S.F.E.
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μια χαρά άτομα, μορφωμένοι, σκεπτόμενοι, σε καλή ηλικία.
ἡ ἐλπίς τοῦ Ἔθνους, in a nutshell...
Μια χαρά άτομα, μορφωμένοι, σκεπτόμενοι, σε καλή ηλικία.
Αφού έχετε πρόβλημα συντροφικότητας ρε μαλάκες γιατί δεν καταβάλλετε γερή προσπάθεια να βρείτε καμιά ερωμένη;
Μια χαρά άτομα, μορφωμένοι, σκεπτόμενοι, σε καλή ηλικία. 'Ελεος δηλαδή.
Συγνώμη είμαι σπασαρχίδας αλλά αυτό σκέφτηκα να πω.
Κάποιοι μπορεί να έχουμε έητζ ρε τύπε! Πως να βρούμε ερωμένη, που μόλις το μάθει θα κόψει λάσπη; Αλλά και πως να βγάλουμε τα υπόλοιπα χρόνια που μας μένουν να ζήσουμε; Αναγκαστικά χαιρόμαστε τη γυναίκα στο 7λεπτο σαν λαθρομετανάστες... Τώρα για κωλ γκιρλ και τέτοια δεν ξέρω, αυτά είναι κόλπα για κουστουμάτους.
τύπε αν και δεν θέλω να παρέμβω σε αυτό το θέμα θέλω να πω μονο αυτό..αν όντως το κουβαλάς αυτό το φορτίο τότε κατά την δίκια μου άποψη πρέπει να το αναφέρεις πάντα στην εν λόγο κοπέλα που επισκέπτεσαι και να τις δίνεις την ευκαιρία να αποφασίζει.
Όλοι οι μπουρδελιάρηδες είμαστε εν δυνάμει φορείς του έητζ. Ανήκουμε στις ομάδες υψηλού κινδύνου. Αν είσαι μικρός σε ηλικία καλό είναι αυτό να το συνειδητοποιήσεις και να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά και πρακτικά.
εδώ σε βρίσκω λάθος τύπε...είμαι 38 και δεν έχω το παραμικρό γιατί πάντα επιλέγω με το τι παο και το τι κάνω και πως το κάνω.
Αφού έχετε πρόβλημα συντροφικότητας ρε μαλάκες γιατί δεν καταβάλλετε γερή προσπάθεια να βρείτε καμιά ερωμένη;
Μια χαρά άτομα, μορφωμένοι, σκεπτόμενοι, σε καλή ηλικία. 'Ελεος δηλαδή.
Συγνώμη είμαι σπασαρχίδας αλλά αυτό σκέφτηκα να πω.
Κάποιοι μπορεί να έχουμε έητζ ρε τύπε! Πως να βρούμε ερωμένη, που μόλις το μάθει θα κόψει λάσπη; Αλλά και πως να βγάλουμε τα υπόλοιπα χρόνια που μας μένουν να ζήσουμε; Αναγκαστικά χαιρόμαστε τη γυναίκα στο 7λεπτο σαν λαθρομετανάστες... Τώρα για κωλ γκιρλ και τέτοια δεν ξέρω, αυτά είναι κόλπα για κουστουμάτους.
Εχεις αδικο και το ξερεις, στην κοπελα πρεπει να το λες.Ε τότε όχι μόνο δε θα πηδάω αλλά θα τρώω και ξύλο! Εδώ μας διώχνουν από τις δουλειές άμα το μάθουν, ακόμα και από τις πολυκατοικίες, μην τους κολλήσουμε με τον άερα. Αν είναι αυτό που λες το σωστό φίλε, τότε να διακοπούν όλα τα προγράμματα θεραπείας και να αυτοκτονήσουμε όλοι οι φορείς τους έητζ μαζί, γιατί ζωή χωρίς σεξ δεν είναι ζωή. Ας μην χαλάσουμε το νήμα όμως με άσχετες συζητήσεις. Ήταν πολύ σωστά αυτά που έγραψε ο jay αν και δεν πρότεινε κάποια "λύση".
Εχεις αδικο και το ξερεις, στην κοπελα πρεπει να το λες.
Οχι, δεν το φανταζομαι.Κανονικα δεν πρεπει να αφηνουν κανεναν χωρις καποτα εκει μεσα ουτε στο στοματικο. Πωπω μλκα φανταζεσαι να κολλησεις ειτζ?
Οχι, δεν το φανταζομαι.
Οπως δεν φανταζομαι οτι θα παθω τροχαιο, οτι θα γκρεμιστει το σπιτι απο σεισμο ενω ειμαι μεσα, οτι θα παθω καρκινο, ότι θα μεινω παραλυτος από ατυχημα, οτι θα με χτυπησει κεραυνος, οτι, οτι...
Αν αρχισεις να σκεφτεσαι ετσι, στο τελος τρελαινεσαι...
Κανενας δεν μας αντιστεκεται τύπεΜολις ειδε οτι τον πλακωσαμε στις ερωτησεις εξαφανιστηκε
Οχι, δεν το φανταζομαι.
Οπως δεν φανταζομαι οτι θα παθω τροχαιο, οτι θα γκρεμιστει το σπιτι απο σεισμο ενω ειμαι μεσα, οτι θα παθω καρκινο, ότι θα μεινω παραλυτος από ατυχημα, οτι θα με χτυπησει κεραυνος, οτι, οτι...
Αν αρχισεις να σκεφτεσαι ετσι, στο τελος τρελαινεσαι...
Κανενας δεν μας αντιστεκεται τύπε
Με το στοματικό δεν κολλάει το aids....Κανονικα δεν πρεπει να αφηνουν κανεναν χωρις καποτα εκει μεσα ουτε [size=20pt]στο στοματικο[/size]. Πωπω μλκα φανταζεσαι να κολλησεις ειτζ?
Με το στοματικό δεν κολλάει το aids....
εκτός αν εσύ κάνεις πίπες (που και τότε ελάχιστες οι πιθανότητες).
Υ.Γ.Πόσες πουτάνες θα έχουν Aids και άλλα,άσε δεν είναι να σκεφτείς έτσι...γιατί ακόμα και εσύ να μην τις γαμάς ακάποτα,τις έχουν γαμήσει άλλοι(ο νταβάς,ο χ,ο ψ).