Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
μην ανησυχεις και τον αγοραιο στον βορεια η ελληνοκυπριοι τον ελεγχουν.
Στον τομεα αυτον το νησι εχει ενωθει,FINALLY
Δεν τον ελέγχουν. Ο τζόγος και η πορνεία είναι ο βασικός χρηματοδότης των κατοχικών δυνάμεων...

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Δεν τον ελέγχουν. Ο τζόγος και η πορνεία είναι ο βασικός χρηματοδότης των κατοχικών δυνάμεων...
μια χαρα ειναι ολα σε ανθρωπινο επιπεδο οι επαγγελματιες πολιτικοι ομως θα χρειαστει να συζητανε αλλα
50 χρονια για το απο που κλανει το μπαρμπουνι προκειμενου να ενωθει το νησι.

alecdi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
εχω να παω κυπρο 4,5 χρονια.Αλλα θα μου μεινει αξεχαστο ενα βραδυ στη Λαρνακα.Ειχα παρει δυο μωρα(με ενα φιλο)Ρωσσιδακια τρομερα.Ηρθαν κατα τις 03,00 στο δωματιο μολις εκλεισε το μπαρακι που δουλευαν.Λογω του οτι το πρωι δουλευαμε ο κολλιτος με ενα μπουκιτσι κοιμηθηκε.Τα δυο μωρα τα ειχα μεχρι το πρωι χωρις χρεωση παραπανω και τα μαμουσα μαζι.Εκαναν και παιχνιδακι δυο τους οταν το ζητουσα.Δεν ζητησαν τιποτα παραπανω αν και οταν φευγαμε το πρωι(ο κολλητος γαμησε οταν ξυπνησε)κατι δωσαμε μονοι μας.Ζητουσαν κινητο για να παμε το μεσημερι για φαγητο και να βρεθουμε το βραδυ(δεν ειμαστε μπαζα)Τελικα δεν εκατσε γιατι το βραδυ ειμασταν μεχρι αργα Λευκωσια.Παντως θεωρω οτι στην κυπρο ειναι πολυ καλυτερα τα μωρα.Εδω μια στις 20 ειναι σωστο μωρο για ολα τα γουστα.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δεν προτρέπω κανένα να πάει στα κατεχόμενα Mr 24, παρόλαυτα να ξέρεις ότι πολλοί Κύπριοι πάνε από μόνοι τους εκεί. Είναι σάιτ αντικειμενικών πληροφοριών αυτο. Τους κινδύνουν που ελλοχεύουν στα κατεχόμενα δεν τους ξέρω, δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι καθαρές, δεν ξέρω αν είναι ωραίες αφού δεν έχω πάει. Τα συμπεράσματα μου βασίζονται σε απλά μαθηματικά από την στατιστικη υπηρεσία.
Μόλις 365 οι καλλιτέχνιδες στην ελεύθερη Κύπρο φέτος, 700 περσι και 1200 πρόπερσι. Η ποιότητα όπως και η ποσότητα μειώνεται κατακόρυφα. Ίσως υπάρχουν σε κάποια καλά καμπαρέ κάποιες ακόμα στην ελεύθερη Κύπρο και αυτό θέλω να ανακαλύψω.

Στο Τουρκοκυπριακό μέρος υπάρχουν πάνω από 1200 από τις χώρες που είναι από Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και άλλες από χώρες της πρώης Σοβιετικές Ένωσης. Υπάρχουν πολλές αλλά δεν ξέρω ούτε τα μέρη ούτε τις τιμές ούτε την ποιότητα.

Το επαναλαμβἀνω , πάρα πολλοί Κύπροιοι έχουν επισκεφτοί αυτά τα μέρη.

Πράττω σαν υπηρέτης του αθλήματος διαδίδοντας την πληροφορία και όχι σαν δοσίλογος. Επίσης πολλοί (πιο πλουσιοι) Τούρκοι έρχονται στο ελεύθερο μέρος και αγοράζουν από τα σούπερμάρκετ, βρίσκουν εςργασίες και προσφέρουν και αυτοί με το εισόδημα τους.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω να παω κυπρο 4,5 χρονια.Αλλα θα μου μεινει αξεχαστο ενα βραδυ στη Λαρνακα.Ειχα παρει δυο μωρα(με ενα φιλο)Ρωσσιδακια τρομερα.Ηρθαν κατα τις 03,00 στο δωματιο μολις εκλεισε το μπαρακι που δουλευαν.Λογω του οτι το πρωι δουλευαμε ο κολλιτος με ενα μπουκιτσι κοιμηθηκε.Τα δυο μωρα τα ειχα μεχρι το πρωι χωρις χρεωση παραπανω και τα μαμουσα μαζι.Εκαναν και παιχνιδακι δυο τους οταν το ζητουσα.Δεν ζητησαν τιποτα παραπανω αν και οταν φευγαμε το πρωι(ο κολλητος γαμησε οταν ξυπνησε)κατι δωσαμε μονοι μας.Ζητουσαν κινητο για να παμε το μεσημερι για φαγητο και να βρεθουμε το βραδυ(δεν ειμαστε μπαζα)Τελικα δεν εκατσε γιατι το βραδυ ειμασταν μεχρι αργα Λευκωσια.Παντως θεωρω οτι στην κυπρο ειναι πολυ καλυτερα τα μωρα.Εδω μια στις 20 ειναι σωστο μωρο για ολα τα γουστα.

Αυτό ήταν πριν 4 χρόνια τώρα είναι διαφορετικά. Βαράνε μύγες, η ποιότητα δεν είναι καλή.
Οι λόγοι είναι εν μέρη της έλλειψης ποιότητα, της οικονομικής κρίσης και το άνοιγμα των κατεχομένων με πιο φτηνές καλύτερες και περισσότερες πουτάνες.
Υπόψη δεν θα πήγαινα εκεί.

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
  Δεν προτρέπω κανένα να πάει στα κατεχόμενα Mr 24, παρόλαυτα να ξέρεις ότι πολλοί Κύπριοι πάνε από μόνοι τους εκεί. Είναι σάιτ αντικειμενικών πληροφοριών αυτο. Τους κινδύνουν που ελλοχεύουν στα κατεχόμενα δεν τους ξέρω, δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι καθαρές, δεν ξέρω αν είναι ωραίες αφού δεν έχω πάει. Τα συμπεράσματα μου βασίζονται σε απλά μαθηματικά από την στατιστικη υπηρεσία.
Μόλις 365 οι καλλιτέχνιδες στην ελεύθερη Κύπρο φέτος, 700 περσι και 1200 πρόπερσι. Η ποιότητα όπως και η ποσότητα μειώνεται κατακόρυφα. Ίσως υπάρχουν σε κάποια καλά καμπαρέ κάποιες ακόμα στην ελεύθερη Κύπρο και αυτό θέλω να ανακαλύψω.

Στο Τουρκοκυπριακό μέρος υπάρχουν πάνω από 1200 από τις χώρες που είναι από Ρωσία, Ουκρανία, Ρουμανία και άλλες από χώρες της πρώης Σοβιετικές Ένωσης. Υπάρχουν πολλές αλλά δεν ξέρω ούτε τα μέρη ούτε τις τιμές ούτε την ποιότητα.

Το επαναλαμβἀνω , πάρα πολλοί Κύπροιοι έχουν επισκεφτοί αυτά τα μέρη.

Πράττω σαν υπηρέτης του αθλήματος διαδίδοντας την πληροφορία και όχι σαν δοσίλογος. Επίσης πολλοί (πιο πλουσιοι) Τούρκοι έρχονται στο ελεύθερο μέρος και αγοράζουν από τα σούπερμάρκετ, βρίσκουν εςργασίες και προσφέρουν και αυτοί με το εισόδημα τους.

Το γνωρίζω ότι αρκετοί Κύπριοι πάνε στα κατεχόμενα για καζίνο και φτηνές πόρνες... Είναι όλοι τους απαράδεκτοι καθώς με αυτό τον τρόπο ενισχύουν οικονομικά την κατοχική δύναμη!

μια χαρα ειναι ολα σε ανθρωπινο επιπεδο οι επαγγελματιες πολιτικοι ομως θα χρειαστει να συζητανε αλλα
50 χρονια για το απο που κλανει το μπαρμπουνι προκειμενου να ενωθει το νησι.

Το γεγονός ότι υπάρχουν ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να αναγνωρίσουμε και να συμβάλουμε στην παρανομία που γίνεται στο νησί!

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Mr24 έχε υπόψη σου ότι υιοθετείται η επαναπρόσέγγιση Ελλήνων και Τούρκων με τη βλέψη να ζήσουν μαζί. Δεν είναι εφικτή μια καθαρά Ελλήνική Κύπρος, ο κόσμος αλλάζει και πρέπει να το δεχτούμε. Τώρα είναι φυσικό να γίνονται αλληλεπιδράσεις. Ο ιστότοπος αυτός είναι για καθάρά ενημέρωση για θέματα για το τι γίνεται σε τόπους όπου υπάρχουν γυναίκες. Για το αν είναι στο Ελέυθερο ή στο κατεχόμενο μέρος δεν πειράζει εφώσον είναι ασφαλες. Γιατί και να αγοράσεις μπορείς και να πιεις τον καφέ σου, αλλά το θέμα στα κατεχόμενα είναι η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και αυτός είναι ο λόγος που δεν το συνιστώ κάποιος να πάει.
Το θέμα το κατεχομένων το είπα σαν ένα παρθένο ανεξερεύνητο θέμα.
Τώρα θα ήθελα να ξέρω τι άλλο γίνεται βασικά στη Λάρνακα.
Στόχος μου είναι αποκλειστικά η Λάρνακα προς το παρόν.
Άκουσα επίσης για μια πολυκατοικία πίσω από το λιμάνι όπου υπάρχει μια ένδειξη ότι εκτελούνται εκτελονισμοί αλλά είναι εκεί Ελληνίδες που ασκούν το επάγγελμα.Για τη φορά 50 - 60 ευρο
Εγω όμως ψάχνω κομμάτια καλά από καμπαρέ που μπορείς να την πάρεις πολλές ώρες.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Oi Ρωσσίδες τελειωσανε πια, απο τα καμπαρε της Κύπρου?

Ειχα ακουσει παλιοτερα οτι σφιγγουν τα πραγματα με τη βιζα τους, για αυτο ρωταω.

Σε καποια υπάρχουν ακόμα Ρωσίδες αλλά έχει υποβαθμιστεί η ποσότητα και η ποιότητα τους.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το γνωρίζω ότι αρκετοί Κύπριοι πάνε στα κατεχόμενα για καζίνο και φτηνές πόρνες... Είναι όλοι τους απαράδεκτοι καθώς με αυτό τον τρόπο ενισχύουν οικονομικά την κατοχική δύναμη!

Το γεγονός ότι υπάρχουν ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να αναγνωρίσουμε και να συμβάλουμε στην παρανομία που γίνεται στο νησί!
Αν το πάρουμε έτσι είναι επίσης παράνομο να πας με γυναίκα σε καμπαρέ.
Όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Σου επιτρέπεται αν είσαι ο ισχυρός  και ξέρεις τους κανόνες και δεν σου επιτρέπεται τίποτα αν είσαι ο αδύναμος. Αφού το ξέρει η αστυνομία τι γίνεται μετά τις τρεις γιατί δεν πιάνει τους Κύπριους και μια φορά που άκουσα έπιασε έναν Πακιστανο που πήγε και πήρε γυναίκα από καμπαρέ;
Το κράτος εδώ είναι πολύ περίεργο. Ένα νησάκι με πολιτικό πρόβλημα που κάνει ότι είναι κράτος.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέφτηκα μια μασατζου στη Λάρνακα στη Μακαρείου. Βρήκα τα στοιχεία της από την εφημερίδα ροζ Αγγελίες. Στη συγγεκριμενη περιοχη μενουν πολλες. (3 - 4). Απο Αγιο Δομινικο η συγγεκριμένη.Τα ελληνικά πολύ καλά γιατί έμενε πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Ειπε 33 ότι ήταν σε ηλικίοα, φαινοταν μεγαλυτερη. Μουλάτη. Ειπε οτι το κανει για ενα παιδι που το εχει στην Ελλαδα. Ηθελε 50 για τα βασικα και 70 για ολα. Εμενα δεν μου πολυαρεσε και φαινοταν λίγο τσακισμένη. Να ακουσω τι θα πουν οι άλλοι συναγωνιστές. Στο δρόμο φεύγοντας πρόσεξα φοβερές κοπέλες Σλαβικού τύπου (Ρωσίδες? Ρουμάνες?)
. Δεν ξέρω αν ήταν καμπαρετζουδες και δεν έλενξα μιασ και ήταν 0700 και ήταν νωρις για καμπαρέ. Μια τέτοια δεν θα μου πεφτε λίγη πάντως ακόμα και για μόνιμη σχέση. Αν τα έχεις κάπως και είσαι Αντρας μπορείς να κρατήσεις ακόμα και μια τέτοια.
Προσωπικά δεν θα τη συνιστούσα άσε που ψάχνετε για να έχει πάρα παρα πολλούς πελάτες.
Μετάνοιωσα και που πήγα.
Μικρές αγγελίες για μένα στοπ.
Πρέπει να βρω γκόμενα.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας πω και τις εντυπώσεις μου για τις Κυπραίες.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Θα σας πω και τις εντυπώσεις μου για τις Κυπραίες.
Για  μόνιμη σχέση Ρωσίδα άλλα όχι από καμπαρέ διευκρινίζω, αυτές μπένουν στο λούκι καθαρα να σου τα φάνε πιστεύω. Αυτό που μπορείς να προσφέρεις είναι ασφάλεια και κοινωνική ένταξη. Χρήματα δεν θα ζητήσουν ιδιαίτερα. Πολλές από αυτές είναι πολύ καλές αλλά χρειάζεται προσοχή.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν το πάρουμε έτσι είναι επίσης παράνομο να πας με γυναίκα σε καμπαρέ.
Όλα επιτρέπονται και όλα απαγορεύονται. Σου επιτρέπεται αν είσαι ο ισχυρός  και ξέρεις τους κανόνες και δεν σου επιτρέπεται τίποτα αν είσαι ο αδύναμος. Αφού το ξέρει η αστυνομία τι γίνεται μετά τις τρεις γιατί δεν πιάνει τους Κύπριους και μια φορά που άκουσα έπιασε έναν Πακιστανο που πήγε και πήρε γυναίκα από καμπαρέ;
Το κράτος εδώ είναι πολύ περίεργο. Ένα νησάκι με πολιτικό πρόβλημα που κάνει ότι είναι κράτος.
Ένα νησάκι με πολιτικό πρόβλημα που κάνει ότι είναι κράτος. Κοιτα να κανεισ καμια δουλιτσα στο νησακι που δεν σου κανει για κρατος και προσεχε τα μαυρα χαμερ στην Λαρνακα.Οσο για τα μαγαζια στην Λαρνακα ειναι ποιο ψωφια οσο ποτε και οι τιμες πανακριβες.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Τι εννοείς δουλίτσα; Και τα μαύρα χάμερ είναι της αστυνομίας;
Δουλεια νομίζω ότι θα έχω.
Και ναι όσοι έζησαν στο εξωτερικό, η Κύπρος δεν είναι κράτος αλλά το κάνει.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ένα νησάκι με πολιτικό πρόβλημα που κάνει ότι είναι κράτος. Κοιτα να κανεισ καμια δουλιτσα στο νησακι που δεν σου κανει για κρατος και προσεχε τα μαυρα χαμερ στην Λαρνακα.Οσο για τα μαγαζια στην Λαρνακα ειναι ποιο ψωφια οσο ποτε και οι τιμες πανακριβες.

Κάποια συμβουλή ; Για να προσανατολιστώ ;

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
 Τι εννοείς δουλίτσα; Και τα μαύρα χάμερ είναι της αστυνομίας;
Δουλεια νομίζω ότι θα έχω.
Και ναι όσοι έζησαν στο εξωτερικό, η Κύπρος δεν είναι κράτος αλλά το κάνει.
,Λεγοντας οτι δεν ειναι κρατος για μενα μου δειχνεις οτι δεν χερεις τους μηχανισμους και τις λειτουργιες του Κυπριακου κρατους. Τα μαυρα χαμερ ειναι οι μπαβοι που ελενχουν την λαρνακα  τα μαγαζια και οχι μονο της νυχτας. Συνηθως δεν ενοχλουν αλλα αν γινει η στραβη αλλαξε δρομο δεν τουσ ακουμπαει κανεις αν κατσεις καιρο κατω θα τα δεις. Οσο για τα μαγαζια που πσαχνεις πανε πλεον οι καλλες τους μερες και ειναι κοροιδια αυτα που ζητανε για μετριου επιπεδου υπηρεσιες.

tester

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κάποια συμβουλή ; Για να προσανατολιστώ ;
Παρε ενα ταχικαι πεστου να σε παει στο roundabout (μαλλον το σκοτωσα) που ειναι τα στριπ σο-ου εχει πεντε -εξι μαγαζια και ο θεος μαζι σου. Ειναι ασφαλη αλλα απο θεμα ποιοτητας αν βρεις καποια καλλη ειναι θεμα τυχη. Τα μαγαζια που εχουν πανω απο 6-7 κοπελες πρεπει να ανηκουν στον τυπο με τα χαμερ τα υπολοιπα εχουν παρει  αδεια λειτουργιασ απο αυτον  :sunglasses:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Παρε ενα ταχικαι πεστου να σε παει στο roundabout (μαλλον το σκοτωσα) που ειναι τα στριπ σο-ου εχει πεντε -εξι μαγαζια και ο θεος μαζι σου. Ειναι ασφαλη αλλα απο θεμα ποιοτητας αν βρεις καποια καλλη ειναι θεμα τυχη. Τα μαγαζια που εχουν πανω απο 6-7 κοπελες πρεπει να ανηκουν στον τυπο με τα χαμερ τα υπολοιπα εχουν παρει  αδεια λειτουργιασ απο αυτον  :sunglasses:
στο roundabout πας και με τα ποδια ευθεια η Μακαριου στο δρομο θα τσεκαρεις αρκετα μπαρακια.
15-20 λεπτα απο το κεντρο/Φοινικουδες.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
οι τιμες δεν ειναι ακριβες  αλλα δεν θα βρεις ποιοτητα και πως να βρεις αφου δεν υπαρχει ζητηση,τα καμπαρε ειναι αδεια

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Ωραία γιατί τώρα δεν υπάρχει ζήτηση? Ενώ πριν είχε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom