garnavos80
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ο δικος μου δινει 100 ...psinese?
Τη κρατησα περιπου μιαμιση ωρα ειπε οτι το αφεντικο της της ειπε να μεινει 2 ωρες τα πηρα και την εστειλα παραυτα και μαλιστα την εσβησα και απο το facebook. To δωματιο στο ξενοδοχειο ειχε laptop και ετσι μου εστειλε friends request. Oxi δεν ρωτησα να τη παρω πριν απο τη δουλεια το απογευμα. Παω για δουλεια και εγω στη Κυπρο και δεν εχω χρονο.
στο σπίτι σου δεν έρχονται λόγω μπατσων. ουτε ξερουν ποιος είσαι και που θα τις πας.ώρα 1500+ στην παλαιά Λευκωσία στην Λαϊκή γειτονιά πρόσεξα μερικά αξιόλογα κομμάτια. υπάρχει μία Βουλγάρα με φο φοβερό κορμί αλλά μέτριο πρόσωπο κοντά στα 30.
κοντά στα λεωφορεία υπάρχουν και κορίτσια από Ρουμανία. η μια είναι μπάζο, η δεύτερη αρκετά όμορφη αλλά πρέπει να έχει δουλέψει αρκετά και η τρίτη (24 χρ)είναι σχετικά καινούργια (1-2 μήνες στην Κύπρο, ενώ οι άλλες ρουμάνες 3+)
τους μίλησα λίγο αλλά δεν προχώρησα. Θέλουνε να πάνε σε ξενοδοχείο ενώ εγώ προτιμώ στο σπίτι
ξέρει κάνεις περισσότερα?
Συγνωμη ρε φιλε, αμα κλεισεις δικλινο δωματιο ποιος υπαρχει περιπτωση να σου πει οτι δεν μπορεις να ανεβασεις την ''κοπελα σου'' στο δωματιο?Μάγκες καλησπέρα. Υπάρχει θέμα με πρόσωπο από Λευκωσία (ρωσίδα). Αν κλείσω δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο θα επιτρέψουν να την ανεβάσω ή πρέπει να βρώ ημιδιαμονής? Ευχαριστώ περιμένω τα φώτα σας.
τις γριές που είναι μέσα γιατι δεν τις αναφέρεις;παιδες το καλοκαιρι ημουν κυπρο στη λευκωσια και απο σποντα ανακαλυψα ενα σπιτακι.στην οδο σουτσου.εχει μια μουσουλμανικη εκκλησια εκει και κατι χαμαμ.
εχχχχ τον τελευταίο χρόνο που πηγαίνω στο μπαράκι χαμαμ που βρίσκεται 15 μέτρα απο κει ουτε καν κοιταω στο σπιτι που λες γιατι για πολλά χρόνια έβλεπες κατι 55-70 εκει μεσα.γριες φιλε δεν ειδα.2 ηταν στο συγκεκριμενο σπιτι,η μια 40+ και η αλλη γυρω στα 35.απο τον αυγουστο μεχρι τωρα πανε και 7 μηνες δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι!