Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γλασκε, ότι θα μας έβγαινες βιομήχανος, ειλικρινά δεν το περίμενα......
εδω πουλατε εσεις τρελα την μια δικαστικοι την αλλη βιομηχανοι νομοθετες γιατροι ιστορικοι κλπ κλπ :confused:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
κατα γεννικη εννοια ισχυει αυτο που λες

πχ οι καλιφορνεζοι μας κοιτανε σαν τους βορειοευρωπαιους
Δίκιο έχεις.
Αν περπατούσες στο LA θα έλεγε ο ένας Καλιφορνέζος στον άλλον: "Κοίτα ρε τον Βίκινγκ. Σαν τον μαλάκα τον Γλάσκο μοιάζει!" :2funny::2funny::2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: kinks

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Δίκιο έχεις.
Αν περπατούσες στο LA θα έλεγε ο ένας Καλιφορνέζος στον άλλον: "Κοίτα ρε τον Βίκινγκ. Σαν τον μαλάκα τον Γλάσκο μοιάζει!" :2funny::2funny::2funny:
την ειπες την μαλακια σου σαν 15χρονος που εισαι

ετσι εισαστε ολοι οι μητσοτακικοι? :2funny:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ελα ,ολα τα καθυστερημενα να διαβασουν να δουν τις συνεπειες των πραξεων αποφοιτων του χαρβαρντ,
Διαβαστε γλύφτες
Ρε τύπε, ειλικρινά τώρα, τα διαβάζεις αυτά που ποστάρεις;
Το έγραψες αυτό για να δουν τις "συνεπειες των πραξεων αποφοιτων του χαρβαρντ";
Για να δούμε τι γράφει το άρθρο που προτείνεις:
"Συγκεκριμένα, το μέσο ισοδύναμο ατομικό διαθέσιμο εισόδημα ανήλθε σε 10.041 ευρώ, αυξημένο κατά 7,0% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Ο πληθυσμός που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό ανέρχεται στο 28,9% του πληθυσμού της Χώρας, παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με το 2019 κατά 1,1 ποσοστιαίες μονάδες."
Αντιλαμβάνεσαι οτι με όλα τα προβλήματα του 2020 ο "απόφοιτος του Χαρβαρντ" ΑΥΞΗΣΕ το ατομικό διαθέσιμο εισόδημα κατα 7% και ΜΕΙΩΣΕ κατά 1,1, ποσοστιαίες μονάδες τον πληθυσμό που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχιας;

Και άντε, ας πούμε οτι τα γράμματα και οι αριθμοί σε δυσκολεύουν.
Τις εικονίτσες (διαγράμματα για τους υπόλοιπους) δεν τις είδες;
%CE%91%CE%A3%CE%91%CE%A3%CE%91.jpg

• Like
Αντιδράσεις: kinks

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.600
Πόντοι
27.261
Ωραία! Έχω τελειώσει και στα 5 λεπτά

Όντως τελικα, υπάρχει διαφορά!!!! :)
ρε ΠΙΝΑΤ, αφου δε ξερεις τιποτα για μενα, γιατι γραφεις αρλουμπες ?
εγω ειδες... σου ποσταρω δικα σου λογια και οχι φανφαρες.
παρε την απαντηση σου λοιπον, οπως εσυ ξερεις... γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3888#post-10204491
:2funny:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
ρε ΠΙΝΑΤ, αφου δε ξερεις τιποτα για μενα, γιατι γραφεις αρλουμπες ?
εγω ειδες... σου ποσταρω δικα σου λογια και οχι φανφαρες.
παρε την απαντηση σου λοιπον, οπως εσυ ξερεις... γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ !!!
https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3888#post-10204491
:2funny:
Κι εγώ δικά σου λόγια ποστάρω. Τους διθυράμβους για το καβλάκι σου, μπορούν τα μέλη να το διαπιστώσουν μόνοι τους.

Άντε τράβα τώρα στο νήμα του GNTM να τραβήξεις καμιά πηχτή που το παρακολουθείς αδιακόπως συνέχεια μπας και χαζέψεις κάνα κωλαράκι και ξυπνήσει το καβλάκι σου :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.600
Πόντοι
27.261
Κι εγώ δικά σου λόγια ποστάρω. Τους διθυράμβους για το καβλάκι σου, μπορούν τα μέλη να το διαπιστώσουν μόνοι τους.

Άντε τράβα τώρα στο νήμα του GNTM να τραβήξεις καμιά πηχτή που το παρακολουθείς αδιακόπως συνέχεια μπας και χαζέψεις κάνα κωλαράκι και ξυπνήσει το καβλάκι σου :)
το "καβλακι" μου εχει και φωτος απο "αγωνες".
εσυ, που εισαι ολη μερα ματι-παραλια και φωτος-γυναικες μας, αφου τα ψαχνεις, δεν τις εχει δει δηλαδη ?
οχι εεε ? :effemine:
ασε ρε ΠΙΝΑΤ λεμε, τραβα διαβασε καμια κριτικη μου και ριξε αλλη μια απογευματινη ναουμε :jerking:, οπως εσυ ξερεις μονο... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
επισης εμενα δε με πειραζουν τα σχολια που λες για μενα, ισα ισα διαφημιση μου κανεις.
εσενα ομως βλεπω να με λιγουρευεσαι και να σε τρωνε τα δικα μου σχολια, για τα...
καμωματα σου :tooth:

ελα τωρα...που θα μας πεις και για το GNTM κιολας.
στανταρ εχεις κανει save as ολες τις διαγωνιζομενες και την παιζεις καθε μερα και με αλλη :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
874
Πόντοι
96
Όπως είχα πει , θα παραθέσω την άποψη μου γαι τον ολέθριο ρόλο που παίζει η προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλα στην εξαφάνιση της Ελλάδας. Κομβικό σημείο για να πιάσει κανείς το νόημα έιναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του πρώην υφυπουργού εξωτερικών της ΝΔ καθηγητή κου Βαληνάκη .Τα λέει όλα τονίζοντας την σωστή εξωτερική πολιτική που φυσικά την ξέρουν στην σημερινή ΝΔ αλλά αφήνουν το τραβεστί σχήμα της κυβέρνησης (που δεν έχει καμία σχέση με την δεξιά ) να κάνει μειοδοσίες και προδοσίες .Οι δηλώσεις Σαμαρά είναι του αέρα εφόσον δεν υπάρχει κίνηση ανατροπής της προδοτοπουστροσκατοχουντοκούλας εδώ και τώρα και πριν είναι αργά για την χώρα.Είναι κάτι σαν τα κωλόχαρτα - διαβήματα άνευ ουσίας και αποτελέσματος που βγάζει ο τουρκόσπορος της Κέρκυρας γαι λαϊκή κατανάλωση ενώ οι κωλότουρκοι αλωνίζουν στο Αιγαίο και την Κύπρο ανενόχλητοι. Το βίντεο είναι σχεδόν μια ώρα, αλλά αξίζει τον κόπο.Δυστυχώς εύκολη και γρήγορη ενημέρωση δεν υπάρχει .
:embarrased:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
το "καβλακι" μου εχει και φωτος απο "αγωνες".
εσυ, που εισαι ολη μερα ματι-παραλια και φωτος-γυναικες μας, αφου τα ψαχνεις, δεν τις εχει δει δηλαδη ?
οχι εεε ? :effemine:
ασε ρε ΠΙΝΑΤ λεμε, τραβα διαβασε καμια κριτικη μου και ριξε αλλη μια απογευματινη ναουμε :jerking:, οπως εσυ ξερεις μονο... ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ.
επισης εμενα δε με πειραζουν τα σχολια που λες για μενα, ισα ισα διαφημιση μου κανεις.
εσενα ομως βλεπω να με λιγουρευεσαι και να σε τρωνε τα δικα μου σχολια, για τα...
καμωματα σου :tooth:

ελα τωρα...που θα μας πεις και για το GNTM κιολας.
στανταρ εχεις κανει save as ολες τις διαγωνιζομενες και την παιζεις καθε μερα και με αλλη :2funny:
Καλά καλά... τράβα παίξε το καβλάκι σου με το GNTM γιατί εκεί ξημεροβραδιάζεσαι.

Λογικό :)

Και μη μου την πέφτεις ρε πούστρα :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.600
Πόντοι
27.261
Καλά καλά... τράβα παίξε το καβλάκι σου με το GNTM γιατί εκεί ξημεροβραδιάζεσαι.

Λογικό :)

Και μη μου την πέφτεις ρε πούστρα :)
εγω στην πεφτω μωρη γαλαζια βατσινωμενη χλαπατσα η' εσυ εχεις λιγουρευτει το μεγαλο και χοντρο καβλι μου ?
θες να σου στειλω ντικπικ να παιξεις το φυστικακι σου ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
εγω στην πεφτω μωρη γαλαζια βατσινωμενη χλαπατσα η' εσυ εχεις λιγουρευτει το μεγαλο και χοντρο καβλι μου ?
θες να σου στειλω ντικπικ να παιξεις το φυστικακι σου ?
Nάτος πάλι!!!!

ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Mαρτυράς χωρίς φάπες ρε καριόλα!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.600
Πόντοι
27.261
Για μικροτσούτσουνους μαλάκες ψέκια τα λέει μια χαρά!

Γι' αυτό εξάλλου και το ανέβασες, σε εκφράζει! :)

lmao.gif
μητσοτακη ψηφισε λεει... :confused:
μια ζωη νεα δημοκρατια ειναι λεει... :confused:
αρνητης ειναι λεει... :confused:

ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom