Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 465K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Καθε βράδυ εξω απ'το ξενοδοχείο Δελφοι στην πλατεία Σολωμού. Τσιμπας κινεζάκι και πας κατευθείαν στο ξενοδοχείο. το κόβω γύρω στο 50αρικο (20+30) και θεωρώ πως δεν αξίζει αν δεν εχεις δικό σου χώρο κι αν φυσικα δεχθει να ερθει. Συνιστώ να έχετε και δικό σας προφυλακτικό που θα το φορέσετε πρώτο γιατι αυτες παίζει να εχουν κινεζικα προφυλακτικά και δεν ξερω ποσο ασφαλη είναι.
Το χειροτερο με τα κινεζακια ειναι γιατι δεν περνάνε απο κανενα ιατρικό έλεγχο.

Συναγωνιστές στην Κύπρο γειά κι από μένα. Πάνε χρόνια που εξασκούσα το σπορ, αλλά αποφάσισα να επανέλθω.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό; Κυρίως για Λευκωσία μεριά μιλάμε.

ΥΓ. Κι εγώ έχω ακούσει για κάτι Κινεζούλες που παίζουν σε δρομάκια ακόμα και μέρα, αλλά δεν ξέρω που. Γνωρίζει μήπως κανείς, αλλά στα σίγουρα;

bolalaki

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Η Λευκωσία έχει 4 μπουρδέλα στη περιοχή της παλιάς πόλης. Οδοί Επτανήσου, Σούτσου, Τεμπών & Θησέως. Όλα σε παρακμιακό επίπεδο με 50 Ευρώ. Σπάνια πετυχέωεις και κάτι καλό όπως μια Γερμανίδα ονομ. Άνγγελα στην Επτανήσου ή την Κατερίνα από Ουρουγουάη στη Θησέως (τώρα μου είπαν κανει βίζιτες στη Λαρνακα αλλά δεν έχω το τηλέφωνο της). Όσο για καπαρέ κάλυψαν οι προηγούμενοι συμπολεμιστές.
Κινεζάκια υπάρχουν παντού πλέον. Κυρίως στις οδούς Bίτωνος,Σολωνος Μιχαηλίδη και Ιωαννίνων πίσω από το καφέ Muhta στη περιοχή Παλλουριότισσα.
Επίσης στην Αγίου Παύλου, Παλλάδας και Σίνα στην Περιοχή Αγίου Παύλου.
Κινέζες Μολδαβές Βουλγάρες κτλ στην Ονασαγόρου, Λήδρας καιΣόλωνος στην Παλιά πόλη. Την Κυριακή Βιετναμέζες και Φιλιπινέζες οικιακές βοηθοί που κάνουν τσάρκα στην Πλατεία Σολωμού. ¨Ολες αυτές εκτός Μπουρδέλων δεν περνούν από ιατρικό έλεγχο.Οι τιμές παίζουν από 20-50 ευρώ. Μερικές φορές πάνε 2-2 και απαιτούν να πάρεις και τις 2. 60-80 ευρώ. Υπάρχουν και οι αγγελίες που δεν βλέπεις τι θα πάρεις, άσε που και το ίδιο τηλέφωνο να χρησιμοποιήσεις θα σου βγεί άλλο πρόσωπο κάθε 2 βδομάδες.

nicgeo

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδια,
Ειμαι απο λευκωσια και εχει μια βδομαδα που γυριζω στις περιοχες που λετε οτι ειναι τα κινεζακια (τα ειχα δει και εγω πριν απο περιπου 1-2 μηνες) αλλα τωρα δεν βλεπω καθολου. Εχουν εξαφανιστεί;
Πηγα σε ολες τις περιοχες, διαφορες ωρες. Η ωρα 20:00, 22:00 ακομα και 00:30. Δεν ειδα ουτε μια αυτες τις μερες.
Παλια εβλεπα στις περιοχες αυτες.
Τι ωρες δουλεουν; Αλλαξαν τόπο;

ionianman

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έκανα επισταμένως βόλτες στις περιοχές που αναφέρθηκαν προς εντοπισμό κορασίδων εκ Κίνας, αλλά φευ... Τίποτα. Τζίφος η υπόθεσης.

Και να διευκρινίσω ότι οι αναγνωριστικές περιπολίες έγιναν σε διάφορες ώρες μεταξύ 5μμ μέχρι και 11μμ.

Μάλλον λόγω καλοκαιριού οι κορασίδες θα είπαν να ξεκουραστούν κι αυτές.

Όποιος έχει νεώτερα, ας ποστάρει εδώ μπας και δούμε τελικά τι τρέχει.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Κανένα νέο για Λεμεσσό υπάρχει ρε παιδιά?

kipros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ela megale exo kati tilefona gia vientamezes stin lemeso kai endiaferomai na antalaxw.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Ενδιαφέρομαι, αλλά τώρα πήγα και γύρισα από Λεμεσό, ίσως για την επόμενη φορά...

Kokoras29

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετώ απο Λεμεσό.
Μια πιάτσα που "έκοψα" εδώ και λίγο καιρό, είναι το πάρκινγκ δίπλα στην πρώην δισκοθήκη Malibu για όσους τη γνωρίζουν. Βασικά απο τον παραλιακό της Λεμεσού, κάνεις βόρεια στα φώτα των δισκοθηκών, και το πάρκινγκ το βρίσκεις γύρω στα 200 μέτρα στα δεξιά σου.

Περνώντας απο εκεί πρόσεξα κινέζες να κάνουν βόλτες, και να μιλάνε με τύπους που σταματάνε τα αμάξια τους εκεί. Δε δοκίμασα, θα προτισμούσα να τις βρίσκω κατ'ευθείαν στο χώρο τους,μέσω τηλεφώνου.

Το πρόβλημα είναι ότι τα τηλέφωνα που ακούω να κυκλοφορούν είναι είτε συνεχώς κλειστά, είτε λάθος...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Χαιρετώ απο Λεμεσό.
Μια πιάτσα που "έκοψα" εδώ και λίγο καιρό, είναι το πάρκινγκ δίπλα στην πρώην δισκοθήκη Malibu για όσους τη γνωρίζουν. Βασικά απο τον παραλιακό της Λεμεσού, κάνεις βόρεια στα φώτα των δισκοθηκών, και το πάρκινγκ το βρίσκεις γύρω στα 200 μέτρα στα δεξιά σου.

Περνώντας απο εκεί πρόσεξα κινέζες να κάνουν βόλτες, και να μιλάνε με τύπους που σταματάνε τα αμάξια τους εκεί. Δε δοκίμασα, θα προτισμούσα να τις βρίσκω κατ'ευθείαν στο χώρο τους,μέσω τηλεφώνου.

Το πρόβλημα είναι ότι τα τηλέφωνα που ακούω να κυκλοφορούν είναι είτε συνεχώς κλειστά, είτε λάθος...
οι κινέζες φίλε δε βάζουν αγγελία με το τηλέφωνο τους για να πας στο χώρο τους.
υποτίθεται πως είναι φοιτήτριες κλπ.
την τσακώνεις στο δρόμο και την πας σε δικό σου χώρο.

tzinos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
να προσθέσω κι εγώ κάτι που έμαθα για Λάρνακα: στην εκκλησία του Αγίου Λαζαρου άκουσα από 2 διαφορετικές πηγές ότι κυκλοφορούν κάθε Κυριακή Βιετναμέζες.
Από Λάρνακα δυστυχώς δεν βρήκα κάτι άλλο(οι βιετναμέζες δε με τρελαίνουν)

tzinos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
γενικά στην Κύπρο κανα μαγαζί με καλό strip show  και χορούς που να αξίζουν υπάρχει;

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
γενικά στην Κύπρο κανα μαγαζί με καλό strip show  και χορούς που να αξίζουν υπάρχει;
Στην Κύπρο το παιχνίδι είναι λίγο διαφορετικό... Έρχεται η γκόμενα δίπλα σου την κερνάς ποτό (40 €) και συζητάς ή χαμουρεύεσαι μαζί της (όχι πολλά πολλά...) και γενικώς σου πιάνουν τον κώλο από τα ποτά που κερνάς την κοπέλλα. Το μόνο καλό είναι ότι μετά τις 3 μπορείς να την πάρεις μαζί σου στο ξενοδοχείο με 100 € για το βράδυ.

nicgeo

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια τιποτε νεοτερο για τις κινεζες στη Λευκωσία; Δεν βλεπω καθολου. Μονο μια φορα εκει που ειναι η ΠΕΟ κοντα και αυτη μονο μια και παχουλη.

gzm

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Like
78
Πόντοι
1
Παιδια τιποτε νεοτερο για τις κινεζες στη Λευκωσία; Δεν βλεπω καθολου. Μονο μια φορα εκει που ειναι η ΠΕΟ κοντα και αυτη μονο μια και παχουλη.

Φίλε μου έχει. Περνάω κάθε βράδυ απο εκεί αφού μένω κοντά, παρόλα αυτά όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καμια. Συνήθως στήνονται απο τα φώτα του oxygen μέχρι του Μούκτα, ή πηγαίνοντας προς τα εκεί, αμέσως μετά το περίπτερο, στο στρίψιμο αριστερά. Είναι αρκετά εμφανές :grin: Σήμερα πέρασα πριν απο 1μισή ώρα και διέκρινα 2 ζευγαράκια των 2 και μια μοναχή της. Ίσως να μην πήγες ακριβώς σε αυτά τα σημεία, ή να πέρασες κάποια στιγμή που όλες ήταν κρατημένες καθώς υπάρχουν και μέρες που είναι πιο λίγες.  :fuck1:

drolias

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες, νεος στο forum, νεος και στη Λάρνακα. Σύντομα θα γράψω τις εντυπώσεις μου και πληροφοριες για ο,τι βρισκω, αν και με μια συντομη γυρα που εκανα παρατήρησα οτι εχει πολλα μαγαζια (pub και cabare) αλλα λιγα κοριτσια μεσα, και οχι κατι το τρομερο. Περιμενα πιο πολλα κορμια και πιο καλη ποιοτητα. Επαναλαμβάνω, απλα μια αναγνωριστικη  βολτα εκανα. Θα ειμαι εδω για ανταλλαγη πληροφοριων.
Υ.Γ. Αν κάποιος εχει κάποιο τηλέφωνο διαθεσιμο ας στειλει πμ. ;)

AdNoctum

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου έχει. Περνάω κάθε βράδυ απο εκεί αφού μένω κοντά, παρόλα αυτά όμως δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καμια. Συνήθως στήνονται απο τα φώτα του oxygen μέχρι του Μούκτα, ή πηγαίνοντας προς τα εκεί, αμέσως μετά το περίπτερο, στο στρίψιμο αριστερά. Είναι αρκετά εμφανές :grin: Σήμερα πέρασα πριν απο 1μισή ώρα και διέκρινα 2 ζευγαράκια των 2 και μια μοναχή της. Ίσως να μην πήγες ακριβώς σε αυτά τα σημεία, ή να πέρασες κάποια στιγμή που όλες ήταν κρατημένες καθώς υπάρχουν και μέρες που είναι πιο λίγες.  :fuck1:
Επειδή είμαι φρέσκος στην Λευκωσία, μπορείς να δώσεις μερικά στοιχεία παραπάνω που βρίσκεται αυτή η οδός;

Δοκίμασα τα μπουρδέλα στη παλιά Λευκωσία. Πέτυχα μια εκπληκτική Γερμανίδα, αλλά τα 50 ευρώ μου φάνηκαν πολλά. Παρόλα αυτά με τις γκάβλες που είχα, μπήκα. Ήταν πολύ καλή σε περιποίηση! Μια χαρά περάσαμε, αλλά τα 50 ευρώ ακόμα μου φαίνονται πολλά!

Επίσης, αυτό το μπουρδέλο που λέει ένας φίλος ποιό πίσω, στην οδό Επτανήσου που περίπου είναι; Στον χάρτη είδα 2 οδούς με το ίδιο όνομα, μια στην Ανθούπολη και μία στη Μακεδονίτισσα...

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πέραν απο τα καμπαρέ, κινέζες, μπουρδελάκια κ.λπ. υπάρχει και η εφημερίδα Χρυσές Αγγελίες. Μπορεί και να κάνω λάθος στο ακριβές όνομα, κόστος 2 ευρώ. Έχει ένα ροζ έντυπο με προσωπικά και αγγελίες.

Πρόσφατα πήγα σε μια μασαζού στη Λευκωσία που είχε αγγελία. Η αγγελία ήταν αρκετά παραπλανητική αλλά τελικά άξιζε το ραντεβού γιατί η τύπισσα έκανε φοβερό μασάζ και κέρασε και φραπέ  :jerking: στο τέλος (45-50 λεπτά το σύνολο) - κόστος 58 ευρώ. Για μισή ώρα ήταν 43 ευρώ (ναι τα νούμερα δεν είναι στρογγυλεμένα!). Σ' ένα άλλο τηλέφωνο που πήρα μου είπαν ψηλότερες (και στρογγυλεμένες ) τιμές - υποθέτω ότι είναι φουλ υπηρεσίες.

Οι αγγελίες είναι λίγο γουρούνι στο σακί αλλά αν δεν γουστάρεις σηκώνεσαι και φεύγεις. Γενικά να είστε έτοιμοι να μιλήσετε λίγο Αγγλικά γιατί οι τύπισσες απο ελληνικά ξέρουν εντελώς τα βασικά. Ζητήστε τη διεύθυνση και αν δεν υπάρχει αμάξι πηγαίνετε με ταξί για να είστε σίγουροι. Επίσης αρχικά θα σας πουν διεύθυνση ή περιοχή και θα σας πουν να καλέσετε όταν είστε κοντά για πλήρη διεύθυνση.

Ελπίζω να βοήθησα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Επειδή είμαι φρέσκος στην Λευκωσία, μπορείς να δώσεις μερικά στοιχεία παραπάνω που βρίσκεται αυτή η οδός;

Δοκίμασα τα μπουρδέλα στη παλιά Λευκωσία. Πέτυχα μια εκπληκτική Γερμανίδα, αλλά τα 50 ευρώ μου φάνηκαν πολλά. Παρόλα αυτά με τις γκάβλες που είχα, μπήκα. Ήταν πολύ καλή σε περιποίηση! Μια χαρά περάσαμε, αλλά τα 50 ευρώ ακόμα μου φαίνονται πολλά!

Επίσης, αυτό το μπουρδέλο που λέει ένας φίλος ποιό πίσω, στην οδό Επτανήσου που περίπου είναι; Στον χάρτη είδα 2 οδούς με το ίδιο όνομα, μια στην Ανθούπολη και μία στη Μακεδονίτισσα...

Η οδός που λέει είναι η Λεωφόρος Λάρνακος. την έχω σημαδέψει στο χάρτη με κόκκινο.
Ενδεικτικά έχω σημαδέψει με πράσινο και την πλατεία Ελευθερίας και την οδό Λήδρας που είναι γνωστές.
με κόκκινη κουκίδα έχω σημαδέψει και τα 2 μπουρδελάκια στην παλιά Λευκωσία.
Δεν έχω πάει σε κανένα αλλά εκείνο δεξιά δεν το συνειστώ. Εχει μεσα μια Κύπρια ξανθιά λεπτή την οποία είχα πετύχει στη Λεμεσό προ δεκαετίας και είναι τελείως άσχετη. Εχει επίσης μια μαύρη τελείως μπάζο με απαίσια πόδια και λιγο χοντρή. Τιμή 50 ευρω. Θεωρώ πως δεν αξίζει τον κόπο να πάτε καν σ'εκείνο ουτε για βόλτα. δεν θα πήγαινα ουτε αν ήθελαν 5 ευρω.
Στο άλλο αριστερά κάτι παιζει αλλά δεν μπηκα στον κόπο να μπω. ρώτησα απλά τιμη και μου είπανε κι εκει 50 ευρώ. Εχει μια MILF ξανθιά και μια μελαχρινή ψηλή γύρω στα 30. Η άλλη είναι η τσατσά που πρώτη φορά βλέπω στην κύπρο.
Περι Επτανήσου είχα κάνει λάθος. Η οδός είναι Τεμπών (καμία σχέση :P )

[URL unfurl="true"]http://img826.imageshack.us/img826/2092/mapqw.jpg[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom