Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.760
Πόντοι
27.261
Nάτος πάλι!!!!

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Mαρτυράς χωρίς φάπες ρε καριόλα!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
λεγε μωρη γαλαζια βιοχημικη κουραδα... θες ντικπικ να καβλωσεις ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.760
Πόντοι
27.261
Ρε ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΤ ΠΟΥΣΤ!!!!!!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

OΡΣΕ ΜΑΛΑΚΑ μικροψώλη!!!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ελα μωρη γαλαζια αφροξυλανθη, σε εχω καταλαβει οτι γουσταρεις το καβλι μου.
γιατι ντρεπεσαι και μου κανεις κονξες ???
αφου συνεχεια αυτο αναφερεις.
ελα ξεδιπλωσου, μην κουβαλας αλλο βαρος, θα παθεις τιποτα στην ηλικια που εισαι.

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ελα μωρη γαλαζια αφροξυλανθη, σε εχω καταλαβει οτι γουσταρεις το καβλι μου.
γιατι ντρεπεσαι και μου κανεις κονξες ???
αφου συνεχεια αυτο αναφερεις.
ελα ξεδιπλωσου, μην κουβαλας αλλο βαρος, θα παθεις τιποτα στην ηλικια που εισαι.

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ :2funny:
Ίσα μωρή πουστάρα :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

paparophilips_πούστρα.jpg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.760
Πόντοι
27.261
Τελευταία τροποποίηση:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Όπως είχα πει , θα παραθέσω την άποψη μου γαι τον ολέθριο ρόλο που παίζει η προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλα στην εξαφάνιση της Ελλάδας. Κομβικό σημείο για να πιάσει κανείς το νόημα έιναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρώην υφυπουργού εξωτερικών της ΝΔ καθηγητή κου Βαληνάκη .Τα λέει όλα τονίζοντας την σωστή εξωτερική πολιτική που φυσικά την ξέρουν στην σημερινή ΝΔ αλλά αφήνουν το τραβεστί σχήμα της κυβέρνησης (που δεν έχει καμία σχέση με την δεξιά ) να κάνει μειοδοσίες και προδοσίες .Οι δηλώσεις Σαμαρά είναι του αέρα εφόσον δεν υπάρχει κίνηση ανατροπής της προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλας εδώ και τώρα και πριν είναι αργά για την χώρα.Είναι κάτι σαν τα κωλόχαρτα - διαβήματα άνευ ουσίας και αποτελέσματος που βγάζει ο τουρκόσπορος της Κέρκυρας γαι λαϊκή κατανάλωση ενώ οι κωλότουρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και την Κύπρο ανενόχλητοι. Το βίντεο είναι σχεδόν μια ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο.Δυστυχώς εύκολη και γρήγορη ενημέρωση δεν υπάρχει .
Eνταξει, μάς ειπες και σημερα τα σκουπίδια σου.
Πηγαινε τωρα σε κανενα σχολειο να οργανωσεις κουκουλοφορους μαθητες με μολοτωφ και μαχαιρια.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που μου χάρισε το ποσό των 135.000 ευρώ από την επιστρεπτεα προκαταβολή.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.517
Πόντοι
3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που μου χάρισε το ποσό των 135.000 ευρώ από την επιστρεπτεα προκαταβολή.
Μην ξεχάσεις να τον ψηφίσεις

Howitzer

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2021
Like
180
Πόντοι
1
Και μην ξεχνάμε, Μητσοτάκη γαμιεσαι!!! ☝️☝️☝️

Stories

Νέο!