Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Σε πτυω στα μουτρα δεξιο σκουπιδι,τσιρακι μια ζωη αλλωνων θα εισαι,θα βλεπεις τη ζωη σου μεσα απ τα ματια του καθε Σιουφα και Σουφλια.Ένα νούμερο είσαι. Ένας αξιοθρήνητος τύπος που ξεφτιλίζεται κάθε φορά που εμφανίζεται.
Τομάρι που θα πιάσεις μάνες και στο στόμα σου.
Σκουπιδαριό.
Γελοίο υποκείμενο που ήρθες να πουλήσεις μούρη σε μένα που έχω γράψει δεκάδες φορές, με αφορμή τον αυτιστικό αληταρά το Γλάσκο, ότι ο Σιούφας ήταν προσωπικός φίλος του πατέρα μου και με αφορμή αλλους χρήστες ότι τη ζωή μου, λόγω δουλειάς, κατα το μεγαλύτερο μέρος της την περνώ στη γύρα σε χωράφια σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο θεσσαλικο κάμπο. Και ότι το Σουφλιά τον ξέρω προσωπικά.
ΜΑΛΑΚΑ!
Που θα μας το παίξεις γνώστης και θα μας πουλήσεις πνευμα για παραπομπές, εσύ ο "επαρχιώτης".
Και θα μας πεις και για αμιγώς σαρακατσάνικη Καρδίτσα νούμερο, που δεν έχεις ιδέα ούτε που πέφτουν τα χωριά στον κάμπο που υπάρχουν Σαρακατσάνοι.
ΜΑΛΑΚΑ!!
Το ξεφτίλισμα της ζωής σου θα τρως εδώ σκουπιδαριό.
Να σε παρακαλεσω δεν θα χει νοημα...Ομως θα σ πω να χεις στο μυαλο σου να μην φερεις ποτε παιδια στον τοπο αυτο,δεν θα τα χει κανενας αναγκη,να ψαχνουν Σιουφες και Σουφλιαδες