troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.009
- Πόντοι
- 5.506
αυτοι ειναι τα χειροτερα σκατα που περασαν εβερ....ολοι τα ιδια σκατα ειναι φιλε μου
αυτοι ειναι τα χειροτερα σκατα που περασαν εβερ....ολοι τα ιδια σκατα ειναι φιλε μου
Θα σου πω εγω τι θελω που απ'οσο πιστευω εχεις καταλαβει δεν ειμαι συριζαιος.Eιναι η γνωστη επιλεκτικη ευαισθησια των αριστερων.
Οι οποιοι θελουν εξοντωτικες ποινες μονο για οσους ειναι "απο την αλλη πλευρα".
Κατα τα αλλα, μια χαρα ψηφισαν κωδικες και νομους για να βγαινουν εξω ληστες, δολοφονοι και καθε καρυδιας καρυδι.
Τωρα ομως που ειναι εξω ο Λιγναδης, τραβανε τις κοτσιδες τους.
Υποκρισια, λαϊκισμός. Ας μας εξηγησουν επιτελους τι θελουν.
εχεις βιδεο λιγναδη να πηδαει μενδωνη φιλαρακι? παρακαλω πμΘα σου πω εγω τι θελω που απ'οσο πιστευω εχεις καταλαβει δεν ειμαι συριζαιος.
Εγω στη συγκεκριμενη περιπτωση θα ηθελα να παραμεινει στη φυλακη ο συγκεκριμενος με την λογικη οτι ειναι αξιος τελεσης των ιδιων ακριβως πραξεων για τις οποιες καταδικαστηκε.Και οχι με τη λογικη οτι δεν ειναι.
Απο τη στιγμη που εχω τετελεσμενο οτι δηλαδη διεπραξε βιασμους ανηλικων,γιατι πρεπει να υποθεσω οτι ειναι ικανος για μη τελεση ιδιων πραξεων απο τη στιγμη που ουτε καν δεν του επιβαλλουν εναν εγκλεισμο σε μια κλινικη?
Δηλαδη ο λιγναδης δεν θελει πια να πηδαει ανηλικα?
Αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα.Θα σου πω εγω τι θελω που απ'οσο πιστευω εχεις καταλαβει δεν ειμαι συριζαιος.
Εγω στη συγκεκριμενη περιπτωση θα ηθελα να παραμεινει στη φυλακη ο συγκεκριμενος με την λογικη οτι ειναι αξιος τελεσης των ιδιων ακριβως πραξεων για τις οποιες καταδικαστηκε.Και οχι με τη λογικη οτι δεν ειναι.
Απο τη στιγμη που εχω τετελεσμενο οτι δηλαδη διεπραξε βιασμους ανηλικων,γιατι πρεπει να υποθεσω οτι ειναι ικανος για μη τελεση ιδιων πραξεων απο τη στιγμη που ουτε καν δεν του επιβαλλουν εναν εγκλεισμο σε μια κλινικη?
Δηλαδη ο λιγναδης δεν θελει πια να πηδαει ανηλικα?
σημεια και τερατα τυπε....οι μονοι που τρωνε ειναι το συφερτο του κουλη και τα μμε να μας λιβανιζουν ολη μερα οτι ειναι παραδεισοςμπορεις να εχεις δικιο... γιατι ημουν 2μιση χρονια εκτος και γυρναω την τεταρτη οποτε θα δω τι εχει γινει απο κοντα
σου ειπα μην εξαπτεσαι ρε ζακιαπρε του μπου δεν πειραζει που εισαι πεταμενος αεργος. τωρα ο τσιμπουκλης του κουλη να μιλαει για χυσια ειναι σαν να μιλαει ο γεωργιαδης (ο νικος) και ο λιγναδης για παιδεραστιαΕνω εσενα σε κραταει ζωντανο να ξεπλενεις τα χυσια απο το στομα σου, κατι ειναι και αυτο.
Εσύ θυμάσαι ότι σκατα θες. Γιατί σκατα έχεις στο κεφάλι σου τσογλανοχασοδικηΤι ηλικιας ηταν οι φοιτητες? Κατω απο 40?
Γιατι εγω θυμαμαι οταν το 1989 μπηκα στη Νομικη, εναν τύπο των ΕΑΑΚ, ο οποίος ηδη ειχε αρκετα χρονια εκει μεσα. Πηρα πτυχιο, πηγα φανταρος, επιασα δουλεια, και καπου γυρω στο 2000 εβλεπα στην τηλεοραση κατι φοιτητικες διαδηλωσεις και ηταν ακομη πρωτη μουρη με κατι πλακατ στα χερια.
Δεν ειναι απαραιτητο να σχολιασεις καμια αποφαση.Εγω σου λεω σαν πολιτης(ασχετος με τη δικονομια και τα τερτιπια της και τις ερμηνειες της),τι θα ηθελα να συμβει στον συγκεκριμενο.Χωρις καποια κομματικη ταυτοτητα.Αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα.
Και εχω πει εξ αρχης οτι δεν προκειται να σχολιασω την αποφαση.
Εξαλλου τι να σχολιασω? 4 μελη του δικαστηριου εκριναν οτι πρεπει να παρει αναστολη, 3 εκριναν οτι δεν επρεπε. Να μπω στο μυαλο των τεσσαρων ή των τριων? Αυτη ηταν η κριση τους. Δεν χωρει περαιτερω αναλυση. Να σου πω τι θα ψηφιζα εγω αν ημουν ενορκος? Δεν εχει σημασια.
εισαι πολυ βιτσιοζος.εχεις βιδεο λιγναδη να πηδαει μενδωνη φιλαρακι? παρακαλω πμ
ευχαριστω
Κατσε τωρα θα ερθει η Παρθενα να μας πει οτι ο Κουλης ειναι μπροστα σε δημοσκοπηση....!
Τυπε και εσυ εχεις καταντησει σαν το πιο τελειωμενο κομματοσκυλο που τα βλεπει ολα καλα....το θεμα δεν ειναι τα 600 ευρω.Το θεμα ειναι οτι εχουμε για πρωτη φορα κυβερνηση που επιδοτει με δικα μας λεφτα τους παροχους για να βγαζουν υπερκερδη.Ενταξει ρε τύπε, θα σου ζητησει συγνωμη που δεν επεσε σε καταθλιψη που πηρε μονο 600 ευρω και δεν του πληρωσε το κρατος ολο το λογαριασμο. Πραγματικα εχεις καταντησει σαν κατι ξεδοντιαρες γριες που περνανε ολο το πρωι στην αναμονη του ΙΚΑ για να κουτσομπολευουν και να γκρινιαζουν.
Ε βεβαια τι να σχολιασεις;Τα ανεξηγητα;Καλα κανεις τη παπια....εντωμεταξυ και η πιπα οτι νομος του Ξεφτυλιζα ηταν που βγηκε ο Λιγναδης εξω τελειωσε.Απο το 2010 ισχυει η συγκεκριμενη διαταξη....Αυτο ειναι ενα εντελως διαφορετικο ζητημα.
Και εχω πει εξ αρχης οτι δεν προκειται να σχολιασω την αποφαση.
Εξαλλου τι να σχολιασω? 4 μελη του δικαστηριου εκριναν οτι πρεπει να παρει αναστολη, 3 εκριναν οτι δεν επρεπε. Να μπω στο μυαλο των τεσσαρων ή των τριων? Αυτη ηταν η κριση τους. Δεν χωρει περαιτερω αναλυση. Να σου πω τι θα ψηφιζα εγω αν ημουν ενορκος? Δεν εχει σημασια.
Σκασε τερατομορφη χοντροκουραδα!!!Πάρε τα μεσημεριανά σου χάπια ρε ψυχοπαθή.
Όντως που είναι άραγε? Ποιο πιθανό Χανιά εκτός εάν την έκανε εκτόςπου στον πουτσο βαζει βοτσαλα στον κωλο του το παλιομουνοπανο που λεμε πθ και καιγετε η ελλαδα παλι?
Όχι ρε περισσεύουν λεφτά.Προφανώς ο Μητσοτάκης θα ήθελε το power pass μεγαλύτερο αλλά δεν θα έφταναν τα λεφτά να πάρει 8500€ αγροτική επιδότηση μετά.
κλαιω απο τα γελια.....εχουμε να κανουμε με βλακομουτρα αριστης ποιοτητας, που στηνουν επικοινωνιακο χαβαλε πανω στο παραμικρο....αφου μοιρασαν 13ευρω φιουελ πας και καπακι ξοδευτηκαν με το ενερτζι πας και εδωσαν 25ρο 30ευρα σε ανθρωπους που τους εκλεισε το σπιτι ο λογαριασμος της δεη ,σημερα απο το πρωι μας εχουν ζαλισει τα πελε σε ολα τα μμε πως μοιραζουν χρημα -τουρισμος πας για ολους..........και διαβαζω- ρε δεν εχουν τον θεο τους-δινουν 150ε ολοκληρα για να πας διακοπες......