Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έγιναν προσπάθειες γιατί υπάρχουν άτομα που πάνε και σκάνε τα λεφτά τους και όχι μόνο στον κατοχικό στρατό. Αυτό είναι το πρώτο που θα καταλάβουμε.
Όσο αφορά την κατοχή από τους ναζί είναι ξεχωριστό από την κατοχή της Κύπρου. Πρώτο γιατί στην Κύπρο εκδιώχθηκε ο ελληνικός λαός από τον βορρά. Εξάλλου η γερμανική κατοχή τελειώσε πριν 65 χρόνια. Στην Κύπρο η κατοχή συνεχίζεται.

Τα άτομα που πάνε συστηματικά είναι πολύ λίγα. Επίσιμες πληροφορίες από την Στατιστικη υπηρεσία του Κράτους. Κάπου 5000.

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
  Τα άτομα που πάνε συστηματικά είναι πολύ λίγα. Επίσιμες πληροφορίες από την Στατιστικη υπηρεσία του Κράτους. Κάπου 5000.
Και η μια φορά πάλι χρηματοδότηση του Αττίλα είναι!

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Παράθεση πληροφοριών παρακαλώ για το άθλημα παρά διαπληκτισμος. Πληροφορίες για Λάρνακα, μπυραρίες?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να πω και την δικη μου αποψη για τα κατεχομενα! Να τα αποφευγεται για πολλους λογους αλλα για σκεφτειτε πιο Νομικο καθεστος ισχυει και τι νομικη καλυψη θα εχετε αν βρεθειτε σε δυσκολιες?  :think:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Να πω και την δικη μου αποψη για τα κατεχομενα! Να τα αποφευγεται για πολλους λογους αλλα για σκεφτειτε πιο Νομικο καθεστος ισχυει και τι νομικη καλυψη θα εχετε αν βρεθειτε σε δυσκολιες?  :think:
ο τζιρος που κανουν οι πουτανιαρηδες στον βορρα ειναι πολυ μικρος αν συγκριθει με τον τζιρο των κομμωτηριων , μοδιστραδικων του βορρα με τις ελληνοκυπριες.Οπως και ο τζιρος των εστιατοριων της Κυρηνειας , μεζεδοπωλειων-κεμπαπ της τ/κ Λευκωσιας,γυρνωντας παιρνουν και μια κουτα τσιγαρα..

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ε βουβοθήκατε? Άντε μιλάτε..

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Αναρωτιέμαι αν θα φέρουν καλύτερο εμπόρευμα τώρα τα Χριστούγεννα τα καμπρέ......Τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις;

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λυπάμαι για τον παππού σου,αλλά μήπως άλλοι δεν έχουν χάσει παππούδες,γιαγιάδες από τους Γερμανούς ή τους Ιταλούς?Από το 1974 ως σήμερα έχουν περάσει 30+ χρόνια.Αυτό σημαίνει πως τα παιδιά των εποίκων είναι πλέον άνδρες.Πιστεύεις πως θα φύγουν ποτέ?Και γιατί τόσα χρόνια οι Κύπριοι δεν έκαναν μια σοβαρή προσπάθεια για να τους διώξουν?Πού είναι οι δολιοφθορές, τα χτυπήματα κατά των κατοχικών στρατευμάτων..Μόνο λόγια και πάλι λόγια..

Λυπάμαι και για τη γιαγιά σου  :grin: :grin: :grin: :grin: :cheesy: :cheesy:

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Γεια όσους μιλάνε για την κατασταση στα καμπαρέ η προσωπική αναφορά μου από επισκέψεις στα εν λόγω οικήματα είναι ότι έχουν πάρα πολύ δουλειά συνήθως τις αργίες σε σημείο να μην υπάρχει γυναίκα που να μην είναι κλεισμένη για μετά τις 0300. Είναι λίγο ακριβούτσικα και δεν είναι γιά όσες φορές θέλεις συνηθως αλλά γιά μέχρι τρεις φορές. Στο μαμούνια που είναι πιο τουριστοκατάσταση μέχρι 2 φορες. Μπορεί να πας στο καμπαρέ να μην υπάρχει ψυχή αλλά οι γυναίκες να είναι κλεισμένες απο πριν.
Το μαγαζί παίρνει 100 ευρώ καμιά φορά 120. Οι κοπέλες απο 50 - 100 (80 - 100 το μαμούνια, μακρυά είναι οι πιο επαγγελματίες που έχω γνωρίσει)
Ο Κύπριος είναι βλάκας πάνω στο μουμί.
Τέλος

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ρε μαγκες το χεσατε το θεμα το site δεν ειναι για πολιτικη και αμπελοφιλοσοφιες και πολιτικοιστορικες αναλυσεις.
Ελεος ρε μαγκες γραψτε καμμια χρησιμη πληροφορια για αυτους που θα επισκεφτουν το νησι και θελουν να περασουν καλα το βραδακι !!!

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες το χεσατε το θεμα το site δεν ειναι για πολιτικη και αμπελοφιλοσοφιες και πολιτικοιστορικες αναλυσεις.
Ελεος ρε μαγκες γραψτε καμμια χρησιμη πληροφορια για αυτους που θα επισκεφτουν το νησι και θελουν να περασουν καλα το βραδακι !!!

Πέστα ρε φίλε εγώ κάνω προσπάθειες και πάνε να με φάνε άμα κάτι δεν τους αρέσει. Όμως πρειδοποιώ ότι το σύστημα των καμπαρέ στην Κύπρο είναι έτσι φτιαγμένο για να σου τα φάνε χοντρά και μπορεί να μην περάσεις και τόσο καλά εάν ο πήχης σου είναι ψηλά.........

Για την Κύπρο θα πρότεινα τις μασατζούδες από τις Χρυσες Ευκαιρίες αλλά δεν έχουν κανένα έστω τυπικό υποχρεωτικό έλεγχο. Και άρρωστες να ναι θα συνεχίσουν να κάνουν συνειδητά αυτό που ξέρουν για να καλύψουν τα έξοδα τους. Καλύτερα να χεις καμμιά σταθερή καλή κοπέλα αν και είναι φασαρια οι σχέσεις να πούμε την αλήθεια.....
Ότι θέλετε όμως πολύ ευχαρίστως δέχομαι να ανταλάξω πληροφορίες.......

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
 Πέστα ρε φίλε εγώ κάνω προσπάθειες και πάνε να με φάνε άμα κάτι δεν τους αρέσει. Όμως πρειδοποιώ ότι το σύστημα των καμπαρέ στην Κύπρο είναι έτσι φτιαγμένο για να σου τα φάνε χοντρά και μπορεί να μην περάσεις και τόσο καλά εάν ο πήχης σου είναι ψηλά.........

Για την Κύπρο θα πρότεινα τις μασατζούδες από τις Χρυσες Ευκαιρίες αλλά δεν έχουν κανένα έστω τυπικό υποχρεωτικό έλεγχο. Και άρρωστες να ναι θα συνεχίσουν να κάνουν συνειδητά αυτό που ξέρουν για να καλύψουν τα έξοδα τους. Καλύτερα να χεις καμμιά σταθερή καλή κοπέλα αν και είναι φασαρια οι σχέσεις να πούμε την αλήθεια.....
Ότι θέλετε όμως πολύ ευχαρίστως δέχομαι να ανταλάξω πληροφορίες.......

Την αλλη εβδομαδα ειμαι Λευκωσια για δουλεια αν μπορεις γραψε καμμια πληροφορια ρε συναγωνιστη.
Διαβασα τις σελιδες εδω αλλα λιγα πραγματα ειδα.

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Γεια σας και καλη χρονια

παω και γω Κυπρο για δουλιες.οταν υπαρχει διαθεση παντα ψαχνω για καποια περιπετεια εστω και επι πληρωμης. εχω τσεκαρει τα μερη που εχουν προταθει εδω μεσα. Ετσι λοιπον εντοπισα καποιες πιατσες στην παλουριωτισσα πισω απο λαρνακος σε κατι γηπεδα 5χ5. Σωστα?? Σε εκεινο το τετραγωνο που ειναι τα γηπεδα 5χ5 ειδα καποιες ανατολικης προελευσης που ηταν φανερο οτι εκανα πιατσα. μαλιστα σε εκεινο το τετραγωνο εχει και μια ψαραγορα οπου εκει ενα βραδυ ειδα δυο μαλλον ρουμανες και καθολου ασχημες!! Αν ξερετε που εχει σιγουρες πιατσες στη λευκωσια πεστε μου να παω να χαζεψω με το αυτοκινητο, μηπως και συναντησω μια που να κανει τη διαφορα και να εχει το κατι παραπανω απο τις αλλες βρωμικες και να την καλεσω σε συνουσια :dancing:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
επισης αν ξερει καποιος τι παζει στα μικρα κατι σαν μπαρ στην παλια λευκωσια, π.χ. σε αυτο που ειναι απεναντι απο την παμπ Platos στην γωνια, οπου βλεπω κατι κινεζες συνηθως, ενω μεσα εχει χαμηλο φωτισμο καιμουσικη

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Λυπάμαι, δεν ξέρω για Λευκωσία. Η πρωτεύουσα πάντα είναι πιο ακριβή να ξέρετε. Μπορώ να πω σε όποιον θέλει αυτά που ξέρω για Λάρνακα.

Ευχαριστώ

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Για σας και καλή Χρονία και απο μένα.
Ξερεις κατι καλο να μας προτίνεις απο μασσαζ σε Λάρνακα φιλε;;
  Λυπάμαι, δεν ξέρω για Λευκωσία. Η πρωτεύουσα πάντα είναι πιο ακριβή να ξέρετε. Μπορώ να πω σε όποιον θέλει αυτά που ξέρω για Λάρνακα.

Ευχαριστώ

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

Ευχαριστώ

Δεν παιζεστε με τιποτα ρε συναγωνιστες σκεψου να ρωταγα για την αμερικη η τη ρωσια χαχαχαχα
λες και ειναι μακρια η μια πολη απο την αλλη μιλαμε για λιγα χιλιομετρα που κοστιζουν ακριβα με τις τιμες που εχουν οι κολοταριφες (πετρελαιο) δεν τρεχει μια.
Θα κανα ντου και οτι βγει αλλωστε το hotel θα ξερει και συνηθως ειναι προθυμοι (βλεπε μιζα) να βοηθησουν οπως και οι ταριφες
Να ειστε καλα αμα μαθω κατι καλο 8α αναφερω

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Πάρε τις Χρυσές Ευκαιρίες και δες το ροζ ένθετο, είναι πολύ χρήσιμο......

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για σας και καλή Χρονία και απο μένα.
Ξερεις κατι καλο να μας προτίνεις απο μασσαζ σε Λάρνακα φιλε;;

Σε μασάζ, έχει διάφορες, πελλές είναι κατα μήκος της Μακαρίου και τους Παραδρόμους κάθετα σε αυτή. Πραγματική πουτανόπολη, όσον αφορά τηλέφωνα τα έσβησα προχτές (για να μην μπαίνω σε πειρασμό) γιατί χάνεις τα λεφτά σου και ρισκάρεις την υγεία σου.  Πού μένουν θυμάμαι αλλά θες ίσως και τηλ άμα δεν σε ξέρουν....Προσοχή άμα δεις ότι γράφει κάποια για VIP πελάτες τότε κάνει μόνο μασάζ. Αυτά που έχουν και σεξ το γράφει απροκάλυπτα. Τα πράγματα είναι απλά, να δοκιμάσεις και όλο κάτι θα πετύχεις/..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom