Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Βρε πνευματικά καθυστερημενε που λέω εγώ ότι αναφέρεσαι εσύ; Ποσο σοβαρό θέμα έχεις και πως γίνεται να κυκλοφορείς χωρίς επίβλεψη;
"ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ" ρε αυτιστικε. ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΡΆΨΕΙ. Σε πρωτο πρόσωπο μιλάω. Σε μένα αναφέρομαι. Εσύ αυτιστικε οταν σου λέει κάποιος οτι έχει γράψει κάτι, καταλαβαίνεις ότι εννοεί πως το έγραψες εσύ;
Δε μπορεί να είσαι τοσο καθυστερημένος. Δε γίνεται.
Διαβαζω τόση ωρα για να δω αν καταλαβει τι εγραψε, αλλά καμία ελπιδα

Αστο να παει στο διαολο
Εσυ του λες οτι ο Σιουφας ηταν φιλος του πατερα σου και εκεινος απανταει "πού ειπα εγω οτι ο Σιουφας ηταν φιλος του πατερα σου?"
Ε ενταξει, καποια στιγμη καλο ειναι να σταματαμε τη συζητηση

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Διαβαζω τόση ωρα για να δω αν καταλαβει τι εγραψε, αλλά καμία ελπιδα

Αστο να παει στο διαολο
Εσυ του λες οτι ο Σιουφας ηταν φιλος του πατερα σου και εκεινος απανταει "πού ειπα εγω οτι ο Σιουφας ηταν φιλος του πατερα σου?"
Ε ενταξει, καποια στιγμη καλο ειναι να σταματαμε τη συζητηση
Τραγικά πράγματα. Δίνεται ρεσιτάλ από 3-4 εδώ μέσα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Κάποτε ρωτησα τον Μπόκολο πώς νιωθει μπροστα σε αυτο το φαινομενο
Αν θλιβεται, αν εκνευριζεται, αν στενοχωριεται.

Σκεφτομαι τωρα οτι εγω τρομαζω, στην σκεψη οτι τετοιοι ανθρωποι χωρις την παραμικρη ικανοτητα σκεψης κυκλοφορουν αναμεσα μας.Πώς λειτουργουν στην κοινωνια? Πώς μεγαλωνουν παιδια? Πώς εργάζονται?
Καλά, για το οτι ψηφιζουν ας το αφησουμε.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Κάποτε ρωτησα τον Μπόκολο πώς νιωθει μπροστα σε αυτο το φαινομενο
Αν θλιβεται, αν εκνευριζεται, αν στενοχωριεται.

Σκεφτομαι τωρα οτι εγω τρομαζω, στην σκεψη οτι τετοιοι ανθρωποι χωρις την παραμικρη ικανοτητα σκεψης κυκλοφορουν αναμεσα μας.Πώς λειτουργουν στην κοινωνια? Πώς μεγαλωνουν παιδια? Πώς εργάζονται?
Καλά, για το οτι ψηφιζουν ας το αφησουμε.
Εγω υιοθετώ τον τρόπο του καθενός. Και του απευθυνομαι ανάλογα. Εδω μέσα δεν εκνευρίζομαι. Θλίβομαι. Εξάλλου ανώνυμα nicks είμαστε. Εκεί εξω όμως με τέτοιους τυπους θα θυμωνα πραγματικά. Γιατί θα ειχαν υπόσταση. Αν και για πολλούς αμφιβάλλω σοβαρά αν θα ελεγαν τις ανοησίες που μας αραδιαζουν εδω, με την προστασία της ανωνυμίας. Το θλιβερό όντως είναι πως ψηφίζουν.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
στοκα οτι σου ελεγα πριν για τα τρικαλα δες

μπραβο τους
Αυτο το ειχα δει σε ενα ντοκυμαντερ πριν απο καποια χρονια, οταν ειχαν πρωτοβγει τα ντροουνς, στην Αφρικη, καποιος προσπαθουσε να φτιαξει ολοκληρο δικτυο διανομης φαρμακων, σε απομακρυσμενα χωρια.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
θα μας τρελανετε ρε κωμματοσκυλα με τις μαλακιες σας τελειως.....ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ 400ΔΙΣ ,ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΧΙΔΑΡΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ 38 ΚΑΙ ΤΑ 40 ΤΟΥΣ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ,ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ,ΜΟΝΟ Η ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΖΙΚΑ??????????.........ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ!
Eίσαι άσχετος. Κλείστο το μπουρδέλο σου :)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Εγω υιοθετώ τον τρόπο του καθενός. Και του απευθυνομαι ανάλογα. Εδω μέσα δεν εκνευρίζομαι. Θλίβομαι. Εξάλλου ανώνυμα nicks είμαστε. Εκεί εξω όμως με τέτοιους τυπους θα θυμωνα πραγματικά. Γιατί θα ειχαν υπόσταση. Αν και για πολλούς αμφιβάλλω σοβαρά αν θα ελεγαν τις ανοησίες που μας αραδιαζουν εδω, με την προστασία της ανωνυμίας. Το θλιβερό όντως είναι πως ψηφίζουν.
Ας μην το παμε τωρα στο αν, και τι ψηφιζουμε τωρα ο καθενας μας.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
"αδελφε"?
Συριζα-Ναζι, το ιδιο μαγαζι.
Μωρή τραβεστί κουράδα κοματοσκύλα είσαι που είσαι αγάμητη, υγράθηκε η σούφρα σου για την σβάστικα ; Σου άρεσε που μπαινόβγαινε στην τρύπα σου και θέλεις και άλλο.Ααααχ! :effemine:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ας μην το παμε τωρα στο αν, και τι ψηφιζουμε τωρα ο καθενας μας.
Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζουμε. Το θέμα είναι αν είμαστε σε θεση να το κάνουμε. Για αρκετούς εχω σοβαρές αμφιβολίες. Και μιλάω και για ψηφοφορους ολων των κομμάτων.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.768
Πόντοι
19.795
Το θέμα δεν είναι τι ψηφίζουμε. Το θέμα είναι αν είμαστε σε θεση να το κάνουμε. Για αρκετούς εχω σοβαρές αμφιβολίες. Και μιλάω και για ψηφοφορους ολων των κομμάτων.
Τωρα το εσιαξες λιγακι :grin:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εντάξει, για κλόουν σαν και σένα και τον dantedmc, που έχετε ήρωα τον κατά συρροή καταδικασθέντα συκοφάντη Βαξεβάνη, η εκτόξευση λασπης και αναπόδεικτων συκοφαντιών είναι έργο ζωής.
Ο τύπος συκοφαντεί έναν ανθρωπο που δεν έφυγε ποτέ από το χωριό του. Ένα ορεινό χωριουδάκι της Καρδίτσας. Και λέει τερατώδη ψέμματα. Το ότι το site είναι για πληρωμένο έρωτα, σημαίνει τι;
Ότι συκοφαντούμε ελεύθερα; Και σπιλώνουμε ανθρώπους και συνειδήσεις;
Αντε ρε νούμερο.
Πιάσε καμιά μάνα στο στόμα σου σκουπιδαριό, πες μας και για το ποιός βουλευτής Γρεβενών διόρισε ολόκληρο το νομό Τρικάλων, να περάσουμε λίγο ευχάριστα την ώρα μας.
Εντάξει τύπε, σίγουρα πια βρίσκεσαι σε παρακρουση... Εγώ στην ίδια πρόταση με βαξεβανη.

Γελάνε και οι πέτρες με τις αρλουμπες σου

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτούς που (υποθέτω ότι) εννοείς.
Αναρωτιέμαι αν θα συμπεριλάμβανες και τον μπαρμπαπηδουλα σε αυτή την κατηγορία

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντάξει τύπε, σίγουρα πια βρίσκεσαι σε παρακρουση... Εγώ στην ίδια πρόταση με βαξεβανη.

Είπε ο κλόουν που μας ενημέρωσε πως η Καρδίτσα είναι αμιγώς σαρακατσάνικη πόλη και πως ο βουλευτής Λάρισας Σουφλιας διόρισε όλο το νομό Καρδίτσας.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Θα συμφωνήσω μαζί σου για αυτούς που (υποθέτω ότι) εννοείς.
Αναρωτιέμαι αν θα συμπεριλάμβανες και τον μπαρμπαπηδουλα σε αυτή την κατηγορία
Ο μπάρμπας λέει σωστά πράγματα. Ο τρόπος του είναι λάθος για μένα. Έως πολύ. Γιατί κανείς δε στέκεται σε αυτά που λέει αλλά στα μπινελικια του. Οπότε χάνει την ουσία. Βέβαια κι αυτοί που στέκονται απέναντί του δεν πάνε πίσω.

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Ο μπάρμπας λέει σωστά πράγματα. Ο τρόπος του είναι λάθος για μένα. Έως πολύ. Γιατί κανείς δε στέκεται σε αυτά που λέει αλλά στα μπινελικια του. Οπότε χάνει την ουσία. Βέβαια κι αυτοί που στέκονται απέναντί του δεν πάνε πίσω.
Λέει κάποια σωστά και κάποια λάθος θα έλεγα εγώ, αλλά δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι ότι τύποι σαν αυτόν (και τους άλλους) καθιστούν σχεδόν αδύνατες τις συζητήσεις a priori

Εγγρ.
23 Ιουν 2021
Like
1.344
Πόντοι
206
Όλα τα καινούργια φρούτα ακολουθούν την ίδια στρατηγική μόλις τα βρουν σκούρα: να γαμήσουν τη συζήτηση πουλώντας τρέλα ή χρησιμοποιώντας όλο και πιο παράλογα επιχειρήματα.
Αυτό δε νομίζω να είναι τυχαίο, είτε μιλάμε για κλώνους, είτε για άτομα δασκαλεμένα.
Δυστυχώς έχει γίνει μάστιγα αυτό, είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις σοβαρό διάλογο στο ελληνικό ιντερνετ.
Εδώ προφανώς η ένστασή μου ήταν να μην αφήνουμε στο απυρόβλητο όσους τυγχάνει να συμπίπτουν κάπως οι απόψεις μας, έτσι κι αλλιώς πιό πολύ κακό παρά καλό κάνουν κ γι'αυτές

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Είπε ο κλόουν που μας ενημέρωσε πως η Καρδίτσα είναι αμιγώς σαρακατσάνικη πόλη και πως ο βουλευτής Λάρισας Σουφλιας διόρισε όλο το νομό Καρδίτσας.

Έλα, αρχίστε να κανακευετε και τον Πλεύρη τώρα να σας δω να σας χαρώ, αφήνοντας στα υπόλοιπα μέλη να κρίνουν ποιός είναι κλόουν

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Όλο το site γελαει ΚΑΙ με αυτα που γραφές ΚΑΙ με το οτι τον παίζεις νυχθημερόν λογω αγαμιας :)

Απλα εσυ δεν το καταλαβαίνεις :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έλα, αρχίστε να κανακευετε και τον Πλεύρη τώρα να σας δω να σας χαρώ, αφήνοντας στα υπόλοιπα μέλη να κρίνουν ποιός είναι κλόουν
Εσύ είσαι κλόουν… και αγαμητος κλόουν κιόλας :)

Κατάντια ε? :tooth:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όλο το site γελαει ΚΑΙ με αυτα που γραφές ΚΑΙ με το οτι τον παίζεις νυχθημερόν λογω αγαμιας :)

Απλα εσυ δεν το καταλαβαίνεις :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσύ είσαι κλόουν… και αγαμητος κλόουν κιόλας :)

Κατάντια ε? :tooth:
Κανε την αυτοκριτικη σου εσυ κ μετα μιλα για τους αλλους...

Που αν δεν σε σιγονταρουν τα δεξια τσιρακια σε κατουραμε ολοι,χλιάρα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κανε την αυτοκριτικη σου εσυ κ μετα μιλα για τους αλλους...

Που αν δεν σε σιγονταρουν τα δεξια τσιρακια σε κατουραμε ολοι,χλιάρα
Kαλά τραβα μια μαλακια χιαστή με τον τουρκαλά φίλο σου τωρα και πρόσεχε την κωλοτρυπα σου γιατί αυτοί δεν αστειεύονται…. Εκτος αν σε εχει τρυπήσει ήδη :)

Μαλακα αγάμητε παπάρα του διφραγκου :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom