Στα Μαμουνια ειχα κανει το 1το κονε μου.Πλησιαζοντας να μπω βλεπω εναν κυπριο τυπα να μιλα στο κινητο κ να ετοιμαζεται να μπει.του κανω νοημα κ κλεινει το τηλ.ρωταω αν θα μπει κ τα σχετικα κ μου λεει ναι.Αντε μπραβο μεγαλε γιατι ψαχνω κανα κοριτσακι γι'αποψε
Καθομαστε στο μπαρ παρεα,πιανουμε κουβεντα με γνωριζει κ στον μπαρμαν(τυπος που κανει κ τα κονε στο μαγαζι) και ολα καλα.Οικεια πραματα
Στο μαγαζι μεσα καμια ντουζινα κοριτσια ανατολικου μπλοκ απ'οσο μπορουσε να διακρινει το εμπειρο ματι μου.Υπ'οψιν αυτο πριν 1-2 χρονια.Οποτε αφου πιανει το νοημα ο μπαρμαν οτι κανω κεφι να φυγω με κορσασιδα απο κει, μου στελνει μια ελευθερη(οι αλλες ειχαν κανει ηδη το deal με πελατες), η οποια μου λεει ειναι φρεσκο πραγμα...μολις ειχε ερ8ει στη δουλεια.Πιπινακι γυρω στα 18-19 την εκανα εκ Μολδαβιας.Με 3 ποτα αν θυμαμαι καλα το εκλεινες για το βραδυ 100 ευρω και αλλα 50 περιπου για την ιδια,φυσικα μετα τις 3πμ που σχολανε κ καλα κ βαση νομου μπορεις να το πας οπου θες.μου πε ο φιλαρακος διπλα πως να παρω σαμπανια(ενα μικρο μπουκαλακι) μιας που ειναι το ιδιο κοστος με τα 3 ποτα, προκειμενου να την κλεισω για το βραδυ την γκομενα κι ετσι κι εγινε.Το μωρακι φανταστικο απο θεμα εμφανισης,αγγλικα μετρια εως καθολου,αθωο,μελαχρινο 1,65 περιπου, δαχτυλιδι μεση.Εν ολιγης σχολαει 3:15 περιπου το παω στο hotel 3 λεπτα με τα ποδια που εμενα.Αρκετα ντροπαλη,διχως πρωτοβουλιες κι ετσι ειπα να φιαξω καπως τους κανονες του παιχνιδιου.owc μετριο, 69,στηθος 2αρακι σφικτο κ στητο οσο ενως teen με ρωγιτσες που σκαλωνα και πολυ σφικτη κ στενη, πρμα που την 1τη μας φορα με ζορισε να τελειωσω!Χμμμ...λεω ετσι εισαι?(Θυμηθηκα τον φιλαρακο που γνωρισα, οπως κ εναν παλιο που επεμεαν να περνω κωλαρακι)Αδυναμια των Κυπραιων?...Δεν ξερω..Ομως ρε συναγωνιστες, ετσι που το βλεπα το πατουρακι του τοσο το λιμπιζομουν κ φυσικα της κανω νοημα οτι θελω να το φαω κ ειπε οκ.Απιστευτο!Εδειχνε να το ευχαριστιεται περισοτερο απο πισω παρα απο μπρος!!Ουτε παρθενακι γυμνασιου να ηταν που τον περνει μονο κωλο για να μη βρει η μαμα της στο γυναικολογο οτι η κορη της εχασε την αγνοτητα της!χαχαχα.Σχετικα καλη εμπειρια μπορω να πω.
Μετα απο 1 χρονο,χωρις να εχω κρατησει επαφεσ με τον φιλο εκεινο, ξαναπαω στα Μαμουνια, πιο αργα, ωστε να μην περιμενω μεχρι να φτασει 3 κι ετσι να γινει τσακ μπαμ το νταλαβερι.Εδειχναν ολα καβατζωμενα, καινουρια προσωπα και η χειροτερη μαλακια οτι ο μπαρμαν δεν με θυμοταν
Ρωτησα μηπως παιζει τπτ ελευθερο, μου να κοιταξει να δει μα-μου, αλλα τζιφος.Εφυγα πηγα hotel κ μιλαω με εναν ταριφα για το σκηνικο.με βλεπει οτι ειχα στον ωμο μου την μπανανα πορτοφτολι κ λεει πως σιγουρα με περασε για μπατσο κ γι αυτο δεν ασχοληθηκε μαζι μου.ε οχι ρε πουστη μου ατυχια!-Κουμπαρε ξερεις κανεναν αλλο να με πας στη Λαρνακα γιατι δεν την παλευω αποψε?-Ξερω 2-3 στο γνωστο round about.-Αφηνω την μπανανα πανω,περνω το μαρουλι μου κ φυγαμε οκ?-οκ!
Δεν θυμαμαι ρε γμτ το ονομα του μαγαζιου που πηγαμε, αλλα ημουν τελειως μονος με 10 κοριτσια διπλα μου στο μπαρ.Πηρα το πιο power βαση των κριτηριων μου.Ουκρανο μελαχρινο 22-23, με βυζους γεματα 3αρια που κοιτουσαν τ'αστρα!170 ευρα απο 180 το πηρα για 4 ωριτσες που του εριξα 2 καλα.Το στειλα νωριτερα γιατι δουλευα την αλλη μερα κ δεν ημουν για πολυ ξενυχτι + του οτι νυσταζε μετα κ αρχιζε η μουρμουρα πραμα που δεν το αντεχω.