Νέα

Κρυφός οίκος ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KATERINA69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

manolis69

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Κριτικές
31
Like
1.306
Πόντοι
5.605
πες μας περισσοτερα , και αν εχις ακριβη διευθυνση [[[στην στοα ειναι τα γραφεια της Telepassport ]]]
η τηλεφωνο στειλτα σε pm

Χθες το μεσημερι , ημουν πλατεια βικτωριας στην πανω γωνια της πατησιων , οποτε.....

Σκαει ενα ψηλο ξανθο καραμουνο με βυζαρες σχεδον οξω απ`το σουτιεν ,και μου λεει κατι για γυμναστηριο , spa , κτλ.

Μπαινουμε στο ανσανσερ της πολυκατοικιας που βρισκεται εντος της στοας με τα μαγαζια , ενω η γκομενα με ψιλοχουφτωνε και μου χαιδευε τα μαλλια......ε, της χαιδεψα και γω την κωλαρα δεν κρατηθηκα....

Ανεβηκαμε στον 4 οροφο , και μπηκαμε σ`ενα πολυτελες στουντιο χαλαρωσης γυμναστικης κλπ. ,που ειχε μεσα διαφορα μουνακια με μαγιω , φορμες , και γενικα πολυ ελαφρυ ρουχισμο!

Εκει με παρεδωσε σε αλλη μουναρα κοκκινομαλα , η οποια μου ειπε οτι ανοιξαν προσφατα , και αφου της εδωσα κινητο και ονομα (ψευτικο εννοειται) , ειπε οτι θα με ειδοποιησει για ενα χαλαρωτικο μασαζ που δινουν δωρο στην πρωτη επισκεψη !

Για δες , εχει ο καιρος γυρισματα....

lykaki

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πατησιων 81 και Χευδεν 8-10 , 2ος οροφος - beauty spa .

Με προσοχη ,διοτι δεν διαπιστωσα ακομη εαν παιζει εντος του ,οτι και στα μασατζιδικα ... ;)

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πιστεύω ότι μόνο "κρυφό" ΔΕΝ είναι πια............

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
η φερρων 19 ειναι κανονικα στη θεση της..

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
βρε το παπαγαλακι.... παω να ριξω μια φολα στο πιατο του και επιστρεφω :cheesy:

Επισκέπτης
Τι έγινε ρε παιδιά και θα με φολιάσετε? Εγώ μία φορά πήγα να δώ πως είναι η αρχιτεκτονική διαρύθμιση σ' αυτά τα ιδρύματα και δε βρήκα ούτε το κουδούνι σωστά. Ούτε μιλάω ούτε λαλάω στα μασαζοthread (σε άλλα βέβαια γίνεται της Χριστίνας..) και πολύ φοβάμαι ότι θα το φάω τον αφορισμό από τον πάτερ. Εκτός και αν δεν αναφέρεστε στο nick μου....

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
χαχαχαχα οχι αλλο ειναι το παπαγαλακι και ειναι εκτος του bourdela ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom