Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.237
Πόντοι
10.336
Ρε τύποι ο Κυριάκος καλός για πρωθυ αλλά του έχουν πέσει όλες οι ατυχίες.... Δεν θέλω να φανταστώ αν είχαμε τον Τσιπρα με όλα αυτά που ζούμε τι θα χε γίνει...
ναι το καημενο, πολυ ατυχο... ουτε γιος του Κ.Μητσοτακη να ηταν :confused:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αντικειμενικα του κατσαν πολλα στραβα αν το σκεφτει κανεις δεν κυβερνησε ουτε 5μηνο...
ο ιος,μεταναστες,εθνικα, φωτιες.
οι μεταναστες ηταν κατι εκτακτο ισως αναμενομενο καποια στιγμη, ο ιος ομως ηταν κατι απροσμενο(μπορουσε να το παλεψει αλλιως-σπαταλησε λεφτα τζαμπα)...
αν λεγαν γκαντεμη τον γερο του, αυτος ειναι 10 φορες πιο πολυ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Βλάκα ψεύτη. 165 το μήνα ήταν ο εφκα ( βάση εισοδήματος) τώρα τον πήγε ο Κούλης 220 μίνιμουμ και επιλέγεις εσύ κλίμακα.
185 ηταν και ο υπολογισμός γινοταν επι του φορολογητέου εισοδήματος. 20% και πρακτικά εμμεση φορολόγηση, γι'αυτό και κριθηκε αντισυνταγματικος.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
αντικειμενικα του κατσαν πολλα στραβα αν το σκεφτει κανεις δεν κυβερνησε ουτε 5μηνο...
ο ιος,μεταναστες,εθνικα, φωτιες.
οι μεταναστες ηταν κατι εκτακτο ισως αναμενομενο καποια στιγμη, ο ιος ομως ηταν κατι απροσμενο(μπορουσε να το παλεψει αλλιως-σπαταλησε λεφτα τζαμπα)...
αν λεγαν γκαντεμη τον γερο του, αυτος ειναι 10 φορες πιο πολυ
Ούτε οι μετανάστες ήταν κάτι έκτακτο, απ'το 2015 ξεκίνησε το φαινόμενο, ούτε ο ιός ήταν κάτι απρόσμενο, εκτός εάν θεωρείς ότι ένας έφαγε πογγολινο στην γιουχαν και τώρα, τρέχει όλος ο πλανήτης να σωθεί...και οι φωτιές,όταν μετά από δηλώσεις σου,τα δάση κάποτε θα καούν, τα α σπίτια θα ξαναχτιστουν, συμβαίνει αυτό,ε δεν τα λες αυτά ον κάμερα γιατί γυρνάνε πίσω σου οι δηλώσεις αυτές....όταν είχαμε το Μάτι,ε κάπως εξοπλιζεσαι μετά και δεν κάνεις περικοπές... οπότε δεν υπάρχει γκαντεμια, υπάρχει κάτι άλλο

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Βλάκα ψεύτη. 165 το μήνα ήταν ο εφκα ( βάση εισοδήματος) τώρα τον πήγε ο Κούλης 220 μίνιμουμ και επιλέγεις εσύ κλίμακα. Το εάν συμφέρει εσένα δεν σημαίνει ότι είναι κερδοφόρος για το κράτος και το σύστημα. Όσο για την πανδημία πόσες ΜΕΘ έκλεισε ο κουλακος? Άντε τραβά για ύπνο τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μας βάζεις και το δελτίο παραγγελίας? Εάν όχι εξαφανίσου...!!
Ηλίθιε λοβοτομημενε στα 200 το πήγε την τελευταία χρονια

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Τύπε σε φορολογεί ως επιπλέον εισόδημα 16.000 μόνο και μόνο από το αμάξι παροχή της εταιρίας και συ χαίρεσαι που κυκλοφορείς τέτοιο αμάξι χωρίς να ναι και δικό σου ? :confused:
Δεν πληρώνω τπτ για το συγκεκριμενο αμαξι. Θα μπορούσα να διαλέξω μέχρι 39000 προ ΦΠΑ. Άλλοι αναλαμβάνουν το κόστος. Και εγω να πλήρωνα, ειναι 5000 ευρω στην 3ετια, δεν με απασχολεί το ποσο

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ηλίθιε λοβοτομημενε στα 200 το πήγε την τελευταία χρονια
Τυπε μην λες αρχιδιες... ανύπαντρος, χωρίς προστατευόμενα μέλη στο βιβλιάριο, χωρίς να έχω απασχολήσει το σύστημα υγείας,με τον Σαμαρικο πλήρωνα 900€ το δίμηνο, βγαίνει ο Τσιπροκιο και πλήρωνα 165€ ανά μήνα...

Do your math...

Στ αρχιδια μου και ο Τσίπρας, ούτε τον επιβραβεύει ούτε τον υποστηρίζω, αλλά ρε τυπε... πλήρωνα τζάμπα λεφτά...και τα γαμηδια τα 900€ σε πονάνε,ε...τα 165€ ανά μήνα παίρνεις ανάσες

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Εσύ είσαι ΤΕΒΕ εγώ είμαι ΟΓΑ μην τα μπερδεύεις και συμφωνώ ότι εσας σας γαμουσανε με τις εισφορές αλλά εμένα αυτό που έκαναν με τα αναδρομικά δεν ήταν η απόλυτη πουστικα;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Εσύ είσαι ΤΕΒΕ εγώ είμαι ΟΓΑ μην τα μπερδεύεις και συμφωνώ ότι εσας σας γαμουσανε με τις εισφορές αλλά εμένα αυτό που έκαναν με τα αναδρομικά δεν ήταν η απόλυτη πουστικα;
Είπε κανείς πως δεν είναι;

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Και τους ελεύθερους επαγγελματίες ο Σημίτης τους γάμησε από τότε οι εισφορές ήταν πολύ υψηλές και ζητούσαν κάτι τρελά φορομπουγιουρντι για να περνάει καλά το δημόσιο και να γίνονται προσλήψεις το ΠΑΣΟΚ γάμησε τον ιδιωτικό τομέα και ο Ανδρέας έκανε εγκλήματα έκλεισε όλες τις βιομηχανίες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
καμαρωστε ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΑΣ

Συνημμένα

• κουλοϊος.jpg
    κουλοϊος.jpg
    147,3 KB · Εμφανίσεις: 20

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Γιατι δεν μας λες οτι πηρες το κειμενο απο την ελληνοφρενεια?
Μου το έστειλαν κ το εκανα copy paste
Επειδη ειναι απο αυτο το site , ειναι καποια εσφαλμένη θεώρηση της κατάστασης , ενώ εαν ήταν απο το liberal GR , η εκτίμηση της κατάστασης θα ήταν η ορθή ;;;

• Like
Αντιδράσεις: ethanH

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Λόγω βιβλικής καταστροφής στην αττικη η λύση ειναι μια

ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ευρω στις τράπεζες

Τα χρηματα θα χρησιμοποιηθούν για αγορά πυροσβεστικών αεροσκαφών
Άνοιγμα δασικών δρόμων , αναδάσωση
Και για θέματα πυρασφάλειας της ΕΛΛΑΣ

Εαν δε δημευτουν οι καταθέσεις η ελλας χωρις πυροσβεστικά μεςα θα γινει ΤΕΦΡΑ

• Like
Αντιδράσεις: fil69

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
185 ηταν και ο υπολογισμός γινοταν επι του φορολογητέου εισοδήματος. 20% και πρακτικά εμμεση φορολόγηση, γι'αυτό και κριθηκε αντισυνταγματικος.
Για αυτο τωρα το πηγαν 220 μινιμουμ και δεν εκπιπτει απο το εισόδημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Aντιπωλείτεφσοι!!!!

αληταραδες.jpg
Ε δεν ειπε και ψεμματα...οτι ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Για αυτο τωρα το πηγαν 220 μινιμουμ και δεν εκπιπτει απο το εισόδημα.
Γιατί πριν εξεπιπτε; Χωρια την αλητεία να φορολογουνται οι εισφορές. 20% εισφορές επι του εισοδήματος αλλά φόρος επι του 100% του εισοδήματος. Και απαραίτητες εξετάσεις απο την τσεπη μας. Το ενα δε γράφεται, το αλλο δε γράφεται. Τότε γιατί πληρωνω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom