You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυνική Παραδοχή Κ.Κ.Ε σε Nτιμπέιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 93
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΣΥΝΤΡΟΦΕ [size=14pt]ΑΔΩΝΙ[/size], εισαι σε ενα κομμα εταιρια που ψαχνει κατα ομολογια της αρχηγου σου <<εθελοντες>> για να δουλευουν για 800 ευρω ενω η νομεκλατουρα του κομματος βγαζει κερδος απο επιχειρηματικες δραστηριοτητες με την Καπιταλιστρια Αγγελοπουλου...Σου λεω ανοιχτα, Προσχωρησε στο ΛΑ.Ο.Σ!!Εμεις μοιραζουμε εκ στο φτωχο λαο!
Κάνε ρε συ Άδωνι αυτό που σου λέει.. έχεις κι ωραίο όνομα.. συμβολικό
Περνούσα απόψε από 3ης Σεπτεμβρίου όταν τελείωνε η ομιλία της συντρόφισσας και κατεβαίναν οι παπούδες για τα πούλμαν να γυρίσουν στο χωριό..
Μέσος όρος ηλικίας πάνω από 70.. με μουστάκες και την χοντρή κυρά αγκαζέ
χλωμό το μέλλον του κινήματος
Κάνε ρε συ Άδωνι αυτό που σου λέει.. έχεις κι ωραίο όνομα.. συμβολικό
Περνούσα απόψε από 3ης Σεπτεμβρίου όταν τελείωνε η ομιλία της συντρόφισσας και κατεβαίναν οι παπούδες για τα πούλμαν να γυρίσουν στο χωριό..
Μέσος όρος ηλικίας πάνω από 70.. με μουστάκες και την χοντρή κυρά αγκαζέ
χλωμό το μέλλον του κινήματος
ΡΕ darkroom, μην γαμας την συζυτηση οπως λεει ο χαλβατζης.....
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο thread παντως παιρνω την ευκαιρια απο αυτο που ειπε ο darkroom.
Ολοι αυτοι οι παπουδες που ακομα θυμουνται τα παλια ειναι μια απο τις πιο σοβαρες αιτιες που μενουν στασιμα τα πολιτικα πραγματα στην ελλαδα.
Σκεφτειτε οτι ποσο μεγαλο ποσοστο συνταξιουχων εχουμε σε σχεση με τους νεους. Που ο καθενας για τον δικο του λογο ψηφιζει εδω και δεκαετιες το ιδιο κομμα. Το βλεπει ο καθενας αν καθισει σε κανενα ικα κλπ. Καθονται και μαλωνουν μεταξυ τους για πραγματα που, ουτε ζουσαν καν οι σημερινοι υποψηφιοι τοτε.
Και παιδεραστης να δηλωνε ο αρχηγος του κομματος τους εκεινοι δεν θα αλλαζαν ποτε προτιμιση.
Ολοι αυτοι οι παπουδες που ακομα θυμουνται τα παλια ειναι μια απο τις πιο σοβαρες αιτιες που μενουν στασιμα τα πολιτικα πραγματα στην ελλαδα.
Σκεφτειτε οτι ποσο μεγαλο ποσοστο συνταξιουχων εχουμε σε σχεση με τους νεους. Που ο καθενας για τον δικο του λογο ψηφιζει εδω και δεκαετιες το ιδιο κομμα. Το βλεπει ο καθενας αν καθισει σε κανενα ικα κλπ. Καθονται και μαλωνουν μεταξυ τους για πραγματα που, ουτε ζουσαν καν οι σημερινοι υποψηφιοι τοτε.
Και παιδεραστης να δηλωνε ο αρχηγος του κομματος τους εκεινοι δεν θα αλλαζαν ποτε προτιμιση.
ΡΕ darkroom, μην γαμας την συζυτηση οπως λεει ο χαλβατζης.....
Για τα μουστάκια των κνίτισσων και του Στάλιν δεν ήταν η συζήτηση ?
Νόμιζα πως είχε κλείσει τον κύκλο της και κατέθεσα κι εγώ την ζωντανή μαρτυρία μου..
Εγώ φταίω ρε, που παροτρύνω τον κόσμο να προσχωρήσει στις γραμμές του Αγώνα..
Για τα μουστάκια των κνίτισσων και του Στάλιν δεν ήταν η συζήτηση ?
Νόμιζα πως είχε κλείσει τον κύκλο της και κατέθεσα κι εγώ την ζωντανή μαρτυρία μου..
Εγώ φταίω ρε, που παροτρύνω τον κόσμο να προσχωρήσει στις γραμμές του Αγώνα..
Τωρα να σοβαρετουμε λιγο ...εχει και ωραια γκομενακια η κνε οσες φορες εχω παει αντιπροσωπος σε εκλογες τουλαχιστον αυτες στα τμηματα ηταν ωραιες. αν και οι κουφαλες οι κουκουεδες μπορει να τις βαζουν για ατραξιον...
Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο thread παντως παιρνω την ευκαιρια απο αυτο που ειπε ο darkroom.
δεν ειναι κακο να υποστηριζεις με παθος την γνωμη σου αλλα και να μην κανεις λογικες υπερβασεις. Κατα την γνωμη μου απο τοτε που βγηκε η τηλεοραση ασχετως ποσοστων αρχησαν να απομυθοποιουνται ολα τα κομματα. Ακουγε ο κουκουες για τον μεγα Φλωρακη και οταν τον ειδε που μιλαγε ακαταλαβιστικα εφευγε μακρια...ομοιως με ολους τους αλλους..οπως λεει και ο γεωργιου η τηλεοραση μαγκες τους ξεβρακωνει ολους!!!
Συμφωνω με αυτο που λες για την τηλεοραση, αλλα πιστευω οτι καποιος που δεν θελει να "δει" κατι δεν θα το δει. Υπαρχουν γιγιαδες και παπουδες που οταν τους λες για τα σκανδαλα της ΝΔ θα σου απαντησουν για τους κομουνιστες που στον εμφυλιο σκοτωναν μωρα.
Τυχαιο αν και πραγματικο το παραδειγμα. Παρομοιο μπορει να δωσει καποιος και για αλλα κομματα.
Τυχαιο αν και πραγματικο το παραδειγμα. Παρομοιο μπορει να δωσει καποιος και για αλλα κομματα.
Συμφωνω με αυτο που λες για την τηλεοραση, αλλα πιστευω οτι καποιος που δεν θελει να "δει" κατι δεν θα το δει. Υπαρχουν γιγιαδες και παπουδες που οταν τους λες για τα σκανδαλα της ΝΔ θα σου απαντησουν για τους κομουνιστες που στον εμφυλιο σκοτωναν μωρα.
Συμφωνω αλλα εαν ειναι να παραμεινουν σε ΝΔ τουλαχιστον πεισε τους να ψηφισουν Αβραμοπουλο και οχι Μπακογιαννη
Υπαρχουν γιγιαδες και παπουδες που οταν τους λες για τα σκανδαλα της ΝΔ θα σου απαντησουν για τους κομουνιστες που στον εμφυλιο σκοτωναν μωρα.
Το πρόβλημα είναι όταν λένε τα ίδια παπαγαλία και νέοι άνθρωποι 20-30 χρόνων..
Για τους παπούδες είναι δικαιολογημένο.. Αυτά που ζούμε παιδιά ή νέοι θα μας κυνηγάν σε όλη μας τη ζωή.
Κι ο yrret όταν πάει στα 80 τι νομίζεις ότι θα λέει; Για τα λεφτά που έφαγε η τότε κυβέρνηση από τα κονδύλια για τον εποικισμό του Άρη ή για τις φοιτητικές εκλογές του 2009 που δεν αφήσαν τον συνδυασμό του να ψηφίσει;
Άλλωστε ποιος έχει πάρει να διαβάσει ποτέ τα προγράμματα των κομμάτων ή ακούει τι λένε στις ομιλίες; Όλοι στα τυφλά πάμε ή ψηφίζουμε κατά τύχη αν είναι νόστιμη η κνίτισσα που μας δίνει το ψηφοδέλτιο τελευταία στιγμή..
Τωρα να σοβαρετουμε λιγο ...εχει και ωραια γκομενακια η κνε οσες φορες εχω παει αντιπροσωπος σε εκλογες τουλαχιστον αυτες στα τμηματα ηταν ωραιες. αν και οι κουφαλες οι κουκουεδες μπορει να τις βαζουν για ατραξιον...
Πάντως πρέπει να είστε οι μόνοι που δεν έχετε γκόμενες στο κόμμα..
Αυτά να τα λες για να ξέρει ο κόσμος που πάει ;)
Συνημμένα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
τι ειναι αυτα που λετε εδω μεσα;;; σε λιγο θα μας συγκρινετε και τον σταλιν με τον χιτλερ και τον πινοσετ
Eσύ ρε φίλε βαλτός από αντικομοουνιστές είσαι? Για να γελοιοποιείς την αριστερά? Σοβαρά τώρα...
οχι απλως οι αποψεις μου ειναι αυτες.απλως δεν θα ξανασχολιασω πολιτικα στο σαιτ αυτο.θα μιλαω για οτιδηποτε αλλο εκτος απο τα πολιτικα.δεν ασχολουμαι και φοβερα με τα πολιτικα.απλως εχω μια ιδεολογια και τερμα.εχω αλλα πραγματα να ασχοληθω περισσοτερο σημαντικα.με εκτιμηση.Eσύ ρε φίλε βαλτός από αντικομοουνιστές είσαι? Για να γελοιοποιείς την αριστερά? Σοβαρά τώρα...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.479
- Πόντοι
- 506
τι να πω τωρα;μηπως εδωσε δικα του λεφτα ο καρατζαφερης; λεφτα του ελληνικου λαου εδωσε.
Ωραία. Πες μας πότε έκανε το ίδιο και το ΚΚΕ...
ΣΙΓΟΥΡΑ! Βαζουν για μοστρα τις ΛΙΓΕΣ μπανικες που εχουν για... δολωμα!Τωρα να σοβαρετουμε λιγο ...εχει και ωραια γκομενακια η κνε οσες φορες εχω παει αντιπροσωπος σε εκλογες τουλαχιστον αυτες στα τμηματα ηταν ωραιες. αν και οι κουφαλες οι κουκουεδες μπορει να τις βαζουν για ατραξιον...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 4K