troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.013
- Πόντοι
- 5.506
ειναι υπερκομψη ρε παππου μην ξηγιεσε...Μην βριζεις μαν
ειναι υπερκομψη ρε παππου μην ξηγιεσε...Μην βριζεις μαν
Καλως ηρθες στο κράτος των επιδομάτωνΜου πηραν 1232 ευρω, επιπροσθετες χρεωσεις σε εκκαθαριστικο λογαριασμο 1580 ευρω. Εκανα αιτηση για να παρω πισω τα 600 και πηρα τα αρχιδια του Μητσοτακη. Χθες που μπηκα στο συστημα να δω την πορεια της αιτησης μου εγραφε οτι μονο οσοι εχουν κανει αιτηση μπορουν να δουν την εξελιξη.
Μια απορια. Γιατι δεν μου επεστρεψε απευθειας η εταιρεια το 600αρι και επρεπε να κανω αυτη την διαδικασια; Και ποιος επιστρεφει αυτα τα λεφτα; Ο φορολογουμενος πολιτης;
Λες να είναι κομμουνιστής;Καλως ηρθες στο κράτος των επιδομάτων
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει το να αναφέρουμε ότι έχει κατακαίει η Ελλάδα και πριν το 2020. Οι κυβερνήσεις αλλάζουν και οι εκτάσεις καίγονται γιατί όλες οι κυβερνήσεις είναι διατεθημένες να δώσουν προς εκμεταλευση τις καμένες περιοχές.Όλες αυτές οι πυρκαγιές που έχουν γίνει μέχρι το 2020 ήταν επειδή ο Μητσοτάκης άλλαξε το νόμο;
Οι κυβερνήσεις αλλάζουν οι νόμοι αλλάζουν οι πυρκαγιές παραμένουν
Και θα παραμένουν γιατί δεν είναι όλες εμπρησμοί για οικονομικούς
η πολιτικούς λόγους
Είσαι σίγουρος ότι αν μία πυρκαγιά δεν είναι από εμπρησμό και καίγεται μία περιοχή δεν θα πρέπει να γίνεται εκμετάλλευση της περιοχής για 100 χρόνια
Σε μία με μη εμπρησμό γιατί να μη χτιστούν κάποιες κατασκευές ξενοδοχεία κατασκηνώσεις που θα δίνουν δουλειά στην πληγείσα περιοχή;
Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα η συντέλεια του κόσμου για να βάλουν λεφτά πίσω οι Εταιρείες...αυτό είναι δουλειά του Δημοσίου...πλήρωσες 1500? θα πάρεις πίσω 600...από τους φόρους που πλήρωσες που οι μισοί πήγαν έτσι και αλλιώς στα ταμεία του κάθε παρόχου...αφού σε έναν λογαριασμό 150 ευρώ τα 50 είναι ρεύμα...τα αλλά είναι μόνο κράτος...και ποιος ξέρει πόσες εισφορές και ποσό ΦΠΑ χρωστάει ο κάθε πάροχος από τα δικά μας τα λεφτά...Μου πηραν 1232 ευρω, επιπροσθετες χρεωσεις σε εκκαθαριστικο λογαριασμο 1580 ευρω. Εκανα αιτηση για να παρω πισω τα 600 και πηρα τα αρχιδια του Μητσοτακη. Χθες που μπηκα στο συστημα να δω την πορεια της αιτησης μου εγραφε οτι μονο οσοι εχουν κανει αιτηση μπορουν να δουν την εξελιξη.
Μια απορια. Γιατι δεν μου επεστρεψε απευθειας η εταιρεια το 600αρι και επρεπε να κανω αυτη την διαδικασια; Και ποιος επιστρεφει αυτα τα λεφτα; Ο φορολογουμενος πολιτης;
Μου πηραν 1232 ευρω, επιπροσθετες χρεωσεις σε εκκαθαριστικο λογαριασμο 1580 ευρω. Εκανα αιτηση για να παρω πισω τα 600 και πηρα τα αρχιδια του Μητσοτακη. Χθες που μπηκα στο συστημα να δω την πορεια της αιτησης μου εγραφε οτι μονο οσοι εχουν κανει αιτηση μπορουν να δουν την εξελιξη.
Υπερβολές ... απλά σαν καλοί Χριστιανοί εφαρμόζουν το "ο έχων δυο χιτώνας ... "Καλως ηρθες στο κράτος των επιδομάτων
Έχω ρίξει γέλια με τις ατάκες του. Πρέπει να είναι ψυχικά άρρωστος για τέτοιες ατάκες. Τώρα εξελίχθηκεδιασκεδάζεις με τους κουλιμπάν ?
πλάκα δεν έχουν ?
Εμαθε τους πολίτες να αποκτήσουν κουλτούρα εκκένωσης..οταν ανελαβε ο κουλης θα σβηνατε το ματι σε 15 λεπτα....γλυφοκωλιδες
Ένας πατέρας κάποτε δεν τον είχε μαχαιρώσει?δλδ εσεις πιστευεται οτι ανθρωπος χωρις πολιτικες πλατες και καταδικη για βιασμους θα εβγαινε εξω?
αν ναι προσεχτε που πανε τα παιδια σας γιατι απο οσο ξερω σε γηπεδα μπασκετ πηγαινε ο λιγδαρης να γαμησει κανα παιδακι
βλακας δεν ειναιΤυπε και εσυ εχεις καταντησει σαν το πιο τελειωμενο κομματοσκυλο που τα βλεπει ολα καλα....το θεμα δεν ειναι τα 600 ευρω.Το θεμα ειναι οτι εχουμε για πρωτη φορα κυβερνηση που επιδοτει με δικα μας λεφτα τους παροχους για να βγαζουν υπερκερδη.
Τωρα βεβαια εσυ κανεις οτι δεν καταλαβαινεις τι λεω και πουλας τρελιτσα....γιατι για βλακα δεν σε κοβω να μην εχεις παρει πρεφα τι συμβαινει.
στραπόν,xanax κ 69 στο ντέρμπυ για τον τίτλο του Mr. psychomalakaβλακας δεν ειναι
Mr. malakas hall of fame ΕΙΝΑΙ
Και τι θες δηλαδη,να κανουμε αναδασωση?Ε ρε μυστηρια πραγματα εδω μεσα.Εχουμε και πρασινη ενεργεια τωρα,ειμαστε και φουλ οικολογοι,για μερικα κομματακια γης θα τα χαλασουμεΚαι πως θα ξέρουμε αν μία πυρκαγιά προκλήθηκε από εμπρησμό, η, τυχαία;