Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Τους μηχανισμούς τους ξέρω, ναι είναι πιο οργανωμένοι από Ελλάδα αλλά λόγω μικρότητας χώρου το ρουσφέτι και η έλλειψη αξιοκρατείας είναι πολύ εμφανής.
Πολλη πικρα εχεις τι να πουν οι προσφυγες αλλα τα ξερεις καλητερα εσει αν και νεος στο τοπο

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν περασα πρόσφατα από τον κόμβο με τα καμπαρρέ ήταν μισογκρεμισμένα κάποια, τα χαλάνε; Επίσης άνοιξαν μαγαζί με ρούχα, σε παλιές μπυραρίες με γυναίκες  :huh:, τα καμπαρε εκεί τα ήξερα παλιά καλά. Η Κατάσταση αλλάζει. Στον δρόμο κυκλοφορούν ωραίες Ρωσσίδες και Σλάβες. Τι κάνουν αυτές στη χώρα;
Κάποιος που ξέρει τώρα στη Λάρνακα τι παίζει; Να είστε συγγεκριμένοι παρακαλώ. Πάντως στο Silver Moon μέχρι και το 2009 το καλοκαίρι είχε ωραία μωρά.
Οτι θες λες δεκα μαγαζια εχει εκει αμα πας θα δεισ περιγραφη απο αυτοκινητο ηταν αυτη η απο αεροπλανο?

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Η τουρκολαγνεία σε όλο της το μεγαλείο.
ο τουρκος σε περιμένει κι εσυ τον προσκυνάς ακόμη.
www.newsbeast.gr/greece/arthro/83002/kai-polemo-me-tin-tourkia-eide-to-wikileaks/]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/83002/kai-polemo-me-tin-tourkia-eide-to-wikileaks/[/url]
αλλά τι περιμένεις, κάτι τυπάκια σαν εσένα μπασταρδεύουν το έθνος. άτιμε ραγιά!!!!
Εγώ ανάφερα από την αρχή ότι το συγκεκριμένο άτομο μπήκε στο φόρουμ απλά και μόνο για να προωθήσει τα κατεχόμενα!

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Οτι θες λες δεκα μαγαζια εχει εκει αμα πας θα δεισ περιγραφη απο αυτοκινητο ηταν αυτη η απο αεροπλανο?
Τα πάντα για την προώθηση των κατεχομένων! Αν χρειαστεί μπορεί να πει και ότι η Λάρνακα έχει βυθιστεί!

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ ανάφερα από την αρχή ότι το συγκεκριμένο άτομο μπήκε στο φόρουμ απλά και μόνο για να προωθήσει τα κατεχόμενα!
Για εμενα η Κυπροσ δεν ενδεικνεται για αυτο το ειδοσ τουρισμου ειτε γιατι την καπσανε οι ιδιοι ειτε για αλλουσ λογους τωρα αυτα που λεει ο asdas einai αλλου για αλλου

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τα στρατιωτάκια να μην μιλάνε όπως ο Mr 24 και αφού με έθιξες έχω να πω ότι Δεν προωθώ να κατεχόμενα αλλά διερευνώ το χώρο σαν ενιαίο. Πολλές φορές ρώτησα να μου πουν στις ελεύθερες περιοχές πια είναι τα καλά μέρη χωρίς απάντηση και όταν έθιξα και τα κατεχόμενα κάποιους δεν τους άρεσε με αυτά που είπα και κάποιοι απάντησαν. Όσον αφορά την περιγραφή που έδωσα ναι ήταν λίγο φουσκωμένη γιατί έχω ζήσει πολύ καλύτερες μέρες πολύ παλαιότερα. Το σάιτ το παρακολουθώ αρκετά χρόνια και φέτος αποφάσισα να γράψω και τα σχόλια μου.
κατέβηκα με τα πόδια στον κόμβο, υπάρχουν ακόμα τα καμπαρέ αλλά είναι πιο πίσω απο εκεί που ήταν σε χώρο και ποιότητα.
Παρακαλώ προσέξτε το γωνιακό Λας Βέγκας στον κόμβο να δείτε που είναι κλειστό και ερειπωμένο και του κάνουν έργα.
Τα άλλα παίζουν ακόμα αλλα η ποιότητα χμμμ.
Το Κριστάλ επίσης ήταν κλειστό.
Το Νταντέλα έίχε 4 - 5 καλά κομμάτια από Μολδαβία και ένα από Ουκρανία (Νταρντάνα).
Το Νοσταλγία είχε κάποιες που μου φάνηκαν Ασιάτισες, έφυγα αμέσως.
Το Μαμούνια είχε 11 η νοοτροπία τους έκανε κρα να τους δώσεις πάρα πάρα πολλά λεφτα.
Σε όποιον δεν αρέσουν οι κριτικές μου.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΓΕΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αντί να με κρίνετε για το γενικό μου ενδιαφέρον, το καλύτερο είναι να δίνετε για τα ελεύθερα μέρη όσοι ξέρετε και να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΩ.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ρωτάω για να μου δώσετε πληροφορίες και όχι να με κρίνετε. Αυτό που λες είναι αλήθεια ότι οι πρώτοι ελέγχοι είναι πιο σοβαροί και μετά χαλαρώνουν. Αλλά εάν έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο στα κατεχόμενα δεν θα υπήρχε (πέστε την άποψη σας)?
Τότε δεν θα ολοκληρωνόταν το προφίλ που θέλει να μου δώσει o φανατικός εθνικιστής Μρ 24 και άλλοι για το πιθανόν να προωθώ να κατεχόμενα?
ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.
Εάν το ξανατολμήσετε θα ψάξω ότι θέλω μόνος μου. Ευχαριστώ κάποιους φίλους της πληροφορίας όπως τον democrat που απάντησαν στις πληροφορίες που ρώτησα παρά να μείνουν να  :jerking:

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Πολλη πικρα εχεις τι να πουν οι προσφυγες αλλα τα ξερεις καλητερα εσει αν και νεος στο τοπο

Το να είσαι αντικειμένικος ως ένα βαθμό δεν είναι ένδειξη πικρίας. Νέος στον τόπο δεν πιστεύω να είμαι νέος στο σάιτ ναι αλλά δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να με φιμώσει φυσικά.
Εκτός από τον admin φυσικά :p
Γι αυτό μιλήστε του αν είναι φίλος σας.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny:
Το να είσαι αντικειμένικος ως ένα βαθμό δεν είναι ένδειξη πικρίας. Νέος στον τόπο δεν πιστεύω να είμαι νέος στο σάιτ ναι αλλά δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να με φιμώσει φυσικά.
Εκτός από τον admin φυσικά :p
Γι αυτό μιλήστε του αν είναι φίλος σας.
Μεσα στην Πικρα εισαι και κανεις δεν θελει να σε φιμωση εκ των εσω η εξω  :2funny:

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρωτάω για να μου δώσετε πληροφορίες και όχι να με κρίνετε. Αυτό που λες είναι αλήθεια ότι οι πρώτοι ελέγχοι είναι πιο σοβαροί και μετά χαλαρώνουν. Αλλά εάν έψαχνα να βρω κάτι αντίστοιχο στα κατεχόμενα δεν θα υπήρχε (πέστε την άποψη σας)?
Τότε δεν θα ολοκληρωνόταν το προφίλ που θέλει να μου δώσει o φανατικός εθνικιστής Μρ 24 και άλλοι για το πιθανόν να προωθώ να κατεχόμενα?
Εάν το ξανατολμήσετε θα ψάξω ότι θέλω μόνος μου. Ευχαριστώ κάποιους φίλους της πληροφορίας όπως τον democrat που απάντησαν στις πληροφορίες που ρώτησα παρά να μείνουν να  :jerking:
Αν δεν θεσ κριτικη μην κρινεισ τοτε. Θα ψαξεις μονος σου σιγα την απειλη. Θες να πας κατεχωμενα πηγαινε αλλα παρε και το ρισκο γιατι αν ακτσει καμια στραβη θα τρεχεις χωρις λογο .

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειλικρινα πιστευεις οτι αυτοι που πανε κατεχωμενα πσαχνουν αν οι κοπελες περνανε ιατρικες εξετασεις η αν κακοποιουνται. Ελεος

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν δεν θεσ κριτικη μην κρινεισ τοτε. Θα ψαξεις μονος σου σιγα την απειλη. Θες να πας κατεχωμενα πηγαινε αλλα παρε και το ρισκο γιατι αν ακτσει καμια στραβη θα τρεχεις χωρις λογο .
Σε έχεις δίκιο.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Επιμένω σε αυτά που λέω, με κάποιες διορθώσεις.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιμένω σε αυτά που λέω, με κάποιες διορθώσεις.
Για εμενα η Κυπρος δεν ενδεικνεται απο εκει και εκει δικο σου ειναι το πορτοφολι. Τα πραγματα εχουν αλλαξει πολλη δεν ειναι οπως ηταν παλια ουτε απο αποπση τιμων η ομορφιας γυναικων.
Προσπαθησε σε μπυραριες αν θεσ και οχι πανω απο 100 ευρο

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Να σου πω φίλε, πέρασα και από κάποιες μπυραρίες πίσω από το λιμάνι πριν πάω στα καμπαρέ.
Να σου πω δεν είδα καθόλου ωραίες και ούτε έχω δοκιμάσει αυτή την πηγή γιατί αισθάνομαι άβολα.
Επίσης άντε να χε 1 - 2 γυναίκες κάθε μια που πήγα (σε 3 πέρασα).
Ήμουν εκεί κατά τις 10 30 τη νύχτα έως τις 1100.
Σε παρακαλώ μπορείς να μου συστήσεις κάποια και επίσης τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις γυναίκα από εκεί?
Πρέπει να σε ξέρουν?
Πώς γίνεται?

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Να σου πω φίλε, πέρασα και από κάποιες μπυραρίες πίσω από το λιμάνι πριν πάω στα καμπαρέ.
Να σου πω δεν είδα καθόλου ωραίες και ούτε έχω δοκιμάσει αυτή την πηγή γιατί αισθάνομαι άβολα.
Επίσης άντε να χε 1 - 2 γυναίκες κάθε μια που πήγα (σε 3 πέρασα).
Ήμουν εκεί κατά τις 10 30 τη νύχτα έως τις 1100.
Σε παρακαλώ μπορείς να μου συστήσεις κάποια και επίσης τι πρέπει να κάνεις για να πάρεις γυναίκα από εκεί?
Πρέπει να σε ξέρουν?
Πώς γίνεται?
Δεν ειμαι κυπρο δεν εχω ακρες πιστευω βρες κανα ταξιτζη αυτοι ξερουν το παιχνιδι. Εγω θα πηγαινα για καφε 2-3  η ωρα στις φοινικουδες και θα επσαχνα για ανεξαρτητες το καλοκαιρι που ημουν ειδα μερικες αλλα ημουν καλλο παιδι ενεκαν του οτι δεν ημουν μονος. Μην τρελενεσαι γιατι θα σου φανε τα λεφτα αμα σε παρουν μυρωδια.Ειναι πολλη μικρο το μερος.Διαφορετικα πωτα κανα συναδελφο σου ντοπιο.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
 Για τα κατεχόμενα κάποιοι γνωστοί μου πάνε στα κατεχόμενα εώς τώρα χωρίς προβλήματα. Κυρίως για ψάρεμα όμως και για σαλιγκάρια. :)
Για τα καμπαρέ στα κατεχόμενα το είπα πληροφοριακά μην μου χυμάτε. Χρειάζεται κριτική σκέψη. Ναι υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι και με το προφυλακτικό, δεν είναι το μονάδικό μέτρο για ασφαλής σεξ. Όπως είπα και σε άλλο ποστ δεν υπάρχει ασφάλεια στα κατεχόμενα για αυτό δεν τα ενδικνύω. Πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση και θα ζήσουν τα δυοο μέρη πιο κοντά όταν φύγει η γενιά που είναι τώρα 40 χρονών και υπάρχουν οι αναμνήσεις. Η κατάσταση στο ελεύθερο μέρος οικονομικά θα χειροτερέψει και άλλο  :'( και θα υπάρχουν περισσότερα παρε δώσε με το ελεύθερο και κατεχόμενο μέρος. Πιστεύω ότι είναι πιο ομαλά τα πράγματα από τότε που άνοιξε το οδόφραγμα......

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
  Για τα κατεχόμενα κάποιοι γνωστοί μου πάνε στα κατεχόμενα εώς τώρα χωρίς προβλήματα. Κυρίως για ψάρεμα όμως και για σαλιγκάρια. :)
Για τα καμπαρέ στα κατεχόμενα το είπα πληροφοριακά μην μου χυμάτε. Χρειάζεται κριτική σκέψη. Ναι υπάρχουν κάποιοι κίνδυνοι και με το προφυλακτικό, δεν είναι το μονάδικό μέτρο για ασφαλής σεξ. Όπως είπα και σε άλλο ποστ δεν υπάρχει ασφάλεια στα κατεχόμενα για αυτό δεν τα ενδικνύω. Πιστεύω ότι θα αλλάξει η κατάσταση και θα ζήσουν τα δυοο μέρη πιο κοντά όταν φύγει η γενιά που είναι τώρα 40 χρονών και υπάρχουν οι αναμνήσεις. Η κατάσταση στο ελεύθερο μέρος οικονομικά θα χειροτερέψει και άλλο  :'( και θα υπάρχουν περισσότερα παρε δώσε με το ελεύθερο και κατεχόμενο μέρος. Πιστεύω ότι είναι πιο ομαλά τα πράγματα από τότε που άνοιξε το οδόφραγμα......
Τα οδοφραγματα ανοιξαν γιατι ηταν ετοιμο να καταρεθσει το τουρκοκυπριακο εκτρωμα. Γατα ο Ντεκτας. Στα κατεχωμενα δεν παιρνανε τοσο πολλοι ποια Ελληνοκυπριοι οσο Τουρκοκυπριοι που ερχονται για δουλια στις ελευθερες περιοχες.Παρωδικα ναι αλλα ειναι μικρη οικονομια με πολλη δυνατη μεσαια ταξη, Παραδειγμα ζευγαρι δημοσιων 5-6-7χιλιαδες ευρω το μηνα. Εχει δρομο ακομα η οικονομια τους γιατι πεφτουν λεφτα απο εξω σε αντιθεση με την δικη μας που ο ενασ τρωει τον αλλον.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Φυσικά και ωφελήθηκαν οι Τουρκοκύπριοι περισσότερο. Εμείς πάμε πιο πολύ για σαλιγκάρια.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom