Επισκέπτης
ααα την εκτιμησε και καποιος!
εχμ εχμ
Το διορθωσα
ααα την εκτιμησε και καποιος!
εχμ εχμ
δεν τους δοκιμασε ακομη....αχαχαχαχαχαχαχαΓια τους 40 και κατω δεν μας ειπες ακομα...καλοι? ;)
παρε ολους τους κυπριους και βαλ τους στον πατο σουεγώ που είμαι καλαμαράς σε κλάνω για όλους τους κύπριους που ξέρω μουνοσκυλάκι.
Υ.Γ πες μου ενα καλο που σου εκανε κυπριος μουνοπανιδη
παρε ολους τους κυπριους και βαλ τους στον πατο σου
Υ.Γ πες μου ενα καλο που σου εκανε κυπριος μουνοπανιδη
Και γαμω τους διαλογους εν τω μεταξυ...μιλαει ο μουνακιας με τον μουνοπανο...αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
σιγα μαρη....πως τα πετας ετσι?αχαχαχαχαχαχαχαχαχαΚαι μονο που υπαρχουμε ομορφαινουμε τον κοζζζζζζμοοοοοο
σιγα μαρη....πως τα πετας ετσι?αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εγω παντως κανα 2 κυπριες που ειχα συμφοιτητριες και τις ειχα γαμησι,ητανε πολυ καλα κοριτσια και στο γαμησι και στο χαρακτηρα.τη μια μαλιστα αν και αρραβωνιασμενη την παρτουζοσαμε,μαζι με το συγκατοικο μου,ητανε περιοδο εξεταστικη και ηθελε να χαλαρωσει η γκομενα.Χιουμορακι κανω γιατι αποδειχτηκε κι αυτο το θρεντ μαλακια. Νομιζα πως θα ειχα σοβαρα επιχειρηματα να αντικρουσω και να γινει και καλη συζητηση , γιατι οντως ειμαστε κωλοφαρα και εχουμε πολλα αρνητικα στοιχια. Αλλα οπως βλεπεις με δυο βδομαδες τι να συζητησεις... ;)
τελικα καταλήγουμε οτι οι κυπριες γαμιούνται καλα...
και στην παρτουζα ειστε καθηγητριες.το λεω εκ πειρας.Ευτυχως δλδ γιατι αλλιως δεν θα μας πλησιαζε κανεις
και βαζελοι...
Μονο και μονο για αυτο τους αγαπαωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Ελα ρε Στροβολεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!
Εκεινο που με τσαντιζει σε αυτους ειναι που οδηγουν δεξα
ααααααχαχαχχαχχχχχχαχαχαχαχαχα
χμμμμ.... αυτα ειναι τα καταλοιπα που αφησε ο Μπιδης...
κι εμενα με τσαντιζει που οδηγουν δεξα.. μιμουνται τα βοδια τους αγγλους
ναι δε λεω... δικιο εχεις... το ιδιο επαθαν και οι ινδοι...Αγγλικη αποικια ημασταν , τι περιμενες? Μεχρι να φερουν οι Αγγλοι τα πρωτα αμαξια και να μας μαθουν να οδηγουμε , μονο γαϊδουρια ξεραμε να καβαλαμε κι αυτα στη μεση του δρομου
να σου θυμησω οτι πολλοι κυπριοι λενε την καρεκλα "τσαερα" εκ του chair...και τις πλατειες, roundabouts... ?