Γεια σας, από Λάρνακα....Ψες τη νύχτα πήγα στο Silver Moon, είναι σε ένα υπόγειο επί Μακαρίου, στο ύψος του sunflower. Είχε καμιά 12αρια κοπέλες διάλεξα μια, στο μισοσκόταδο φαινόταν πολύ ωραία. Το γκαρόσνι ήθελε 180 ευρο μαζί με αυτά της κοπέλας. Από αυτά έδωσε μπροστά μου 50 ευρώ στην κοπέλα που δήλωνε Μολδαβέζα, 27 χρονών τόσο ήταν δηλαδή. Το καμπαρέ είχε 12 κοπέλες, οι 10 Μολδαβές οι 2 Ρωσίδες. Κάποιες ήταν πολύ καλές αλλά λέμε το μισοσκόταδο σε ξεγελάει λίγο. Ήταν πολύ θερμή της άρεσε το χαμούρεμα (όχι πολύ) και το χούφτομα. Την λένε Νάταλι. Στις 0300 το πρωί την πήρα, μου είπε να πάμε στο disco που είναι δίπλα και λέγεται Perfecto, αλλά σκέφτηκα ότι θα αργούσα πολύ να γυρίσω και είπα όχι. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο με κατεύθυνση ξενοδεχείο που μένει κι όλας. To είχα κλείσει πριν με τηλέφωνο του σερβιτόρου μιας και ήταν Παρασκευή μήπως δεν βρούμε. Σταματήσαμε σε ένα περίπτερο πριν τον κόμβο του λιμανιού, την άφησα να αγοράσει ότι θέλει, πηρα προφυλακτικά. Τώρα που την είδα καλύτερα ήταν μια σχετικά κοντούλα αλλά με τα ψυλοντάκουνα φαινόταν κανονική. Λίγο στο πρόσωπο ήταν χλωμούλα. Μια πολύ ωραία κοπέλα που αδικέιται από τα ξενύκτια και την κακή διατροφή. Δεν έχουν ούτε ψυγείο ούτε κουζίνα και όλα πρέπει να τα αγοράζει αυτή και επίσης όχι μέσο για supermarket. Όλα πρέπει να τα αγοράζει από το εστιατόριο του ξενοδοχείου που μένει. Επίσης σίγουρα την έχει επιρεάσει το ότι με αυτή τη δουλειά κοιμάται λίγο και βλέπει πολύ λίγο ήλιο.
Το ξενοδοχείο που επίσης μένει πολύ απλό, είχε aircondition, ήταν καθαρό, μύριζε λίγο λόγω του aircondition που δεν καθαρίζουν το φίλτρο.
Η κοπέλα ήταν φωτιά στο κρεβάτι με στάσεις και προκλήσεις που θύμιζε τσόντα. Ήταν πολύ καλή και στην συμπεριφορά῎..
Αλλά ρε παιδιά πολύ λυπήθηκα για τις συνθήκες εργασίας που πρέπει να έχουν αυτοί οι άνθρωποι που αν η χώρα τους ήταν λίγο πιο πλούσια. Επίσης μου είπε ότι κάθε μέρα για πολλά χρόνια παίρνει χάπι αντισύλληψης, ρε παιδιά αυτά τα πράγματα επιβαρίνουν ΄τους οργανισμούς με αποτελέσματα ολέθρια για αυτές αργότερα......