Νέα

Κυνική Παραδοχή Κ.Κ.Ε σε Nτιμπέιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Δεν αντεχεις αγορι μου να μην πεταχτεις,ε?
Λοιπον,εγω ΕΧΩ απολυτηριο Λυκειου-μονον.
Αρα,δικαιου να κατεβω στις εκλογες ως υποψηφιος.
Βρειτε μου και εσεις το Καρατζαφερειο και μετα τα ξαναλεμε.

φερε μας και το απολυτηριο στρατου του Λαζοπουλου παλιοκουραμπιε

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Μαυρη προπαγανδα δεν πιανει διοτι ο καρατζαφερης ως πετυχημενος ιδιωτης μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι θα ειναι πετυχημενος πολιτικος!! Για πες για το αδειασμΑ αλαβανου στην τηλεμαχεια. Γιατι πηγε ο υπαρχηγος και οχι ο αρχηγος?

Επισκέπτης
Μαυρη προπαγανδα δεν πιανει διοτι ο καρατζαφερης ως πετυχημενος ιδιωτης μου δινει το δικαιωμα να πιστευω οτι θα ειναι πετυχημενος πολιτικος!! Για πες για το αδειασμΑ αλαβανου στην τηλεμαχεια. Γιατι πηγε ο υπαρχηγος και οχι ο αρχηγος?

Το ιδιωτης δυστυχως το δανεισαμε στην Αγγλικην,αλλα μεσα επεσες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αυτό ρε παιδιά δεν το κατάλαβα :cheesy: Είναι καινούργιος τρόπος διακυβέρνησης; Άμα... ποτέ... αποκτήσει εξουσία ο Σύριζα, θα βγει υπουργός ο Τσίπρας και θα υπογράφει ο Αλαβάνος; :cheesy: Αλλά άμα έχεις λύσει με το παραπάνω :rolleyes: όλα τα προβλήματα όπως οι ροζ Αριστεροί, έχεις καιρό και για μαλακίες

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κουμμουνια μια ζωη θα ειστε σκλαβοι παρτε το χαμπαρι.το ειπε και η αρχηγος σας εχθες.εθελοντες στο κομμα ειναι.ετσι σκλαβακια να την ακουτε την φυλαρχο σας.καθυστερημενοι.σαν τα προβατα ειστε,αμα δεν εχετε τσομπανη δεν μπορειτε χανεστε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κουμμουνια μια ζωη θα ειστε σκλαβοι παρτε το χαμπαρι.το ειπε και η αρχηγος σας εχθες.εθελοντες στο κομμα ειναι.ετσι σκλαβακια να την ακουτε την φυλαρχο σας.καθυστερημενοι.σαν τα προβατα ειστε,αμα δεν εχετε τσομπανη δεν μπορειτε χανεστε.
ετσι τυπε μου πεστα
:rockon:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

arcans5, ξερεις που πηγαινει το εθελοντες? Στους εθελοντες της λεγεωνας των ξενων..πακια,αφγανα κ.λ.π

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Και να χάσω την ευκαιρία να κάνω διάλογο μαζί σου; Jamais!

Όπως και το 90% των ελλήνων από 18 έως 50 ετών...Εύγε...
Αλλά τί νόημα έχει η παράθεση των ακαδημαϊκών περγαμηνών σου;

Πράγματι μπορείς...
Όπως και να διοριστείς σε θέση ΔΕ στο δημόσιο...
Για δες πόρτες που ανοίγει ένα απολυτήριο...

Για δες ελιτισμό εξ αριστερών...
Αν ψηφίζεις πάντως βάσει βιογραφικού, μάλλον θα πρέπει να επιλέξεις μεταξύ Γιωργάκη και Κωστάκη...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Κου-μουνακια αντε καντε κανα παιδομαζωμα, ξεκοιλιαστε κανα χωροφυλακα με κονσερβοκουτια και βγαλτε και κανα μανιφεστο περι χαρισματος της Ελλαδας στη μαμα ρωσια η δοσιματος εδαφων στη "μακεδονια", μια ζωη αυτα δεν κανατε? Τωρα θα αλλαξετε? Και επιτελους κοψτε το παραμυθι της υπερασπισης των εργατικων δικαιωματων! Αφου το ονειρο σας ειναι να εχετε δουλους, το ειπε η ιδια η Αλεκα, γιατι δεν ειστε τουλαχιστο λιγο ειλικρινεις και να πειτε τι εχετε σκοπο να κανετε στην ελλαδα και τους Εργαζομενους?

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ασε τυπε χειροτερα και απο δουλεμποριο ειναι να εκμεταλευεσε τα πιστευω ενος ανθρωπου.μολις ακουσα την γρια να το λεει τρελαθηκα.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
ΣΑς ποναει που φανερωνεται ο ρολος του Κ.Κ.Ε ως νταβατζη της εργατικης ταξης!
τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεει

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι ειναι αυτα πουλες εισαι σοβαρος;ο καρατζαφερης εχει αρχισει και δειχνει το φασιστικο του προσωπο με αυτα που λεει
ο καρατζαφερης μια χαρα τα λεει.και αμα βγει θα τους κοψει το κολο ολους μαζι.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

ο καρατζαφερης χτες επεστρεψε 1 εκ ευρω στο υπουργο οικονομικων απο την κρατικη επιχορηγηση που λαμβανει το κομμα..καταλαβαινοντας οτι το καθε ευρω ειναι πολυτιμο στο ταμειο φτωχειας....τι επιστρεφει το κ.κ.ε στον ελληνικο λαο απο την επιχορηγηση που παιρνει? Απολυτος τιποτα! το Κ.Κ.Ε θεο του εχει το κερδος της Τυποεκδοτικης!!!!!!!!!! Εδωσε το κ.κ.ε 1 εκ ευρω στους πυροπαθεις της Ηλειας οπως εκανε ο ΛΑ.Ο.Σ? κΑΛΑ να λες πως εισαι με το εργατη αλλα μονο στα λογια!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Οσο φασιστας ειναι ο Καρατζαφερης, τοσο προδοτες και τρομοκρατες ειστε εσεις με αυτα που λετε και κανετε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο καρατζαφερης χτες επεστρεψε 1 εκ ευρω στο υπουργο οικονομικων απο την κρατικη επιχορηγηση που λαμβανει το κομμα..καταλαβαινοντας οτι το καθε ευρω ειναι πολυτιμο στο ταμειο φτωχειας....τι επιστρεφει το κ.κ.ε στον ελληνικο λαο απο την επιχορηγηση που παιρνει? Απολυτος τιποτα! το Κ.Κ.Ε θεο του εχει το κερδος της Τυποεκδοτικης!!!!!!!!!!
Και βεβαια η Αλεκα κοπτεται τοσο πολυ για την διαφυλαξη του απορρητου των οσων συνεισφερουν στο κομμα για να μην αποκαλυφθουν ποιοι μεγαλοεπιχειρηματιες τους τα ακουμπανε και γινουνε πιο ρομπες απο οτι ειναι! Ουυυυυυυστ απο δω βρομοσκυλα κου-μουνια

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
τι ειναι αυτα που λεει; ειναι σοβαρος;;τι ειναι αυτα που λεει για τους μεταναστες;;

ΜΕ την υπεργεννητικοτητα των μεταναστων και την υπογεννητικοτητα των ελληνων +3000  νεοι ξενοι που μπαινουν ανα ημερα στην ελλαδα δημιουργειται θεμα επιβιωσεις του ελληνικου εθνους...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom