Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τελικα, εγώ αυτο που έχω καταλάβει ειναι το εξής:

Ο Κουλης πάει πριονοκορδέλα όλο το «παλιό» σύστημα, την ρεμούλα, τον συνδικαλισμό (τον κακό φυσικά μιας και η Ελλαδα δεν είχε ποτέ καλό συνδικαλισμό), τα τσιφλίκια που είχαν κάτι αριστερά σκουπίδια ως επι το πλείστον και γενικά τις περισσότερες αν οχι ολες παθογένειες της αριστεροκρατούσας Ελλάδας.

Το πιο φοβερό, ειναι οτι τους γαμαει ολους αυτούς με το βαμβάκι και με το χαμόγελο, τους χαλάει την σουπίτσα και στοχευμένες κινήσεις. Ο άνθρωπος ειναι πραγματικα Θεούλης, δεν του το ‘χα ουτε εγώ με τίποτα!!!

Επιπλέον αυτών, τα σκουπιδαριά έχουν τόσο ΜΕΝΟΣ εναντίον του επειδη ΞΕΡΟΥΝ και οι ίδιοι (απο τους αρχηγούς τους μεχρι τους ψηφοφόρους) οτι ΠΑΛΙ θα έχουν Κουλη την επόμενη τετραετία… και την μεθεπόμενη… και ΠΑΛΙ θα τους πηγαίνει πριονοκορδέλα, ώσπου τελικα θα τους ξεράσει το ίδιο το σύστημα.

No future για ολους αυτούς, future για την Ελλαδα! :)

Ο καλύτερος πρωθυπουργός που είχε ποτε το Ελληνικό κράτος μετά τον Καποδίστρια.

Τρελο respect και μπράβο του!

:hi::hi::hi::hi::hi:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261

Ο Κουλης πάει πριονοκορδέλα όλο το «παλιό» σύστημα, την ρεμούλα, τον συνδικαλισμό (τον κακό φυσικά μιας και η Ελλαδα δεν είχε ποτέ καλό συνδικαλισμό), τα τσιφλίκια που είχαν κάτι αριστερά σκουπίδια ως επι το πλείστον και γενικά τις περισσότερες αν οχι ολες παθογένειες της αριστεροκρατούσας Ελλάδας.

Το πιο φοβερό, ειναι οτι τους γαμαει ολους αυτούς με το βαμβάκι και με το χαμόγελο, τους χαλάει την σουπίτσα και στοχευμένες κινήσεις. Ο άνθρωπος ειναι πραγματικα Θεούλης, δεν του το ‘χα ουτε εγώ με τίποτα!!!

Επιπλέον αυτών, τα σκουπιδαριά έχουν τόσο ΜΕΝΟΣ εναντίον του επειδη ΞΕΡΟΥΝ και οι ίδιοι (απο τους αρχηγούς τους μεχρι τους ψηφοφόρους) οτι ΠΑΛΙ θα έχουν Κουλη την επόμενη τετραετία… και την μεθεπόμενη… και ΠΑΛΙ θα τους πηγαίνει πριονοκορδέλα, ώσπου τελικα θα τους ξεράσει το ίδιο το σύστημα.

https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3888#post-10204491 :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
αναλυτικοτατη κριτικη κανω καθε φορα και εσυ ΠΙΝΑΤ εστιασες και εστιαζεις στο καβλι μου ??? :think:
μηπως το λιγουρευεσαι ακομα ξαναλεω ? :confused:
Όχι βέβαια, πρότεινε το σε κανέναν άλλον!

Το γεγονός ειναι οτι αυτός που εκθειάζει το πουλάκι του, το εχει μικρό και τριανταφυλλένιο :) Όπως εσυ!

Για πες μας… για ποιο λόγο το εκθειάζεις? Κάποιος λόγος θα υπάρχει! Ακούμε με ενδιαφέρον!!! Τον εχεις μικρούλη ε? :tooth: :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: :tooth::tooth: :tooth::tooth::tooth::tooth: :tooth: :tooth:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Για εξήγησέ μας ρε Glasko, τι ακριβώς εννοείς;
Υ.Γ. Δεν έχω αφεντικά, αντίθετα εγώ είμαι αφεντικό.
δεν θα εισαι για πολυ αφεντικο οι μπακαλογατοι σαν και εσενα πρεπει να συρικνωθουν απο 800 σε πολυ λιγοτερους για να λαβουν δανεια απο τις τραπεζες

συντομα θα εχεις νεο και μονιμο νταβα μετα απο εντολη του κουλη σου

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261
Όχι βέβαια, πρότεινε το σε κανέναν άλλον!

Το γεγονός ειναι οτι αυτός που εκθειάζει το πουλάκι του, το εχει μικρό και τριανταφυλλένιο :) Όπως εσυ!

Για πες μας… για ποιο λόγο το εκθειάσεις? Κάποιος λόγος θα υπάρχει! Ακούμε με ενδιαφέρον!!! Τον εχεις μικρούλη ε? :tooth: :tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth: :tooth::tooth: :tooth::tooth::tooth::tooth: :tooth: :tooth:
δεν εκθειαζω κατι ΠΙΝΑΤ.
απλα αναλυτικοτατη περιγραφη κανω, για το τι θα δει και τι θα αντιμετωπισει καποιος εκει μεσα, στο πανω κατω περιπου.
εσυ εχεις κολλησει και εστιαζεις μονο εκει.
γιατι ΠΙΝΑΤ ?
να ανησυχω... θα μου την πεσεις ?

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
δεν θα εισαι για πολυ αφεντικο οι μπακαλογατοι σαν και εσενα πρεπει να συρικνωθουν απο 800 σε πολυ λιγοτερους για να λαβουν δανεια απο τις τραπεζες

συντομα θα εχεις νεο και μονιμο νταβα μετα απο εντολη του κουλη σου
Ρε G;aslo άσε τα συνθήματα και απάντα για ΜΙΑ φορά στην ερώτηση.
Έκανες σχόλιο σε κάποιον που ανέβασε βίντεο του Κούλη χωρίς μάσκα.
Σχολίασα ότι το βίντεο είναι από το 2019.
Μετά έκανες άσχετο σχόλιο ότι ο Αλαφούζος ζήτησε συγνώμη,

Απλά ερωτήματα.
1. Το βίντεο είναι πρόσφατο;
2. Γιατί ζήτησε οΑλαφούζος συγνώμη;

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
δεν εκθειαζω κατι ΠΙΝΑΤ.
απλα αναλυτικοτατη περιγραφη κανω, για το τι θα δει και τι θα αντιμετωπισει καποιος εκει μεσα, στο πανω κατω περιπου.
εσυ εχεις κολλησει και εστιαζεις μονο εκει.
γιατι ΠΙΝΑΤ ?
να ανησυχω... θα μου την πεσεις ?
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1632481856727.jpeg

1632481908121.jpeg

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΟΡΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΚΡΟΨΩΛΗ!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1632481856727.jpeg

1632481908121.jpeg

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

ΟΡΣΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΙΚΡΟΨΩΛΗ!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
βρε νανοτσουτσουνε 3-5λεπτε ΠΙΝΑΤ, αυτα ειναι για τους αναλογους μπηχτες που ισως να εχουν αναλογα "προβληματα" και οχι για σενα και το φυστικακι σου, που κολυμπαει οπου και να το βαλεις, ακομα και στην κλειδαροτρυπα του βεσε σου.
αλλα που να τα καταλαβεις εσυ αυτα με χρονο διαρκειας 5 λεπτα μαξ ? :confused:
το αλλο με τις φωτος αβαβα ακομα εε ??
:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
βρε νανοτσουτσουνε 3-5λεπτε ΠΙΝΑΤ, αυτα ειναι για τους αναλογους μπηχτες που ισως να εχουν αναλογα "προβληματα" και οχι για σενα και το φυστικακι σου, που κολυμπαει οπου και να το βαλεις, ακομα και στην κλειδαροτρυπα του βεσε σου.
αλλα που να τα καταλαβεις εσυ αυτα με χρονο διαρκειας 5 λεπτα μαξ ? :confused:
το αλλο με τις φωτος αβαβα ακομα εε ??
:2funny:
1632482454721.jpeg

1632482460237.jpeg

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
127
Like
51.613
Πόντοι
27.261

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε G;aslo άσε τα συνθήματα και απάντα για ΜΙΑ φορά στην ερώτηση.
Έκανες σχόλιο σε κάποιον που ανέβασε βίντεο του Κούλη χωρίς μάσκα.
Σχολίασα ότι το βίντεο είναι από το 2019.
Μετά έκανες άσχετο σχόλιο ότι ο Αλαφούζος ζήτησε συγνώμη,

Απλά ερωτήματα.
1. Το βίντεο είναι πρόσφατο;
2. Γιατί ζήτησε οΑλαφούζος συγνώμη;
αναρωτησου και πες μου

αναλυση εκανα προηγουμενος διαβασε τις προηγουμενες σελιδες

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.354
Πόντοι
2.456

Μετά τον Καποδίστρια;
Αποκλείεται..
:confused: :confused: :confused:
:jerking2::jerking2::jerking2:

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
αναρωτησου και πες μου

αναλυση εκανα προηγουμενος διαβασε τις προηγουμενες σελιδες
Ρε GlasΚΟΥΛΗ, τις ασυναρτησίες και τις ανόητες προβλέψεις που γράφεις με Ελληνικά Γ Δημοτικού, τις αποκαλείς ανάλυση;

Μπα σε καλό σου. :cheesy::cheesy::cheesy:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786

Δεν πρέπει να κράτησα πάνω από 5λεπτο και άδειασα...
Ο τσάτσος δεν ενόχλησε καθόλου.

Ωραία! Έχω τελειώσει και στα 5 λεπτά μερικές φορές, μέσα στις 70+ κριτικές μου! Μαζί με προκαταρκτικά, πάμε στα 7 ξερω γώ!

Εσυ στα 10!!! Μεγαλη διαφορά!!!! :)

Αλλα… για στάσου!!!!!

Ίσως υπάρχει μια διαφορά!!!

Εγω είμαι μεγαλύτερος απο σενα… αλλά τουλάχιστον μεχρι σήμερα, έχω επιδόσεις νεαρότερου απο σενα!!! Άρα, φαντάσου για πόσα χρόνια θα γαμαω εγω όταν εσυ θα το εχεις μονο για κατούρημα το μικροψωλακι σου!!! :tooth:

Όντως τελικα, υπάρχει διαφορά!!!! :)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε GlasΚΟΥΛΗ, τις ασυναρτησίες και τις ανόητες προβλέψεις που γράφεις με Ελληνικά Γ Δημοτικού, τις αποκαλείς ανάλυση;

Μπα σε καλό σου. :cheesy::cheesy::cheesy:
γεια ου ρε κινκυ κομματοσκυλακη του κουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom