Επισκέπτης
Έτσι, μαυροτσούκαλα οι κύπριοι, όχι σαν και εμάς τους ξανθούς αγγέλους!
Έτσι, μαυροτσούκαλα οι κύπριοι, όχι σαν και εμάς τους ξανθούς αγγέλους!
ναι ειδικα στην λεμεσσ εχει ενα μονο τυπελεμεσσο που πηγα προσφατα με την κυπρια, με πηγε σε ενα,που τραγουδαγε μια ελληνιδα απο το x-factor..... μονο 1, νομιζω εχει στην λεμεσσο
μαλακιες δεν θα λες.ξερεις πολυ καλα αν ηθελα να πω κατι τετοιο θα το ελεγα,και δεν μασαω και πουθενα.αλλα δεν εννουσα κατι τετοιο να ξερεις.Αφου σε τρωει ρε Αρκανη πες το .Τουρκοσποροι δεν θες να πεις? Ντρεπεσαι? Να το ειπα εγω για σενα.
σωστος για αλλη μια φορα παμμεγιστε τυπεειναι και τσιμπουκες καλες οι κυπριες.
στο ρουφανε εκει που δεν το καταλαβαινεις,ειναι στελθ και σε αυτο.
Ρε Απολυτε βρηκες κι εσυ τον πιο λοβοτομημενο να παρουσιασεις? Τι θα νομιζουν για μας τωρα τα παιδιαααααα
ο dimitri ειναι μεγαλη μορφηΡε Απολυτε βρηκες κι εσυ τον πιο λοβοτομημενο να παρουσιασεις? Τι θα νομιζουν για μας τωρα τα παιδιαααααα
νωωωωωνταααααααααααας......εμίλησεγια το μπουτσο εντελως
ρομποτ...προσωπικοτητα 0...
εναν στους 100 της προκοπης ειναι ζητημα αν θα βρεις...οπως και με τους αλβανους
καλεχω μια κυπρια στη σχολη,συμφοιτητρια δυο εξαμηνα τωρα.
δεν την συναναστρεφομαι για να εχω εμπεριστατωμενη αποψη αλλα οταν γυρισε και πεταξε το κορυφαιο σε ολη τη ταξη μπροστα,ο αδερφος μου με τη δουλεια που κανει εχει περισσοτερα λεφτα απο τους γονιους ολων εδω μεσα λεω κατι δεν παει καλα.
γενικα παντως ναι εχει στυλακι οτι εμεις στην κυπρο αυτο κι εμεις εκεινο,και πως ειναι ετσι στην ελλαδα(τοτε τι ηρθες μωρη να σπουδασεις εδω?)
σωστός τύπε.....ελειπα τυπε
ειχα βγει και παλι με μια μουναρα
Keep Walking ! Γαμησες ή ΘΑ...?ελειπα τυπε
ειχα βγει και παλι με μια μουναρα