Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ΤΣΟΛΑΡΟΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για ατομο που εκανες εγγραφη σημερα και μπηκες κατευθείαν εδω και εκανες ποστ 5 λεπτα αργότερα γραφοντας αυτα,  εχω κάθε λόγο να μην σε πιστεύω. απλα εκανες εγγραφη γιατι προσπαθείς να προωθήσεις την κατάσταση οπως γινεται και στην ελλάδα που μπαινουν άτομα σε forums με μοναδικό σκοπο να ψαρεψουν πελάτες. παλιο το κολπο.
Όνομα:  ΤΣΟΛΑΡΟΣ
[glow=red,2,300]Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 13:14[/glow]
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 13:21

Συγνωμη εσυ το πρωτο σου μηνυμα κ η εγραφη σου ηταν για να διαφιμισεις οπως λες  κ ετσι κανουν οι αλλοι... νεος ειμαι και οτι ειδα εγραψα, πολυ καχυποψια εχεις , δεν κανουν ολοι οτι κανεις εσυ εδω μεσα ,οπως καρφωθηκες... υπαρχουν και οι νεοι φιλε που μπορουν να πουν την γνωμη τους..

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Ξερει κανενενας πως παει το πραμα στα μπουρδελα στην Κυπρο; Κεγω Κυπριος είμαι, πέρασα χθες έξω από Επτανήσου 36 και μέσα ήταν όντως μια δίμετρη θεά. Κυκλοφορούν όμως φήμες ότι τα μπουρδέλα στην περιοχή είναι βρώμικα. Ξέρει κανείς αν τις ελέγχουν για αρρώστιες; Από τιμές επίσης θα ήταν καλά να μας διαφωτίσει κάποιος!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Συγνωμη εσυ το πρωτο σου μηνυμα κ η εγραφη σου ηταν για να διαφιμισεις οπως λες  κ ετσι κανουν οι αλλοι... νεος ειμαι και οτι ειδα εγραψα, πολυ καχυποψια εχεις , δεν κανουν ολοι οτι κανεις εσυ εδω μεσα ,οπως καρφωθηκες... υπαρχουν και οι νεοι φιλε που μπορουν να πουν την γνωμη τους..
και ειδες να διαφημιζω κατι συγκεκριμένο και μοναδικό στο πρωτο μου ποστ; ηταν τα αποτελεσματα της λεγόμενης μπουρδελότσαρκας που καναμε στη θεσσαλονίκη. κι οπως βλέπεις ζητουσα και πληροφορίες για καποια άλλη. ειναι δυνατόν  να διαφημιζα ενω παράλληλα ζητουσα καποια άλλη; δεν παμε καθόλου καλά μου φαίνεται.
Απλα μου φάνηκε το ποστ σου λες και φερνεις εσυ τις κοπελες και ψαχνεις πελάτες. ετυχε να το δουμε κι αυτο στη θεσσαλονίκη οπου ατομα εμπαιναν εδω και εστελναν κόσμο σε συγκεκριμένες κοπελες. ετυχε επίσης και φορα οπου μπηκε και η ιδια η κοπελα, το επαιζε ανδρας εδω στο φορουμ και ελεγε ποσο ωραία περασε και ελεγε να παμε κι εμεις.
απλα το λεω γιατι ειμαι κοματάκι ποιο παλιος εγω και ειδα αρκετα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ξερει κανενενας πως παει το πραμα στα μπουρδελα στην Κυπρο; Κεγω Κυπριος είμαι, πέρασα χθες έ[size=10pt]ξω από Επτανήσου 36 και μέσα ήταν όντως μια δίμετρη θεά[/size]. Κυκλοφορούν όμως φήμες ότι τα μπουρδέλα στην περιοχή είναι βρώμικα. Ξέρει κανείς αν τις ελέγχουν για αρρώστιες; Από τιμές επίσης θα ήταν καλά να μας διαφωτίσει κάποιος!

Αφού πέρασες ρε φίλε και είδες την δίμετρη γιατί δεν ρώτησες να μας ενημερώσης και εμάς ?????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
και ειδες να διαφημιζω κατι συγκεκριμένο και μοναδικό στο πρωτο μου ποστ; ηταν τα αποτελεσματα της λεγόμενης μπουρδελότσαρκας που καναμε στη θεσσαλονίκη. κι οπως βλέπεις ζητουσα και πληροφορίες για καποια άλλη. ειναι δυνατόν  να διαφημιζα ενω παράλληλα ζητουσα καποια άλλη; δεν παμε καθόλου καλά μου φαίνεται.
Απλα μου φάνηκε το ποστ σου λες και φερνεις εσυ τις κοπελες και ψαχνεις πελάτες. ετυχε να το δουμε κι αυτο στη θεσσαλονίκη οπου ατομα εμπαιναν εδω και εστελναν κόσμο σε συγκεκριμένες κοπελες. ετυχε επίσης και φορα οπου μπηκε και η ιδια η κοπελα, το επαιζε ανδρας εδω στο φορουμ και ελεγε ποσο ωραία περασε και ελεγε να παμε κι εμεις.
απλα το λεω γιατι ειμαι κοματάκι ποιο παλιος εγω και ειδα αρκετα.
Το μαγαζι ειναι δικο του,μην ψαρωνεις...
Απλα σε αλλο κλωνο που ειχε κανει με παρομοια ποσταρισματα,ειχε πει πως θα βαλει και φωτογραφιες απο τις εργαζομενες του...
Που ειναι οι φωτο??Μονο αερολογιες επτανησιε??

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
Αφού πέρασες ρε φίλε και είδες την δίμετρη γιατί δεν ρώτησες να μας ενημερώσης και εμάς ?????
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Ρώτησα την τσατσά και πήρα μια απάντηση του στυλ '5 ευρώ κ'ένα τάληρο'. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ρώτησα την τσατσά και πήρα μια απάντηση του στυλ '5 ευρώ κ'ένα τάληρο'. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 55 ευρω στην επτανησου. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
τα 5 ευρω τα κραταει η τσατσα, τα 10 η 2μετρη και τα 40 ο τσολαρος.

με 50 ευρω υπαρχουν πεντακάθαρα στουντιο στη Λευκωσία κι οχι στην παλιά λευκωσία.

ANENTAXTOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
re mages as moy pei kapoios pos mporo na grafo sto post.sas parakalo

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
τα κλασικα....!!αλλα τα κοριτσια ειναι επαγγελματιες ιεριες του χωρου ... που λατρευουν την καυλα .... δουλευουν με παθος, κ με καθαριοτητα.... κ παντα σεβασμο στον πελατη..... καθως επισης εχει κ τα εξτρα αναλογα με το πορτοφολι.......

εγώ απορώ πως SANRA! και TSOLAROS γράφουν ακριβώς με το ίδιο στυλ.
και οι 2 χρησιμοποιούν αποσιωποιητικά (...) και χωρίς να τονίζουν τις λέξεις.
ο ενας εγγραφή 14/10/2009, ο άλλος 15/10/2009 και το μονο που κανουν ειναι διαφημιση για το ιδιο πραγμα.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΡΦΏΘΗΚΕ ΤΏΡΑ ΟΕΟ;

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 55 ευρω στην επτανησου. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
τα 5 ευρω τα κραταει η τσατσα, τα 10 η 2μετρη και τα 40 ο τσολαρος.

με 50 ευρω υπαρχουν πεντακάθαρα στουντιο στη Λευκωσία κι οχι στην παλιά λευκωσία.

Για πες κανένα στουντιο πεντακάθαρο σ'εμάς τους ανεπρόκοπους...

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
φιλε υπαρχουν εφημερίδες αγγελιών με ροζ σελίδες.
αυτά για να μην ανοιξει καποιο στόμα να πει οτι κανω διαφήμιση.
μην ερθει κανεις μεσω pm γιατι δεν απαντάω.
:)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλά ρε ο άλλος μπαίνει στο νετ και του λες να πάρει χρυσές ευκαιρίες;
πελλός είσαι;

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
καλά ρε ο άλλος μπαίνει στο νετ και του λες να πάρει χρυσές ευκαιρίες;
πελλός είσαι;
εγω φταίω αν μπαίνει στο νετ; :P

παντως στο υπο κατεδάφιση της επτανήσου, δίμετρη δεν ειδα. ηταν μια γυρω στο 1,70 με γυαλιά που προσπαθούσε να ψαρεψει κατι 18χρονα τα οποία έφυγαν κι εφυγα κι εγω μαζι χωρις να μπω στον κόπο να ρωτησω τιμη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω φταίω αν μπαίνει στο νετ; :P

παντως στο υπο κατεδάφιση της επτανήσου, δίμετρη δεν ειδα. ηταν μια γυρω στο 1,70 με γυαλιά που προσπαθούσε να ψαρεψει κατι 18χρονα τα οποία έφυγαν κι εφυγα κι εγω μαζι χωρις να μπω στον κόπο να ρωτησω τιμη.
ε δώστους κανα στούντιο.....
που να τρέχουν σε περίπτερα....... Εχει και λίγα η Κύπρος....
αααααχαχαχαχαχα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
να την σκαναρω ρε, για παρτι σας.
(ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ, ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΝΟΩ)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Eαν μενεις στην Λαρνακα πηγαινε στο baronet εκει ειναι ενα baraki στο οποιο εχει 10 ισως και παραπανω γκομενες διαλεγεις πια θες και ανεβαινεται στους πανω οροφους οπου εχει δωματια και γαμας

Χαχαχα ειχα ξεχασει οτι ειχα αυτο το νικ αχαχα

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21

Φίλε ο σκοπός της ιστοσελίδας και γενικά του φόρουμ είναι η ενημέρωση γύρω από το θέμα... Ο καθένας διακαιούται να προσφέρει όσο θέλει, οπότε αν θέλεις πες μας αν θέλεις μην μας πεις! Πουτάνες υπάρχουν παντού.

Πάντως δεν πρόκειται να πάρω ζβάρνα τους αριθμούς στις ροζ αγγελίες και να γυρίζω από πόρτα σε πόρτα να βλέπω την κάθε μουχλιασμένη. Αν εσύ το έκανες αυτό μπράβο, έχεις όρεξη

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
περνα απο Προμηθέως η απο στριπτιζάδικα τότε που δεν ειναι μουχλιασμένες. Η μηπως σε ενοχλεί το θέμα της βενζίνης. Αμα ειναι ετσι πεστο να σου τις στειλουμε και στο σπιτι.
το αν θα παρεις σβαρνα η οχι τους αριθμούς απο ροζ αγγελιες ειναι δικο σου θέμα.
μ**νι υπάρχει αλλά μην το περιμένεις και ξυρισμένο με 2-3 μηνυματα που εγραψες.
κυκλοφορουν και μπατσοι αναμεσα μας.
και μια συμβουλή. μουχλιασμένες ειναι οι "πουτάνες" που αποκαλείς.
στις εφημερίδες ειναι κοπέλες σε στούντιο που δεν ειναι μουχλιασμένες. Απλά για να τις γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom