Νέα

κυπριοι δεν ειναι εθνικοτητα ειναι επαγγελμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounopanas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη εχουν διαφορα οι κυπριοι στην κυπρο απο αυτους που πανε διακοπες για 2 εβδομαδες στο εξωτερικο?

πολυ εξυπνος εισαι ρε μαγκακο
εγώ δεν είμαι πολύ έξυπνος.
απλά εσύ είσαι μπετόβλακας.

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Πόσους Κύπριους να έχει γνωρίσει; Εδώ ο άλλος ο μαλάκας, μας είπε ότι μια Κύπρια του έκανε βιονικό τσιμπούκι και στο επόμενο μήνυμα του έβγαλε αμέσως το συμπέρασμα ότι ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ! Αν δεν του έκανε καλό τσιμπούκι η συγκεκριμένη Κύπρια θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι οι Κύπριες είναι άχρηστες στο γαμήσι.... Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε

Επισκέπτης
δεν παταω στο κολονησο που να με πληρωνουν εχω γνωρισει πολλους στο εξωτερικο λεμεεεε

Ελα ρε φιλε σε τα μας...Αμα σε πληρωνανε γονατιστος σαν ταμα στην Τηνο θα πηγαινες.
Δυο ακομα ερωτησουλες και μετα θα σου πω κι εγω τη γνωμη μου...Οταν λες τους γνωρισες εξωτερικο που ακριβως? Και το αλλο , ειχες αναφερει προηγουμενως οτι ειναι πολυ δεμενοι.Αυτο το κατατασσεις στα αρνητικα τους?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
δηλαδη εχουν διαφορα οι κυπριοι στην κυπρο απο αυτους που πανε διακοπες για 2 εβδομαδες στο εξωτερικο?

πολυ εξυπνος εισαι ρε μαγκακο

δηλαδή γνωρίζεις κάποιον για μερικές μέρες και βγάζεις συμπέρασμα γι'αυτόν και τη φάρα του?

πω πω, εγώ είχα μείνει σε ένα χόστελ για δυο μέρες με δύο πολωνές, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη για τη φάρα τους.  :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πόσους Κύπριους να έχει γνωρίσει; Εδώ ο άλλος ο μαλάκας, μας είπε ότι μια Κύπρια του έκανε βιονικό τσιμπούκι και στο επόμενο μήνυμα του έβγαλε αμέσως το συμπέρασμα ότι ΟΙ ΚΥΠΡΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ! Αν δεν του έκανε καλό τσιμπούκι η συγκεκριμένη Κύπρια θα έβγαζε το συμπέρασμα ότι οι Κύπριες είναι άχρηστες στο γαμήσι.... Για τέτοιους μαλάκες μιλάμε

οι Κύπριοι είναι περίπου 1 μύριο.
γνώρισε καμμιά 30αριά στην καλύτερη και σχημάτισε άποψη για το υπόλοιπο σύνολο.....

αλλά εάν ο Γερμανός κρίνει τους Ελληνες για τον τρόπο που του συμπεριφέρονται στις διακοπές ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.
να μην ξεχνιόμαστε.
ΓΑΜΩ ΤΗ ΡΑΤΣΑ ΣΑΣ.

Επισκέπτης
ααααντε παλι μια απο τα ιδια.. οολοι σαπιοι ειναι, μονο εσεις αξιζετε και εμεις οι ελλεεινιδες ειμαστε καριολες ολες.
η γενικευση
της γενικευσης
τη γενικευση
(ω) γενικευση
:sunglasses:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Έχει καταλάβει ότι όλοι οι Κύπριοι που γνώρισε στην Αγγλία έκαναν τους υπεράνω. Δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα να τον πήραν χαμπάρι τι μαλάκας είναι όλοι οι Κύπριοι που γνώρισε και να τον έκλαναν

Επισκέπτης
Βελβι ωραια υπογραφη :grin:

Εγω ενα εχω να πω. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Έχει καταλάβει ότι όλοι οι Κύπριοι που γνώρισε στην Αγγλία έκαναν τους υπεράνω. Δεν έχει σκεφτεί την πιθανότητα να τον πήραν χαμπάρι τι μαλάκας είναι όλοι οι Κύπριοι που γνώρισε και να τον έκλαναν
ποια Αγγλια καμια σχεση εκτος ευρωπης και για πολλα χρονια και για να με κλασει κυπριος θελει
πολλα χρονια ακομα αντε γατακια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πω πω, εγώ είχα μείνει σε ένα χόστελ για δυο μέρες με δύο πολωνές, έχω πλέον ξεκάθαρη άποψη για τη φάρα τους.  :sunglasses:
για λεγε ....αυτο μας καιει και ουχι οι κυπριοι...καμια παρτουζιτσα κανανε οι πολωνες στο χοστελ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια Αγγλια καμια σχεση εκτος ευρωπης και για πολλα χρονια και για να με κλασει κυπριος θελει

εγώ που είμαι καλαμαράς σε κλάνω για όλους τους κύπριους που ξέρω μουνοσκυλάκι.

Επισκέπτης
Για τους 40 και κατω δεν μας ειπες ακομα...καλοι? ;)

Επισκέπτης
Βελβι ωραια υπογραφη :grin:

Εγω ενα εχω να πω. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΕΓΩ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ααα την εκτιμησε και καποιος!  :rockon: :rockon: :rockon:

εχμ εχμ  :rolleyes: :rolleyes:

εεετσι! you rule big time  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

:idiot:

mounakiasgr

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
Οι γκόμενες στο άβατάρ σου, που σου έχουν γυρίσει την πλάτη και σε κλάνουν, Κύπριες είναι;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
για λεγε ....αυτο μας καιει και ουχι οι κυπριοι...καμια παρτουζιτσα κανανε οι πολωνες στο χοστελ??

γουατ χάπενς ιν βέγκας στέιζ ιν βέγκας  :sunglasses:

τέζα ήτανε, κρεβατωμένες από κρυολόγημα  :2funny:  :2funny:
η πιο καβλιάρα πάντως ήτανε μια βραζιλιάνα σε άλλο χόστελ  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Και γαμω τους διαλογους εν τω μεταξυ...μιλαει ο μουνακιας με τον μουνοπανο...αχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom