Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 448K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Spartacus

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
0
ώρα 1500+ στην παλαιά Λευκωσία στην Λαϊκή γειτονιά πρόσεξα μερικά αξιόλογα κομμάτια. υπάρχει μία Βουλγάρα με φο φοβερό κορμί αλλά μέτριο πρόσωπο κοντά στα 30.

κοντά στα λεωφορεία υπάρχουν και κορίτσια από Ρουμανία. η μια είναι μπάζο, η δεύτερη αρκετά όμορφη αλλά πρέπει να έχει δουλέψει αρκετά και η τρίτη (24 χρ)είναι σχετικά καινούργια (1-2 μήνες στην Κύπρο, ενώ οι άλλες ρουμάνες 3+)

τους μίλησα λίγο αλλά δεν προχώρησα. Θέλουνε να πάνε σε ξενοδοχείο ενώ εγώ προτιμώ στο σπίτι

ξέρει κάνεις περισσότερα?

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τη κρατησα περιπου μιαμιση ωρα ειπε οτι το αφεντικο της της ειπε να μεινει 2 ωρες τα πηρα και την εστειλα παραυτα και μαλιστα την εσβησα και απο το facebook. To δωματιο στο ξενοδοχειο ειχε laptop και ετσι μου εστειλε friends request. Oxi δεν ρωτησα να τη παρω πριν απο τη δουλεια το απογευμα. Παω για δουλεια και εγω στη Κυπρο και δεν εχω χρονο.

:idiot: :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Παιδιά από τη δική μου εμπειρία, δοκίμασα πρόσφατα Μολδαβέζες και Ουκρανέζες, οι Ουκρανές μεν ήταν πιο ωραίες αλλά το μαμισι τους ήταν πιο μηχανικό και με μηδαμινά ταμπού, οι Μολδαβέζες μου άρεσαν πολύ περισσότερο, πιο γλυκιές ακόμαι και να προσπαθούσαν να γυρίσουν το σεξ προς το σκληρό σε έφτιαχναν και πάλι. Πιο γατούλες.............Γι αυτό εγώ θα έκλεινα προς τις Μολδαβέζες..........

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
φιλε spartacus που ακριβως τις ειδες αυτες? τις ωρες κυλοφορουν?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ώρα 1500+ στην παλαιά Λευκωσία στην Λαϊκή γειτονιά πρόσεξα μερικά αξιόλογα κομμάτια. υπάρχει μία Βουλγάρα με φο φοβερό κορμί αλλά μέτριο πρόσωπο κοντά στα 30.

κοντά στα λεωφορεία υπάρχουν και κορίτσια από Ρουμανία. η μια είναι μπάζο, η δεύτερη αρκετά όμορφη αλλά πρέπει να έχει δουλέψει αρκετά και η τρίτη (24 χρ)είναι σχετικά καινούργια (1-2 μήνες στην Κύπρο, ενώ οι άλλες ρουμάνες 3+)

τους μίλησα λίγο αλλά δεν προχώρησα. Θέλουνε να πάνε σε ξενοδοχείο ενώ εγώ προτιμώ στο σπίτι

ξέρει κάνεις περισσότερα?
στο σπίτι σου δεν έρχονται λόγω μπατσων. ουτε ξερουν ποιος είσαι και που θα τις πας.
παίζει να παίρνουν και προμήθεια απ'τα γυρω ξενοδοχεία.
Επίσης για ρουμάνες, χρησιμοποιείτε απο 3 προφυλακτικά και πάνω για το κάθε μαμίσι καθως έχουν φήμη περι υπατίτιδας

Ego eimai

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδες παιζει τιποτα καλο εδω κάτω;; εδω και κανενα μηνα ειμαι λευκωσια και εχουν πεσει αγαμιες

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Λοιπον παιδιά ήμουν στο Quatro music bar λίγο πριν τον κόμβο του λιμανιού της Λάρνακας πίσω από το περίπτερο του RX7. Πραγματικά υπήρχαν κοπέλες εκεί αλλά με πιο ελεύθερο στυλ. Ήταν Ρουμάνες, αυτοεργοδοτούμενες εκεί, είχαν και άλλη δουλειά σε περίπτερα. Η μια μάλιστα με κέρασε και ποτό και μέσα άτομο της Α team security. Ξέραν σχεδόν όλες Ελληνικά με Κυπριακή προφορά και ήταν αρκετά χρόνια στη χώρα. Επίσης κάποιες δουλεύαν και παρτ ταιμ σε περίπτερα, έλεος και πάλι.  Ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ.......Πού πάμε πια;
Επίσης αν και υπάρχουν ακόμα Ρωσίδες και Ουκρανίδες είναι μεγάλες σε ηλικία 35 ασ πούμε και λένε και ψέματα ότι είναι 25άρες. Ουστ βρε........

Καμπαρέ εν κρίση. Στις μπυραρίες παίζει μεγάλο γάλεμα, κερνάς κερνάς και στο τέλος μπορεί να μην γαμήσεις στο τέλος και δεν είναι πουτάνες είναι Ευρωπαίες πια που ψάχνουν το καλό παιδί σπόνσορα. Έλεος πια. Τουλάχιστον στα καμπαρέ είναι στάνταρντ η τιμή ψηλή αλλά θα γαμήσεις σίγουρα.

Κάπου μια μου είπε πάω για τα χρήματα, έχω αγοράσει έκταση στην Ουκρανία και χτίζω σπίτι. Με το που το άκουσα αυτό τρελάθηκα. Αυτές ΄παλεύουν για ένα σκοπό με νύχια και με δόντια και γαμιούνται; Και εγώ να κάνω τον σπόνσορα τους στις καραψόλες. Στις κοπελίτσες που παλιά ήταν 18 -21 μπορούσες κάτι να κάνεις αλλά τώρα πού.

KAKISTOS69

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
28
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα. Υπάρχει θέμα με πρόσωπο από Λευκωσία (ρωσίδα). Αν κλείσω δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο θα επιτρέψουν να την ανεβάσω ή πρέπει να βρώ ημιδιαμονής? Ευχαριστώ περιμένω τα φώτα σας.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μάγκες καλησπέρα. Υπάρχει θέμα με πρόσωπο από Λευκωσία (ρωσίδα). Αν κλείσω δωμάτιο σε καλό ξενοδοχείο θα επιτρέψουν να την ανεβάσω ή πρέπει να βρώ ημιδιαμονής? Ευχαριστώ περιμένω τα φώτα σας.
Συγνωμη ρε φιλε, αμα κλεισεις δικλινο δωματιο ποιος υπαρχει περιπτωση να σου πει οτι δεν μπορεις να ανεβασεις την ''κοπελα σου'' στο δωματιο?

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Την κοπέλα την βρήκες σε μπαρ, σε εφημερίδα ή από καμπαρέ ?

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
κανένα φρέσκο νέο από λευκωσία?

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καλησπερα!! τι εγινε η κυπρος? δεν κουνιεται φυλλο!! γραψτε καμια ενημερωση. οταν κατεβουμε λευκωσια, που εχει καλα κομματια στο δρομο να παρουμε ματι και αν τυχει να ψαρεψουμε?

LonelyTraveller

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
καποτε οταν κατεβαινω στην παλια λευκωσια με αυτοκινητο, γυρω απο πλατεια ελευθεριας, σολωμου, ληδρας κλπ. βλεπω πολλες ανατολιτισες που κανουν βολτα, καποτε δυο δυο, και αναρωτιεμαι αν εν δυναμει εκπορνευονται. Θελω να πω δεν κανουν εμφανως πιατσα, αλλα πιος ξερει? Εχει μερικα καλα κοματια, αλλα πως να κανεις παιχνιδι αν δεν εισαι σιγουρος? ποσο ποσοστο αυτων που κυκλοφορουν εκει ψωνιζονται? 

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
τις κοιτας κι αν σε κοιτάνε επίμονα μπορεί να σου κανουνε νοημα με το κεφάλι (καταφατικά)
αν δεν το κανουνε, καντο εσυ. αν παιζει κάτι θα ερθουν χωρις να πεις λέξη :)

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες το καλοκαιρι ημουν κυπρο στη λευκωσια και απο σποντα ανακαλυψα ενα σπιτακι.στην οδο σουτσου.εχει μια μουσουλμανικη εκκλησια εκει και κατι χαμαμ.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδες το καλοκαιρι ημουν κυπρο στη λευκωσια και απο σποντα ανακαλυψα ενα σπιτακι.στην οδο σουτσου.εχει μια μουσουλμανικη εκκλησια εκει και κατι χαμαμ.
τις γριές που είναι μέσα γιατι δεν τις αναφέρεις; :cheesy:

coswotrh

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γριες φιλε δεν ειδα.2 ηταν στο συγκεκριμενο σπιτι,η μια 40+ και η αλλη γυρω στα 35.απο τον αυγουστο μεχρι τωρα πανε και 7 μηνες δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
γριες φιλε δεν ειδα.2 ηταν στο συγκεκριμενο σπιτι,η μια 40+ και η αλλη γυρω στα 35.απο τον αυγουστο μεχρι τωρα πανε και 7 μηνες δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι!
εχχχχ τον τελευταίο χρόνο που πηγαίνω στο μπαράκι χαμαμ που βρίσκεται 15 μέτρα απο κει ουτε καν κοιταω στο σπιτι που λες γιατι για πολλά χρόνια έβλεπες κατι 55-70 εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom