Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Eν τω μεταξυ, οταν εφτιαχνε πλεονασμα ο Σαμαρας, εβγαινε ο Τσιπρας και μιλουσε για "ματωμενο πλεονασμα" απο τον ιδρωτα και το αιμα του ελληνικου λαου.

Οταν το εφτιαξε (που δεν ειναι ακριβως πλεονασμα κιολας, αλλά εγγυησεις) ο ιδιος, ηταν καλώς καμωμενο και οι οπαδοι του το αναφερουν με υπερηφανεια.
Σουρρεαλισμος.
Καλώς τα αρχιδια μας τα 2. Δεν κάηκες εσύ ακόμα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Ο τύπος παραπανω εχει απολυτο δικιο.
Οταν καιγεται η Καλιφορνια ή η Σιβηρια απ' ακρου εις ακρον, κανενας δεν διανοειται να κατηγορησει τον Μπάιντεν ή τον Πούτιν.
Θυμαμαι στις πυρκαγιες της Αυστραλιας, εκανε περιοδεια στα καμενα ο Αυστραλος πρωθυπουργος και ο κοσμος εκλαιγε στην αγκαλια του και βεβαιως ζητουσε στηριξη.
Εδω προφανως θα πεταγοταν κανενας περιεργος στην καμερα και θα ελεγε "Γαμιεσαι". Ε αυτοι ειμαστε, τι να γινει. Αν δεν βρισουμε και λιγο την ηγεσια μας δεν μπορουμε. Εξαλλου σου λεει ο αλλος αφου σε ψηφισα δικαιουμαι να σε βριζω για τα παντα.
Αυτο που με ενοχλει παντως ειναι οτι ειρωνευονται καποιοι το 112. Με ενοχλει παρα πολυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλώς τα αρχιδια μας τα 2. Δεν κάηκες εσύ ακόμα?
Σιγα ρε μοβόρε, ψαρωσαμε

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Χαχα ρε μαλακα leasing? Λέω και εγώ αχαχχαχαχχα καραγκιόζη! Για αυτό λύσσας εεεε?
Σε χαλάει,,,,,? Εσύ έχει leasing αυτοκίνητο 1000 ευρω τον μήνα? .....χαχα και φυσικά δεν το πληρώνω εγω. Αφου είναι τόσο εύκολο πάρε και συ.... Αλλα άσε ρε,....... περίμενε απο τον Τσίπρα να πάρει απο τους πλούσιους να τα δώσει σε σένα...... θα περιμένεις καιρό

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.953
Πόντοι
5.506
Τι κατάργησε ο Κούλης και κάνει το κάμποσο με τα όσα άφησε ο Τσίπρας?
Πάγενε για ύπνο ρε συριζόπανο και σκούπισε τα φλόκια επιτέλους, άντε μαλακισμένα ώρες που είναι.

• Like
Αντιδράσεις: sigman

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Χαχα ρε μαλακα leasing? Λέω και εγώ αχαχχαχαχχα καραγκιόζη! Για αυτό λύσσας εεεε? Θα περάσω για καφέ βλάκα... χαχαχαχαχα! Είσαι ντιπ για ντιπ χαζός.

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Το θέμα είναι πως ακόμη και τώρα δεν το εμπιστεύεται κανείς.... αύριο να γίνουν εκλογές πάλι ο Κούλης θα βγει... Ο Τσίπρα ξέσκισε την μεσαία τάξη και την πλήρωσε ακριβά...
δεν ειναι θεμα οτι δεν το εμπιστευεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει δικη του βαση ψηφοφορων. Μετακομισε η βαση του ΠΑΣΟΚ και μια μεριδα που εφτασε στον αμην με ολους τους αλλους και ειπε αντε μπας και. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηξερε το επικοινωνιακο κομματι θα ηταν 20 χρονια κυβερνηση. Αλλοι αυτοι νομιζαν οτι επιασαν τον παπα απ τα αρχιδια. Το πρωτο που εκανε ο Τσιπρας ειναι να ασχοληθει με τις αδειες των καναλιων και το πρωτο που εκανε Μητσοτακης ηταν να τα επιδοτηση. Αυτη ειναι η διαφορα τους. Η ΝΔ εχει κομματικο μηχανισμο, ξερει πως γινεται η δουλεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα περμενει ποτε θα καταστραφει ξανα η Ελλαδα για να κυβερνησει. Η θα επιστρεψει στο 3% αν εμφανιστει και αναλαβει το ΠΑΣΟΚ κανας Παπανδρεου εγγονος, ανηψιος, δισεγγονος που το ο κλασικος ρομαντικος Ελληνας θα τον κανει πρωθυπουργο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
δεν μειωσε αλλα αυξησε φορους

Τα 29 κυριότερα φορολογικά μέτρα που φέρουν την υπογραφή Τσίπρα – Τσακαλώτου, και τα οποία χτύπησαν βασικά τους εργαζόμενους και τα μεσαία εισοδήματα, είναι:

1.Καταργήθηκε η έκπτωση φόρου 1,5% στην παρακράτηση φόρου εισοδήματος.

2.Αυξήθηκαν οι συντελεστές της εισφοράς αλληλεγγύης με τον ανώτατο συντελεστή να αυξάνεται από το 2,8% στο 10%.

3.Μειώθηκε η έκπτωση φόρου που οδηγεί σε αφορολόγητο όριο για τους μισθωτούς και συνταξιούχους από τα 2.100 ευρώ στα 1.900 ευρώ.

4.Αυξήθηκαν οι συντελεστές της φορολογικής κλίμακας για όλους τους φορολογούμενους με τον ανώτατο συντελεστή να αυξάνεται από το 42% στο 45%.

5.Αυξήθηκε το φορολογούμενο εισόδημα ως παροχή σε είδος για την παροχή εταιρικών Ι.Χ. από τις επιχειρήσεις στους εργαζομένους τους. Το εισόδημα υπολογίζεται σε ποσοστό 80% αντί για 30% που ίσχυε επί του κόστους συντήρησης που εγγράφουν ως δαπάνη οι επιχειρήσεις στα βιβλία τους.

6.Καταργήθηκε η αυτοτελής φορολόγησης του εισοδήματος από ελεύθερο επάγγελμα 26% έως 33% και πλέον το εισόδημα αυτό φορολογείται με συντελεστές που φθάνουν ακόμη και το 45%.

7.Αυξήθηκαν οι φορολογικοί συντελεστές για το εισόδημα από ενοίκια. Ο συντελεστής για εισόδημα έως 12.000 αυξήθηκε από το 11% στο 15%, για εισόδημα από 12.000 έως 35.000 αυξήθηκε από το 33% στο 35% και για εισόδημα πάνω από 35.000 αυξήθηκε από το 33% στο 45%.

8.Αυξήθηκε η προκαταβολή φόρου για όλους τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από το 55% στο 100%.

9.Αυξήθηκε ο φορολογικός συντελεστής των επιχειρηματικών κερδών από το 26% στο 29%.

10.Αυξήθηκε ο συντελεστής φορολόγησης των μερισμάτων από το 10% στο 15%.

11.Αυξήθηκε ο συντελεστής του φόρου πολυτελούς διαβίωσης από το 10% στο 13% επί του ετήσιου τεκμηρίου για τα Ι.Χ. άνω των 2.500 κυβικών, τις πισίνες και τα αεροσκάφη ενώ επιβλήθηκε ο φόρος και στα σκάφη αναψυχής.

12.Αύξηση του κανονικού συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 24%.

13.Μαζική μετάταξη προϊόντων και υπηρεσιών ευρείας κατανάλωσης από το μειωμένο συντελεστή 13% στον κανονικό 24%. Μεταξύ άλλων μετατάχθηκαν σε υψηλότερο συντελεστή η εστίαση, οι μεταφορές και τα μη νωπά τρόφιμα (π.χ. μακαρόνια, ρύζι) και οι διανυκτερεύσεις των ξενοδοχείων.

14.Εκτός από τις παρεμβάσεις αύξησης του φόρου εισοδήματος, η κυβέρνηση προχώρησε και σε παρεμβάσεις αύξησης της έμμεσης φορολογίας καθώς και του ΕΝΦΙΑ. Ειδικότερα:

15.Κατάργηση σε τρεις δόσεις των μειωμένων κατά 30% συντελεστών ΦΠΑ που ίσχυαν στα νησιά του Αιγαίου.

16.Καταργήθηκε ο μειωμένος ειδικός φόρος κατανάλωσης (ΕΦΚ) για τα οινοπνευματώδη ποτά στα Δωδεκάνησα.

17.Επιβλήθηκε φόρος 10% στην συνδρομητική τηλεόραση.

18.Επιβλήθηκε φόρος 5% στην σταθερή τηλεφωνία και το ίντερνετ.

19.Αυξήθηκε ο ΕΦΚ στα οινοπνευματώδη ποτά και τα τσιγάρα.

20.Αυξήθηκε ο φόρος στη μπύρα.

21.Επιβλήθηκε ΕΦΚ στο κρασί.

22.Επιβλήθηκε ειδικός φόρος κατανάλωσης 1 ευρώ ανά 10 ml υγρού ηλεκτρονικού τσιγάρου.

23.Αυξήθηκε κατά 3 λεπτά ανά λίτρο ο φόρος στην αμόλυβδη, κατά 8 λεπτά στο ντίζελ κίνησης, κατά 10 λεπτά στο υγραέριο κίνησης και κατά 5 λεπτά ανά λίτρο στο πετρέλαιο θέρμανσης.

24.Καθιερώθηκε ειδικό τέλος διανυκτέρευσης για όλα τα τουριστικά καταλύματα

25.Επιβλήθηκε φόρος στις βραχυχρόνιες μισθώσεις κατοικιών (π.χ. Airbnb).

26.Επιβλήθηκε φόρος στον καφέ 3 ευρώ ανά κιλό για τον καβουρδισμένο, 2 ευρώ για τον μη καβουρδισμένο, 4 ευρώ για τον στιγμιαίο και τα συμπυκνώματα καφέ κ.ά. Η επιβολή του φόρου εκτιμάται ότι αύξησε τη λιανική τιμή του προϊόντων έως και 10%.

27.Αυξήθηκαν οι συντελεστές του συμπληρωματικού ΕΝΦΙΑ από 0,1 έως 1% που είναι σήμερα σε έως και 1,15% αλλά ο φόρος αρχίζει να επιβάλλεται από χαμηλότερη αξία καθώς μειώνεται το αφορολόγητο από τις 300.000 στις 200.000 ευρώ.

28.Αυξήθηκαν οι συντελεστές για τον υπολογισμό του ΕΝΦΙΑ στα οικόπεδα.

29.Αυξήθηκε από 5 τοις χιλίοις σε 5,5 τοις χιλίοις ο συμπληρωματικός ΕΝΦΙΑ για τα νομι
Η αριστερά ειναι εξ ορισμού υπερ της αυξησης της φορολογιας ως μεσο ανακατανομης του πλουτου. Δεν καταλαβαινω γιατι οι αριστεροι ντρεπονται να το παραδεχθουν. Ντρεπονται για το οτι ειναι αριστεροι?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Σε χαλάει,,,,,? Εσύ έχει leasing αυτοκίνητο 1000 ευρω τον μήνα? .....χαχα και φυσικά δεν το πληρώνω εγω. Αφου είναι τόσο εύκολο πάρε και συ.... Αλλα άσε ρε,....... περίμενε απο τον Τσίπρα να πάρει απο τους πλούσιους να τα δώσει σε σένα...... θα περιμένεις καιρό
Τρία χρονάκια και μετά πάλι καινούργιο... σκέφτομαι για την Porsche taycan..... εσυ περίμενε....

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Είναι ποιο εύκολο από όσο νομίζεις ηλίθιε. Άντε σβήσε τα στοιχεία εταιρίας κ πινακίδα βλάκα...εκτός εάν θες να συζητήσουμε από κοντά!! Η ακόμα καλύτερα να στο παραδοσω προσωπικά εάν θες!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.107
Πόντοι
22.266
Παρακαλώ τους νδητες μη συγκρίνουν Σαμαρά με Μητσοτάκη.
Είναι γελοίο
Ο ένας προσπάθησε να βάλει τουλάχιστον τάξη στο κράτος κ ο μόνος που έσπρωξε αναπτυξιακούς κ Περιόρισε το δημόσιο
Οποιαδήποτε σύγκριση είναι άτυχης

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
δεν ειναι θεμα οτι δεν το εμπιστευεται. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εχει δικη του βαση ψηφοφορων. Μετακομισε η βαση του ΠΑΣΟΚ και μια μεριδα που εφτασε στον αμην με ολους τους αλλους και ειπε αντε μπας και. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ηξερε το επικοινωνιακο κομματι θα ηταν 20 χρονια κυβερνηση. Αλλοι αυτοι νομιζαν οτι επιασαν τον παπα απ τα αρχιδια. Το πρωτο που εκανε ο Τσιπρας ειναι να ασχοληθει με τις αδειες των καναλιων και το πρωτο που εκανε Μητσοτακης ηταν να τα επιδοτηση. Αυτη ειναι η διαφορα τους. Η ΝΔ εχει κομματικο μηχανισμο, ξερει πως γινεται η δουλεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα περμενει ποτε θα καταστραφει ξανα η Ελλαδα για να κυβερνησει. Η θα επιστρεψει στο 3% αν εμφανιστει και αναλαβει το ΠΑΣΟΚ κανας Παπανδρεου εγγονος, ανηψιος, δισεγγονος που το ο κλασικος ρομαντικος Ελληνας θα τον κανει πρωθυπουργο
Συμφωνώ με αυτά που λες.... Διαφωνώ με την καταστροφή της Ελλάδας.... δεν θα έρθει φίλε μου και ο Τσίπρα όσο και αν καλοέμαθε με τον καπιταλισμό... θα αναγκαστεί να αφήσει την καρέκλα....

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Χαχαχαχαχα είσαι εντελώς χαζός.
Δεν μας είπε τι όχημα καβαλάς.... Έφαγες τάπα και τώρα δεν ξέρεις τι να πεις, νόμιζες έκανα πλάκα.....ναι είμαι χαζός γιατί θα μπορούσα να παραγγείλω πολύ ακριβότερο..

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Από Βουλιαγμένης η από sarmed σε βολεύει?

Καληνύχτα τώρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δεν μας είπε τι όχημα καβαλάς.... Έφαγες τάπα και τώρα δεν ξέρεις τι να πεις, νόμιζες έκανα πλάκα.....ναι είμαι χαζός γιατί θα μπορούσα να παραγγείλω πολύ ακριβότερο..
Από Βουλιαγμένης η από sarmed σε βολεύει?

Καληνύχτα τώρα!!

ΥΓ1 έκανες κάτι σωστό στην ζωη σου που έσβησες η έσβησαν τα ποστ

ΥΓ2 Να προσέχεις που το παίζεις έξυπνος ανόητε ε ανόητε.

ΥΓ3 έχω πολύ καλύτερο από το δικό σου και ΜΕΤΡΗΤΆ.

Τελευταία τροποποίηση:

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Η αριστερά ειναι εξ ορισμού υπερ της αυξησης της φορολογιας ως μεσο ανακατανομης του πλουτου. Δεν καταλαβαινω γιατι οι αριστεροι ντρεπονται να το παραδεχθουν. Ντρεπονται για το οτι ειναι αριστεροι?
1ον για τον φιλο εγω δεν ειπα οτι μειωσε φορους. Μονο για τον ΕΝΦΙΑ που ειχε υποσχεθει οτι θα τον καταργησει ειπα. Δευτερον δεν εκανε ανακατανομη ο Τσιπρας. Φορολογησε κυριως την μεσαια ταξη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
1ον για τον φιλο εγω δεν ειπα οτι μειωσε φορους. Μονο για τον ΕΝΦΙΑ που ειχε υποσχεθει οτι θα τον καταργησει ειπα. Δευτερον δεν εκανε ανακατανομη ο Τσιπρας. Φορολογησε κυριως την μεσαια ταξη.
Ε ναι, δεν ηταν τροπος ανακατανομης αυτος?

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
κατι για δελτιο παραγγελειας σου ζητησαν
μου είπε πως είμαι ηλίθιος. Του απαντησα πως μάλλον δεν ειμαι γιατί αύριο παραλαμβάνω αυτοκίνητο 70000 , για να μου το δίνουν κάτι θα κάνω καλα... Νόμιζε οτι μπλοφαρα και μου λέει ανέβασε δελτίο παραγγελίας αλλιως φύγε.... Ε και του ανέβασα.....χαχαχαα. Μετά με είπε και χαζό.. όντως είμαι γιατι θα μπορούσα να πάρω πιο ακριβό... Αυτός ας πάει Βενεζουέλα να περίμενει σε καμιά ουρά για ψωμί. Έφαγε διαστημική τάπα... Ατεντοκούμπο φάση

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.506
Πόντοι
266
αυτο το ακουγαμε για 6 χρονια περιπου....μνημονιο 1, μνημονιο 2 επαναδιαπραγματευση και αρχιδιες. Ασε λοιπον τι θα γινοταν με οποιαδηποτε κυβερνηση. Απ το μνημονιο βγηκες με την κυβερνση Τσιπρα. Οσο για δραχμες φαπες και λοιπα ο Τσιπρας παντα ελεγε, εντος της Ευρωπης, εντος του ευρω. Ποτε δεν ειπε παμε στη δραχμη. Αυτη ηταν και η κοντρα του με τον Βαρουφακη εν τελει. Τελος στα ας προσεχε τι εταζε θα συμφωνησω αλλα με μια διαφορα. Μετα τη μεγαλη του δεσμευση περι σκισιμο μνημονιων που εξελιχθηκε στη κωλοτουμπα μετα το δημοψηφισμα ο Τσιπρας πηγε σε εκλογες. Ομολογησε δηλαδη οτι απετυχε και ζητησε εκ νεου την ψηφο του λαου. Ο μεγαλυτερος πολιτικος απατεωνας ολων των εποχων, ο Μτσοτακης, εκλεχθηκε δινοντας μεγαλο βαρος στο Μακεδονικο και δεσμευτηκε οτι θα καταγγειλει την συμφωνια των Πρεσπων. Οχι μονο δεν το εκανε αλλα την χαιρετησε κιολας με επισημη ανακοινωση τον υπουργειο εξωτερικων. Για αυτη την κωλοτουμπα δεν μιλαει ποτε κανεις. Ο μαλακας ο Αυτιας που 6 μηνες φοραγε τα γαλαζια του, εβαζε τους τσολιαδες του που ειναι να ασκησει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας. Μεχρι και η Τατιανα το Μακεδονικο επαιζε. Οποτε φιλε μου τι ταζει ο καθενας να το βλεπεις και απ τις δυο πλευρες.

Να προσθεσω επισης οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μορφη κρυφου φασισμου απ το να βλεπεις την Τριτη το μεγκα να γραφει στον τιτλο του για δυνατους ανεμους οταν εχει 2 μποφορ για να διαμορφωσει την κοινη γνωμη
σε αρκετα συμφωνω
ομως
1 ο μητσοτακης ελεγε σε ολους τους τονους οτι αφου ψηφιστει η συμφωνια δεν μπορει να ανατραπει
η μονη επιφυλαξη ηταν οτι θα προσπθησει να μπλοκαρει την εισοδο της βμ δε διεθνεις οργανισμους που μαλλον ξεχασε
2οσο αφορα τις εκλογες του σεπτεμβριου 2015 ο συριζα ελεγε οτι θα αντισταθμισουμε τυχον μειωσεις με κοινωνικη πολιτικη και η νδ τον κατηγορουσε οτι κανει τοσο γρηγορα τις εκλογες για να μην τις κανει αργοτερα που ο κοσμος θα εχει δει τα μετρα

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Συμφωνώ με αυτά που λες.... Διαφωνώ με την καταστροφή της Ελλάδας.... δεν θα έρθει φίλε μου και ο Τσίπρα όσο και αν καλοέμαθε με τον καπιταλισμό... θα αναγκαστεί να αφήσει την καρέκλα....
οταν λεω καταστροφη εννοω με το να ξαναφτασει ο κοσμος στο αμην. Ηδη μια με τα σκηνικα με την αστυνομικη βια, μια η κακη διαχειρηση στους εμβολιασμους, λιγο οι φωτιες. Δεν θελει και πολυ. Αν παει σε εκλογες νωρις θα κερδισει. Αν μαζευτουν και αλλα θα ειναι ντερμπακι. Αν ξυπνησει ποτε ο Τσιπρας και κανει αντιπολιτευση

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Ε ναι, δεν ηταν τροπος ανακατανομης αυτος?
οταν λεω καταστροφη εννοω με το να ξαναφτασει ο κοσμος στο αμην. Ηδη μια με τα σκηνικα με την αστυνομικη βια, μια η κακη διαχειρηση στους εμβολιασμους, λιγο οι φωτιες. Δεν θελει και πολυ. Αν παει σε εκλογες νωρις θα κερδισει. Αν μαζευτουν και αλλα θα ειναι ντερμπακι. Αν ξυπνησει ποτε ο Τσιπρας και κανει αντιπολιτευση
Δεν συμφωνώ αλλά αποψή σου.... Αν αύριο θα γίνουν εκλογες ο Κούλης θα βγει. Όσο για τα εμβόλια... ντάξει... ποια κακή διαχείριση.... Γάμησε, έφτιαξε κέντρα αμέσως, ραντεβού απο το κινητό, και τώρα πάει και στα σπίτια... δλδ τι έκανε λάθος...??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom