Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
παιδες, με τις γκομενίτσες που φτιαχνουν φραπε στο δρόμο μεσα σε μικρα αυτοκινητάκια ξερετε αν παιζει κατι;
εχω υποψίες οτι κατι παιζει μ'αυτες. ποιος θα πληρωνε τις κοπελες για να πουλαει 10 φραπε την ημερα; υποπτο δεν ειναι;
ποτε δεν ειδα καποιον να παιρνει φραπε απο εκει. κι εκεινες ολη μερα με μινι φουστίτσες στελνουνε συνεχως sms.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
που ακριβως εννοεις?
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος!

STINGER

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις τι πάιζει τώρα στο Matrix απο μωρά? Η Λιλιάνα ειναι ακόμα εκει?

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
που ακριβως εννοεις?
γινε λιγο πιο συγκεκριμενος!
φιλε δεν εχεις δει σε αρκετα σημεια στη Λευκωσία να ειναι παρκαρισμενα μικρα αυτοκινητακια που πουλάνε καφε στην ακρη του δρόμου και πωλητριες ειναι κοπελιτσες (ισως ρωσίδες) με μινι φουστιτσες;
μου φαίνεται πολυ περιεργο να πουλάνε οντως καφε γιατι δεν βλέπω καμια κινηση στην αγορα καφε εκεί και κατι τετοιο δεν θα κρατουσε ζωντανη μια τετοια επιχειριση 3 χρονια τωρα. κατι αλλο θα παιζει. ισως να εχω και λαθος.
απλα το εχω συνδιασει απο κατι αναλογο που εμαθα πριν 2 χρονια οτι ενα αυτοκινητο που πουλουσε σαντουιτς ειχε μεσα 2-3 φιλιπινεζες και τις πλασαρε. τις επιασαν ομως αργοτερα.

platon1977gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας,
ειμαι Κύπρο αρκετόχρονικό διάστημα και έχω "πάρει" κοπέλα από το Καμπαρέ "ΜΙΡΑΖ" στην Λεμεσό και ήταν σούπερ όμως τώρα είναι και η οικογένεια εδώ οποτε στην Λεμεσό δεν με παίρνει. Στην Λευκωσία για διανυκτέρευση τεπίσης δεν γίνεται, οπότε αν παίζει κανα τηλέφωνο για κανα ωραιο μωρό σε ξενοδοχείο για Λευκωσία στείλτε μου pm διότι ότι υπάρχει σεαγγελίες είτε είναι μπάζα είτεπροσφέρουν μόνο μασάζ και "φραπέ".
Αυτά

dimi4u

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
11
Like
66
Πόντοι
11
αιδια παίζει τότα στην ΠΑΦΟ?

niolaz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητοί φίλοι , επειδή σκοπευώ να πάω διακοπές στη Μεγαλόνησο φέτος θα ήθελα μερικές πληροφορίες.
Βασικά θα διανυκτερεύσω Αγία Νάπα , Λάρνακα και Πάφο.Θα είμαστε αντροπαρέα (5 -6 άτομα) και θέλουμε να κάνουμε ένα παρτάκι... Στη Λάρνακα θα έχουμε και δικό μας διαμέρισμα.... Υπάρχει περίπτωση να βρουμε σε Καμπαρέ αντίστοιχες(5-6)  γυναίκες για 3-4 ώρες? Από αυτά που διάβασα το ωράριο είναι λίγο περίεργο αλλα δεν μας πειράζει. 
Αν πάλι δεν καθίσει αυτό... σε ποια από τις τρεις πόλεις θα ήταν καλύτερα να κάνουμε παιχνίδι ένας ενας?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ιπαρχι ανογια περιοχι ?

Man^Gas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
παιδια τι παιζει Λευκωσια αυτη την εποχη?Τα φωτα σας. καποιο τηλεφωνω?

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Αγαπητοί φίλοι , επειδή σκοπευώ να πάω διακοπές στη Μεγαλόνησο φέτος θα ήθελα μερικές πληροφορίες.
Βασικά θα διανυκτερεύσω Αγία Νάπα , Λάρνακα και Πάφο.Θα είμαστε αντροπαρέα (5 -6 άτομα) και θέλουμε να κάνουμε ένα παρτάκι... Στη Λάρνακα θα έχουμε και δικό μας διαμέρισμα.... Υπάρχει περίπτωση να βρουμε σε Καμπαρέ αντίστοιχες(5-6)  γυναίκες για 3-4 ώρες? Από αυτά που διάβασα το ωράριο είναι λίγο περίεργο αλλα δεν μας πειράζει. 
Αν πάλι δεν καθίσει αυτό... σε ποια από τις τρεις πόλεις θα ήταν καλύτερα να κάνουμε παιχνίδι ένας ενας?
Αγια Ναπα, ούτε να το σκέφτεσαι! Τα τιμολογια ειναι πανάκριβα, γιατί γδέρνουν τους άγγλους...
Αφού έχετε σπίτι Λάρνακα, ειναι θεικά. Πήγαινε στο Dantella (πολύ καλό μαγαζί) και ζήτα τον Κώστα και βρείτε τα. Ή από την απέναντι πλευρά στο Chiquito (κλείσε μύτη πριν μπεις :- ) ένας θηριώδης τύπος με μουσάκι, δε θυμάμαι όνομα, είναι πολύ οκ άτομο. Τα μαγαζιά είναι στην πλατεία, πάνω από την είσοδο του λιμανιού που είναι όλα μαζεμένα. Οι τιμές γνωστές! 170 για βραδυ (από 3 και μετά, μέχρι το πρωί) 140 για μερα, χοντρικά για 2ωράκι... Αγία Νάπα παίζουν τα διπλά και παραπάνω...

alex0444

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2006
Like
8
Πόντοι
0
Λευκωσια τι εχετε να μου συστήσεται????οχι χασιμο χρόνου....καταλαβαίνεται τι εννοω
καποιο καλο bar η strip show...καπου βρε παιδι μου γιατι ειναι σαν νεκρη πολη απο τον Αυγουστο.....
Ευχαριστώ

inz

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για κατι κινεζες εχω ακουσει που τις παιρνεις απο το δρομο αλλα δεν ξερω απο που

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
Λευκωσια τι εχετε να μου συστήσεται????οχι χασιμο χρόνου....καταλαβαίνεται τι εννοω
καποιο καλο bar η strip show...καπου βρε παιδι μου γιατι ειναι σαν νεκρη πολη απο τον Αυγουστο.....
Ευχαριστώ

miami , trocadero και roxy.......κλασσικές αξίες !!!!!!

analover

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
kanena tilefono vre e paidia kai gia mas pou de polikikloforoume?

leledonis2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν εχει κανεις τα τηλεφωνα για λευκωσια σας κανει την καλη :)

leledonis2

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
συναδελφοι μπουρδελιαριδες κανεις??

ΤΣΟΛΑΡΟΣ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συναγονιστες εγω περασα απο το μπουρδελο Επτανησου 36 και οντως φερνουν πολλα ωραια κοπελουθκια  μουναροι δημετρες , την προηγουμενη βδομαδα πηρα μια κατια πολλα καλη! και χθες πηρα ενα ξανξο Αγγελο , δυο μετρα, τρελαθηκα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
συναγονιστες εγω περασα απο το μπουρδελο Επτανησου 36 και οντως φερνουν πολλα ωραια κοπελουθκια  μουναροι δημετρες , την προηγουμενη βδομαδα πηρα μια κατια πολλα καλη! και χθες πηρα ενα ξανξο Αγγελο , δυο μετρα, τρελαθηκα
για ατομο που εκανες εγγραφη σημερα και μπηκες κατευθείαν εδω και εκανες ποστ 5 λεπτα αργότερα γραφοντας αυτα,  εχω κάθε λόγο να μην σε πιστεύω. απλα εκανες εγγραφη γιατι προσπαθείς να προωθήσεις την κατάσταση οπως γινεται και στην ελλάδα που μπαινουν άτομα σε forums με μοναδικό σκοπο να ψαρεψουν πελάτες. παλιο το κολπο.
Όνομα:  ΤΣΟΛΑΡΟΣ
[glow=red,2,300]Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 13:14[/glow]
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 13:21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom