Επισκέπτης
Καληνυχτα βλαμενοεθνικια,τους στριψατε βαριους τους μπαφους σημερα.
Καλα ξενερωματα.
Καλα ξενερωματα.
καλα λεει.να πανε να γαμηθουνε.τους ειπε κανενας να ερθουν εδω? να πανε να μεινουν στη ζουγκλα.μαζευτικε ολη η σαβουρα εδω.τι ειναι αυτα που λεει; ειναι σοβαρος;;τι ειναι αυτα που λεει για τους μεταναστες;;
Οχι δεν ειμαι μπατσος, απλα εφαρμοζω την τακτικη των ταμπελων που με τοση ευκολια βαζετε! Αφου δεν εχετε ουτε ενα σοβαρο επιχειρημα για να καλυψετε τις θεσεις σας, οποιος σας παει κοντρα ειναι φασιστας! Ειδες τι ευκολο ειναι να σου κολλησω κι εγω την ταμπελα?Μπατσος?
γιατι να τους διωξουμε;να αποκτησουν ισα δικαιωματα με εμας και να μεινουνΜΕ την υπεργεννητικοτητα των μεταναστων και την υπογεννητικοτητα των ελληνων +3000 νεοι ξενοι που μπαινουν ανα ημερα στην ελλαδα δημιουργειται θεμα επιβιωσεις του ελληνικου εθνους...ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ!!!
γιατι να τους διωξουμε;να αποκτησουν ισα δικαιωματα με εμας και να μεινουν
και την ψηφο γι'αυτο την εχειςκαλα λεει.να πανε να γαμηθουνε.τους ειπε κανενας να ερθουν εδω? να πανε να μεινουν στη ζουγκλα.μαζευτικε ολη η σαβουρα εδω.
Καληνυχτα προδοτη της χωρας σου, οσο για τους μπαφους μαλλον εσεις ειστε αυτοι που οχι μονο τους κανετε, θελετε και να τους νομιμοποιησετε κιολλας για να μη σας πιανουν! Αχαχαχαχα πρεζακια, προδοτες, οικολογοι! Μαλλον οταν εννοειτε "πρασινη αναπτυξη" εννοειτε τα ζωνιανα! αχαχαχαχαΚαληνυχτα βλαμενοεθνικια,τους στριψατε βαριους τους μπαφους σημερα.
Καλα ξενερωματα.
ολοι συμφωνουνε.αλλα ο ελληνας ειναι μαλακας και κοιταει το συμφερων του πρωτα γιαυτο δεν μιλαει.ας κανουνε ενα δημοψιφισμα αμα εχουνε αρχιδια και θα δεις τι θα πουνε οι ελληνες.και την ψηφο γιάυτο την εχεις
να δουμε ποιο ποσοστο των Ελληνων συμφωνει μαζι του
γιατι να τους διωξουμε;να αποκτησουν ισα δικαιωματα με εμας και να μεινουν
οι πακιστανοι μονο αν ειναι πανεπιστημιακοι η κουμπιουτεραδες τυπε μουκαι τι θα γινει? ο αλβανος.ο αφρικανος,ο πακιστανος,και ο καθε ζουλου θα ειναι το ιδιο με τον ελληνα?
τους πακιστανους να τους παρει το κκε να τους κανει τυπογραφους ολους.οι πακιστανοι μονο αν ειναι πανεπιστημιακοι η κουμπιουτεραδες τυπε μου
τους πακιστανους να τους παρει το κκε να τους κανει τυπογραφους ολους.
να τους κανει τους γαμιαδες του,αφου τους γουσταρει τοσο πολυ.και τους αλβανούς τι να τους κάνει αφισοκολλητές ?
αυτο το κανουν ηδη αρχηγενα τους κανει τους γαμιαδες του,αφου τους γουσταρει τοσο πολυ.
εγω το ξερω τυπε.στα κουμμουνια πες το.αυτο το κανουν ηδη αρχηγε
θελω την Παπαρηγα την καλη
παλι δεν διαβασα ολες τις προηγούμενες αποψεις..αλλα καταθετω τον αυτονόητο προβληματισμο ε ?...
θεωρειται οτι ένας 20αρης - 25αρης αντε και διακαιούτε να ψηφίσει ,αντε και γνωριζει 5-10 πραγματα...πιστευεται ότι έχει ψαξει διαβασει συγκρινει ,αντιπαραβαλλει, προβληματιστεί.,έχει δουλέψει τοσο και σε διαφερετικές δουλειες κλπ κλπ ώστε να έχει ξεκαθαρη πολιτικη αποψη? πολυ δυσκολα ε?
όλοι όσοι έχουν φτασει σε ενα επιπεδο γνωσης...το αυτονόητο που δηλώνουν ειναι...ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ...ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,,,