Yrett,θα παρω θεση στο νημα οταν ο Καρατζαφερης εμφανισει το απολυτηριο Λυκειου.
ΣΑς ποναει που φανερωνεται ο ρολος του Κ.Κ.Ε ως νταβατζη της εργατικης ταξης!
Yrett,θα παρω θεση στο νημα οταν ο Καρατζαφερης εμφανισει το απολυτηριο Λυκειου.
Δεν αντεχεις αγορι μου να μην πεταχτεις,ε?
Λοιπον,εγω ΕΧΩ απολυτηριο Λυκειου-μονον.
Αρα,δικαιου να κατεβω στις εκλογες ως υποψηφιος.
Βρειτε μου και εσεις το Καρατζαφερειο και μετα τα ξαναλεμε.
Μαυρη προπαγανδα δεν πιανει διοτι ο καρατζαφερης ως πετυχημενος ιδιωτης μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι θα ειναι πετυχημενος πολιτικος!! Για πες για το αδειασμΑ αλαβανου στην τηλεμαχεια. Γιατι πηγε ο υπαρχηγος και οχι ο αρχηγος?
Μαυρη προπαγανδα δεν πιανει διοτι ο καρατζαφερης ως πετυχημενος ιδιωτης μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι θα ειναι πετυχημενος πολιτικος!! Για πες για το αδειασμΑ αλαβανου στην τηλεμαχεια. Γιατι πηγε ο υπαρχηγος και οχι ο αρχηγος?
ετσι τυπε μου πεστακουμμουνια μια ζωη θα ειστε σκλαβοι παρτε το χαμπαρι.το ειπε και η αρχηγος σας εχθες.εθελοντες στο κομμα ειναι.ετσι σκλαβακια να την ακουτε την φυλαρχο σας.καθυστερημενοι.σαν τα προβατα ειστε,αμα δεν εχετε τσομπανη δεν μπορειτε χανεστε.
κουμμουνια μια ζωη θα ειστε σκλαβοι παρτε το χαμπαρι.το ειπε και η αρχηγος σας εχθες.εθελοντες στο κομμα ειναι.ετσι σκλαβακια να την ακουτε την φυλαρχο σας.καθυστερημενοι.σαν τα προβατα ειστε,αμα δεν εχετε τσομπανη δεν μπορειτε χανεστε.
τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεειΣΑς ποναει που φανερωνεται ο ρολος του Κ.Κ.Ε ως νταβατζη της εργατικης ταξης!
ο καρατζαφερης μια χαρα τα λεει.και αμα βγει θα τους κοψει το κολο ολους μαζι.τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεει
τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεει
Οσο φασιστας ειναι ο Καρατζαφερης, τοσο προδοτες και τρομοκρατες ειστε εσεις με αυτα που λετε και κανετε!τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεει
τι ειναι αυτα που λεει; ειναι σοβαρος;;τι ειναι αυτα που λεει για τους μεταναστες;;ο καρατζαφερης μια χαρα τα λεει.και αμα βγει θα τους κοψει το κολο ολους μαζι.
Και βεβαια η Αλεκα κοπτεται τοσο πολυ για την διαφυλαξη του απορρητου των οσων συνεισφερουν στο κομμα για να μην αποκαλυφθουν ποιοι μεγαλοεπιχειρηματιες τους τα ακουμπανε και γινουνε πιο ρομπες απο οτι ειναι! Ουυυυυυυστ απο δω βρομοσκυλα κου-μουνιαο καρατζαφερης χτες επεστρεψε 1 εκ ευρω στο υπουργο οικονομικων απο την κρατικη επιχορηγηση που λαμβανει το κομμα..καταλαβαινοντας οτι το καθε ευρω ειναι πολυτιμο στο ταμειο φτωχειας....τι επιστρεφει το κ.κ.ε στον ελληνικο λαο απο την επιχορηγηση που παιρνει? Απολυτος τιποτα! το Κ.Κ.Ε θεο του εχει το κερδος της Τυποεκδοτικης!!!!!!!!!!
Μπατσος?Οσο φασιστας ειναι ο Καρατζαφερης, τοσο προδοτες και τρομοκρατες ειστε εσεις με αυτα που λετε και κανετε!
τι λεει δηλαδη???τι ειναι αυτα που λεει; ειναι σοβαρος;;τι ειναι αυτα που λεει για τους μεταναστες;;
τι ειναι αυτα που λεει; ειναι σοβαρος;;τι ειναι αυτα που λεει για τους μεταναστες;;