην ηθελημένος εμπρησμούς και στους μη εμπρησμούς δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι καμμένες εκτάσεις πρέπει να αξιοποιηθούν

Στους ηθελημένος εμπρησμούς έχω πολλά διλήμματα

Παραδείγματος χάρη Αν κάποιος κάψει ηθελημένα μία έκταση Με σκοπό να την αξιοποιήσει οικονομικά να χτίσει και λοιπά
Και καούν και εκτάσεις άλλων 100 ιδιοκτητών που δεν είχαν καμία συμμετοχή στον εμπρησμό

Τι φταίνε οι άλλοι ιδιοκτήτες να μην μπορούν για 100 χρόνια να αξιοποιήσουν την περιουσία τους
Επειδή ο ένας θα έχει κάνει κομπίνα και θα κερδίσει λεφτά

Επίσης

Σπάνια οι σκληροί νόμοι αποτρέπουν εγκλήματα

Στις Ηνωμένες πολιτείες δεν νομίζω ότι εκεί που ισχύει θανατική ποινή υπάρχουν λιγότερα εγκλήματα από κει που δεν ισχύει

Στην Ελλάδα
Υπάρχει νόμος που απαγορεύει τους καθηγητές του δημοσίου να κάνουν ιδιαίτερα με ποινή απόλυσης ο 1566 του 85
Δεν νομίζω ότι εμπόδισε κανέναν καθηγητή με μικρές εξαιρέσεις φροντιστηρίων σε επαρχιακές πόλεις

Ο νόμος περί ιδιωνυμου καταλήψεις δημοσίων κτιρίων σχολείων πανεπιστημίων
Που λέει ότι η αστυνομία παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα με μεγάλες ποινές φυλάκισης
Δεν νομίζω να εφαρμοστηκε

Και βέβαια οι νόμοι για τα αυθαίρετα με απειλή κατεδάφισης που ξέρουμε βέβαια τι συμβαίνει

Και τελευταίο δύο προσωπικά παραδείγματα

1 είχε πληρώσει ο πατέρας μου σε έναν οικοδομικό συνεταιρισμό στο σχοινιά για ένα οικόπεδο μαζί με πολλούς συναδέλφους του

Γεια πάνω από 20 χρόνια αγωνιζόμαστε για να αποδείξουν την ιδιοκτησία του οικοπέδου και ότι δεν είναι δασική έκταση

Μετά από 20 χρόνια πετύχαμε το πρώτο και παρέμεινε το δεύτερο

Στα 30 χρόνια σταμάτησα να ασχολούμαι είχε πεθάνει ο πατέρας μου και παρέμεινε διαφιλονικούμενη δασική έκταση
2 στο νησί δίπλα στο σπίτι στο οικόπεδο μου υπήρχε ένα αιωνόβιο Πεύκο
Το οποίο κινδύνευε να πέσει πάνω στο σπίτι
Δεν μπορούσες να το κόψεις αν δεν έπαιρνες άδεια από τη δασική υπηρεσία
Εντάξει το σπίτι έπεσε με άλλο τρόπο
Δε καταλαβαίνω τι ειναι αυτα που λες για κουμουνισμους Ρωσίας και λαθρομετανάστες...ουτε και εσύ μάλλον.

Όσον αφορά αυτά τα 150 ευρώ της κυβέρνησης...και τι θες να σχολιάσω ρε μαν? Ωραίο μάρκετινγκ κάνεις.

Για τις φωτιές ομως να σου πω τα εξής : Σχεδόν ποτέ δεν βρίσκουν εμπρηστή και προφανώς δεν θα μάθεις ποτέ αν ήταν εμπρισμος η πυρκαγια απο λάθος κτλπ.

Ότι και να μου πεις η γνώμη μου παραμενει η ίδια....θα έπρεπε ο νόμος να απαγορεύει την εκμεταλευση της καμένης γης για 100 χρόνια για να μην παίρνει θάρρος το κάθε κάθαρμα που θέλει να βγάλει εκατομυρια από την εκμεταλευση της. Να πάει να χτίσει εκεί που μπορεί. Αν θέλει το κράτος να εκμεταλευτει για το καλό της κοινωνίας ( και όχι του κάθε παράγοντα) μια δασική περιοχή να κάνει ειδικές μελέτες να τις απουσιάσει στη Βουλή και στους ειδικούς και να χτίσει με το μικρότερο αποτύπωμα στο περιβάλλον. Όχι να κάψει όλο τον τόπο. Αυτά σκέφτεται ο κάθε λογικός άνθρωπος που δεν είναι στο γαλαγιο payroll.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.320
Πόντοι
4.546
Με τη νέα καρτα εργασιας δε θα σου κλέβουν ουτε ενα λεπτο εργασίας απλήρωτο
Πράγματι, θα δουλεύω υπερωρίες και όλες θα πηγαίνουν στην τσέπη του κράτους και όχι στη δικιά μου!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261
πιο ξεφτιλα κυβερνηση δεν εχει ξαναματαυπαρξει.
πανελληνια τσιρκοσουργελα, με συνθηματα και τραγουδια για αυτα τα σιχαμενα μουνοτρυπιδια.

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.054
Πόντοι
456

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.496
Πόντοι
27.261

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Τουρισμό για όλους. 150 ευρώ για διαμονή.
Με τα φτάγκα αυτά το μόνο που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια είναι ένα κοτέτσι για 3 μέρες, με ημιδιατροφή 2 αυγά Τουρκίας, μισό κιλό σύκα και 3 φρυγανιές σικάλεως έκαστος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Με τα φτάγκα αυτά το μόνο που μπορεί να νοικιάσει μια οικογένεια είναι ένα κοτέτσι για 3 μέρες, με ημιδιατροφή 2 αυγά Τουρκίας, μισό κιλό σύκα και 3 φρυγανιές σικάλεως έκαστος.
Η να πάρει 3 εισιτήρια κατάστρωμα για Ηράκλειο. Αλλά είναι μόνο για ξενοδοχείο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η να πάρει 3 εισιτήρια κατάστρωμα για Ηράκλειο. Αλλά είναι μόνο για ξενοδοχείο
Το εισιτηριο ανα ατομο για Ηρακλειο εξαρταται απο το :

•εαν υπαρχει μονη διαδρομη (one way)
•εαν υπαρχει επιστροφη
•εαν υπαρχει οχημα χρεώνοντας ενα ατομο ως οδηγο
•εαν ειναι βρεφος
•εαν υπαρχει εισιτηριο κοινωνικού τουρισμου

Η καθε κατηγορια εχει διαφορετική τιμολόγηση …

Ενας ενήλικας με αυτοκινητο,χρεωμένος ως οδηγός του οχήματος,πηγαιν-Ελα Πειραιά Ηρακλειο με το δρομολογιο των 21:00 το βραδυ και άφιξη 06:30 την επομενη το πρωι κοστιζει περι τα 190€

Υπαρχει και ενα εξτρα δρομολογιο που φευγει 10:00 το πρωι και φτανει 18:00 το απογευμα…αυτο κοστιζει 50% περιπου πανω!

150€ πας μονο Ηγουμενιτσα Κέρκυρα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.124
Πόντοι
6.256
Κοτέτσι σαν αυτα που συχνάζει ο ρχ ο κλεφτοκοτάς

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.319
Πόντοι
3.936
Το εισιτηριο ανα ατομο για Ηρακλειο εξαρταται απο το :

•εαν υπαρχει μονη διαδρομη (one way)
•εαν υπαρχει επιστροφη
•εαν υπαρχει οχημα χρεώνοντας ενα ατομο ως οδηγο
•εαν ειναι βρεφος
•εαν υπαρχει εισιτηριο κοινωνικού τουρισμου

Η καθε κατηγορια εχει διαφορετική τιμολόγηση …

Ενας ενήλικας με αυτοκινητο,χρεωμένος ως οδηγός του οχήματος,πηγαιν-Ελα Πειραιά Ηρακλειο με το δρομολογιο των 21:00 το βραδυ και άφιξη 06:30 την επομενη το πρωι κοστιζει περι τα 190€

Υπαρχει και ενα εξτρα δρομολογιο που φευγει 10:00 το πρωι και φτανει 18:00 το απογευμα…αυτο κοστιζει 50% περιπου πανω!

150€ πας μονο Ηγουμενιτσα Κέρκυρα
Ε μόνο να πας..! Για την επιστροφή θα πληρώσει με το power pass

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom