Νέα

Κύπρος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laertiosgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 451K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Πέρασα σήμερα από την Επτανήσου για να δω που είναι το μπουρδέλο. Δεν μπήκα όμως μέσα καθώς το κτίριο ήταν κυριολεκτικά απαρχαιωμένο σε βαθμό χειρότερο από τα μπουρδέλα που συναντά κανείς στο Μεταξουργείο στην Αθήνα.

περνα απο Προμηθέως η απο στριπτιζάδικα τότε που δεν ειναι μουχλιασμένες. Η μηπως σε ενοχλεί το θέμα της βενζίνης. Αμα ειναι ετσι πεστο να σου τις στειλουμε και στο σπιτι.
το αν θα παρεις σβαρνα η οχι τους αριθμούς απο ροζ αγγελιες ειναι δικο σου θέμα.
μ**νι υπάρχει αλλά μην το περιμένεις και ξυρισμένο με 2-3 μηνυματα που εγραψες.
κυκλοφορουν και μπατσοι αναμεσα μας.
και μια συμβουλή. μουχλιασμένες ειναι οι "πουτάνες" που αποκαλείς.
στις εφημερίδες ειναι κοπέλες σε στούντιο που δεν ειναι μουχλιασμένες. Απλά για να τις γαμήσεις πρέπει να πληρώσεις :P

Οι εφημερίδες πάντα εμπεριέχουν ρίσκο και όντως πρέπει να διανύσεις κάποιες φορές μεγάλες αποστάσεις μέχρι να βρεις την κατάλληλη. Και ασφαλώς λογικά σε αγγελίες θα είναι πιο καθαρές οι γυναίκες.
Αναφέρθηκες στην Προμηθέως... Που ακριβώς είναι αυτή και τι ακριβώς παίζει εκεί;

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
δικό μου λάθος. Επτανήσου ήθελα να γράψω κι όχι προμηθέως

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
σας ευχαριστώ

analover

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
kanenas na antallaxoume plirofories kai tilefona gia koritsia? opoios thelei pm me

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τα στριπτηζάδικα της λεμεσσού παίζουν ακόμα?
έχω να πάω κάτι χρόνια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και ποιό έχει τα καλύτερα τεμάχια αυτή την εποχή?

κάνε γύρα από νωρίς...... τις αλλάζουν κάθε 3 με 6 μήνες.....

ξεκίνα από Γερμασόγεια και πάρε παραλιακή σβάρνα.....σε μια ωρίτσα έχεις βρει αυτό που θες.

η ποιότητα είναι πολύ καλύτερα από ελληνικά κωλομάγαζα.

δεν έχω άποψη τώρα, αλλά τα γαμαζά είναι αρκετά, ο κόσμος λίγος και ο ανταγωνισμός μεγάλος.
απ ότι μου έχουν πει εάν είσαι τυχερός παίζει να κόψεις κομμάτι επιπέδου σι τι.

και μόνο η αυτοψία έχει αποτελέσματα.

I love brunettes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
κάνε γύρα από νωρίς...... τις αλλάζουν κάθε 3 με 6 μήνες.....

ξεκίνα από Γερμασόγεια και πάρε παραλιακή σβάρνα.....σε μια ωρίτσα έχεις βρει αυτό που θες.

η ποιότητα είναι πολύ καλύτερα από ελληνικά κωλομάγαζα.

δεν έχω άποψη τώρα, αλλά τα γαμαζά είναι αρκετά, ο κόσμος λίγος και ο ανταγωνισμός μεγάλος.
απ ότι μου έχουν πει εάν είσαι τυχερός παίζει να κόψεις κομμάτι επιπέδου σι τι.

και μόνο η αυτοψία έχει αποτελέσματα.
οκ ευχαριστώ

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
συμφωνα με πληροφορίες απο κάποιο φίλο που έχει πάει αρκετες φορές, στη Λευκωσία παίζει φάση στο Coronet. Υπαρχουν καμια 12αρια κοπέλες απ'τις οποίες ξεχώρισε 2. Η μια μοιάζει πολύ με την παμελα άντερσον και εχει σιλικονάτο και μια άλλη μοιάζει με τη δεσποινα βανδή και οταν ερθει κοντα σου συστηνεται για πλακα ως η βανδη. (τωρα αν καταφέρετε να παρετε καποιο βιντεακι, θα 'χετε να λετε...  :2funny: :grin:  )
για ενα 3ωρο περιπου μαζι με ξενοδοχείο περιπου 230-250 ευρω.
προσωπικά δεν εχω πάει, οπότε μη με ρωτάτε πληροφορίες.
το μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι το coronet βρίσκεται απεναντι απ'το δημαρχείο λευκωσίας.

mounnodoulos

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
474
Πόντοι
21
συμφωνα με πληροφορίες απο κάποιο φίλο που έχει πάει αρκετες φορές, στη Λευκωσία παίζει φάση στο Coronet. Υπαρχουν καμια 12αρια κοπέλες απ'τις οποίες ξεχώρισε 2. Η μια μοιάζει πολύ με την παμελα άντερσον και εχει σιλικονάτο και μια άλλη μοιάζει με τη δεσποινα βανδή και οταν ερθει κοντα σου συστηνεται για πλακα ως η βανδη. (τωρα αν καταφέρετε να παρετε καποιο βιντεακι, θα 'χετε να λετε...  :2funny: :grin:  )
για ενα 3ωρο περιπου μαζι με ξενοδοχείο περιπου 230-250 ευρω.
προσωπικά δεν εχω πάει, οπότε μη με ρωτάτε πληροφορίες.
το μονο που μπορω να βοηθησω ειναι οτι το coronet βρίσκεται απεναντι απ'το δημαρχείο λευκωσίας.

Ωπα ρε μεγαλε θα καταστρέψεις την αγορά εσύ με τα 250ευρα... Τι είναι αυτά τα γελοία ποσά. Στο Λονδίνο είναι πιο φθηνά!

lakis1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μια ακόμα καταγραφή,

Σήμερα, στο δρόμο το παράλληλο με τη τάφρο, από πλατεία Ελευθερίας προς το Hollyday Inn δύο απαίσια γυφτο-βουλγαράκια, ζητάνε 40 Ε + 20 το χοτέλ.
Στο ίδιο σημείο αργότερα (21:15) Βουλγαράκι, 19 ετών άψογο, ίδια τιμή δεν ακολουθούσε σε άλλο χοτέλ.

Σε κάθετους δρόμους στο βασικό πεζόδρομο (νομίζω ΛΥΔΡΑΣ ή κάτι τέτοιο) 7-9 Κινέζες μεγάλη ηλικίας 50Ε + 20Ε το Χοτέλ - Rejected.

Σε διπλανό σημείο 1 ώρα αργότερα πέτυχα μια Κινεζούλα 18-22 ετών και άλλη μία 38-42 ετών. Μου δήλωσαν ότι πάνε πακέτο, η μεγάλη παίρνει πίπα και η μικρή γαμιέται. Αγγλικά ελάχιστα. Το πακέτο κόστιζε 40Ε + 20Ε το χοτέλ. Βιαστικές αλλά μετά από φωνή στρώσανε. Η μικρή πολύ καθαρή. Γενικά καλή εικόνα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τα γαμαει η ΕΛ.ΔΥ.Κ.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Μια ακόμα καταγραφή,

Σήμερα, στο δρόμο το παράλληλο με τη τάφρο, από πλατεία Ελευθερίας προς το Hollyday Inn δύο απαίσια γυφτο-βουλγαράκια, ζητάνε 40 Ε + 20 το χοτέλ.
Στο ίδιο σημείο αργότερα (21:15) Βουλγαράκι, 19 ετών άψογο, ίδια τιμή δεν ακολουθούσε σε άλλο χοτέλ.

Σε κάθετους δρόμους στο βασικό πεζόδρομο (νομίζω ΛΥΔΡΑΣ ή κάτι τέτοιο) 7-9 Κινέζες μεγάλη ηλικίας 50Ε + 20Ε το Χοτέλ - Rejected.

Σε διπλανό σημείο 1 ώρα αργότερα πέτυχα μια Κινεζούλα 18-22 ετών και άλλη μία 38-42 ετών. Μου δήλωσαν ότι πάνε πακέτο, η μεγάλη παίρνει πίπα και η μικρή γαμιέται. Αγγλικά ελάχιστα. Το πακέτο κόστιζε 40Ε + 20Ε το χοτέλ. Βιαστικές αλλά μετά από φωνή στρώσανε. Η μικρή πολύ καθαρή. Γενικά καλή εικόνα.
αυτες σε σταματήσανε στο δρόμο η εσυ τις σταμάτησες;
σε ποιο ξενοδοχείο;
πάντως οι κινέζες θα δέχονταν και με 20.
κάποτε είχα σταματήσει μια. μου είχε πει 20 λίρες (35 ευρω) και της είχα πει 10 και δέχτηκε αλλά έφυγα γιατι δε γουσταρα

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ωπα ρε μεγαλε θα καταστρέψεις την αγορά εσύ με τα 250ευρα... Τι είναι αυτά τα γελοία ποσά. Στο Λονδίνο είναι πιο φθηνά!
μπορεις επίσης να ακουμπήσεις στο τραπέζι 250 ευρώ, να βαρέσεις μια μαλακία και μετα να βαλεις στην τσεπη τα 250. Τσάμπα πράμα. :P

lakis1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτες σε σταματήσανε στο δρόμο η εσυ τις σταμάτησες;
σε ποιο ξενοδοχείο;
πάντως οι κινέζες θα δέχονταν και με 20.
κάποτε είχα σταματήσει μια. μου είχε πει 20 λίρες (35 ευρω) και της είχα πει 10 και δέχτηκε αλλά έφυγα γιατι δε γουσταρα

Κοίτα εγώ περιγράφω το τι γίνεται σήμερα και από ότι μελέτησα το σύστημα είναι το ίδιο για όλες τις εθνικότητες. Περπατάς τις κοιτάς έντονα, κλείνεις το μάτι, σε κοιτάνε σου χαμογελάνε και σε ρωτάνε εάν θέλεις παρέα. Αρκετές δε ρωτάνε αλλά σου χαμογελάνε και σε κοιτάνε σε αυτές πας εσύ και ρωτάς "δουλεύεις" στη καταφατική απάντηση προχωράς στο "πόσο & που" και στη συνέχεια τα παζάρια (αν και εγώ προσωπικά δεν το κάνω, όσες φορές το έκανα δε πήρα καλή ποιότητα) και τις λοιπές λεπτομέρειες. Για το ξενοδοχείο δε κράτησα όνομα, όμως είναι στα 100 μέτρα από το σημείο που είναι οι κοπέλες και το περιγράφω στο προηγούμενο post.

Τώρα να συμπληρώσω ότι κοπέλες υπάρχουν σε διάφορα σημεία στη γύρω περιοχή και στέκονται κοντά σε κάποιο ξενοδοχείο.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Κοίτα εγώ περιγράφω το τι γίνεται σήμερα και από ότι μελέτησα το σύστημα είναι το ίδιο για όλες τις εθνικότητες. Περπατάς τις κοιτάς έντονα, κλείνεις το μάτι, σε κοιτάνε σου χαμογελάνε και σε ρωτάνε εάν θέλεις παρέα. Αρκετές δε ρωτάνε αλλά σου χαμογελάνε και σε κοιτάνε σε αυτές πας εσύ και ρωτάς "δουλεύεις" στη καταφατική απάντηση προχωράς στο "πόσο & που" και στη συνέχεια τα παζάρια (αν και εγώ προσωπικά δεν το κάνω, όσες φορές το έκανα δε πήρα καλή ποιότητα) και τις λοιπές λεπτομέρειες. Για το ξενοδοχείο δε κράτησα όνομα, όμως είναι στα 100 μέτρα από το σημείο που είναι οι κοπέλες και το περιγράφω στο προηγούμενο post.

Τώρα να συμπληρώσω ότι κοπέλες υπάρχουν σε διάφορα σημεία στη γύρω περιοχή και στέκονται κοντά σε κάποιο ξενοδοχείο.

ευχαριστώ.
λογικά θα ειναι το δελφοί στην πλατεία Σολωμού

lakis1970

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και μια συμπλήρωση .... ότι κυκλοφορεί στο δρόμο θα το βρεις μέχρι της 21:30 άντε 21:45 μετά η ΕΛΔΥΚ επιστρέφει στο στρατόπεδο και τα κοριτσάκια σπίτι τους.

Κύπριος μου είπε ότι οι περισσότερες (Κινέζες) είναι φοιτήτριες ή ως τέτοιες έχουν έρθει και βγάζουν τα προς το ζήν με αυτό το τρόπο.  Εγώ αμφιβάλω λίγο γιατί είναι μεγαλύτερες σε ηλικία από μια φοιτήτρια αλλά το καταθέτω ως πληροφορία.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
κινέζες φοιτήτριες εν δράσει  :2funny:

Stories