Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Από Βουλιαγμένης η από sarmed σε βολεύει?

Καληνύχτα τώρα!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Από Βουλιαγμένης η από sarmed σε βολεύει?

Καληνύχτα τώρα!!

ΥΓ1 έκανες κάτι σωστό στην ζωη σου που έσβησες η έσβησαν τα ποστ

ΥΓ2 Να προσέχεις που το παίζεις έξυπνος ανόητε ε ανόητε.

ΥΓ3 έχω πολύ καλύτερο από το δικό σου και ΜΕΤΡΗΤΆ.
Εγω Τα έσβησα...... αρχιδια έχεις αμάξι .....βγαλε φωτό. Και τα αρχεία που ανέβασα έσβήσα τις λεπτομέρειες.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
οταν λεω καταστροφη εννοω με το να ξαναφτασει ο κοσμος στο αμην. Ηδη μια με τα σκηνικα με την αστυνομικη βια, μια η κακη διαχειρηση στους εμβολιασμους, λιγο οι φωτιες. Δεν θελει και πολυ. Αν παει σε εκλογες νωρις θα κερδισει. Αν μαζευτουν και αλλα θα ειναι ντερμπακι. Αν ξυπνησει ποτε ο Τσιπρας και κανει αντιπολιτευση
Ούτε αστυνομικη βία υπαρχει ούτε κακη διαχειριση εμβολιασμων

ΥΓ3 έχω πολύ καλύτερο από το δικό σου και ΜΕΤΡΗΤΆ.
Και γιατι εισαι αριστερος?

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Ε ναι, δεν ηταν τροπος ανακατανομης αυτος?
Οχι βεβαια. Μπορει η μικρομεσαια και μεσαια ταξη να υποστηριξει τετοιο πραγμα?? Αυτο που λες εσυ ειναι μια γενικη θεωρια, στην πραγματικοτητα μη εφαρμοσιμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Οχι βεβαια. Μπορει η μικρομεσαια και μεσαια ταξη να υποστηριξει τετοιο πραγμα?? Αυτο που λες εσυ ειναι μια γενικη θεωρια, στην πραγματικοτητα μη εφαρμοσιμη
Κάνεις λαθος.
Μονο η φορολογηση της μεσαιας ταξης μπορει να επιφερει ανακατανομη.
Οι πλουσιοι ειναι παντα πολυ λιγοι και οσο κι αν τους γδαρεις δεν βγαινει ο λογαριασμος.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Εγω Τα έσβησα...... αρχιδια έχεις αμάξι .....βγαλε φωτό. Και τα αρχεία που ανέβασα έσβήσα τις λεπτομέρειες.....
Κοτουλα!!! Πες μου από πού θα το παραλάβεις ( μην με βάζεις να ψάχνω) και θα σε αφήσω να το αγγίξεις!!

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Ο Έλληνας είναι ο μοναδικός λαός, που για όσα συμβαίνουν βρίζει τις κυβερνήσεις που ο ίδιος ψήφισε. Σε σεισμούς, λοιμούς και καταποντισμούς, που ακριβώς φταίει η κυβέρνηση; Η Καλιφόρνια κάηκε ολόκληρη πέρυσι, όπως και σχεδόν κάθε χρονιά, δε βγήκε κανείς στις ΗΠΑ να βρίσει την κυβέρνηση. Στο μόνο που δε φταίει η κυβέρνηση είναι στα καιρικά φαινόμενα και στα φαινόμενα της φύσης. Από τη στιγμή που δεν πεθαίνουν άνθρωποι όπως στο Μάτι είμαστε ευχαριστημένοι. Πόσες και πόσες μελέτες έχουν γίνει για την καλύτερη αντιμετώπιση των πυρκαγιών και μπορώ να σας πω ότι στο ΕΜΠ έχουν γίνει δεκάδες μελέτες, αλλά και πάλι η φωτιά είναι άγριο πράγμα, δεν εμποδίζεται.

Συνημμένα

• IMG_20210806_003520.jpg
    IMG_20210806_003520.jpg
    432 KB · Εμφανίσεις: 29

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936

Δήλωσα εγώ αριστερός? Μέχρι και Γιαννακόπουλος κράζει τον Κούλη. Τον κάνει αριστερό???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Δήλωσα εγώ αριστερός? Μέχρι και Γιαννακόπουλος κράζει τον Κούλη. Τον κάνει αριστερό???
Θελεις τωρα σοβαρα να αξιολογησουμε τι ειναι και τι δεν ειναι ο Γιαννακοπουλος?

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Δεν μας λες όμως πόσες από αυτές τις 10δες μελέτες εφαρμόστηκαν στην πράξη??
Έλα που είσαι? Σε πηρε ο ύπνος??

Θελεις τωρα σοβαρα να αξιολογησουμε τι ειναι και τι δεν ειναι ο Γιαννακοπουλος?
Εγώ μίλησα για το ότι τον κράζει όχι το τι είναι!!

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0

Κάνεις λαθος.
Μονο η φορολογηση της μεσαιας ταξης μπορει να επιφερει ανακατανομη.
Οι πλουσιοι ειναι παντα πολυ λιγοι και οσο κι αν τους γδαρεις δεν βγαινει ο λογαριασμος.
Οχι, η μεσαια ταξη δεν μπορει να φερει ανακατανομη του πλουτου. Ανακατανομη του πλουτου δεν γινεται να γινει βασικα. Μεσα στα πλαισια της Δημοκρατιας. Ειναι διαφορετικο το φορολογω τους πολλους για να μαζεψω. Δεν θα αλλαξει κατι ομως αυτο. Η μεσαια ταξη θα παραμεινει μεσαια, ο φτωχος θα παραμεινει φτωχος και ο πλουσιος πλουσιος.

Οσο για τα προηγουμενα, η αστυνομικη βια οχι μονο απλα υπαρχει αλλα εχει ξεφυγει. Οσο για τους εμβολιασμους αν θεωρεις καλη διαχειρηση τις μαλακιες που λεει ο Αδωνις για να πεισει τον κοσμο να εμβολιαστει τοτε οκ. Γιατι μια σοβαρη καμπανια και ενημερωση δεν υπαρχει.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366

Επίσης έμμεσα με απείλησε κιόλας..... χαχαχαχ οτι θα με βρει......
Κοτουλα!!! Πες μου από πού θα το παραλάβεις ( μην με βάζεις να ψάχνω) και θα σε αφήσω να το αγγίξεις!!a
Εχω αρχειοθέτηση την συζήτηση και σε περιμένω, από ότι κατάλαβα είσαι μεγαλοπαράγοντας οπότε θα με βρεις εύκολα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Επίσης έμμεσα με απείλησε κιόλας..... χαχαχαχ οτι θα με βρει......

Εχω αρχειοθέτηση την συζήτηση και σε περιμένω, από ότι κατάλαβα είσαι μεγαλοπαράγοντας οπότε θα με βρεις εύκολα
Από πού θα παραλάβεις ρε κότα? Γιατί έσβησες τα ποστ κοτουλα????

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Από πού θα παραλάβεις ρε κότα? Γιατί έσβησες τα ποστ κοτουλα????
Ελα καληνύχτα... έχουμε και δουλειες, Έλα Θεσσαλονικη σου έδωσα ενα στοιχείο τα υπόλοιπα είπες πως μπορείς να τα βρεις ή και να φέρεις το αυτοκίνητο, επίσης πως δεν θα με αφήσεις να το αγγίξω,,,, χαχαχα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.302
Πόντοι
3.936
Πάντως ο κ. Τσουβάλας (αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας) που δήλωνε υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκε η Αστυνομία την υπόθεση στο Μάτι αναβαθμίστηκε από το Μητσοτάκη σε γενικό γραμματέα με τη Νέα Δημοκρατία.Επίσης αναβάθμισε σε Υποστράτηγο της Πυροσβεστικής τον επιχειρησιακό επικεφαλής στο Μάτι. Επιτελικά αυτοί οι δύο ήταν υπεύθυνοι για το Μάτι. Γιατί ο κ. Μητσοτάκης επιβράβευσε όσους χειρίστηκαν το Μάτι?? Άρα θεωρεί ότι όλα πήγαν καλά στο ΜΑΤΙ
Ελα καληνύχτα... έχουμε και δουλειες, Έλα Θεσσαλονικη σου έδωσα ενα στοιχείο τα υπόλοιπα είπες πως μπορείς να τα βρεις ή και να φέρεις το αυτοκίνητο, επίσης πως δεν θα με αφήσεις να το αγγίξω,,,, χαχαχα
Deal

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.506
Πόντοι
266
13.
εσυ ρε σκουπιδι της κοινωνιας δεν ντρεπεσαι να υπερασπιζεσαι τον καρκινο της πολιτικης, ανθρωπους γεννημενους για να μην κανουν τιποτα και να τρωνε να τρωνε να τρωνε λεφτα, με στομαχι χωρις πατο; τα τζακια που γαμησανε τον τοπο δεκαετιες τωρα και τους γλειφεις τα αρχιδια, γιατι; ποσο πιο χαμηλα μπορεις να πεσεις ρε δουλε
δεν φανταζεσαι πως εχει ανεβει το βιοτικο επιπεδο των μικρομεσαιων ελληνων τα τελευταια 50 χρονια που κυβερνησαν τα τζακια
επειδη ειμαι μεγαλος εχω δει την διαφορα
μεχρι 6 χρονων ζουσα σε νησι του αιγσιου
νερο απο το πηγαδι
ηλεκτρικο το βραδυ βλεπαμε με λαμπα πετρελαιου
το καραβι εκανε 6 ωρες τωρα 2
κρεας καθε κυριακη γιορτες
το καραβι επαιρνε 1 αυτοκινητο με γερανο αφου ελαχιστοι ειχαν
ψυγειο παγου
οχι τηλεφωνο
ηρθαμε στην α θηνα
σιγα σιγα αγορασαμε ηλεκτρικο σιδερο μετα κουζινα ψυγειο τηλεοραση αχρωμη
και να σκεφτεις οτι λογω του ναυτικου επαγγελματος του πατερα μου ειχαμε αρκετα χρηματα

για να παρεις τηλεφωνο αιτηση οτε περιμενες 2 χρονια πολυ πληρωνες αρχικα
το μονο καλο εν σχεσει με σημερα δεν ειχε χρονοχρεωση
δουλευαμε 48 ωρες εξαημερο και πρωτη αδεια 14 μερες
ταξιδια εξω ονειρο αυτοκινητο ονειρο

μερος απο αυτα που σου λεω μπορεις να δεις σε μια σειρα της ερτ τα καλυτερα μας χρονια που υπαρχει στο ερτφλιξ μεσα απο τα ματια μιας οικογενειας

ενδεικτικα στο 1 επισοδειο το 1068 ο ανθρωπος προσεληνωθηκε στο φεγγαρι
η οικογενεια ειχε παρει ΜΕ ΔΟΣΕΙς ΑΧΡΩΜΗ ΤΒ

επειδη ειχε χαλασει η τβ του καφενειου και κανεις αλλος δεν ειχε μαζευτηκαν ολοι οι φιλοι στο σπιτι τους γι να δουν την προσεληνωση αφου κανεις αλλος δεν ειχε τβ

υπηρχαν πλουσιοι και φτωχοι τοτε ναι
υπαρχουν σημερα ναι

οι τοτε πλουσιοι σημερα θα ηταν παμφτωχοι

σημερα
κινητα σταθερα τβ σουπερ ολοι σχεδον αυτοκινητο ηλεκτρισμο υδρευση διακοπες καφετεριες ταβερνες πενθημερο 40 ωρες κλπ
και πολλοι
πολλα ακομη

βεβαια για να πω την αληθεια η καλυτερευση της ζωης σε μικρο μερος οφειλεται και σε δανεικα προσωπικα και του κρατους που χωρις αυτα θα ηταν λιγο χειροτερα

ο καπιταλισμος δινει πολλα λεφτα σους καπιταλιστες αλλα ανεβαινει και το επιπεδο των φτωχων

και μια ερωτηση

τι θα προτιμουσες την κοινωνια α που ολοι θα ειχαν με τις σημερινες τιμες απο 600 μεχρι 800 ευρω
η την κοινωνια β που τ0 8% θα ηταν ανεργο
το 10% θα επαιρνε 4οο με 600 ευρω
το 20% 600 με 800
το 22% 800 με 1200
το 20%1200 με 2000
το 10% 2000 με 3000
το 10% πανω απο 3000

εγω την β που εχει ανισοτητες το 18% θα περμουσε χειροτερα το 62% καλυτερα με την προυποθεση το 18% να ειχε μινιμουμ κοινωνικες παροχες

• Like
Αντιδράσεις: alex71

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Τα γαλαζια ειναι κομμα εξουσιας
Διοριζει, κανει ρουσφετια ακομη και σε φτωχοδιαβολους

Παρε παραδειγμα τον μπαρμπαπηδουλα
Σε παλια του ποστ εγραφε πως στα 40+ γυρισε να μεινει στο πατρικο του και πηγαινε μεταξι γιατι δεν ειχε 20 ευρω για φυλης
Τωρα 24/7 ειναι αναμεταδοτης ψευδων ειδησεων και προπαγανδας
Προφανως καπου τον εχωσαν με συμβαση και κανει οτι μπορει να πεισει τον κοσμο να ξαναψηφισει γιατι θα φαει σουταρισμα απο την βυσματοσυμβαση και θα τρωει απο τα σκουπιδια
Μια ζωή Fake news, μια ζωή θα μένεις σε συνοικία με πάκια.

Γιατί έτσι πρέπει :)

• Like
Αντιδράσεις: sigman

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Η αυξηση του χρεους της ΝΔ σε 5 χρονια απο τα 118 εκατομμυρια σε 342 πως αιτιολογειται;
Δεν γνωριζω αν ειναι ποινικο, αλλα η μη αποπληρωμη του συνιστα τεραστια ηθικη ευθυνη
Εσύ τεράστιος μαλάκας!

Με γείτονες πακια! Γιατί έτσι πρέπει :)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.556
Σε χαλάει,,,,,? Εσύ έχει leasing αυτοκίνητο 1000 ευρω τον μήνα? .....χαχα και φυσικά δεν το πληρώνω εγω. Αφου είναι τόσο εύκολο πάρε και συ.... Αλλα άσε ρε,....... περίμενε απο τον Τσίπρα να πάρει απο τους πλούσιους να τα δώσει σε σένα...... θα περιμένεις καιρό
Τύπε σε φορολογεί ως επιπλέον εισόδημα 16.000 μόνο και μόνο από το αμάξι παροχή της εταιρίας και συ χαίρεσαι που κυκλοφορείς τέτοιο αμάξι χωρίς να ναι και δικό σου ? :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Ρε τύποι ο Κυριάκος καλός για πρωθυ αλλά του έχουν πέσει όλες οι ατυχίες.... Δεν θέλω να φανταστώ αν είχαμε τον Τσιπρα με όλα αυτά που ζούμε τι θα χε γίνει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom