paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.237
- Πόντοι
- 10.336
Ούτε αστυνομικη βία υπαρχει ούτε κακη διαχειριση εμβολιασμων
Ούτε αστυνομικη βία υπαρχει ούτε κακη διαχειριση εμβολιασμων
ναι το καημενο, πολυ ατυχο... ουτε γιος του Κ.Μητσοτακη να ητανΡε τύποι ο Κυριάκος καλός για πρωθυ αλλά του έχουν πέσει όλες οι ατυχίες.... Δεν θέλω να φανταστώ αν είχαμε τον Τσιπρα με όλα αυτά που ζούμε τι θα χε γίνει...
185 ηταν και ο υπολογισμός γινοταν επι του φορολογητέου εισοδήματος. 20% και πρακτικά εμμεση φορολόγηση, γι'αυτό και κριθηκε αντισυνταγματικος.Βλάκα ψεύτη. 165 το μήνα ήταν ο εφκα ( βάση εισοδήματος) τώρα τον πήγε ο Κούλης 220 μίνιμουμ και επιλέγεις εσύ κλίμακα.
Ούτε οι μετανάστες ήταν κάτι έκτακτο, απ'το 2015 ξεκίνησε το φαινόμενο, ούτε ο ιός ήταν κάτι απρόσμενο, εκτός εάν θεωρείς ότι ένας έφαγε πογγολινο στην γιουχαν και τώρα, τρέχει όλος ο πλανήτης να σωθεί...και οι φωτιές,όταν μετά από δηλώσεις σου,τα δάση κάποτε θα καούν, τα α σπίτια θα ξαναχτιστουν, συμβαίνει αυτό,ε δεν τα λες αυτά ον κάμερα γιατί γυρνάνε πίσω σου οι δηλώσεις αυτές....όταν είχαμε το Μάτι,ε κάπως εξοπλιζεσαι μετά και δεν κάνεις περικοπές... οπότε δεν υπάρχει γκαντεμια, υπάρχει κάτι άλλοαντικειμενικα του κατσαν πολλα στραβα αν το σκεφτει κανεις δεν κυβερνησε ουτε 5μηνο...
ο ιος,μεταναστες,εθνικα, φωτιες.
οι μεταναστες ηταν κατι εκτακτο ισως αναμενομενο καποια στιγμη, ο ιος ομως ηταν κατι απροσμενο(μπορουσε να το παλεψει αλλιως-σπαταλησε λεφτα τζαμπα)...
αν λεγαν γκαντεμη τον γερο του, αυτος ειναι 10 φορες πιο πολυ
Έλα να σου σκισω την κωλοτρυπα πουσταραΟλο το γαλαζιο αδελφατο σκιζει τα στρινγκακια του για τον κουλη
Ηλίθιε λοβοτομημενε στα 200 το πήγε την τελευταία χρονιαΒλάκα ψεύτη. 165 το μήνα ήταν ο εφκα ( βάση εισοδήματος) τώρα τον πήγε ο Κούλης 220 μίνιμουμ και επιλέγεις εσύ κλίμακα. Το εάν συμφέρει εσένα δεν σημαίνει ότι είναι κερδοφόρος για το κράτος και το σύστημα. Όσο για την πανδημία πόσες ΜΕΘ έκλεισε ο κουλακος? Άντε τραβά για ύπνο τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μας βάζεις και το δελτίο παραγγελίας? Εάν όχι εξαφανίσου...!!
Δεν πληρώνω τπτ για το συγκεκριμενο αμαξι. Θα μπορούσα να διαλέξω μέχρι 39000 προ ΦΠΑ. Άλλοι αναλαμβάνουν το κόστος. Και εγω να πλήρωνα, ειναι 5000 ευρω στην 3ετια, δεν με απασχολεί το ποσοΤύπε σε φορολογεί ως επιπλέον εισόδημα 16.000 μόνο και μόνο από το αμάξι παροχή της εταιρίας και συ χαίρεσαι που κυκλοφορείς τέτοιο αμάξι χωρίς να ναι και δικό σου ?
Τυπε μην λες αρχιδιες... ανύπαντρος, χωρίς προστατευόμενα μέλη στο βιβλιάριο, χωρίς να έχω απασχολήσει το σύστημα υγείας,με τον Σαμαρικο πλήρωνα 900€ το δίμηνο, βγαίνει ο Τσιπροκιο και πλήρωνα 165€ ανά μήνα...Ηλίθιε λοβοτομημενε στα 200 το πήγε την τελευταία χρονια
Είπε κανείς πως δεν είναι;Εσύ είσαι ΤΕΒΕ εγώ είμαι ΟΓΑ μην τα μπερδεύεις και συμφωνώ ότι εσας σας γαμουσανε με τις εισφορές αλλά εμένα αυτό που έκαναν με τα αναδρομικά δεν ήταν η απόλυτη πουστικα;
Δεν έχετε αφήσει βλαμμένο για βλαμμένο "αστέρα" του γιουτιουμπ.
Μου το έστειλαν κ το εκανα copy pasteΓιατι δεν μας λες οτι πηρες το κειμενο απο την ελληνοφρενεια?
Για αυτο τωρα το πηγαν 220 μινιμουμ και δεν εκπιπτει απο το εισόδημα.185 ηταν και ο υπολογισμός γινοταν επι του φορολογητέου εισοδήματος. 20% και πρακτικά εμμεση φορολόγηση, γι'αυτό και κριθηκε αντισυνταγματικος.
Ε δεν ειπε και ψεμματα...οτι ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ
Aντιπωλείτεφσοι!!!!
Γιατί πριν εξεπιπτε; Χωρια την αλητεία να φορολογουνται οι εισφορές. 20% εισφορές επι του εισοδήματος αλλά φόρος επι του 100% του εισοδήματος. Και απαραίτητες εξετάσεις απο την τσεπη μας. Το ενα δε γράφεται, το αλλο δε γράφεται. Τότε γιατί πληρωνω;Για αυτο τωρα το πηγαν 220 μινιμουμ και δεν εκπιπτει απο το εισόδημα.