Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ένα νούμερο είσαι. Ένας αξιοθρήνητος τύπος που ξεφτιλίζεται κάθε φορά που εμφανίζεται.
Τομάρι που θα πιάσεις μάνες και στο στόμα σου.
Σκουπιδαριό.
Γελοίο υποκείμενο που ήρθες να πουλήσεις μούρη σε μένα που έχω γράψει δεκάδες φορές, με αφορμή τον αυτιστικό αληταρά το Γλάσκο, ότι ο Σιούφας ήταν προσωπικός φίλος του πατέρα μου και με αφορμή αλλους χρήστες ότι τη ζωή μου, λόγω δουλειάς, κατα το μεγαλύτερο μέρος της την περνώ στη γύρα σε χωράφια σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο θεσσαλικο κάμπο. Και ότι το Σουφλιά τον ξέρω προσωπικά.
ΜΑΛΑΚΑ!
Που θα μας το παίξεις γνώστης και θα μας πουλήσεις πνευμα για παραπομπές, εσύ ο "επαρχιώτης".
Και θα μας πεις και για αμιγώς σαρακατσάνικη Καρδίτσα νούμερο, που δεν έχεις ιδέα ούτε που πέφτουν τα χωριά στον κάμπο που υπάρχουν Σαρακατσάνοι.
ΜΑΛΑΚΑ!!
Το ξεφτίλισμα της ζωής σου θα τρως εδώ σκουπιδαριό.
Σε πτυω στα μουτρα δεξιο σκουπιδι,τσιρακι μια ζωη αλλωνων θα εισαι,θα βλεπεις τη ζωη σου μεσα απ τα ματια του καθε Σιουφα και Σουφλια.

Να σε παρακαλεσω δεν θα χει νοημα...Ομως θα σ πω να χεις στο μυαλο σου να μην φερεις ποτε παιδια στον τοπο αυτο,δεν θα τα χει κανενας αναγκη,να ψαχνουν Σιουφες και Σουφλιαδες

• Like
Αντιδράσεις: lailas
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε πτυω στα μουτρα δεξιο σκουπιδι,τσιρακι μια ζωη αλλωνων θα εισαι,θα βλεπεις τη ζωη σου μεσα απ τα ματια του καθε Σιουφα και Σουφλια.

Να σε παρακαλεσω δεν θα χει νοημα...Ομως θα σ πω να χεις στο μυαλο σου να μην φερεις ποτε παιδια στον τοπο αυτο,δεν θα τα χει κανενας αναγκη,να ψαχνουν Σιουφες και Σουφλιαδες
Τι να πτύσεις στα μούτρα εσύ μωρέ ναυάγιο; Τα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα για τον εαυτό σου μόνον θλίψη προκαλούν.
Ασε ρε ναυγάγιο που θα παρακαλέσεις κιόλας. Τα παιδιά μου είναι φοιτητές στο Μετσόβειο. Και έχουν πίσω τους μια καλή επιχείρηση που τα περιμένει. Δεν έχουν και δε θα έχουν ποτέ ανάγκη κανέναν Σιούφα και κανέναν Σουφλιά.
Στ΄αρχίδια τους όλα. Αρκεί να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και είτε να την επεκτείνουν είτε να ασχοληθούν με κάτι άλλο.
Κοίτα τον εαυτό σου που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τι να πτύσεις στα μούτρα εσύ μωρέ ναυάγιο; Τα όσα έχεις γράψει εδώ μέσα για τον εαυτό σου μόνον θλίψη προκαλούν.
Ασε ρε ναυγάγιο που θα παρακαλέσεις κιόλας. Τα παιδιά μου είναι φοιτητές στο Μετσόβειο. Και έχουν πίσω τους μια καλή επιχείρηση που τα περιμένει. Δεν έχουν και δε θα έχουν ποτέ ανάγκη κανέναν Σιούφα και κανέναν Σουφλιά.
Στ΄αρχίδια τους όλα. Αρκεί να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και είτε να την επεκτείνουν είτε να ασχοληθούν με κάτι άλλο.
Κοίτα τον εαυτό σου που δεν έχεις στον ήλιο μοίρα.
Εαν ακουγα τον καθε τελειωμενο νεοδημοκρατη,θα μουνα αξιος της μοιρας μου...ευτυχως σας γαμαω οπως σας αρμοζει

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εαν ακουγα τον καθε τελειωμενο νεοδημοκρατη,θα μουνα αξιος της μοιρας μου...ευτυχως σας γαμαω οπως σας αρμοζει
Tι να γαμήσεις εσυ ρε κακομοίρη; Τα λες και μόνος σου.
Ένα χαζοπούλι είσαι, που κάθε φορά που εμφανίζεσαι φεύγεις με το σβέρκο κόκκινο από τις φάπες και το κεφάλι κουδούνι από τον πονοκέφαλο.
Πες μας τώρα κανένα καινούριο να γελάσουμε, σαν αυτό το καλό για το Σουφλιά που διόρισε όλο το νομό Καρδίτσας και την αμιγώς σαρακατσάνικη πόλη της Καρδίτσας.
Κλόουν!

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Tι να γαμήσεις εσυ ρε κακομοίρη; Τα λες και μόνος σου.
Ένα χαζοπούλι είσαι, που κάθε φορά που εμφανίζεσαι φεύγεις με το σβέρκο κόκκινο από τις φάπες και το κεφάλι κουδούνι από τον πονοκέφαλο.
Πες μας τώρα κανένα καινούριο να γελάσουμε, σαν αυτό το καλό για το Σουφλιά που διόρισε όλο το νομό Καρδίτσας και την αμιγώς σαρακατσάνικη πόλη της Καρδίτσας.
Κλόουν!
Δεν ειμαι τυπος που θα κανω οτι μ υποδειξουν αλλοι,ειδικα κομματοσκυλα οπως εσυ...Εχω δικη μ αποψη που διαμορφωνω μονος μου μεσα απο δικες μου εμπειριες..ποτε μεσω αλλων,ποτε ανθρωπων που παθιαζονται

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε τομάρι εσύ δεν έγραφες ότι ηταν συνεργατης των ΝΑΖΙ και γιαυτό του έδωσαν ως δώρο τη "ΔΕΗ" Πτολεμαϊδας;
Και σου έγραψα ότι αυτά είναι ανοησίες δικές σου, γιατί τον γνωρίζαμε οικογενειακώς καθόσον φίλος του πατέρα μου. Κι ότι στην κατοχή ηταν αγέννητος.
ΕΣΥ δεν τα έγραφες αυτά τομάρι; Και επέμενες;
Και όταν σου παρέθεσα την ιστορία της "ΔΕΗ" Πτολεμαϊδας, την οποία οι αρχικοί ιδιοκτήτες και οι κληρονόμοι τους έλεγαν ότι τη διατήρησαν στην κατοχή τους ΣΕ ΟΛΗ τη διάρκεια της λειτουργίας της, ώσπου την πούλησαν στη ΔΕΗ αναγκαστικά, δεκαετία '50-'60, μου έγραφες ότι την έδωσαν στον πατέρα του; Που κι αυτό ήταν ελεεινό ψέμμα.
Ε, τομάρι; ΕΣΥ δεν έγραφες αυτές τις ψευτιές;
Τις οποίες και δεν απέδειξες ποτέ γιατί και πως να τις αποδείξεις; Αφου είναι μαλακίες που κατεβάζεις από το μυαλό σου.
βρε τομαρι οσα αναφερω ειναι αληθες

δεν εχω μπλεξει ουτε τον πατερα σου ουτε την οικογενεια σου

τι μαλακια πεταξες πριν?

για τα παιδια του βλεπω το περνας το ολο ζητημα αβαβα

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν ειμαι τυπος που θα κανω οτι μ υποδειξουν αλλοι,ειδικα κομματοσκυλα οπως εσυ...Εχω δικη μ αποψη που διαμορφωνω μονος μου μεσα απο δικες μου εμπειριες..ποτε μεσω αλλων,ποτε ανθρωπων που παθιαζονται
Σωστά, γι'αυτό κανείς μεγαλη καριέρα στο τσίρκο.
Κλόουν.
Σε αναμονή της επόμενης παράστασης.
Αυτή τη φορά πες μας για τον Κατσαρό που διόρισε όλους τους Βλάχους της Μαγνησίας και για την αμιγώς βλαχικη πόλη του Βόλου.
Κι άφησε εμάς να ψάχνουμε παραπομπές στο google να σου απαντήσουμε. Καθόσον εσύ επαρχιώτης και γνώσης.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
απο λαμια και πανω οι υποθεσεις ναζισμου/δεξιων θελουν το λιγοτερο ειδικο ανακριτη και ανω

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
βρε τομαρι οσα αναφερω ειναι αληθες

δεν εχω μπλεξει ουτε τον πατερα σου ουτε την οικογενεια σου

τι μαλακια πεταξες πριν?
Ρε πνευματικά καθυστερημένε ούτε δυο σειρές ελληνικά δε μπορείς να διαβάσεις; Που είπα εγώ ότι έμπλεξες τον πατέρα μου ή την οικογένειά μου.
Κανε παράθεση το σημείο.
Και βαλε μας και μια απόδειξη για οσα λες, αφου είναι αλήθεια.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Ρε πνευματικά καθυστερημένε ούτε δυο σειρές ελληνικά δε μπορείς να διαβάσεις; Που είπα εγώ ότι έμπλεξες τον πατέρα μου ή την οικογένειά μου.
Κανε παράθεση το σημείο.
Και βαλε μας και μια απόδειξη για οσα λες, αφου είναι αλήθεια.
προσωπικος φιλος του πατερα σου

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ

αντε χαιβανι

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
αλεξ? ετσι θα πορευτειτε μεχρι τις εκλογες? με πουστιες στυλ γιωργου κουρη?

θα γελασει και το παρδαλο κατσικι :2funny:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
προσωπικος φιλος του πατερα σου

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΦΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΑΥΤΟΝ

αντε χαιβανι
Βρε πνευματικά καθυστερημενε που λέω εγώ ότι αναφέρεσαι εσύ; Ποσο σοβαρό θέμα έχεις και πως γίνεται να κυκλοφορείς χωρίς επίβλεψη;
"ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ" ρε αυτιστικε. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ. Σε πρωτο πρόσωπο μιλάω. Σε μένα αναφέρομαι. Εσύ αυτιστικε οταν σου λέει κάποιος οτι έχει γράψει κάτι, καταλαβαίνεις ότι εννοεί πως το έγραψες εσύ;
Δε μπορεί να είσαι τοσο καθυστερημένος. Δε γίνεται.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Βρε πνευματικά καθυστερημενε που λέω εγώ ότι αναφέρεσαι εσύ; Ποσο σοβαρό θέμα έχεις και πως γίνεται να κυκλοφορείς χωρίς επίβλεψη;
"ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ" ρε αυτιστικε. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ. Σε πρωτο πρόσωπο μιλάω. Σε μένα αναφέρομαι. Εσύ αυτιστικε οταν σου λέει κάποιος οτι έχει γράψει κάτι, καταλαβαίνεις ότι εννοεί πως το έγραψες εσύ;
Δε μπορεί να είσαι τοσο καθυστερημένος. Δε γίνεται.
παρε τα χαπακια για την πιεση μην σε χασουμε απο πελατη

σου ΞΑΝΑεπαναλαμβανω

στην οικογενεια σιουφας δοθηκε μια ηλεκτρικη μοναδα παροχης ηλεκτρισμου ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ απο τους ΝΑΖΙΣΤΕΣ στην οικογενεια τους

η οποια οικογενεια την μοσχοπουλησε καπου στις αρχες με μεσα δεκαετιας του 50 υπο την καλυψη του τοτε υπουργου (αλλα και αλλων παραγοντων ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ) κωνσταντινου καραμανλη

και τελος κατι που αποφευγεις σκοπιμως

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ εχουν κανει μια δικηγοριστικη ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ απο φτωχους ελληνες η ελληνες που δεν εχουν να πληρωσουν πολλα τοκοχρεωλυσια για δεκο η αλλους κοινοφελοις οργανισμους

ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ διακοπτηκε επειτα απο δικαστηρια τα οποια εγιναν λογω μυνησεων και αγωγων που εκαναν οι τάλαιπωροι ελληνες πολιτες

ξαναλειτουργησαν την ιδια ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ εδω και λιγο καιρο χωρις κανεις να τους ΞΑΝΑενοχλησει επι κυβερνησης κουλη ακα αβερελ νταλτον ακα ρανταπλαν

αυτα εν ολιγης

ουτε ανακατεψα πατερα σου ουτε οικογενεια σου ουτε φιλιες σας

καταλαβες?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
παρε τα χαπακια για την πιεση μην σε χασουμε απο πελατη

σου ΞΑΝΑεπαναλαμβανω

στην οικογενεια σιουφας δοθηκε μια ηλεκτρικη μοναδα παροχης ηλεκτρισμου ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ απο τους ΝΑΖΙΣΤΕΣ στην οικογενεια τους

η οποια οικογενεια την μοσχοπουλησε καπου στις αρχες με μεσα δεκαετιας του 50 υπο την καλυψη του τοτε υπουργου (αλλα και αλλων παραγοντων ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ) κωνσταντινου καραμανλη

και τελος κατι που αποφευγεις σκοπιμως

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ εχουν κανει μια δικηγοριστικη ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ απο φτωχους ελληνες η ελληνες που δεν εχουν να πληρωσουν πολλα τοκοχρεωλυσια για δεκο η αλλους κοινοφελοις οργανισμους

ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ διακοπτηκε επειτα απο δικαστηρια τα οποια εγιναν λογω μυνησεων και αγωγων που εκαναν οι τάλαιπωροι ελληνες πολιτες

ξαναλειτουργησαν την ιδια ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ εδω και λιγο καιρο χωρις κανεις να τους ΞΑΝΑενοχλησει επι κυβερνησης κουλη ακα αβερελ νταλτον ακα ρανταπλαν

αυτα εν ολιγης

ουτε ανακατεψα πατερα σου ουτε οικογενεια σου ουτε φιλιες σας

καταλαβες?
Απορώ πως κυκλοφορείς ελεύθερος.

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Απορώ πως κυκλοφορείς ελεύθερος.
αυτο το δογμα που ισχυριζεσαι το ειχανε βιωσει οι προγονοι μας

δυστυχως το βιωνουμε και εμεις με τις ιδιες συνθηκες αλλα σε λαθος χρονικη στιγμη για την χωρα μας

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Πρόσεχε μη ρέψεις ρε μουνόσκυλο.
Μην φοβασαι...το απολαμβανω...εχω εκπαιδευτει...θα ντρεποσαστε κοπροσκυλα να λετε πως ψηφισατε Μητσοτακη,σαν κατι κωλογερους που ενω τους βλεπεις λες "αυτοι αποκομισαν την σοφια της ζωης" κ οταν ανοιγουν το στομα σ λεν να μ κοπει το χερι που ψηφιζα ΝΔ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
αυτο το δογμα που ισχυριζεσαι το ειχανε βιωσει οι προγονοι μας

δυστυχως το βιωνουμε και εμεις με τις ιδιες συνθηκες αλλα σε λαθος χρονικη στιγμη για την χωρα μας
Απορώ πως κυκλοφορείς ελεύθερος

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σου ΞΑΝΑεπαναλαμβανω

Γλάσκε συγγνώμη σε ξέχασα ρε αλάνι μου.
Υπήρχε εταιρεία παροχής ρεύματος Ελληνοπύργου;
Σε ξαναρώτησα αλλά δε μου απάντησες.
Αν σε καλέσει εισαγγελέας αυτά που γράφεις παραπάνω μπορείς να τα αποδείξεις;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Γλάσκε συγγνώμη σε ξέχασα ρε αλάνι μου.
Υπήρχε εταιρεία παροχής ρεύματος Ελληνοπύργου;
Σε ξαναρώτησα αλλά δε μου απάντησες.
Αν σε καλέσει εισαγγελέας αυτά που γράφεις παραπάνω μπορείς να τα αποδείξεις;
Σιγα ρε κουραδομαγκες δεξιοι,που γραφετε για εισαγγελεις σε ενα φορουμ για πληρωμενο ερωτα...

Ποσο γραφικοι θελετε να δειξετε,κουνωντας μας ακομη κ εδω το δαχτυλακι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom