1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλουςΟι γκομενες στα καμπαρε ειναι ακριβες ,πανω απο 200 ευρω θα δωσεις.
το μεταξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλουςΟι γκομενες στα καμπαρε ειναι ακριβες ,πανω απο 200 ευρω θα δωσεις.
Οι γκομενες στα καμπαρε ειναι ακριβες ,πανω απο 200 ευρω θα δωσεις.
Εδω σε διαβαζουν οι συναγωνιστες.πλακα κανεις; ακριβες σου φαίνονται με 150-170 ευρω για 10 ωρες;
στην ελλαδα με 200 ευρω πηδας μια ωρα.
κάπως έτσιπλακα κανεις; ακριβες σου φαίνονται με 150-170 ευρω για 10 ωρες;
πλακα κανεις; ακριβες σου φαίνονται με 150-170 ευρω για 10 ωρες;
Εδω σε διαβαζουν οι συναγωνιστες.
Ξερουν τις τιμες στην Ελλαδα ,για ρωτησε τους αν συμφωνουν.
exactly!!!έτσι.
εάν η γκόμενα γουστά σου δίνει και τηλ για περαιτέρω γνωριμία.
η ελλάδα εξακολουθεί να είναι η πιο καλοπληρωμένη χώρα σε υπηρεσίες σεξ με τη χειρότερη ποιότητα και το λιγότερο χρόνο.
τελεία.
τετατρτο πολλα λεσ βαλε ενα 7 λεπτο και πολυ ειναιτι διαβάζουν ρε νούμερο το παίζεις και γνώστης.
τράβα στη φυλής για 20 ευρώ για ένα τέταρτο.
Μπορεί ο φίλος να έχει βάλει και τον χρόνο αναμονής στο τέταρτοτετατρτο πολλα λεσ βαλε ενα 7 λεπτο και πολυ ειναι
Για Λάρνακα έχω βάλει πιο παλιά για μπυραρίες που βρίσκονται σε περιοχή του λιμανιού. Η τιμή είναι στα 110 ευρώ για 1,5 ώρα ή από τις 3 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.για Λαρνακα τπτ; αν όχι, πείτε και για Λεμεσσό τπτ, θα φτάσουμε ως εκεί τι να γίνει!!
παιχτη σε ολα τα καμπαρε στη Λεμεσο γινεται παιχνιδι ;)Μήπως γνωρίζει κανείς πληροφορίες για ένα καμπαρέ SILK & VELVET στην Λεμεσσό?
Ή τέλος πάντων κάποιο ανάλογο που γίνεται παιχνίδι
μηπως θυμάσαι καθόλου ποιες μπυραρίες είναι;Για Λάρνακα έχω βάλει πιο παλιά για μπυραρίες που βρίσκονται σε περιοχή του λιμανιού. Η τιμή είναι στα 110 ευρώ για 1,5 ώρα ή από τις 3 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη αυτό...
που ρε φίλε; μεσα στις μπυραρίες της Λάρνακας;εκει μενει ο πατερας μου
Εχει ενημερωθεί κανείς για κινέζες που παίζουν γύρω στο 30ευρο κοντά στην αμερικανικη πρεσβεία στη λευκωσία; σε ενα δρομάκι μου έχουνε πει πως κατι παιζει εκει. (νομίζω λέγεται οδός Σινά) είναι στην κύπρο μόνο ως πόρνες μεσα στο δρόμο. απ'οτι μου είπανε είναι αρκετά εμφανίσημες. πανε βόλτα τα απογεύματα πέρα δώθε.
πέρασα 3 φορες (όχι απογευμα) αλλά δεν είδα τίποτα κινεζικο να κινείται εκεί.
Αν δω κάτι θα ενημερώσω.