Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη φιλε πιστευεις οτι αυτες οι μασατζουδες ειναι αρρωστες? και πως και δεεν τις παγιδευουν οι μπατσοι? αυτο ειναι το προβλημα στη λευκωσια, οτι τις υπηρεσιες studio που βρισκεις στην αθηνα απο γυναικες που θεωρητικα τουλαχιστον εξεταζονται απο γιατρους τακτικα, στη λευκωσια τις βρισκεις στα διαμερισματα των ιδιων των γυναικων οι οποιες μαλλον δν εξεταζονται απο κανενα γιατρο και συνηθως ειναι μπαζα σκετα. πηγα καποτε σε δυο τρεις αλλα ηταν μπαζα ενω κατι πανω τους δεν μπορουσα να εμπιστευτω,εδειχναν πραγματικα αρρωστες (και στο σωμα και στο μιαλο) και τηνεκανα με ελαφρα πηδηματακια

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
μια φορα αγαπητοι συναγωνιστες, ημουνα με αυτοκινητο στην πλατεια σολωμου περαστικος, και στη γωνια απεναντι απο τα σουβλακια Χριστακη, στεκονταν μια κινεζα. σταματησα μπροστα της, ημουνα κομπλαρισμενος δεν εχω παρει ποτε απο πεζοδρομιο, δεν ηξερα πως να την καλεσω, συνενοηθηκαμε μονο με τα ματια, χωρις να ανταλαξουμε κουβεντα ανοιξε την πορτα και απολυτα φυσιολογικα μπηκε μεσα σαν να ηταν καποια φιλη μου που τη μαζεψα απο το δρομο. τελικα ηταν βιετναμεζα.
ηταν πολυ ορεα. λεπτη, καλιγραμμη, νεα, ειχε ωραια παχια  χειλια, ειχε εξυπνο και ωραιο χαμογελο. αρχισε ενας συντομος διαλογος γνωριμιας, μετα "που παμε?" λεω εγω "δεν ξερω πες μου εσυ που θελεις να παμε" λεει αυτη, αλλα κανεις μας δεν διευκρινησε το σκοπο (να παμε καπου να κανουμε τι ακριβως?) μετα λεω "ποσο κανει?" "τι θα μου κανεις, τι υπηρεσιες εχεις κτλ" δεν απαντουσε, ελεγε διαφορα ασχετα πραγματα, σα να ντρεποταν, παντως αξιζε πολυ απο εμφανιση. δεν ξερω, ημουνα και φαινομουνα τρακαρισμενος. ελεγα μεσα μου "που να την παω τωρα?" ηταν μεσημερι, στο αυτοκινητο δυσκολο να κανω κατι γιατι θα μας εβλεπαν. αλλα μου τριγυριζε στο μιαλο "και αν εχει καμια αρρωστια και με κολησει?". ημουνα διστακτικος, και της μετεδωσα και αυτης ενα αγχος και μια ανασφαλεια, το πραγμα δεν οδηγουσε πουθενα, υπηρχε αμηχανια (δεν εκανε κουβεντα κανεις μας για τον προφανη λογο για τον οποιο μπηκε αυτη στο αυτοκινητο μου). καναμε με το αυτοκινητο πολλες βολτες στη παλια λευκωσια, με εβλεπαν αρκετοι νθρωποι με τη βιετναμεζα μεσα, δεν πειραζει. τελικα μετα απο κανα 15λπτο μου ειπε να την αφησω (στο περιπτερο ΟΧΙ) και εγω το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.ετσι τελιω παντως μετα σκεφτηκα οτι ηταν πργματι καλο μουνι για πηδημα, δεν ειδα αλλες του πεζοδρομιου σε τοσο καλη κατασταση. δε βαριεσαι, μαλλον δεν το χω το σπορ του πεζοδρομιου, καλιτερα για την υγεια μου

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδη φιλε πιστευεις οτι αυτες οι μασατζουδες ειναι αρρωστες? και πως και δεεν τις παγιδευουν οι μπατσοι? αυτο ειναι το προβλημα στη λευκωσια, οτι τις υπηρεσιες studio που βρισκεις στην αθηνα απο γυναικες που θεωρητικα τουλαχιστον εξεταζονται απο γιατρους τακτικα, στη λευκωσια τις βρισκεις στα διαμερισματα των ιδιων των γυναικων οι οποιες μαλλον δν εξεταζονται απο κανενα γιατρο και συνηθως ειναι μπαζα σκετα. πηγα καποτε σε δυο τρεις αλλα ηταν μπαζα ενω κατι πανω τους δεν μπορουσα να εμπιστευτω,εδειχναν πραγματικα αρρωστες (και στο σωμα και στο μιαλο) και τηνεκανα με ελαφρα πηδηματακια

Και με τις τρεις που πήγα μου έκαναν ακάποτο :pipa1: για να ξαναπάω προφανώς. Από τότε έβγαλα μια κοκκινίλα δεν ξέρω αν είναι από αυτό στο κεφάλι. Δεν με πονάει και είναι μικρό. Άμα το κάνουν με όλες και πιάσουν αρρώστια λες να το σταματήσουν?
Αφού από αυτό ζουν. Πιστεύω ότι ένα μικρό ποσοστό είναι σίγουτα μολυσμένο. Ρε τι τραβάμε εμείς οι άντρες. Καλύτερα καμιά κανονική να τρώμε και από κει, το ίδιο μεν αλλά καθαρό πράμα και να ναι δικό μας.

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μια φορα αγαπητοι συναγωνιστες, ημουνα με αυτοκινητο στην πλατεια σολωμου περαστικος, και στη γωνια απεναντι απο τα σουβλακια Χριστακη, στεκονταν μια κινεζα. σταματησα μπροστα της, ημουνα κομπλαρισμενος δεν εχω παρει ποτε απο πεζοδρομιο, δεν ηξερα πως να την καλεσω, συνενοηθηκαμε μονο με τα ματια, χωρις να ανταλαξουμε κουβεντα ανοιξε την πορτα και απολυτα φυσιολογικα μπηκε μεσα σαν να ηταν καποια φιλη μου που τη μαζεψα απο το δρομο. τελικα ηταν βιετναμεζα.
ηταν πολυ ορεα. λεπτη, καλιγραμμη, νεα, ειχε ωραια παχια  χειλια, ειχε εξυπνο και ωραιο χαμογελο. αρχισε ενας συντομος διαλογος γνωριμιας, μετα "που παμε?" λεω εγω "δεν ξερω πες μου εσυ που θελεις να παμε" λεει αυτη, αλλα κανεις μας δεν διευκρινησε το σκοπο (να παμε καπου να κανουμε τι ακριβως?) μετα λεω "ποσο κανει?" "τι θα μου κανεις, τι υπηρεσιες εχεις κτλ" δεν απαντουσε, ελεγε διαφορα ασχετα πραγματα, σα να ντρεποταν, παντως αξιζε πολυ απο εμφανιση. δεν ξερω, ημουνα και φαινομουνα τρακαρισμενος. ελεγα μεσα μου "που να την παω τωρα?" ηταν μεσημερι, στο αυτοκινητο δυσκολο να κανω κατι γιατι θα μας εβλεπαν. αλλα μου τριγυριζε στο μιαλο "και αν εχει καμια αρρωστια και με κολησει?". ημουνα διστακτικος, και της μετεδωσα και αυτης ενα αγχος και μια ανασφαλεια, το πραγμα δεν οδηγουσε πουθενα, υπηρχε αμηχανια (δεν εκανε κουβεντα κανεις μας για τον προφανη λογο για τον οποιο μπηκε αυτη στο αυτοκινητο μου). καναμε με το αυτοκινητο πολλες βολτες στη παλια λευκωσια, με εβλεπαν αρκετοι νθρωποι με τη βιετναμεζα μεσα, δεν πειραζει. τελικα μετα απο κανα 15λπτο μου ειπε να την αφησω (στο περιπτερο ΟΧΙ) και εγω το εκανα χωρις δευτερη σκεψη.ετσι τελιω παντως μετα σκεφτηκα οτι ηταν πργματι καλο μουνι για πηδημα, δεν ειδα αλλες του πεζοδρομιου σε τοσο καλη κατασταση. δε βαριεσαι, μαλλον δεν το χω το σπορ του πεζοδρομιου, καλιτερα για την υγεια μου

Μια 45αρα Σριλανκέζα εκμυστιρέφθηκε στην αφεντικίνα της ότι στο ρεπό του Σαββατοκυρίακου βγάζει περισσότερα απ' ότι τη βδομάδα της.....Δεν ξέρω εάν την έδιωξαν μετά από αυτό ή όχι.......Λοιπόν και οι κοπέλες αυτές που βλέπετε θα το κάνουν, κάποιες δηλαδή. Όταν ήμουν στην Αγγλία είχα Κινέζα γκόμενα από το Νανζινγκ φοβερή γυναίκαι και φοβερή στο σεξ. Όχι μοντέλο αλλά είναι και η χημεία.....

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εχω εκουσει οτι παιζουν στη λευκωσια bar οπου συχναζουν κυπριες παντρεμενες και γενικα milf καταστασεις οπου μπορει να γινει παιχνιδι. δεν το χω ψαξει ακομα, μηπως καποιος ξερει που, πως και ποτε?

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
πιστευω οτι οι πιο πολες εχουν αρρωστια, αλλα οταν καποιος συναγωνιστης παιρνει της αποφαση να επισκευτει μια μασατζου σπιτι της, μεσα στην καυλα δεν σκεπτεται το ενδεχομενο να γαμαει μια αρρωστη, δεν εχει συναισθηση της πραγματικοτητας και αφηνει να του κανουν και ακαποτα, δεν ειναι καλο αυτο αλλα μες στην καυλα πιος θα σταματησει? ομως, μετα αρχιζουν οι σκεψεις...οι μαυρες....και οι τυψεις....για να μην πω για τα λεφτα που εκαν φτερα και πεταξαν απ το ρηχο και μικρο το χτυπημενο απ την κριση πορτοφολι και κατατεθηκαν στην τσεπη της καθε μιας απ αυτες τις κυριες σαν ενισχυση για να διατηρουν το κολασμενο διαμερισμα τους και να ζουν περιπου χλιδατα (και ισος και το σκυλακι τους μαζι) το ευκολο χρημα ποσο μου τη σπαει, ξερουν αυτα τα αρρωστα πορνιδια οτι.... το μουνι καραβι σερνει....(στο βουνο κιολας!!)

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Στην Λάρνακα παίζουν αρκετές καλλιτέχνιδες. Πολύ καλό και σχετικά οικονομικό καμπαρέ είναι το Λος Αμόρες, δεν είναι στο ραουντ αμπαουτ, είναι κάπου στη Μακαρίου απέναντι από το παμπ Βαρονετ (μπορεί να κάνω λάθος το όνομα) και είναι υπόγειο. Είναι πολύ διακριτικό. 10 ευρό το ποτό σου αλλά αν κεράσεις και ποτό γυναίκα πληρώνεις 20 ευρώ μόνο το δικό της....... Πιστεύω ότι η όλη υπόθεση πάει στα 140 - 160 μαζί με την αμοιβή της. Στην αμοιβή της κοπέλας καλύτερα συστήνω να μην κάνετε παζάρια και είναι λογικό.
  Κοντά είναι τα γαμοξενοδοχεία του ΤΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΠΑΣ ΣΕ 8 ΛΕΠΤΑ.  Παιδιά τις γαμάνε κάθε βράδυ σχεδόν.........Έχει καλά κομμάτια........Η ολη υποθεση θα σου στοιχλισει 180 ευρώ μαξιμουμ (αξιοσέβαστο ποσό και φασαρία...από τις 0300 εώς τις 1100....

Φυσικά μπορείς να κλείσεις και απογευματινο ραντεβού που η γκόμενα θα έρθει σε μαύρο χάλι.....

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εχω εκουσει οτι παιζουν στη λευκωσια bar οπου συχναζουν κυπριες παντρεμενες και γενικα milf καταστασεις οπου μπορει να γινει παιχνιδι. δεν το χω ψαξει ακομα, μηπως καποιος ξερει που, πως και ποτε?

Ρε μεγάλε δεν έχει κάτι συγκεκριμένο σε έτσι κατάσταση άσε τι λένε οι φήμες. Όντως έχει μέρη που πάνε οι μεγαλύτεροι και οι μεγαλύτεροι στην Κύπρο είναι πατντρεμένοι οι πιο πολλοί ....Μετά κόβεις τι μπορεί να συμβαίνει.... :think:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
δηλαδη τι μπορει να συμβαινει αρχηγε? νομιζω στην κυπρο το κερατο παιζει πολυ. και προτιμω ετσι φαση απ το να τρεχω στις αθλιες μασατζουδες και μεσα στην κριση δεν βαζω το χερι στην τσεπη. φυσικα ουτε λογος για αυτες του πεζοδρομιου, φαντασου να παρεις μια στο αυτοκινητο και εκει που γδυνεται να γεμισει το αυτοκινητο....(αρωματα μεθυστικα....)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
μπυραρία shamrock απέναντι από pizza hut στροβόλου παρασκευές και σάββατα. κυρίως σάββατα μετά τις 23:30
έπαιζαν αρκετες milf χωρισμένες μέχρι πριν ενα χρόνο. τωρα με το νόμο για το κάπνισμα δεν είμαι και σίγουρος.

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ενδιαφερον η πληροφορια σου. θα το τσεκαρω οποτε μπορεσω. δε νομιζω οτι η απαγορευση του καπνισματος θα παιξει ρολο, να το δουμε ομως. εχεις παει ποτε εσυ? εχεις τσεκαρει οτι παιζουν milf που ψαχνονται για κανα πηδημα χωρις πολλες δεσμευσεις?

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16

Αστα ρε φιλε σε λαθος site μου φαινεται πως ειμαστε. το forum επρεπε να λεγεται ξερω αλλα δεν μιλαω
με εμβλημα την εχεμυθεια. Λοιπον αν ταξιδευεις στη Λευκωσια οταν παρεις ταριφα απο το αεροδρομιο (Λαρνακα) ασε κανενα 10eur tip (ρε κοιτα να ειναι απο Λευκωσια ο ταριφας και μορτης) και αυτος θα σε καταποπισει. Και στο ξενοδοχειο μιλανε χωρις tips γιατι παιρνουν μιζα ειναι πιο ακριβα αλλα μη χανεις το καιρο σου γιατι αν ειναι να μαθεις κατι απο εδω για Νicosia θα γερασεις!!!!!!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ενδιαφερον η πληροφορια σου. θα το τσεκαρω οποτε μπορεσω. δε νομιζω οτι η απαγορευση του καπνισματος θα παιξει ρολο, να το δουμε ομως. εχεις παει ποτε εσυ? εχεις τσεκαρει οτι παιζουν milf που ψαχνονται για κανα πηδημα χωρις πολλες δεσμευσεις?
είδα μαγαζιά τα οποία είναι έτοιμα να κλείσουνε λόγω απαγόρευσης καπνίσματος αφού δεν είχαν χώρο έξω και οι πελάτες μειώθηκαν κατα 90%
ξέρω ότι εκεί έπαιζαν 2 ξανθιές milf οι οποίες κάθε άλλο εκτός από δέσμευση ήθελαν. κάθε Σάββατο ήταν εκεί και έφευγαν κάθε φορά με διαφορετικό άτομο. Δεν ήταν μόνο εκείνες φυσικά αλλά εκείνες ήταν κάθε παρασκευή-Σάββατο εκεί.
Εχω αρκετό καιρό να πάω εκεί και μιλάμε πάνω από χρόνο.
πήγαινε Σάββατο κατα τις 12 - 12:30 κανε ενα γυρω μέσα κι αν δεν παίζει κάτι φύγε

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αν καποιος θεωρει λυση να κανει σχεση με κυπρια αν του τυχει ποτε τοτε θελει προσοχη. η πλειοψηφια των κυπριων γυναικων, θα ξεκινησει τη σχεση κανονικα, αλλα μετα με τεχνη και σχεδιο θα τυλιξει πακετο τον επιδοξο επιβητορα συναγωνιστη, θα τον γνωρισει στην οικογενεια της και πανω στον χρονο θα του ζητησει ΓΑΜΟ. θα του ζητησει να ξεκινησει τη δοσοληψια του γαμου, με τον γραφικο και συμφεροντολογικο τροπο που γινεται στην κυπρο.....τα χωραφια μας, τα περιβολια μας, τα διαμερισματα μας, τα εξοχικα μας......και τα μωρα μας.....και ολο το σοι ετσι καθε σαβατοκυριακο να τρωμε σουβλα ολοι μαζι....και ευτυχισμενοι να συζηταμε για τα χωραφια μας, τα διαμερισματα μας, για τα ΜΩΡΑ μας, ολα για τα μωρα!! για να ναι ευτυχισμενοι οι γονεις μας και οι πεθεροι μας να φτιαχνουν και να ρυθμιζουν τη ζωη μας και των ΜΩΡΩΝ μας. και μεχρι τα 20 και 30, παλι ΜΩΡΑ θα ναι...ολα για τα μωρα, και η δικη μας η ζωη τελιωνει τη μερα που θα υποκυψουμε στο ΓΑΜΟ....τοτε θα αρχισει η μαυριλα, η μιζερια και τα ψυχολογικα.....που συχναζουν συναγωνιστες οι ΞΕΝΕΣ γκομενες, οι 30αρες που γουσταρουν να γαμιουνται? ετσι και μονο για να μη χαντακωσουμε τους εαυτους μας και την τοσο μικρη ζωη μας, που δικαιουμαστε να τη γλεντησουμε οσο δεν παει....

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.129
Πόντοι
6.635
αν καποιος θεωρει λυση να κανει σχεση με κυπρια αν του τυχει ποτε τοτε θελει προσοχη. η πλειοψηφια των κυπριων γυναικων, θα ξεκινησει τη σχεση κανονικα, αλλα μετα με τεχνη και σχεδιο θα τυλιξει πακετο τον επιδοξο επιβητορα συναγωνιστη, θα τον γνωρισει στην οικογενεια της και πανω στον χρονο θα του ζητησει ΓΑΜΟ. θα του ζητησει να ξεκινησει τη δοσοληψια του γαμου, με τον γραφικο και συμφεροντολογικο τροπο που γινεται στην κυπρο.....τα χωραφια μας, τα περιβολια μας, τα διαμερισματα μας, τα εξοχικα μας......και τα μωρα μας.....και ολο το σοι ετσι καθε σαβατοκυριακο να τρωμε σουβλα ολοι μαζι....και ευτυχισμενοι να συζηταμε για τα χωραφια μας, τα διαμερισματα μας, για τα ΜΩΡΑ μας, ολα για τα μωρα!! για να ναι ευτυχισμενοι οι γονεις μας και οι πεθεροι μας να φτιαχνουν και να ρυθμιζουν τη ζωη μας και των ΜΩΡΩΝ μας. και μεχρι τα 20 και 30, παλι ΜΩΡΑ θα ναι...ολα για τα μωρα, και η δικη μας η ζωη τελιωνει τη μερα που θα υποκυψουμε στο ΓΑΜΟ....τοτε θα αρχισει η μαυριλα, η μιζερια και τα ψυχολογικα.....που συχναζουν συναγωνιστες οι ΞΕΝΕΣ γκομενες, οι 30αρες που γουσταρουν να γαμιουνται? ετσι και μονο για να μη χαντακωσουμε τους εαυτους μας και την τοσο μικρη ζωη μας, που δικαιουμαστε να τη γλεντησουμε οσο δεν παει....
παιχτη φαινεται να εισαι παθον! :-

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Αυτα δεν μπορούσες να τα γραψεις πριν καμιά 30αριά χρόνια περιπου;;;;;;;;;;;;;;;;;
τωρα ειναι αργά ρε γαμώτω και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίοσω 30 χρόνια.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
τον τελευταιο καιρο ημουν σε τετοια κατασταση,πολυ καλα εξυπνε συναγωνιστη το καταλαβες, και πολυ προσφατα την εκανα. δεν ειναι απαραιτητα ασχημα να εισαι σε τετοια φαση, ειμαι σιγουρος πως σε αρκετους αρεσει να τους τυλιξουν πακετακι. μονο που εγω ενιωσα οτι "Η ΖΩΗ ΕΔΩ ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΜΟΥ"  :headbang: ενιωσα την αναγκη να τα βγαλω απο μεσα μου, για αυτο μιλησα ετσι προηγουμενως. και που καλυτερα θα μπορουσε κανεις να κανει τετοιες εξομολογησεις, απο ενα τετοιο site γεματο συναρπαστικους μπουρδελιαρηδες  :dancing: ?? ενιωθα οτι αν συνεχιζα ετσι, θα με εσερναν με μια αλυσιδα οπως ενα σκυλι, και καθε φορα που θα εβλεπα ακομα και αυτες τις κινεζουλες στο δρομο  :helpplea: (ακομα και αυτες) για να μην πω για τις αλλες τις καυλες στα κωλομπαρα της Αθηνας που πηγαινα και μου εχωναν τον κωλο τους με τη στρινγκαρα στο προσωπο, για τις καυλαρες που κυκλοφορουν καμια φορα σε μαγαζια και τις βλεπω και χανω το φως μου, για καθε μουνιτσα που κυκλοφορει απανταχου αυτου του μουνοΠλανητη, για καθε φοιτητριουλα που καιγεται να γνωρισει τον ερωτα και το sex μεσα απο εμπειρους καβλιαρηδες, για καθε χωρισμενη που βγαινει στη γυρα για να βρει ψωλη να γαμηθει και να γλυψει, για καθε γεροντοκορη που ψαχνει γλωσσα να τις γλυψει το στερημενο και αραχνιασμενο μουνι, για καθε ζωντοχηρα που το δινει με ευχαριστηση σε ικανοποιτικους εραστες για καθε καλογρια που διψαει για ΠΕΟΣ, για καθε πορνιδιο που κυκλοφορει στους δρομους καθε βρωμοπολης, μεχρι τα κωλομπαρα της επαρχιας. Εβλεπα στον υπνο μου ολες τις κατηγοριες μουνιων να με κυνηγανε, να εχουν κανει λαικο συλλαλητηριο και να επιδιωκουν την σκληρη τιμωρια μου για τετοιο εγκλημα που πηγα να κανω..εχουμε πολυ πολυ δουλεια ακομα συναγωνιστες !!!! :uglystupid:

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ !!!!  :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΑ  :knockinb: και  :pipa2:. ΤΑ ΛΕΜΕ

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Αυτα δεν μπορούσες να τα γραψεις πριν καμιά 30αριά χρόνια περιπου;;;;;;;;;;;;;;;;;
τωρα ειναι αργά ρε γαμώτω και δεν μπορώ να ξαναγυρίσω πίοσω 30 χρόνια.......... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε αρχηγε και εδω??? αυριο παω στη Κυπρο. Τωρα για τις βαλιτσες τα εχω γραψει δεν μου αρεσει να επαναλαμβανομαι RESPECT στον ALLAN μονο αυτο. Μακαρι να ηταν ο προορισμος Σοφια ρε φιλε. Θα ανεβω μαλλον το πρωτο 10ημερο του Φεβρουαριου.
Τωρα για τη Κυπρο θα δουμε τι θα κατσει γιατι εδω δεν υπαρχει Allan να δινει πληροφοριες, και απο τα κολομπαρα πρεπει να παει πολυ αργα για να παρεις μαζι σου το αισθημα πουναι τα μεγαλεια της πολης

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
λογω του οτι βαρεθηκα να πληρωνω και λογω της κρισης δεν θελω να δινω πλεον λεφτα σε διαφορα πορνιδια, λεω να αρχισω ενα ανελεητο κυνηγι γυναικων καθε ειδους. φυσικα μιλαμε για γυναικες που θελουν αυτο που θελω και εγω. sex. χωρις δεσμευση. θα αρχισω να χτυπαω παντου. για να δουμε λοιπον τι πουλια θα πιασουμε στην κυπρο. προτιμηση στις ανω των 30.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom