Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
,Λεγοντας οτι δεν ειναι κρατος για μενα μου δειχνεις οτι δεν χερεις τους μηχανισμους και τις λειτουργιες του Κυπριακου κρατους. Τα μαυρα χαμερ ειναι οι μπαβοι που ελενχουν την λαρνακα  τα μαγαζια και οχι μονο της νυχτας. Συνηθως δεν ενοχλουν αλλα αν γινει η στραβη αλλαξε δρομο δεν τουσ ακουμπαει κανεις αν κατσεις καιρο κατω θα τα δεις. Οσο για τα μαγαζια που πσαχνεις πανε πλεον οι καλλες τους μερες και ειναι κοροιδια αυτα που ζητανε για μετριου επιπεδου υπηρεσιες.

Τους μηχανισμούς τους ξέρω, ναι είναι πιο οργανωμένοι από Ελλάδα αλλά λόγω μικρότητας χώρου το ρουσφέτι και η έλλειψη αξιοκρατείας είναι πολύ εμφανής.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
,Λεγοντας οτι δεν ειναι κρατος για μενα μου δειχνεις οτι δεν χερεις τους μηχανισμους και τις λειτουργιες του Κυπριακου κρατους. Τα μαυρα χαμερ ειναι οι μπαβοι που ελενχουν την λαρνακα  τα μαγαζια και οχι μονο της νυχτας. Συνηθως δεν ενοχλουν αλλα αν γινει η στραβη αλλαξε δρομο δεν τουσ ακουμπαει κανεις αν κατσεις καιρο κατω θα τα δεις. Οσο για τα μαγαζια που πσαχνεις πανε πλεον οι καλλες τους μερες και ειναι κοροιδια αυτα που ζητανε για μετριου επιπεδου υπηρεσιες.

Ένα κράτος με κότσια δεν θα άφηνε την ύπαρξη συμοριών!!!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χαιρετώ απο Λεμεσό.
Μια πιάτσα που "έκοψα" εδώ και λίγο καιρό, είναι το πάρκινγκ δίπλα στην πρώην δισκοθήκη Malibu για όσους τη γνωρίζουν. Βασικά απο τον παραλιακό της Λεμεσού, κάνεις βόρεια στα φώτα των δισκοθηκών, και το πάρκινγκ το βρίσκεις γύρω στα 200 μέτρα στα δεξιά σου.

Περνώντας απο εκεί πρόσεξα κινέζες να κάνουν βόλτες, και να μιλάνε με τύπους που σταματάνε τα αμάξια τους εκεί. Δε δοκίμασα, θα προτισμούσα να τις βρίσκω κατ'ευθείαν στο χώρο τους,μέσω τηλεφώνου.

Το πρόβλημα είναι ότι τα τηλέφωνα που ακούω να κυκλοφορούν είναι είτε συνεχώς κλειστά, είτε λάθος...
με ενδιαφερει και εμενα

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παρε ενα ταχικαι πεστου να σε παει στο roundabout (μαλλον το σκοτωσα) που ειναι τα στριπ σο-ου εχει πεντε -εξι μαγαζια και ο θεος μαζι σου. Ειναι ασφαλη αλλα απο θεμα ποιοτητας αν βρεις καποια καλλη ειναι θεμα τυχη. Τα μαγαζια που εχουν πανω απο 6-7 κοπελες πρεπει να ανηκουν στον τυπο με τα χαμερ τα υπολοιπα εχουν παρει  αδεια λειτουργιασ απο αυτον  :sunglasses:

Οταν περασα πρόσφατα από τον κόμβο με τα καμπαρρέ ήταν μισογκρεμισμένα κάποια, τα χαλάνε; Επίσης άνοιξαν μαγαζί με ρούχα, σε παλιές μπυραρίες με γυναίκες  :huh:, τα καμπαρε εκεί τα ήξερα παλιά καλά. Η Κατάσταση αλλάζει. Στον δρόμο κυκλοφορούν ωραίες Ρωσσίδες και Σλάβες. Τι κάνουν αυτές στη χώρα;
Κάποιος που ξέρει τώρα στη Λάρνακα τι παίζει; Να είστε συγγεκριμένοι παρακαλώ. Πάντως στο Silver Moon μέχρι και το 2009 το καλοκαίρι είχε ωραία μωρά.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Από τις Χρυσες αγγελίες. Εκεί που είναι η Τραπεζα Κύπρου της Μακαρείου, Λάρνακα. Έχει μια καλή Ελληνιισπανιδα, μουλαρι στη μούρη αλλά φακαμπλ. 70 ευρώ. Πολύ καλές υπηρεσίες. Αλλά λέμε πάνε με όλους!!!!!!!!!!!!!!!!
Είδα σήμερα ένα γέρο Κυπραίο με δυο Ρωσίδες 24 και 38 χρονών να του τα τρώνε σε εστιατόριο. Γι αυτό ας αφήσουμε λεφτά για τα γεράματα λέει. Προσωπικά προτιμώ να πεθάνω νέος δυνατός και ευτυχισμένος και με ανώδυνο τρόπο παρά ένας παλιόγερος που όλοι θα τον εκμεταλεύονται και θα χει αυταπάτες.

Σημειώστε ότι πάνω κάτω περπατάνε διάφορες Σλάβες μουνάρες.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
  Από τις Χρυσες αγγελίες. Εκεί που είναι η Τραπεζα Κύπρου της Μακαρείου, Λάρνακα. Έχει μια καλή Ελληνιισπανιδα, μουλαρι στη μούρη αλλά φακαμπλ. 70 ευρώ. Πολύ καλές υπηρεσίες. Αλλά λέμε πάνε με όλους!!!!!!!!!!!!!!!!
Είδα σήμερα ένα γέρο Κυπραίο με δυο Ρωσίδες 24 και 38 χρονών να του τα τρώνε σε εστιατόριο. Γι αυτό ας αφήσουμε λεφτά για τα γεράματα λέει. Προσωπικά προτιμώ να πεθάνω νέος δυνατός και ευτυχισμένος και με ανώδυνο τρόπο παρά ένας παλιόγερος που όλοι θα τον εκμεταλεύονται και θα χει αυταπάτες.

Σημειώστε ότι πάνω κάτω περπατάνε διάφορες Σλάβες μουνάρες.
25 και 37 ήτανε οι Ρωσίδες

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Λυπάμαι που δεν το πιστεύεις αλλά έτσι ήταν. Εξάλλου δεν είναι καθόλου παράξενο ένας τέτοιος συνδιασμός....... :S

Κάποιος που έχει να μου προτείνει καμπαρέ καλής περίπτωσης ? (Ωραία κορίτσια, καλό περιβάλλον)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στα Μαμουνια ειχα κανει το 1το κονε μου.Πλησιαζοντας να μπω βλεπω εναν κυπριο τυπα να μιλα στο κινητο κ να ετοιμαζεται να μπει.του κανω νοημα κ κλεινει το τηλ.ρωταω αν θα μπει κ τα σχετικα κ μου λεει ναι.Αντε μπραβο μεγαλε γιατι ψαχνω κανα κοριτσακι γι'αποψε:cheesy:
Καθομαστε στο μπαρ παρεα,πιανουμε κουβεντα με γνωριζει κ στον μπαρμαν(τυπος που κανει κ τα κονε στο μαγαζι) και ολα καλα.Οικεια πραματα :) Στο μαγαζι μεσα καμια ντουζινα κοριτσια ανατολικου μπλοκ απ'οσο μπορουσε να διακρινει το εμπειρο ματι μου.Υπ'οψιν αυτο πριν 1-2 χρονια.Οποτε αφου πιανει το νοημα ο μπαρμαν οτι κανω κεφι να φυγω με κορσασιδα απο κει, μου στελνει μια ελευθερη(οι αλλες ειχαν κανει ηδη το deal με πελατες), η οποια μου λεει ειναι φρεσκο πραγμα...μολις ειχε ερ8ει στη δουλεια.Πιπινακι γυρω στα 18-19 την εκανα εκ Μολδαβιας.Με 3 ποτα αν θυμαμαι καλα το εκλεινες για το βραδυ 100 ευρω και αλλα 50 περιπου για την ιδια,φυσικα μετα τις 3πμ που σχολανε κ καλα κ βαση νομου μπορεις να το πας οπου θες.μου πε ο φιλαρακος διπλα πως να παρω σαμπανια(ενα μικρο μπουκαλακι) μιας που ειναι το ιδιο κοστος με τα 3 ποτα, προκειμενου να την κλεισω για το βραδυ την γκομενα κι ετσι κι εγινε.Το μωρακι φανταστικο απο θεμα εμφανισης,αγγλικα μετρια εως καθολου,αθωο,μελαχρινο 1,65 περιπου, δαχτυλιδι μεση.Εν ολιγης σχολαει 3:15 περιπου το παω στο hotel 3 λεπτα με τα ποδια που εμενα.Αρκετα ντροπαλη,διχως πρωτοβουλιες κι ετσι ειπα να φιαξω καπως τους κανονες του παιχνιδιου.owc μετριο, 69,στηθος 2αρακι σφικτο κ στητο οσο ενως teen  με ρωγιτσες που σκαλωνα και πολυ σφικτη κ στενη, πρμα που την 1τη μας φορα με ζορισε να τελειωσω!Χμμμ...λεω ετσι εισαι?(Θυμηθηκα τον φιλαρακο που γνωρισα, οπως κ εναν παλιο που επεμεαν να περνω κωλαρακι)Αδυναμια των Κυπραιων?...Δεν ξερω..Ομως ρε συναγωνιστες, ετσι που το βλεπα το πατουρακι του τοσο το λιμπιζομουν κ φυσικα της κανω νοημα οτι θελω να το φαω κ ειπε οκ.Απιστευτο!Εδειχνε να το ευχαριστιεται περισοτερο απο πισω παρα απο μπρος!!Ουτε παρθενακι γυμνασιου να ηταν που τον περνει μονο κωλο για να μη βρει η μαμα της στο γυναικολογο οτι η κορη της εχασε την αγνοτητα της!χαχαχα.Σχετικα καλη εμπειρια μπορω να πω.
Μετα απο 1 χρονο,χωρις να εχω κρατησει επαφεσ με τον φιλο εκεινο, ξαναπαω στα Μαμουνια, πιο αργα, ωστε να μην περιμενω μεχρι να φτασει 3 κι ετσι να γινει τσακ μπαμ το νταλαβερι.Εδειχναν ολα καβατζωμενα, καινουρια προσωπα και η χειροτερη μαλακια οτι ο μπαρμαν δεν με θυμοταν :( Ρωτησα μηπως παιζει τπτ ελευθερο, μου να κοιταξει να δει μα-μου, αλλα τζιφος.Εφυγα πηγα hotel κ μιλαω με εναν ταριφα για το σκηνικο.με βλεπει οτι ειχα στον ωμο μου την μπανανα πορτοφτολι κ λεει πως σιγουρα με περασε για μπατσο κ γι αυτο δεν ασχοληθηκε μαζι μου.ε οχι ρε πουστη μου ατυχια!-Κουμπαρε ξερεις κανεναν αλλο να με πας στη Λαρνακα γιατι δεν την παλευω αποψε?-Ξερω 2-3 στο γνωστο round about.-Αφηνω την μπανανα πανω,περνω το μαρουλι μου κ φυγαμε οκ?-οκ!
Δεν θυμαμαι ρε γμτ το ονομα του μαγαζιου που πηγαμε, αλλα ημουν τελειως μονος με 10 κοριτσια διπλα μου στο μπαρ.Πηρα το πιο power βαση των κριτηριων μου.Ουκρανο μελαχρινο 22-23, με βυζους γεματα 3αρια που κοιτουσαν τ'αστρα!170 ευρα απο 180 το πηρα για 4 ωριτσες που του εριξα 2 καλα.Το στειλα νωριτερα γιατι δουλευα την αλλη μερα κ δεν ημουν για πολυ ξενυχτι + του οτι νυσταζε μετα κ αρχιζε η μουρμουρα πραμα που δεν το αντεχω.

Αυτό το Μαμούνια ήταν αυτό της Λάρνακας?

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
  Ωραία γιατί τώρα δεν υπάρχει ζήτηση? Ενώ πριν είχε?
ενας κσμπαρετζης στην Λευκωσια που το μαγαζι του ηταν αδεια με 4 μολδαβες μου ειπε οτι πανε στα βορεια
ειναι μονο 15' και οι τιμες ειναι οι μισες.Στην Λαρνακα μου ειπαν κριση που σιγουρα υπαρχει την βλεπεις
πουλιουνται ξενοδοχεια κλπ και πολλες οικοδομες παρατημενες στην μεση.Αλλα και η εισαγωγη του Ευρω τους πηδηξε ανεβασε τις τιμες.
Στον βορρα πληρωνεις πορτα στα μαγαζια για να μπεις κατι ψιλα.Αλλα εχουν πολλα και καλα κομματια.
Γενικα ο κυπριος πουτανιαρης πρεπει να δραστηριοποιειται βορεια .

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ενας κσμπαρετζης στην Λευκωσια που το μαγαζι του ηταν αδεια με 4 μολδαβες μου ειπε οτι πανε στα βορεια
ειναι μονο 15' και οι τιμες ειναι οι μισες.Στην Λαρνακα μου ειπαν κριση που σιγουρα υπαρχει την βλεπεις
πουλιουνται ξενοδοχεια κλπ και πολλες οικοδομες παρατημενες στην μεση.Αλλα και η εισαγωγη του Ευρω τους πηδηξε ανεβασε τις τιμες.
Στον βορρα πληρωνεις πορτα στα μαγαζια για να μπεις κατι ψιλα.Αλλα εχουν πολλα και καλα κομματια.
Γενικα ο κυπριος πουτανιαρης πρεπει να δραστηριοποιειται βορεια .

Και πως μπορείς να βρεις τα καμπαρέ τους?
Σε ποια μέρη?
Πού πρέπει να πας?
Τι τιμές παίζουν?

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τι νόμισμα χρησιμοποιούν στο Βορρα? Το ευρο περνά?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
στο casanova στη λευκωσία (απέναντι απ'το da capo στη Μακαρίου) κερνας 3 ποτά και η κοπέλα σου δίνει το τηλέφωνο της. απο κει, κανονιζεις πλεον μονος τα ραντεβού με την κοπέλα για διαμέρισμα η ξενοδοχείο. περίπου 100 ευρώ κάθε φορά και δε χρειάζεται να ξαναπας στο καμπαρε.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Θα εγκαταλείψω το άθλημα και θα έχω μια υγιής σχέση με ένα κορίτσι (ελπίζω να βρω). Πάντως αν κάποιος θέλει πληροφορία για Λάρνακα πολύ ευχαρίστως να διαθέσω τις πιο πρόσφατες πληροφορίες που έχω ανακαλύψει.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.224
Πόντοι
6.635
στο casanova στη λευκωσία (απέναντι απ'το da capo στη Μακαρίου) κερνας 3 ποτά και η κοπέλα σου δίνει το τηλέφωνο της. απο κει, κανονιζεις πλεον μονος τα ραντεβού με την κοπέλα για διαμέρισμα η ξενοδοχείο. περίπου 100 ευρώ κάθε φορά και δε χρειάζεται να ξαναπας στο καμπαρε.
απο ποιοτητα γυναικων τι λεει το casanova?
εχει τιποτα καλο τωρα?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
απο ποιοτητα γυναικων τι λεει το casanova?
εχει τιποτα καλο τωρα?
για να είμαι ειλικρινής είχα πάει μια φορά αρχές Σεπτεμβρίου. πήρα μια ουκρανή απο κει μεσω κάποιου φίλου που είχε το κονέ μαζι της. έτσι, μόλις μπήκαμε μέσα ήρθε κατευθείαν και δεν είδα άλλες.
Αθλητικό σώμα, επαγγελματίας χορεύτρια, πάρα πολύ όμορφη αλλά... έχει φύγει για καναδά.
ήθελε 100 ευρώ για 3 ώρες
ενημερώνω ότι το καμπαρε χρεώνει 10 ευρω για το ποτό του πελάτη και 20 για το ποτό της κοπέλας. εξηγηθείτε απο πριν με την κοπέλα τι κάνει και με πόσα ποτά δίνει το τηλέφωνό της. εκεί η δουλειά γίνεται μόνο με τις κοπέλες κι όχι με τον ιδιοκτήτη. ο ιδιοκτήτης απλά παίρνει λεφτά απ'τα ποτά.

Bill_745

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Like
2
Πόντοι
0
  Τι νόμισμα χρησιμοποιούν στο Βορρα? Το ευρο περνά?
Βεβαίως και περνά το Ευρώ στην Βόρεια Κύπρο. Είχα πάει πέρσι το φθινόπωρο και όντως είναι και πιο οικονομικά και έχει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία κοριτσιών απ'ότι στον Νότο. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom