Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.949
Πόντοι
5.235
κατα τη γνώμη μου, δεν δίνεις 200 ευρώ για μια ώρα. αλλά παίρνεις απο στριπτιζάδικο για 10-12ωρο με τόσα λεφτα η/και λιγο πιο πανω. τώρα, αν εισαι πιεσμένος λόγω χρόνου, πας σε στουντιο και πληρώνεις για 2-3 φορες απο 50 ευρώ.
οκ δικιο εχεις, αλλα που να βρω στουντιο στη Λεμεσο :think:
υπαρχουν εδω στουντιο? :idiot:
αν ναι στειλε καμια διευθυνση με pm... :helpplea:
απο οσο γνωριζω δεν υπαρχουν στουντιο εδω...

stefanos5499

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ FILLIPINES.

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖΑΔΙΚΑ ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ
ΖΥΓΟ
DEJAVU
PLAYBOY

KAMIA ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΦΙΛΕ ΜΑΤΡΙΧ. KAI KATI ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΜΗ €150 ΕΔΩ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ , ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΟΧΙ. ΜΕΧΡΙ €120 ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΚΡΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΡΣΟΝΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ 80ΕΥΡΩ ΑΣΧΕΤΟ ΑΝ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΠΕΙ 100ΕΥΡΩ.
ΓΙΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ SUPER ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ KAI ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. ΤΟ ΡΟΖ ΦΥΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ;)

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Την βδομάδα πριν το Πάσχα είχα τσακωθεί με την κοπέλα μου Ελλάδα και είπα να βγω. Ηταν η 1η φορά μετά το νέο νόμο. Πήγα Μάτριξ. Είχε καμιά 10αριά κοπέλες από τις οποίες οι πιο πολλές ήταν καλές. Ηρθαν 2-3 στο τραπέζι μου αλλά τους είπα ότι απλώς ήθελα να πιω ένα ποτό και ίσως αργότερα να ήθελα παρέα. Πρέπει να ήταν από Ουκρανία. Τελικά έφυγα γιατί πριν κανένα 2μηνο είχαμε μαλώσει με τον γνωστό μου από εκεί και δεν ήθελα να ρωτήσω για κοπέλα.

Πήρα abasador. Δεν είχα ξαναπάει. Το μαγαζί είναι πολύ χειρότερο από Μάτριξ και οι κοπέλες δεν ήταν καλές. Από ότι κατάλαβα είχε καμιά 10αριά φιλιπινέζες και 2 Ρουμάνες και μια Ουκρανή οπότε καταλαβαίνετε. Που πάνε με φιλιπινέζες. Προσπαθούν να πιάσουν κανένα βλάκα να του παρουν κανένα 200άρι ενώ παρόμοια κοπέλα μπορείς να την βρεις με 60 ευρώ (50+10 το ταξι).

Και στα 2 μαγαζιά ο κόσμος ήταν λίγος. Βαράνε μίγες. Ειδικά στο Ambasador. Ισως να φταίει που ήταν Πέμπτη.

Κανένα νέο κανείς; Εχει πάει κανείς για μασάζ εδώ; Δεν το έχω δοκιμάσει

PS: για όποιον δεν ξέρει μιλάω για Λευκωσία

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
για μασαζ φίλε ουτε να το σκέφτεσαι (για Λευκωσία μιλάω. Για άλλες πόλεις δεν εχω ιδεα)
κανε μια δοκιμη στο night flight στα Λατσιά. ακουσα πως παιζουνε αρκετα καλες εκει. προσωπικά δεν ασχολήθηκα ποτε.
Γενικά αν θες κανε μια βόλτα στα στενάκια γυρω απ'τη Ρηγαίνης.
Ρίχνε απλα μια ματιά μεσα, κι αν παιζει κατι καλό, κάθισε αλλιώς πήγαινε στο επόμενο.
μακρια απο κωλόμπαρα όμως γιατι απ'οτι εχω υπ'οψη θα σου φανε τα λεφτα χωρις να παρεις τίποτα.

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
Συναθλητές,
Το νησί καλά κρατεί, παρά τους νέους νόμους και τα κουραφέξαλα... Ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν και ξεφορτώνει η ανατολική ευρώπη σαν τρελή...
Οι τιμές έχουν αναφερθεί αποτι θυμαμαι, και ξαναματαναφέρω. στα "στριπ" κ "ναιτ κλαμπ": 170 για 3-9 (μπορεί και λίγο φθηνότερα εκτός παρασκευης-σαββατου), 140 για 12-3 μεσημέρι, για όσους δεν αντεχουν το ξενυχτι! Μη σας ζητησουν παραπάνω και τα δώσετε, θα είναι  :jerking:
Δώστε βάση στην πενιά: κάποια μαγαζιά, χρεώνουν έξτρα τα ποτά σας/της, πέρα από τη φορτωτική... Κάποια άλλα, τα περιλαμβάνουν στο κόμιστρο. Βέβαια, δε μιλάμε να πάτε από τις 10 και να πίνετε και να κερνάτε μέχρι τις 3 που θα φύγετε :P  Αλλά 2-3 ποτά τα κερνάνε, άμα κλείσετε τη δουλειά!
Κι άλλη μια πενιά: τα ποτά τους είναι 7-10 τα φθηνά και συνηθως τα τιμάνε, δεν είναι του 5λεπτου. Οπότε κι έτσι, κάνετε το πίτσι σας με όσες και αμα τελικά δε γουστάρετε, δε θα σας κοστίσει το χαλούμι φέτα!
Τα "μπαράκια" και οι "παμπ" είναι για γρήγορο φόρτωμα, τώρα σε θέλω τώρα φύγαμε, χωρίς αναμονές μέχρι τις 3. Τα κόστη εκεί, κάπου στα 150 για 2ωρακι, αλλά ανάλογα την ώρα που θα φορτώ. Αν είναι νωρίς και πρέπει να γυρίσει η κορασίς στη σκοπιά και είναι και καλή, δε σώζεται η κατάσταση... Αν το κολέγιο είναι στο κλείσιμο και έχει ξεμείνει καμμιά σπουδάστρια, μπορεί να γίνει νταραβέρι...  :P  Από εκεί και πέρα, για τσάρκες ολοήμερες/ολονύχτιες καβάτζες κλπ. κατόπιν συνεννόησης!
Τα κορίτσσσσσσα για κάθε γούστο και κάθε ηλικίας. Ξεκινάνε από πολύ χαμηλά τα νούμερα, οι πιπινολάτρες θα κάνουν πάρτυ!!!! Υπάρχουν και άβγαλτα κομοδινάκια και μπιμπελό βέβαια, τα οποία είναι κυρίως για στόλισμα, οπότε το νου σας όσοι ξενερώνετε με κάτι τέτοια.
Το ρεπορτάζ είναι από Λάρνακα.
Καλά ψαξίματα  :rockon:

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ωραία τα λες φιλε. ενα σκετο Λαρνακα ομως δε λεει τίποτα.
μπορω κι εγω να πω ενα σκετο Πάφος με 20 ευρω και καλα ψαξίματα.
:cheesy:

cooljohn

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
11
ωραία τα λες φιλε. ενα σκετο Λαρνακα ομως δε λεει τίποτα.
μπορω κι εγω να πω ενα σκετο Πάφος με 20 ευρω και καλα ψαξίματα.
:cheesy:
Περιέγραψα την κατάσταση που παίζει, ως προς τις κατηγορίες των μαγαζιών και τα συστήματα, όσο πιο αναλυτικά μπορούσα, νομίζω. Τι περισσότερο θέλεις; Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό υφάκι! Δεν πήρα σβάρνα όλα τα κωλάδικα πόρτα πόρτα, ούτε και θυμάμαι τα ονόματα, το ύψος και το πλάτος κάθε αρτίστας για να τα γράψω αναλυτικότερα! Συγγνώμη γιαυτό!  :P
Οι περιοχές είναι γνωστές και έχουν αναφερθεί. Τα πολλά μαγαζιά μαζεμένα, κάθε είδους είναι στο "rrround about" πάνω από την είσοδο του λιμανιού και στα γυρω στενά. Ένα πολύ καλό στριπ, μεγάλο, πολύ προσεγμένο και καθαρό, με δυνατο σόου είναι το bunnys (αν θυμαμαι καλά το όνομα) το οποίο είναι αλλού, μόνο του, 1-2 χλμ από τα άλλα, κοντά στο αστυνομικό τμήμα. To συγκεκριμένο, κάποιου είδους σχέση πρέπει να έχει με τον... όμιλο Erotica, αφού έπαιζε σε γιγαντο-οθόνη dvd από σόου του Erotica! Σε ερώτησή μου, η απάντηση ήταν, εεεε τπτ ιδιαίτερο, απλά ξέρουμε τα παιδιά εκεί.

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα φιλαρακια ξερουμε τιποτα για Λεμεσο γιατι θα παω την αλλη εβδομαδα?

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα ειμαι Λεμεσο μεχρι και τη παρασκευη και μετα Λευκωσια, παιζει κανενα καλο τηλ. μου ειχε στειλει ενας φιλος αλλα απο λαθος εσβησα το pm.

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Λευκωσία πήγαινε σε καμπαρέ και διάλεξε κοπέλα και θα σου έρθει μετά που θα σχολάσει. Χθες ήμουν στο ambasadeur. Από ότι μου είπαν η καλύτερη τιμή που μπορεί να γίνει είναι 160. Εσύ που δεν έχεις ξαναπάει σίγουρα θα δώσεις παραπάνω αλλά κάνε παζάρια γιατί έχουν ΠΟΛΥ λίγη δουλειά (μου είπαν μόνο 3-4 πελάτες κάθε βράδυ) οπότε αν δουν ότι σε χάνοουν... Επίσης οι κοπέλες στο ambassadeur δεν είναι επιπέδου matrix στο οποίο όμως θα πληρώσεις περίπου 240.

Για Λεμεσό δεν ξέρω αλλά κάτι παρόμοιο θα παίζει και εκεί.

Επίσης μην ξεχάσεις να ξεκαθαρίσεις (και με την κοπέλα) πόσο θα κάτσει μαζί σου, τι λεφτά θα της δώσεις κτλ γιατί παίζει να πας ξενοδοχείο και μετά να σε αρχίσει η κοπέλα στα "εγώ θέλω 100, δεν ξέρω γιατί ο σερβιτόρος σου είπε 60" (δεν θυμάμαι ακριβώς νούμερα), "είμαι κουρασμένη και θέλω να κοιμηθώ" κτλ κτλ Σου το λέω γιατί γνωστός μου την πάτησε και έδωσε σε κοπέλα από μάτριξ 300 αντί 240 και έμεινε μαζί του μόνο για μια φορά σεξ!!!!!

stallion81

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε πήγαινε στο Miami στον πίσω δρόμο απο το ambassadeur και βρές τον Παυλάρα. Με κέρνα 1 ποτό πάρε τηλέφωνο της γκόμενας και κανόνησέ το εκτός το ραντεβού. Δεν παίζουν όλα τα μαγαζιά με τα γκαρσόνια... απλά για να ξέρεις.

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ευχαριστω για τις πληροφοριες

DrJekyll

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
a re miami a8anato...Tania Anna Sara kai alles..autos itane stratos...

taraxias

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2006
Κριτικές
8
Like
19
Πόντοι
1
Στα Μαμουνια ειχα κανει το 1το κονε μου.Πλησιαζοντας να μπω βλεπω εναν κυπριο τυπα να μιλα στο κινητο κ να ετοιμαζεται να μπει.του κανω νοημα κ κλεινει το τηλ.ρωταω αν θα μπει κ τα σχετικα κ μου λεει ναι.Αντε μπραβο μεγαλε γιατι ψαχνω κανα κοριτσακι γι'αποψε:cheesy:
Καθομαστε στο μπαρ παρεα,πιανουμε κουβεντα με γνωριζει κ στον μπαρμαν(τυπος που κανει κ τα κονε στο μαγαζι) και ολα καλα.Οικεια πραματα :) Στο μαγαζι μεσα καμια ντουζινα κοριτσια ανατολικου μπλοκ απ'οσο μπορουσε να διακρινει το εμπειρο ματι μου.Υπ'οψιν αυτο πριν 1-2 χρονια.Οποτε αφου πιανει το νοημα ο μπαρμαν οτι κανω κεφι να φυγω με κορσασιδα απο κει, μου στελνει μια ελευθερη(οι αλλες ειχαν κανει ηδη το deal με πελατες), η οποια μου λεει ειναι φρεσκο πραγμα...μολις ειχε ερ8ει στη δουλεια.Πιπινακι γυρω στα 18-19 την εκανα εκ Μολδαβιας.Με 3 ποτα αν θυμαμαι καλα το εκλεινες για το βραδυ 100 ευρω και αλλα 50 περιπου για την ιδια,φυσικα μετα τις 3πμ που σχολανε κ καλα κ βαση νομου μπορεις να το πας οπου θες.μου πε ο φιλαρακος διπλα πως να παρω σαμπανια(ενα μικρο μπουκαλακι) μιας που ειναι το ιδιο κοστος με τα 3 ποτα, προκειμενου να την κλεισω για το βραδυ την γκομενα κι ετσι κι εγινε.Το μωρακι φανταστικο απο θεμα εμφανισης,αγγλικα μετρια εως καθολου,αθωο,μελαχρινο 1,65 περιπου, δαχτυλιδι μεση.Εν ολιγης σχολαει 3:15 περιπου το παω στο hotel 3 λεπτα με τα ποδια που εμενα.Αρκετα ντροπαλη,διχως πρωτοβουλιες κι ετσι ειπα να φιαξω καπως τους κανονες του παιχνιδιου.owc μετριο, 69,στηθος 2αρακι σφικτο κ στητο οσο ενως teen  με ρωγιτσες που σκαλωνα και πολυ σφικτη κ στενη, πρμα που την 1τη μας φορα με ζορισε να τελειωσω!Χμμμ...λεω ετσι εισαι?(Θυμηθηκα τον φιλαρακο που γνωρισα, οπως κ εναν παλιο που επεμεαν να περνω κωλαρακι)Αδυναμια των Κυπραιων?...Δεν ξερω..Ομως ρε συναγωνιστες, ετσι που το βλεπα το πατουρακι του τοσο το λιμπιζομουν κ φυσικα της κανω νοημα οτι θελω να το φαω κ ειπε οκ.Απιστευτο!Εδειχνε να το ευχαριστιεται περισοτερο απο πισω παρα απο μπρος!!Ουτε παρθενακι γυμνασιου να ηταν που τον περνει μονο κωλο για να μη βρει η μαμα της στο γυναικολογο οτι η κορη της εχασε την αγνοτητα της!χαχαχα.Σχετικα καλη εμπειρια μπορω να πω.
Μετα απο 1 χρονο,χωρις να εχω κρατησει επαφεσ με τον φιλο εκεινο, ξαναπαω στα Μαμουνια, πιο αργα, ωστε να μην περιμενω μεχρι να φτασει 3 κι ετσι να γινει τσακ μπαμ το νταλαβερι.Εδειχναν ολα καβατζωμενα, καινουρια προσωπα και η χειροτερη μαλακια οτι ο μπαρμαν δεν με θυμοταν :( Ρωτησα μηπως παιζει τπτ ελευθερο, μου να κοιταξει να δει μα-μου, αλλα τζιφος.Εφυγα πηγα hotel κ μιλαω με εναν ταριφα για το σκηνικο.με βλεπει οτι ειχα στον ωμο μου την μπανανα πορτοφτολι κ λεει πως σιγουρα με περασε για μπατσο κ γι αυτο δεν ασχοληθηκε μαζι μου.ε οχι ρε πουστη μου ατυχια!-Κουμπαρε ξερεις κανεναν αλλο να με πας στη Λαρνακα γιατι δεν την παλευω αποψε?-Ξερω 2-3 στο γνωστο round about.-Αφηνω την μπανανα πανω,περνω το μαρουλι μου κ φυγαμε οκ?-οκ!
Δεν θυμαμαι ρε γμτ το ονομα του μαγαζιου που πηγαμε, αλλα ημουν τελειως μονος με 10 κοριτσια διπλα μου στο μπαρ.Πηρα το πιο power βαση των κριτηριων μου.Ουκρανο μελαχρινο 22-23, με βυζους γεματα 3αρια που κοιτουσαν τ'αστρα!170 ευρα απο 180 το πηρα για 4 ωριτσες που του εριξα 2 καλα.Το στειλα νωριτερα γιατι δουλευα την αλλη μερα κ δεν ημουν για πολυ ξενυχτι + του οτι νυσταζε μετα κ αρχιζε η μουρμουρα πραμα που δεν το αντεχω.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
ρε παιδιά τι εγινε το προηγούμενο μου ποστ, εγραψα κατι και δε φαίνεται τίποτα. μήπως φταίγανε τα live links;
Το ξαναγράφω εδω.

ετσι για να μας φυγει η κάψα, κοιτατε που ημουνα πριν ενα μηνα.
πολυκατοικιες που σε ολα τα διαμερίσματα μενουν οι κοπελες που βλέπετε. μια σε καθε διαμέρισμα.
εξω απ'το καθε διαμερισμα υπαρχουν αφισες, αν σου κανει κλικ καποια κτυπας το κουδούνι, μπενεις, τη βλέπεις κι αποφασίζεις. εχουνε γυρω στα 25-30 διαμερίσματα.
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.juchgasse11.at/maedchen.html[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.kontakthaus.at/index2.html [/URL] κλικ αριστερα στο unsere maedchen

και τα μυαλα στα καγκελα.

georgpoli

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ειμουν πριν κατι χρονια κυπρο για 6 μηνες περιπου,εκει ψωνιζεις απο ολα τα στριπτιτζαδικα οποια θες την ωρα που σχολαει βεβαια και αφου δωσεις χρηματα στο μαγαζι πρωτα.με τις κοπελες κανονιζεις τιμη χωρις να εχει σχεση το μαγαζι απο πριν!μπορεις να την εχεις μεχρι το μεσημερι στης 2 και μετα πρεπει να την φερεις πισω.φιλε για σενα που ρωτησες πριν υπηρχε ενα καλο με πολλες κοπελες velvet λεγεται και ειναι αν θυμαμαι καλα στην πρωτη εισοδο απο την εθνικη ερχομενος απο λαρνακα βγενεις στην παραλιακη ακριβως στην γωνια καπου εκει κοντα ειναι και το hotel four season παντως αν κανεις μια περατζαδα μεχρι το εναεριον απο την παραλιακη θα τα δεις σχεδον ολα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom