kolofardos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2005
- Like
- 87
- Πόντοι
- 0
Βγαινει λοιπον ο ζαιος και λεει: Να βγει ενας που να πηρε τα εξακοκιαΜπραβο κομματοσκυλο...χαρηκες που με επιδοτησεις πληρωνεις εισαι στην 20η θεση απο 33 χωρες στην ακριβεια.Χαρηκες που με δικα σου λεφτα επιδοτεις τους παροχους να αισχροκερδουν εις βαρος σου.Εκτος και αν νομιζεις οτι τα επιδοματα αυτα δεν βγαινουν απο τους φορους που πληρωνεις....
Τυπικος κομματοσκυλος ευκολο κοροιδο....
Βγαινει ο ενας που πηρε τα εξακοκια αλλα λεει με τι λογαριασμο ρε μεγαλε τα πηρες τα εξακοκια
Μεγαλο λεμε αλλα ετσι κι αλλιως ηταν μεγαλος... Πηρα ομως εξακοκια
Ναι αλλα δεν ειναι σωστο ναν χαιρεσαι που πηρες τα εξακοκια με τοσο μεγαλο λογαριασμο...
Ναι μανα μου αλλα δεν πηρα μονο τα εξακοκια... Πηρα αλλα τοσα δηλαδη συνολο χιλια διακοκια.. Χαπι ναου;;;
Οχι γιατιο εχεις το ακριβοτερο ρευμα στας ευρωπας... Και εισαι χαμηλομισθος...
Οχι μανα μου εισαι αδιαβαστος... Ειμαι νουμερο 20 απο 33 δηλαδη φθηνος και ειμαι και καπου στην μεση στα μισθα...
Ναι αλλα εισαι κομματοσκυλο που ερχεσαι και τα λες αυτα εδω χαμο... Επρεπε να κανεις το παγονι για να ξαναβγει ο Αγγλομαθης καταληψιας και να τα κανει παλι πουτανα ολα με τον Καμμενο και τον Γιανη...
Φιλε μου πραγματικα σου ευχομαι με ολη μου την καρδια και με μεγαλη αγαπη, και χωρις αυτο να ειναι πολιτικη αντιπαραθεση, απλα να καταφερεις να αλλαξεις μυαλά...
Επειδη λοιπον ακριβως ΔΕΝ ειμαι κομματοσκυλο σταματαω την συζητηση εδω... Λαστ μεσατζ...