σου ειπα εγω αληταρα οτι ηταν προσωπικος φιλος του πατερα σου? ντροπη σου αληταρα και ψευτη
ειπα οτι ο σιουφας ξεκινωντας επι κατοχης η οικογενεια του καταντησε περιεργα και παρανομα πλουσιοι μεχρι και σημερα
και επεισης οτι επι κατοχης οι γερμανοι φευγοντας τους παρεδωσαν τον ηλεκτρικο σταθμο της ΔΕΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ (εαν δεν κανω λαθος) ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και αυτοι τον μοσχοπουλησαν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ πισω στο ελληνικο κρατος χωρις να εχουν κανενα δικαιωμα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΙΔΙΩΤΗ
και τελος τα βρωμοπαιδα του μεχρι και τωρα που μιλαμε εχουν ενα δικηγορικο γραφειο ΚΟΡΑΚΙΩΝ οπου εξακολουθουν να απειλουν πελατες ΕΛΛΗΝΕΣ που χρωστανε στην ΔΕΗ ΟΤΕ και σε αλλες κοινωνικες παροχες
υποτιθεται τους βαλανε παγο μετα απο μυνησεις και αγωγες ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ αλλα αυτοι συνεχιζουν τους ιδιους εκβιασμους με τις πλατες του κουλη ακα αβερελ ακα ραντπλαν
Ρε τομάρι εσύ δεν έγραφες ότι ηταν συνεργατης των ΝΑΖΙ και γιαυτό του έδωσαν ως δώρο τη "ΔΕΗ" Πτολεμαϊδας;
Και σου έγραψα ότι αυτά είναι ανοησίες δικές σου, γιατί τον γνωρίζαμε οικογενειακώς καθόσον φίλος του πατέρα μου. Κι ότι στην κατοχή ηταν αγέννητος.
ΕΣΥ δεν τα έγραφες αυτά τομάρι; Και επέμενες;
Και όταν σου παρέθεσα την ιστορία της "ΔΕΗ" Πτολεμαϊδας, την οποία οι αρχικοί ιδιοκτήτες και οι κληρονόμοι τους έλεγαν ότι τη διατήρησαν στην κατοχή τους ΣΕ ΟΛΗ τη διάρκεια της λειτουργίας της, ώσπου την πούλησαν στη ΔΕΗ αναγκαστικά, δεκαετία '50-'60, μου έγραφες ότι την έδωσαν στον πατέρα του; Που κι αυτό ήταν ελεεινό ψέμμα.
Ε, τομάρι; ΕΣΥ δεν έγραφες αυτές τις ψευτιές;
Τις οποίες και δεν απέδειξες ποτέ γιατί και πως να τις αποδείξεις; Αφου είναι μαλακίες που κατεβάζεις από το μυαλό σου.